نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: کار با کتابخانه gd

  1. #1

    کار با کتابخانه gd

    سلام
    درموقع کار با کتابخانه gd وقتی می خواهم متنی را به تصویر تبدیل کنم از تابع imagestring این کار را انجام می دهم و اگر متن لاتین باشد به خوبی کار می کند ولی متاسفانه در متن های فارسی کار نمی کنه و کاراکترهای (خاص و عجیبی ) نشان می دهد و utf8 را پشتیبانی نمی کند.
    لطفا راهنمایی کنید

  2. #2

    نقل قول: کار با کتابخانه gd

    کسی به این مشکل بر نخورده که نمی شه در php تصویر با متن فارسی درست کرد

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار aalmair
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    http://arashcart.ir http://mag.arashcart.ir http://job.arashcart.ir
    پست
    99

    نقل قول: کار با کتابخانه gd

    این کدو برات نوشتم کامل نیست اما کارتو راه می اندازه فقط از یک فونت فارسی استفاده کن
    C:\Windows\Fonts



    function reverse_persian_str($str='')
    {
    $strlen=strlen($str);
    $arr=array();
    $temp_str='';
    for($i=0;$i<$strlen;$i++)
    {
    if(ord($str[$i])>=127 && ($i+1)<$strlen)
    {

    $arr[]=$str[$i].$str[$i+1].(strlen($temp_str)?($temp_str):'');
    strlen($temp_str)?($temp_str=''):'';
    $i++;

    }else{
    $temp_str.=$str[$i];
    }
    }
    if(strlen($temp_str))
    {
    $arr[]=$temp_str;
    }

    $count_arr= count($arr);
    for($i=0;$i<$count_arr/2;$i++)
    {
    $t=$arr[$i] ;
    $arr[$i]=$arr[$count_arr-$i-1] ;
    $arr[$count_arr-$i-1] = $t;

    }

    return implode('',$arr);
    }



    $str='آرش arash';
    $str=reverse_persian_str($str);
    $font='msuighur.ttf';
    $im=imagecreate(200,200);


    imagerectangle($im,0,0,199,199,imagecolorallocate( $im,255,255,255));
    imagettftext ($im,20,1,100,100,imagecolorallocate($im,0,0,255), $font,$str);


    header('content-type: image/jpg;utf-8');
    imagejpeg($im);




  4. #4

    نقل قول: کار با کتابخانه gd

    یه کلاس برای تبدیل فارسی هستش ! توی گوگل سرچ کن : فارسی نویسی در gd

  5. #5

    نقل قول: کار با کتابخانه gd

    ممنون بابت کدتون کارم رو راه انداخت

    ولی کلمات رو با فاصله چاپ می کنه مثلا به جای علی می نویسه ع ل ی
    آخرین ویرایش به وسیله afsoos4 : جمعه 02 خرداد 1393 در 16:52 عصر

  6. #6
    کاربر تازه وارد آواتار aalmair
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    http://arashcart.ir http://mag.arashcart.ir http://job.arashcart.ir
    پست
    99

    نقل قول: کار با کتابخانه gd

    نقل قول نوشته شده توسط afsoos4 مشاهده تاپیک
    ممنون بابت کدتون کارم رو راه انداخت

    ولی کلمات رو با فاصله چاپ می کنه مثلا به جای علی می نویسه ع ل ی
    فونتت رو عوض کن

تاپیک های مشابه

  1. سوال: رفرنس مورد نیاز برای کار با کتابخانه مرتبط با ADO
    نوشته شده توسط m2011kh در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 08 شهریور 1392, 12:28 عصر
  2. کار با کتابخانه itpp
    نوشته شده توسط ehsanarn در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 08 مرداد 1392, 21:24 عصر
  3. کار با کتابخانه MODI برای OCR
    نوشته شده توسط sara_aryanfar در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 05 مرداد 1391, 13:25 عصر
  4. کتابخانه استاندارد برای کار با صوت
    نوشته شده توسط mr_esmaily در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 04 مهر 1386, 18:06 عصر
  5. مشکل کار با کتابخانه sysutils و دستور Beep
    نوشته شده توسط robochoo در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 28 فروردین 1384, 04:46 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •