نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: نحوه گرفتن اطلاعات در ajax

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار parnian~parnian
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    زیر سایه ایزد بی همتا
    پست
    293

    نحوه گرفتن اطلاعات در ajax

    سلام
    من توی برنامه php ای که دارم مینویسم نیاز دارم که با کلیک کردن روی دکمه صفحه refresh نشه ، چون باید مقداری در آرایه ذخیره بشه و بعد از اینکه کاربر تایید نهایی کرد آرایه ارسال بشه به یه صفحه دیگه
    حالا برای رفع این مشکل من سرچ کردم و فهمیدم که باید از ajax استفاده کنم و تا حدودی متوجه نحوه کار شدم ولی یه مشکلی دارم من باید اطلاعاتی که از پایگاه داده خودم (با mysql) هست و توسط php و html توی یه جدول نمایش داده میشه .................... رو توی تیکه کد ajax دریافت کنم
    این تیکه کدیه که استفاده میکنم :
    کد HTML:
    function AjaxRequest() {
        var xmlhttp = null;
        if (window.XMLHttpRequest) {
            // code for IE7+, Firefox, Chrome, Opera, Safari
              xmlhttp = new XMLHttpRequest();
        } // else // code for IE6, IE5
        return xmlhttp;
    }
     
    function ajaxAction() {
        var name = document.getElementById("ajaxFieldcode").value;
        var location = document.getElementById("ajaxField1").value;
        var response = document.getElementById('ajaxResponse');
        var xmlHttp = AjaxRequest();
        xmlHttp.open("GET" , "process.php?name=" + name + "&location=" + location, true);
        xmlHttp.onreadystatechange = function() {
            if(xmlHttp.readyState == 1)
                response.innerHTML = "Loading...";
            if (xmlHttp.readyState == 4 && xmlHttp.status == 200)
                response.innerHTML = xmlHttp.responseText;
        }
        xmlHttp.send(null);
    }

    این خط نحوه گرفتن اطلاعاتیه که کاربر وارد کرده :
    کد HTML:
    var name = document.getElementById("ajaxFieldcode").value
    ولی من میخوام اطلاعاتم رو از پایگاه داده بگیرم نمایش بدم و بفرستم بری متد ajax
    کد HTML:
    <h5 dir="rtl">کد کالا :
                                  <a id="ajaxFieldcode">
                                  <?php
                                  echo   $row['code_kala_ar'] ;
                                  //$code1 = $row['code_kala_ar'] ;
                               ?></a></h5>
    لطفا منو راهنمایی کنین

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار parnian~parnian
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    زیر سایه ایزد بی همتا
    پست
    293

    نقل قول: نحوه گرفتن اطلاعات در ajax

    بچه هاااااااااااااااااااا خواهشا یکی به من کمک کنه

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    ??????
    پست
    179

    نقل قول: نحوه گرفتن اطلاعات در ajax

    خوب ميتوني مقدار value تكست باكس ajaxFieldcode رو از ديتابيس بخوني و قرار بدي ، اگر هم نميخواي كاربر تكست باكس رو ببينه ميتوني type=hidden بزار
    <input type=hidden value="" id="ajaxFieldcode"/>

تاپیک های مشابه

  1. نحوه گرفتن اطلاعات سلول های یک سطر گرید با jquery؟
    نوشته شده توسط javad_mjt در بخش jQuery
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 18 اردیبهشت 1394, 14:45 عصر
  2. نحوه گرفتن اطلاعات از radio
    نوشته شده توسط zarigani1368 در بخش PHP
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 17 اسفند 1391, 22:42 عصر
  3. سوال: نحوه گرفتن اطلاعات از سایت دیگر و ذخیره در دیتا بیس
    نوشته شده توسط ahadgd در بخش PHP
    پاسخ: 17
    آخرین پست: سه شنبه 29 آذر 1390, 13:35 عصر
  4. نحوه گرفتن اطلاعات از بانك در سرور
    نوشته شده توسط skh1300 در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 04 شهریور 1389, 16:25 عصر
  5. پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 20 اسفند 1387, 10:36 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •