نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: نمایش فایل PDF در پوشه ریسورس

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار xminxmin
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    www.McAfeeUpdates.blogfa.com
    پست
    322

    Question نمایش فایل PDF در پوشه ریسورس

    سلام دوستان
    من تعدادی فایل PDF رو در Resources قرار دادم و خاصیت Build Action همشونو Embedded Resource کردم
    حالا می خوام به این فایل ها دسترسی داشته باشم.
    در اصل من مسیر پوشه Resources رو می خوام
    از Application.StartupPath نشد چون پوشه Debug رو میاره
    از My.Resources.PDFName نشد چون گیر میده به خطای تبدیل Byte به String

    PdfDocument1.FilePath = My.Resources.pdfFileName
    PdfViwer.Show()

    خیلی باهاش کار کردم نشده هنوز.

    من از کامپوننت O2S.Components.PDFView4NET استفاده می کنم
    اگر تونستید با این کامپوننت در شرایطی که گفتم فایل رو نمایش بدید خواهشا بنویسید
    اگرهم راه بعهتری سراغ دارید که ممنون میشم اعلام کنید
    مساله اینه: من نمی خوام فایل های PDF بعد از نصب برنامه معلوم باشن. می خوام تو دل برنامه باشن.

    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Hossis
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    بیرجند
    پست
    1,731

    نقل قول: نمایش فایل PDF در پوشه ریسورس

    شما فایل ضمیمه شده به ریسورس رو ابتدا باید به صورت بایت، در یک آدرس به طور موقت ذخیره کنید (فرقی نمی کنه پی دی اف باشه یا هر فرمت دیگه) بعد اون فایل رو اجرا کنید
    من دقیقا همین کار رو انجام می دهم و نتیجه هم گرفتم.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Hossis
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    بیرجند
    پست
    1,731

    نقل قول: نمایش فایل PDF در پوشه ریسورس

    در واقع My.Resources.pdfFileName یک آرایه ای از بایت ها رو برگشت می ده
    dim byt() as Byte = My.Resources.pdfFileName


    بعد با دستور ذخیره، این ها رو در یک فایل ذخیره می کنید
    Dim path ="c:\1.pdf"
    io.file.writeallbytes(path,byt)

    بعد مسیر ذکر شده رو به برنامه می دید که اجراش کند

    PdfDocument1.FilePath =path

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار xminxmin
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    www.McAfeeUpdates.blogfa.com
    پست
    322

    نقل قول: نمایش فایل PDF در پوشه ریسورس

    نقل قول نوشته شده توسط Hossis مشاهده تاپیک
    شما فایل ضمیمه شده به ریسورس رو ابتدا باید به صورت بایت، در یک آدرس به طور موقت ذخیره کنید (فرقی نمی کنه پی دی اف باشه یا هر فرمت دیگه) بعد اون فایل رو اجرا کنید
    من دقیقا همین کار رو انجام می دهم و نتیجه هم گرفتم.
    ممنونم دوست عزیز
    من این راه رو هم رفته بودم ولی محتوای فایل های فارسی رو به هم میریزه. تصویر ضمیمه رو نگاه کنید
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Hossis
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    بیرجند
    پست
    1,731

    نقل قول: نمایش فایل PDF در پوشه ریسورس

    مطمئنید کامپوننت درست کار می کنه؟؟
    روی فایل ذخیره شده کلیک کنید تا با آکروبات یا هر نرم افزار دیگه باز بشه ببینید مشکل از فایل هست یا کامپوننت؟؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار xminxmin
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    www.McAfeeUpdates.blogfa.com
    پست
    322

    نقل قول: نمایش فایل PDF در پوشه ریسورس

    نقل قول نوشته شده توسط Hossis مشاهده تاپیک
    مطمئنید کامپوننت درست کار می کنه؟؟
    روی فایل ذخیره شده کلیک کنید تا با آکروبات یا هر نرم افزار دیگه باز بشه ببینید مشکل از فایل هست یا کامپوننت؟؟
    سلام مجدد
    بله فایل های انگلیسی رو درست باز می کنه
    با برنامه NitroPdf هم که از آکروبات هم قویتره به راحتی باز میشه
    آخرین ویرایش به وسیله xminxmin : یک شنبه 14 اردیبهشت 1393 در 09:28 صبح

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار xminxmin
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    www.McAfeeUpdates.blogfa.com
    پست
    322

    نقل قول: نمایش فایل PDF در پوشه ریسورس

    یه چیزی متوجه شدم: فایل های فارسی دیگه رو باز کرد. فایل اصلی دارای یک عکس پس زمینه هست. ممکنه از اون باشه؟

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار xminxmin
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    www.McAfeeUpdates.blogfa.com
    پست
    322

    Post نقل قول: نمایش فایل PDF در پوشه ریسورس [حل شد]

    مشکل حل شد. نتیجه کلی این تاپیک:
    مساله: نمایش فایل PDF از ریسورس
    راه حل کلی: خواندن فایل PDF از ریسورس ذخیره به بایت کردن و خواندن مجدده که دوست خوبم
    هم اشاره کردند.

    مشکل: برخی فایل ها بصورت ناخوانا و به هم ریخته باز می شود.
    جواب: مشکل از این بود که فایل ها تصاویر پس زمینه داشتند و با حذف تصاویر مشکل حل شد.




  9. #9
    کاربر دائمی آواتار Hossis
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    بیرجند
    پست
    1,731

    نقل قول: نمایش فایل PDF در پوشه ریسورس

    خدارو شکر که حل شد
    اگه ممکنه این کامپوننت رو هم ضمیمه کنید بقیه هم استفاده کنند.
    با تشکر

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار xminxmin
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    www.McAfeeUpdates.blogfa.com
    پست
    322

    نقل قول: نمایش فایل PDF در پوشه ریسورس

    نقل قول نوشته شده توسط Hossis مشاهده تاپیک
    خدارو شکر که حل شد
    اگه ممکنه این کامپوننت رو هم ضمیمه کنید بقیه هم استفاده کنند.
    با تشکر
    ممنون از شما
    این هم کامپوننت و نمونه سورس خدمت شما و دوستان
    pdf_page_view.part2.rarpdf_page_view.part1.rar

تاپیک های مشابه

  1. نیاز به یه کامپوننت برای نمایش فایل PDF
    نوشته شده توسط آیدا رضایی در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 20
    آخرین پست: پنج شنبه 17 فروردین 1391, 15:04 عصر
  2. نمایش فایل PDF از طریق JAVA
    نوشته شده توسط mahdi_dev در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 11
    آخرین پست: شنبه 29 تیر 1387, 18:17 عصر
  3. نمایش فایل PDF
    نوشته شده توسط Hamid_PaK در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 17
    آخرین پست: چهارشنبه 14 فروردین 1387, 17:56 عصر
  4. نمایش فایل PDF با اینتراوب
    نوشته شده توسط spicirmkh در بخش توسعه نرم افزار تحت وب
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 22 شهریور 1386, 08:45 صبح
  5. نمایش فایل PDF در php.
    نوشته شده توسط siosavin در بخش PHP
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 17 شهریور 1383, 01:14 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •