نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: سوال:نحوه نصب و فعال کردن آفیس روی شیرپونت

  1. #1

    Question سوال:نحوه نصب و فعال کردن آفیس روی شیرپونت

    سلام اگه میشه در مورد نصب و راه اندازی آفیس روی شیرپوینت منو راهنمایی کنید.نصب آفیس تنظیمات خاصی داره باید نرم افزارو از کجا دانلود کنم.البته من تازه واردم و در حال یادگیریم
    ممنون می شم کمک کنید.

  2. #2
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    نهران
    پست
    51

    نقل قول: سوال:نحوه نصب و فعال کردن آفیس روی شیرپونت

    سلام
    از اینجا میتونی دانلود کنی:
    http://p30download.com/fa/entry/52321/


    اینم آموزش نصب:
    http://p30download.com/fa/entry/52330/




    من هم درحال نصب هستم
    راستش تو احراز هویت به مشکل برخوردم
    البته این آموزش رو تازه پیدا کردم و خودم هنوز ندیدمش


    موفق باشید

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    نهران
    پست
    51

    نقل قول: سوال:نحوه نصب و فعال کردن آفیس روی شیرپونت

    آموزش نصب که اشتباه بود!

    کسی تونسته نصبش کنه؟

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    نهران
    پست
    51

    نقل قول: سوال:نحوه نصب و فعال کردن آفیس روی شیرپونت

    نصب شد.

    اینجا میتونید آموزش نصب رو پیدا کنید:
    http://technet.microsoft.com/en-us/l...ffice.15).aspx
    البته کامل نیست
    سطر زیر در لینک توضیح داده شده که باید در power shell سروری که OWA روش نصب میشه اجرا بشه

    New-OfficeWebAppsFarm -InternalUrl "http://owa.myDomain.com" -AllowHttp


    خطوط زیر باید در sharepoint Management Shell اجرا بشن

    New-SPWOPIBinding -ServerName "owa" -AllowHTTP


    Set-SPWOPIZone internal-http


    $config = (Get-SPSecurityTokenServiceConfig)


    $config.AllowOAuthOverHttp = $true


    $config.Update()


    $lmap = New-SPUserLicenseMapping -SecurityGroup "Domain Users" -License OfficeWebAppsEdit


    $lmap | Add-SPUserLicenseMapping


    Enable-SPUserLicensing

    دو سطر زیر هم مجددا در Power Shell ویندوز سروری که OWA روش نصبه اجرا بشن



    Set-OfficeWebAppsFarm -EditingEnabled:$true

    Set-OfficeWebAppsFarm -OpenFromUrlEnabled:$true

    موفق باشین

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 17 آبان 1392, 16:29 عصر
  2. سوال: فعال کردن curl روی لوکال هاست
    نوشته شده توسط idocsidocs در بخش PHP
    پاسخ: 10
    آخرین پست: جمعه 13 اردیبهشت 1392, 19:49 عصر
  3. نحوه جا به جا کردن دایره روی فرم(رندم)
    نوشته شده توسط safa.net در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 19 خرداد 1390, 04:03 صبح
  4. فعال کردن MouseWheel روی PictureBox
    نوشته شده توسط MEhdi Sobhani در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 17 شهریور 1389, 02:43 صبح
  5. پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 18 آبان 1383, 16:31 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •