نمایش نتایج 1 تا 14 از 14

نام تاپیک: این تابع get_browser رو برای مشاهده ی فعال بودن جاوااسکریپت دارم مینویسم ولی نمیشه چیکار کنم ؟

  1. #1

    این تابع get_browser رو برای مشاهده ی فعال بودن جاوااسکریپت دارم مینویسم ولی نمیشه چیکار کنم ؟

    ارور میده و میگه این فایل غیر فعاله browscap.ini

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    جزیره مارماری
    پست
    1,137

    نقل قول: این تابع get_browser رو برای مشاهده ی فعال بودن جاوااسکریپت دارم مینویسم ولی نمیشه چیکار کن

    میتونی از تگ </noscript> <noscript> استفاده کنی که اگر جاوا اسکریپت رو سیستم کاربر غیر فعال بود متن توی تگ نمایش بده

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    بوشهر
    پست
    223

    نقل قول: این تابع get_browser رو برای مشاهده ی فعال بودن جاوااسکریپت دارم مینویسم ولی نمیشه چیکار کن

    آره دوستمون درست گفته...

  4. #4

    نقل قول: این تابع get_browser رو برای مشاهده ی فعال بودن جاوااسکریپت دارم مینویسم ولی نمیشه چیکار کن

    میخام با php و این تابع بنویسم اونو امتحان کردم بلدم ولی کاراییش کمتره تا این تابع نحوه ی فعال سازی این فایل رو کی بلده ؟

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    جزیره مارماری
    پست
    1,137

    نقل قول: این تابع get_browser رو برای مشاهده ی فعال بودن جاوااسکریپت دارم مینویسم ولی نمیشه چیکار کن

    یه جستجویی کردم و واست پیدا کردماین لینک آموزشیشه
    با استفاده از این کد
    echo $_SERVER['HTTP_USER_AGENT'] . "\n\n";

    $browser = get_browser(null, true);
    print_r($browser);

    میتونی همه مشخصات کاربر رو بگیری.از جمله فعال بود جاوااسکریپت.امیدوارم تونسته باشم کمکی بهت کرده باشم

  6. #6

    نقل قول: این تابع get_browser رو برای مشاهده ی فعال بودن جاوااسکریپت دارم مینویسم ولی نمیشه چیکار کن

    مرسی ولی مشکل داره خروجیش اینه :
    ضمیمه 118637
    لطفا راهنمایی جدید کنید واسه وقتتون هم متاسفم

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    جزیره مارماری
    پست
    1,137

    نقل قول: این تابع get_browser رو برای مشاهده ی فعال بودن جاوااسکریپت دارم مینویسم ولی نمیشه چیکار کن

    شاید چون رو لوکاله ارورمیده؟یه بار تو هاست کد رو اجرا کن ببین درست میشه؟

  8. #8

    نقل قول: این تابع get_browser رو برای مشاهده ی فعال بودن جاوااسکریپت دارم مینویسم ولی نمیشه چیکار کن

    رو هاست هم ارور میده باید چیکارش کرد شما امتحان کن لطفا ؟؟!!

  9. #9

    نقل قول: این تابع get_browser رو برای مشاهده ی فعال بودن جاوااسکریپت دارم مینویسم ولی نمیشه چیکار کن

    کسی بلد نیست ما رو راهنمایی کنه کارمون راه بیفته ؟
    راه رفع این خطا رو بهم بگید

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار foreach
    تاریخ عضویت
    دی 1392
    محل زندگی
    گیــلان,لنــگرود
    پست
    124

    نقل قول: این تابع get_browser رو برای مشاهده ی فعال بودن جاوااسکریپت دارم مینویسم ولی نمیشه چیکار کن

    دوست عزیز این خطا مربوط به غیرفعال بودن و یا پیدا نشدن فایل browscap.ini هست
    برای اینکه بتونید از این تابع استفاده کنید باید در فایل php.ini مربوط به تنظیمات پی اچ پی , خط زیر رو پیدا و فعال و همچنین مسیر فایل هم مشخص کنید

    به طور مثال

    browscap = "D:\xampp\php\extras\browscap.ini"

  11. #11

    نقل قول: این تابع get_browser رو برای مشاهده ی فعال بودن جاوااسکریپت دارم مینویسم ولی نمیشه چیکار کن

    نشد لطفا فایلو برام بفرست آدرس
    C:\Windows\winsxs\wow64_microsoft-windows-iis-aspbinaries_31bf3856ad364e35_6.1.7600.16385_none_f 2cdea40b58690cf/browscap.ini

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار shahriyar3
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    720

    نقل قول: این تابع get_browser رو برای مشاهده ی فعال بودن جاوااسکریپت دارم مینویسم ولی نمیشه چیکار کن

    فایل ini که با مشخصات سرور شما مطابقت داره و از این سایت دانلود کن
    http://browscap.org/
    بعد تو فولدر php>>extra
    ini و کپی کن
    توی ini خود php این خط و عوض کن
    browscap = "C:\xampp\php\extras\browscap.ini"
    آدرس فایل ini باید کامل باشه
    خروجی این تابع یک آرایه هست از اطلاعات کامل مرورگر بازدید کننده
    رو هاست های اشتراکی باید تیکت بزنی واست راه اندازی کنن

  13. #13

    نقل قول: این تابع get_browser رو برای مشاهده ی فعال بودن جاوااسکریپت دارم مینویسم ولی نمیشه چیکار کن

    نقل قول نوشته شده توسط shahriyar3 مشاهده تاپیک
    فایل ini که با مشخصات سرور شما مطابقت داره و از این سایت دانلود کن
    http://browscap.org/
    بعد تو فولدر php>>extra
    ini و کپی کن
    توی ini خود php این خط و عوض کن

    آدرس فایل ini باید کامل باشه
    خروجی این تابع یک آرایه هست از اطلاعات کامل مرورگر بازدید کننده
    رو هاست های اشتراکی باید تیکت بزنی واست راه اندازی کنن

    مرسی واسه local و wampserver بگو کدومو دانلود کنم ضمنا wamp این پوشرو نداره والا

  14. #14

    نقل قول: این تابع get_browser رو برای مشاهده ی فعال بودن جاوااسکریپت دارم مینویسم ولی نمیشه چیکار کن

    هر کاری میکنم نمیشه یکی کمک نهایی رو بکنه دیگه

تاپیک های مشابه

  1. کمک برای این تابع اینکود! (لطفا کمک کنین!)
    نوشته شده توسط Nermia در بخش JavaScript و Framework های مبتنی بر آن
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 01 خرداد 1392, 16:13 عصر
  2. سوال: فعال بودن تابع برای زمانی خاص
    نوشته شده توسط irpersian20 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 13
    آخرین پست: چهارشنبه 23 اسفند 1391, 18:05 عصر
  3. بررسی فعال بودن جاوااسکریپت در Browser
    نوشته شده توسط rezaeiwebasp در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 8
    آخرین پست: جمعه 21 بهمن 1390, 18:16 عصر
  4. سوال: تابع برای چک کردن فعال یا غیر فعال بودن سایت
    نوشته شده توسط billgivz در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 17 اردیبهشت 1390, 16:21 عصر
  5. یه توضیح کوتاه برای این تابع بدید
    نوشته شده توسط sina.md در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 13 اسفند 1388, 14:07 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •