نمایش نتایج 1 تا 15 از 15

نام تاپیک: ریچ تکست راست به چپ در فست ریپورت

  1. #1

    ریچ تکست راست به چپ در فست ریپورت

    سلام
    ریچ تکست در فست ریپورت چپ به راسته آیا راهی هست که بشه راست به چپ داخلش نوشت
    آخرین ویرایش به وسیله vbhamed : شنبه 26 مهر 1393 در 11:41 صبح

  2. #2

    نقل قول: ریچ تکست راست به چپ در فست ریپورت

    توروخدا کمک کنید یا حداقل بگین چطور فیلدهایی رو که داخل ممو میزارم با تگهای اچ تی ام ال bold کنم که متن بهم نریزه

  3. #3

    نقل قول: ریچ تکست راست به چپ در فست ریپورت

    سلام، این مشکل من هم هست، می خوام توی memo متن فارسی بنویسم که تکه هایی از متن با تگ <b> بولد شده باشه، اما متن بهم می ریزه، باید چیکار کنم تا درست شه؟

    ممنون می شم کسی جواب بده.

  4. #4

    نقل قول: ریچ تکست راست به چپ در فست ریپورت

    سلام
    راهي كه قبلا تست كردم و جواب مي ده اينكه فست ريپورت رو تو حالت طراحي باز كنيد متن خودتون را از لحاظ فرمت تكه تكه كنيد و هر تكه رو به يك متغير محلي كه داخل فست ريپورت معرفي كرديد نسبت بديد و بعد داخل memo اين متغيرها رو صدا كنيد و خاصيت مورد نظرتون رو با تگ كه مي خواهيد به هر متغير نسبت بديد مثل كد زير

    <b>[New Variable1]</b>
    [New Variable4] <b><u><font color=blue>[New Variable3]</b></u></font> [New Variable2]

    <b>[New Variable5]</b>
    [New Variable8](<b><u><font color=blue>[New Variable6]</b></u></font>)[New Variable7]


    يه نمونه كوچيك هم از خروجي كار براتون گذاشتم 321.jpg
    شما هم تست كنيد

  5. #5

    نقل قول: ریچ تکست راست به چپ در فست ریپورت

    از راهنماییتون بسیار سپاسگزارم، اما اگر مجبور باشم کل متنم رو یکباره توی memo بریزم چی؟ یعنی نمی تونم متنم رو به متغییرهای کوچکتر بشکنم. در این حالت پیشنهادی دارید؟

  6. #6

    نقل قول: ریچ تکست راست به چپ در فست ریپورت

    نقل قول نوشته شده توسط sanam1393 مشاهده تاپیک
    از راهنماییتون بسیار سپاسگزارم، اما اگر مجبور باشم کل متنم رو یکباره توی memo بریزم چی؟ یعنی نمی تونم متنم رو به
    متغییرهای کوچکتر بشکنم. در این حالت پیشنهادی دارید؟
    منظورتون رو نمي فهمم
    يعني متن رو از ديتابيس و فيلد مي گيريد ؟ يا در حالت طراحي يك متن ثابت رو مي خواهيد داخل memo بريزيد؟
    اگر مي تونيد يه نمونه بذاريد تا بهتر بشه راهنمايي كرد

  7. #7

    نقل قول: ریچ تکست راست به چپ در فست ریپورت

    متن رو از دیتابیس میگیرم و روش یکسری ویرایش انجام می دم و در نهایت یک متن ثابت رو در memo می ریزم. به صورت زیر:
    procedure ShowPrint;
    begin
    TfrxMemoView(frxP.FindComponent('MemoP')).Text := PrintStr;
    frxP.ShowReport();
    ;end

    که در اینجا PrintStr همون متنی است که از دیتابیس گرفته شده، ویرایش شده و در memo ریخته می شود، که البته تکه هایی از متن PrintStr با تگ <b> بولد شده و string آماده شده
    باید در memo نمایش داده شود، که متاسفانه بهم ریخته نمایش داده میشود. این متد در فرمی که گزارش به آن attach شده است فراخوانی می گردد.

    از راهنماییتون سپاسگزارم.

    آخرین ویرایش به وسیله vbhamed : شنبه 26 مهر 1393 در 11:47 صبح

  8. #8

    نقل قول: ریچ تکست راست به چپ در فست ریپورت

    متاسفانه فست ريپورت در نمايش جملات فارسي كمي مشكل داره
    اگر تگ هاي html را نشان نمي دهد و فقط متن را به هم مي ريزد بايد با جابه جا كردن متون زمان جايگذاري مشكلتون رو رفع كنيد نياز به تست در حالت هاي مختلف دارد
    اما چند نكته:
    1-اين memo در حالت طراحي تيك rtlreading دارد؟
    2-اگر متني كه آماده كرديد چند خطي است در زمان جايگذاري خطوطي كه داراي فرمت چند تكه است ، هر خط را از انتها به ابتدا جايگذاري كنيد به نمونه اي كه براتون گذاشتم دقت كنيد من در پياده سازي هر خط اول تكه انتهايي و بعد تكه وسط و بعد تكه اوليه را قرار داده ام
    3- يه نمونه از PrintStr اي كه آماده شده كپي بگيريد و در يك صفحه html باز كنيد ببينيد اونجا هم به هم مي ريزه ؟

  9. #9

    نقل قول: ریچ تکست راست به چپ در فست ریپورت

    تگ های html درست اعمال می شوند، اما متن به هم ریخته نمایش داده می شود، هم چنین تیک RTLReading روی مقدار ،True ست شده است.
    برای مورد شماره 2، امکان تست اینچنینی ندارم، زیرا نمی توانم خطوط را تفکیک کنم، درباره مورد شماره 3، تست کردم، در یک صفحه html کاملا درست نمایش داده می شود.
    مجددا از راهنماییتون و وقتی که گذاشتید سپاسگزارم.
    آخرین ویرایش به وسیله sanam1393 : شنبه 12 مهر 1393 در 11:07 صبح

  10. #10

    نقل قول: ریچ تکست راست به چپ در فست ریپورت

    نقل قول نوشته شده توسط mohammadmowlavi مشاهده تاپیک
    سلام
    ریچ تکست در فست ریپورت چپ به راسته آیا راهی هست که بشه راست به چپ داخلش نوشت
    سلام
    همچين مشكلي وجود نداره و ماهيت RichTextBox طوري هست كه هم راست به چپ پشتيباني ميكنه هم چپ به راست و اين در فرمت متن تنظيم ميشه نه خاصيتي براي كل RichTextBox چون ممكنه شما بخواين يك خط راست به چپ باشه و يك خط چپ به راست
    كافيه متنتون رو در Word يا Wordpad به شكل دلخواه بنويسيد و ازش كپي بگيريد يا به صورت rtf ذخيره كنيد و در RichTextBox بارگذاري كنيد

    البته از كليدهاي Ctrl+Shift سمت راست براي راست به چپ و Ctrl+Shift سمت چپ براي چپ به راست شدن هم ميشه در هر جا استفاده كرد
    اگر من و شما هر كدوم يك چيز ياد داشته باشيم و به هم ياد بديم، حالا هر كدوم دو تا چيز ياد داريم ! http://www.ArminaCo.com

  11. #11

    نقل قول: ریچ تکست راست به چپ در فست ریپورت

    تشکر از جوابتون ببینید اگه بتونم منظورمو بریونم ما یه تکست الاین داریم یه تکست دایرکشن الاین راست به چپ داره ولس داسرکشن نداره
    مثلا من نیاز دارم بنویسم
    اینجانب [q1.lame] [q1.fname] فرزند [q1.fthname] به شماره شناسنامه
    ولی در فست ریپورت به هم میریزه من داخل ورد و نوتپد هم نوشتم ولی چون ریچ تکست داخل فست ریپورت پشتیبانی نمیکنه وقتی پیستش میکنم بهم میریزه

  12. #12

    نقل قول: ریچ تکست راست به چپ در فست ریپورت

    سلام
    خب شما دارید اشتباه می‌کنید، شما باید از شیء RichText Object استفاده کنید نه Textbox معمولی یا Memo
    ضمنا تو نوار ابزار فست ریپورت شیء RichText Object رو داره چطور می‌گید پشتیبانی نمیشه ؟
    اگر من و شما هر كدوم يك چيز ياد داشته باشيم و به هم ياد بديم، حالا هر كدوم دو تا چيز ياد داريم ! http://www.ArminaCo.com

  13. #13

    نقل قول: ریچ تکست راست به چپ در فست ریپورت

    درسته داره من هم دارم از اون استفاده میکنم چون اصلا داخل ممو نمیشه بیش از یک فونت استفاده کرد و اندازه خط هم ثابته ریچ تکست هم همون طوری که گفتم اگرمخلوطی از فارسی و انگلیسی داخلش باشه بهم میریزه خودتون تست کنید
    اینجانب [q1.lame] [q1.fname] فرزند [q1.fthname] به شماره شناسنامه

  14. #14

    Post نقل قول: ریچ تکست راست به چپ در فست ریپورت

    سلام

    مشكلي نداره، پست شماره 10 رو دوباره به دقت بخونيد

    fast.gif
    اگر من و شما هر كدوم يك چيز ياد داشته باشيم و به هم ياد بديم، حالا هر كدوم دو تا چيز ياد داريم ! http://www.ArminaCo.com

  15. #15

    نقل قول: ریچ تکست راست به چپ در فست ریپورت

    بله آقا حامد حق با شماست یکی از بزرگترین مشکلاتم حل شد تشکر خیلی زیاد
    آخرین ویرایش به وسیله vbhamed : جمعه 30 آبان 1393 در 08:59 صبح

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در ریچ تکست باکس استیمال ریپورت
    نوشته شده توسط zohre66 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 03 آبان 1392, 14:11 عصر
  2. راست به چپ CrossView در فست ریپورت
    نوشته شده توسط khorsandreza در بخش ابزارهای گزارش سازی در دلفی
    پاسخ: 14
    آخرین پست: چهارشنبه 29 آذر 1391, 11:00 صبح
  3. راست چین کردن ستون در فست ریپورت
    نوشته شده توسط Mah6447 در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 26 خرداد 1389, 16:17 عصر
  4. مشکل نرفتن باند به سمت راست در فست ریپورت
    نوشته شده توسط matinebi در بخش ابزارهای گزارش سازی در دلفی
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 19 مرداد 1388, 13:05 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •