نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: محدودیت برای وارد کردن ادرس وب در یک textbox

  1. #1
    کاربر جدید آواتار پری سیما
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    خراسان رضوی
    پست
    27

    محدودیت برای وارد کردن ادرس وب در یک textbox

    در یک text box محدویت وارد کردن ادرس وب داشته باشد و اگه http اولش نبود به طور خودکار اضافه بکند.

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1393
    محل زندگی
    ایران تهران
    پست
    115

    نقل قول: محدودیت برای وارد کردن ادرس وب در یک textbox

    منظورتون از محدودیت در وارد کردن آدرس چیه لطفا کاملتر توضیخ بدید

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1393
    محل زندگی
    ایران تهران
    پست
    115

    نقل قول: محدودیت برای وارد کردن ادرس وب در یک textbox

    کد HTML:
    <!doctype html>
    <html>
    <head>
    <script language="javascript">

    var d=document;
    function s(i){
    if(d.getElementById)
    return d.getElementById(i);
    else if(d.all)
    return d.all(i);
    }
    function validate(){
    var textbox_value=s('txt1').value;
    if(textbox_value.indexOf('http:')==-1){
    s('txt1').value='http://'+textbox_value;
    }
    }

    کد HTML:
    </script>
    <meta charset="utf-8">
    <title>Untitled Document</title>
    </head>
    
    <body>
    <input type="text" id="txt1">
    <input type="button" onClick="validate()" value="Validate">
    </body>
    </html>
    با قابلیت اجرا در مرورگرهای مختلف

  4. #4
    کاربر جدید آواتار پری سیما
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    خراسان رضوی
    پست
    27

    نقل قول: محدودیت برای وارد کردن ادرس وب در یک textbox

    یعنی شکل ظاهری ادرس ، ادرس سایت باشه ،اگه ادرس سایت درست بود لینک به ادرسش داده شه.

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1393
    محل زندگی
    ایران تهران
    پست
    115

    نقل قول: محدودیت برای وارد کردن ادرس وب در یک textbox

    کد HTML:
    <!doctype html>
    <html>
    <head>
    <script language="javascript">

    var d=document;
    function s(i){
    if(d.getElementById)
    return d.getElementById(i);
    else if(d.all)
    return d.all(i);
    }
    function validate(){
    var textbox_value=s('txt1').value;
    if(textbox_value.indexOf('www.')!=-1 && textbox_value.indexOf('www.')==0 && textbox_value.indexOf('.com')==textbox_value.lengt h-4){
    if(textbox_value.indexOf('http:')==-1){
    s('txt1').value='http://'+textbox_value;
    }
    }else{
    alert('enter a url....');
    s('txt1').value='';
    }
    }

    کد HTML:
    </script>
    <meta charset="utf-8">
    <title>Untitled Document</title>
    </head>
    
    <body>
    <input type="text" id="txt1">
    <input type="button" onClick="validate()" value="Validate">
    </body>
    </html>
    امیدوارم کاربردی بوده باشه

  6. #6
    کاربر جدید آواتار پری سیما
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    خراسان رضوی
    پست
    27

    نقل قول: محدودیت برای وارد کردن ادرس وب در یک textbox

    این کدی که اخر گذاشتید جواب نمیده.

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1393
    محل زندگی
    ایران تهران
    پست
    115

    نقل قول: محدودیت برای وارد کردن ادرس وب در یک textbox

    چرا تست شده اگر if اول رو نگاه کنید آخرین دستور length که بصورت جدا از هم افتاده اگر انها رو به هم بچسبونید کارمیکنه .
    در صورت لزوم فایل HTML رو به ایمیلتون می فرستم....

  8. #8
    کاربر جدید آواتار پری سیما
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    خراسان رضوی
    پست
    27

    نقل قول: محدودیت برای وارد کردن ادرس وب در یک textbox

    اره کار کرد فقط این قسمت که اگه http نداشت بهش اضافه کنه رو باز کار نمیکنه

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1393
    محل زندگی
    ایران تهران
    پست
    115

    نقل قول: محدودیت برای وارد کردن ادرس وب در یک textbox

    این کد الان یک url رو چک می کنه اگه http نداشت بهش اضافه کی کنه و دامنه com رو هم چک می کنه .
    شما منظورتون اینه که بعد چک این url باز بشه؟

  10. #10
    کاربر جدید آواتار پری سیما
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    خراسان رضوی
    پست
    27

    نقل قول: محدودیت برای وارد کردن ادرس وب در یک textbox

    اره.همینی که گفتید.....

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1393
    محل زندگی
    ایران تهران
    پست
    115

    نقل قول: محدودیت برای وارد کردن ادرس وب در یک textbox

    کد HTML:
    <!doctype html>
    <html>
    <head>
    <script language="javascript">

    var d=document;
    function s(i){
    if(d.getElementById)
    return d.getElementById(i);
    else if(d.all)
    return d.all(i);
    }
    function validate(){
    var textbox_value=s('txt1').value;
    if(textbox_value.indexOf('www.')!=-1 && textbox_value.indexOf('www.')==0 && textbox_value.indexOf('.com')==textbox_value.lengt h-4){
    if(textbox_value.indexOf('http:')==-1){
    window.location='http://'+textbox_value;
    }
    }else{
    alert('enter a url....');
    s('txt1').value='';
    }
    }

    کد HTML:
    </script>
    <meta charset="utf-8">
    <title>Untitled Document</title>
    </head>
    
    <body>
    <input type="text" id="txt1">
    <input type="button" onClick="validate()" value="Validate">
    </body>
    </html>

  12. #12
    کاربر جدید آواتار پری سیما
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    خراسان رضوی
    پست
    27

    نقل قول: محدودیت برای وارد کردن ادرس وب در یک textbox

    تشکر بله ، درست شد.

تاپیک های مشابه

  1. کنترلی برای وارد کردن ساعت
    نوشته شده توسط sharpboy در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 22 فروردین 1392, 19:58 عصر
  2. برنامه ای برای وارد کردن اطلاعات اکسل در sql
    نوشته شده توسط near_86 در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 29 فروردین 1386, 17:26 عصر
  3. edit ی برای وارد کردن مقادیر پولی
    نوشته شده توسط ssmehizadeh در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 27 اردیبهشت 1385, 20:57 عصر
  4. آیا کسی DB MaskEdit برای وارد کردن مقادیر ریالی دارد ؟
    نوشته شده توسط Mahdi_S_T در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 27 آذر 1383, 20:55 عصر
  5. پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 05 خرداد 1383, 17:47 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •