نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: نسبت دادن دو عدد pendingIntent به یک ویو در AppWidget

  1. #1

    نسبت دادن دو عدد pendingIntent به یک ویو در AppWidget

    سلام
    یدونه ویجت (یه layout که توش فقط یدونه button هست ) دارم که توش فقط یدونه ویو دارم توش و میخوام علاوه به یک pendingIntent که باعث آپدیت ویجت میشه ، اگر یه مقداری هم true بود یه pendingIntent دیگه هم جهت اجرای یه activity به اون ویو نسبت بدم ولی فقط pendingIntent دوم کار میکنه ، راه حلی هست به نظرتون؟

    RemoteViews rv = new RemoteViews(context.getPackageName(), R.layout.widget);
    SharedPreferences sp = context.getSharedPreferences("" + appWidgetId, Context.MODE_PRIVATE);
    if (sp.getBoolean(WidgetConstants.START, false)) {
    Intent c = new Intent(context, Activity_Main.class);
    PendingIntent cpi = PendingIntent.getActivity(context, appWidgetId, c, 0);
    rv.setOnClickPendingIntent(R.id.iv1, cpi);
    }
    Intent i = new Intent(context, Widget.class);
    i.setAction(WidgetConstants.ACTION_UPDATE);
    i.putExtra(AppWidgetManager.EXTRA_APPWIDGET_ID, appWidgetId);
    PendingIntent pi = PendingIntent.getBroadcast(context, appWidgetId, i,0);
    rv.setOnClickPendingIntent(R.id.iv1, pi);

  2. #2

    نقل قول: نسبت دادن دو عدد pendingIntent به یک ویو در AppWidget

    اینطوری یه مقدار میفرستم به متد onReceive ولی وقتی تمام محتوای intent دریافتی رو log میکنم فقط یدونه id ویجت چاپ میشه ،

    Intent update = new Intent(context, Widget.class);
    update.setAction(WidgetConstants.ACTION_UPDATE);
    update.putExtra(AppWidgetManager.EXTRA_APPWIDGET_I D, appWidgetId);

    if (sp.getBoolean(WidgetConstants.START_COUNTER, false)) {
    update.putExtra("launch", 1);
    // inja ro ham to log neghah kardam , varede shart ham mishe
    }

    PendingIntent pi = PendingIntent.getBroadcast(context, appWidgetId, update, 0);
    rv.setOnClickPendingIntent(R.id.img_widget, pi);



    @Override
    public void onReceive(Context context, Intent intent) {
    super.onReceive(context, intent);

    Bundle bundle = intent.getExtras();
    if (bundle != null) {
    for (String key : bundle.keySet()) {
    Object value = bundle.get(key);
    Log.d("tag", String.format("%s %s (%s)", key, value.toString(),
    value.getClass().getName()));
    }
    }

    int appWidgetId = intent.getIntExtra(
    AppWidgetManager.EXTRA_APPWIDGET_ID,
    AppWidgetManager.INVALID_APPWIDGET_ID);

    if (intent.getAction().equals(WidgetConstants.ACTION_ UPDATE)) {

    AppWidgetManager.getInstance(context).updateAppWid get(appWidgetId,
    buildUpdate(context, appWidgetId));

    }

    if (intent.getIntExtra("launch", 0) == 1) {
    Intent launch = new Intent(context, Activity_Main.class);
    PendingIntent pi = PendingIntent.getActivity(context, appWidgetId,
    launch, 0);
    try {
    pi.send();
    } catch (CanceledException e) {
    e.printStackTrace();
    }
    }

    }


    اشکال کار کجاست به نظرتون؟

  3. #3

    نقل قول: نسبت دادن دو عدد pendingIntent به یک ویو در AppWidget

    اومدم یه سری متغیر دیگه با bundle به متد onReceive فرستادم برای تست مثلا مقدار تو جایی که میفرستم true هستش تو onUpdate مقدار پیشفرض یعنی false رو میگیره ، این وسط چه بلایی میاد سر اطلاعات؟

تاپیک های مشابه

  1. سوال: نسبت دادن یک کامپوننت به یک سلول از دیتا گرید ویو
    نوشته شده توسط sima1984 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: یک شنبه 28 تیر 1388, 12:29 عصر
  2. نسبت دادن دو نوع شی ء به یک متغیر
    نوشته شده توسط bachemosbat در بخش C#‎‎
    پاسخ: 9
    آخرین پست: چهارشنبه 13 مهر 1384, 04:33 صبح
  3. نسبت دادن چند فيلد به DBRadioGroup
    نوشته شده توسط oranoos در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 7
    آخرین پست: چهارشنبه 25 خرداد 1384, 11:13 صبح
  4. نسبت دادن یک آیتم لیست به یک فیلد dbgrid
    نوشته شده توسط ghazal20 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 20 بهمن 1383, 13:49 عصر
  5. نسبت دادن مقدار به شی........
    نوشته شده توسط امیر-نا در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 21 شهریور 1383, 11:41 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •