نمایش نتایج 1 تا 19 از 19

نام تاپیک: آموزش استفاده از نقشه گوگل نسخه 2 در اندروید

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار sds1920
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    34
    پست
    483

    آموزش استفاده از نقشه گوگل نسخه 2 در اندروید

    سلام به همه دوستان.
    بعد از روزها پیگیری و خوردن قرص اعصاب و نبودن منابع کافی فارسی،با پشت کارم و به لطف زبان دست و پا شکسته خودم بالاخره تونستم یک برنامه برای نمایش نقشه های گوگل بنویسم.به دلیل اینکه خودم تقریبا نابود شدم سر این مسئله تصمیم گرفتم این مطلب رو به اشتراک بذارم و از اول این کار رو براتون بنویسم تا لحظه ی آخر که نقشه رو می بینید.امیدوارم که این تاپیک مشکل شما رو حل کنه.

    در این آموزش فرض می کنیم که برنامه نویس حداقل توانایی لازم رو برای ساختن و اجرا کردن یک برنامه ساده اندروید دارد.

    تمام کدهای نوشته شده در این آموزش با برنامه های زیر است:
    Android SDK Manager 22.6.3

    Eclipse Juno 4.2.1

    ADT Plugin 22.6.3

    موارد مورد نیاز برای نقشه گوگل:
    1)Google Play Services در Android SDK Manager
    2)دریافت API Key برای برنامه جهت استفاده از نقشه گوگل
    3)یک گوشی که USB Debuging آن فعال شده باشد تا بتوان برنامه خود را بر روی آن تست کرد
    4)Google Play Service بر روی گوشی

    مراحل انجام کار

    1) نصب Google Play Services بر روی Android SDK
    برای نصب Google Play Services ابتدا SDK Manager خود را باز کنید.پس از بازکردن SDK لیستی از API ها و ابزار ها و.... نصب شده نشان داده می شود.در این لیست حتی مواردی که نصب نشده است را نیز می توانید مشاهده کنید.عکس زیر موارد فوق را نشان می دهد.

    توضیح:چنانچه پس از باز کردن SDK برنامه های نصب نشده را مشاهده نکردید و با خطای ......Failed to fetch URL http://dl-ssl.google.com روبرو شدید نگران نباشید.دلیل این امر این است که شرکت گوگل کشور ایران را تحریم کرده است.پس می توانید به روش خودتان این مشکل تحریم رو برطرف کنید.




    همانطور که در شکل نیز نشان داده شده است به قسمت Extras رفته و تیک گزینه Google Play Services را برنید.سپس Install xx Packages... را بزنید و تیک Accept License رو بزنید و نهایتا Install رو کیلیک کنید.مدتی طول می کشه تا نصب بشه.پس صبور باشید.



    Google Play Services پس از نصب در آدرس زیر قرار دارد :
    SDK-Directory\extras\google\google_play_services\libpr oject\google-play-services_lib

    بعد از نصب کامل Google Play Services بر روی SDK Manager حالا باید Google Play Services رو به Eclipse منتقل کنیم تا بتونیم به عنوان کتابخانه در برنامه های خودمون مورد استفاده قرار بدیم.
    برای اینکار Eclipse رو باز کرده و مطابق زیر اقدام کنید:
    File > Impoert... >Android > Existing Android Code Into Workspace
    ...Click Browse




    پس از این کار باید google-play-services_lib در لیست پروژه های شما در قسمت Package Explorer نشان داده شود.

    مرحله اول تمام شد و منم خسته شدم.انشا... در پست های بعدی ادامه مطلب رو قراد می دم.










  2. #2
    کاربر دائمی آواتار sds1920
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    34
    پست
    483

    آموزش استفاده از نقشه گوگل نسخه 2 در اندروید

    مرحله دوم:دریافت API Key برای برنامه

    اما API Key چیست؟
    API Key یک شناسه منحصر به فرد برای برنامه شما در گوگل است که به منظور اعتبارسنجی برنامه و همچنین گزارش های آماری گوگل مورد استفاده قرار می گیرد.در واقع برنامه شما با استفاده از همین شناسه می تواند از نقشه های موجود در گوگل استفاده کند و گوگل نیز گزارش های مورد نیاز مثل میزان ترافیک یا تعداد درخواست های روزانه را با استفاده از همین شناسه ایجاد می کند.

    نحوه دریافت API Key در وهله اول پیچیده به نظر می رسد ولی در عمل ساده است.
    به طور خلاصه مراحل کار به این صورت خواهد بود:
    1)دریافت اثر انگشت یا Fingerprint برنامه
    2)ایجاد یک پروژه جدید در Google APIs Console
    3)فعال کردن سرویس Google Maps Android API v2
    4)دریافت API Key با استفاده از اثرانگشت برنامه


    گام اول :دریافت Fingerprint یا اثر انگشت
    Fingerprint چیست؟
    Fingerprint به عنوان مجوز و شناسه ایست که برنامه های اندرویدی به وسیله آن قابلیت اجرا بر روی یک دستگاه یا شبیه ساز اندرویدی را دارند. eclipse برای تمام برنامه هایی که با آن ساخته می شوند به طور پیش فرض از یک اثر انگشت واحد استفاده می کند.اما زمانی که برنامه شما تکمیل شده و آن را publish کنید برنامه یک اثر انگشت جدید و منحصر به فرد برای خودش خواهد داشت.خلاصه اینکه تا زمانی که در حال توسعه نرم افزار هستید از یک اثر انگشت که مربوط به eclipse است استفاده می کنید و زمانی که برنامه تکمیل شد از یک اثر انگشت دیگر.پس در نتیجه همینجا می توان نتیجه گرفت که API Key در زمان ساخت و در زمان Publish متفاوت هستند.
    در کل این آموزش ما تنها از اثر انگشت پیش فرض eclipse استفاده می کنیم و تنها با یک API Key کار خواهیم کرد.اما زمانی که آموزش تمام شد و نحوه کار با نقشه گوگل را یاد گرفتید نحوه دریافت اثر انگشت نهایی و API Key نهایی را نیز آموزش خواهم داد.


    Fingerprint پیش فرض برای برنامه هادر eclipse در فایل debug.keystore در مسیر زیر قرار دارد:
    Windosw 7
    C:\Users\your_username\.android

    Windows XP
    C:\Documents and Settings\your_username\Local Settings\Application Data\.android

    اثر انگشت موجود در فایل debug.keystore با استفاده از الگوریتم MD5 رمزنگاری شده است.ولی جای نگرانی نیست.JDK یا Java Development Kits نصب شده بر روی سیستم شما حاوی برنامه keytool.exe است که بازگشایی این اثرانگشت را راحت کرده است.برای استفاده از این برنامه به cmd ویندوز را باز کرده و به مسیری که JDK در آن نصب شده است بروید.JDK در سیستم من در آدرس C:\Program Files (x86)\Java نصب شده است و برنامه keytool.exe در آدرس C:\Program Files (x86)\Java\jdk1.7.0_45\bin قرار دارد.پس cmd را باز کرده و دستور زیر را وارد کنید تا به مکانی که keytool.exe در آن قرار دارد بروید.
    Windows 7
    cd C:\Program Files (x86)\Java\jdk1.7.0_45\bin


    Windows XP
    cd C:\Program Files\Java\jdk1.7.0_45\bin


    توضیح: عبارت jdk1.7.0_45 در آدرس بالا ممکن است در سیستم شما متفاوت باشد و بستگی به نسخه jdk نصب شده بر روی سیستم دارد.

    پس رفتن به آدرس بالا کافی است برای دریافت اثر انگشت پیش فرض برنامه ها دستور زیر را تایپ کنید:

    keytool.exe -list -alias androiddebugkey -keystore debug_keystore_file_path -storepass android -keypass android -v

    توضیح:تمامی دستور بالا را عینا تایپ کنید فقط موردی که تغییر میکند debug_keystore_file_path که همان آدرس فایل debug.keystore هست.برای مثال در سیستم من دستور بالا به صورت زیر خواهد بود :

    keytool.exe -list -alias androiddebugkey -keystore C:\Users\Administrator\.android\debug.keystore -storepass android -keypass android -v


    پس از تایپ دستور بالا باید چیزی شبیه به عکس زیر را ببینید:


    همانطور که در شکل نیز مشخص شده است برای دریافت API Key به کدی که در مقابل SHA1 نوشته شده است نیاز خواهیم داشت.پس در مراحل بعدی به آن نیاز خواهیم داشت.


    گام دوم:ایجاد یک پروژه جدید در Google APIs Console
    پس از دریافت اثر انگشت برنامه باید درون کنسول گوگل یه پروژه ایجاد کنید.برای اینکار نیاز به یک Gmail خواهید داشت.
    توضیح:مطابق بخش قبلی شرکت گوگل کشور ایران را در این زمینه نیز تحریم کرده است.پس چگونگی گذشتن از این تحریم با خود شماست.

    برای ساختن پروژه جدید به آدرس زیر بروید:


    پس از باز شدن صفحه از شما آدرس gmail شما را می خواهد.پس مشخصات خود را وارد کرده و sign in کنید.
    پس از باز کردن کنسول خود صفحه ی شبیه عکس زیر یا شبیه به آن روبرو خواهید شد.بر روی CREATE PROJECT کلیک کنید و در صفحه ای که باز می شود در قسمت PROJECT NAME یک نام برای پروژه های خود انتخاب کنید.این نام دلخواه است ولی سعی کنید مرتبط با پروژه اصلی باشد.من یک پروژه با نام My Project ساختم.



    گام سوم:فعال کردن سرویس Google Maps Android API v2
    پس از ساختن پروژه در کنسول گوگل حالا وقت آن رسیده است تا سرویس Google Maps Android API v2 را فعال کنیم.برای اینکار ابتدا از لیست پروژه ها پروژه ای را ایجاد کرده اید را انتخاب کنید و قسمت APIs & auth و سپس APIs به قسمت سرویس ها و API های گوگل بروید.در لیست که نشان داده می شود گزینه ی Google Maps Android API v2 را پیدا کرده و برروی کلید OFF کلیک کنید تا سرویس مورد نظر فعال شود.چنانچه مراحل فوق را به درستی سپری کنید باید پیزی شبیه عکس زیر داشته باشید:


    گام چهارم:دریافت API Key با استفاده از اثرانگشت برنامه
    مرحله آخر دریافت API Key می باشد.از همان قسمت APIs & auth به قسمت Credentials بروید.سپس برروی CREATE NEW KEY کلیک کنید و سپس گزینه Android Key را انتخاب کنید.صفحه ای مطابق زیر باز میشود.


    در کادر این صفحه باید اطلاعات را به صورت زیر وارد کنید
    Fingerprint SHA1;Package name
    برای مثال:
    F8:C5:F6:3C:20:C8:70:C6:E5:D5:9C:9A:53:5B:1D:F9:75 :33:0E:67;com.example

    پس از وارد کردن اطلاعات برروی CREATE کلیک کنید تا API Key برای شما ساخته شود.


    کار ما در این مرحله به اتمام رسید.پس از بدست آوردن API Key باید آن را در Manifest برنامه وراد کنید.ثبت این اطلاعات در برنامه و همچنین نحوه گرفتن اثر انگشت برنامه پس از انتشار را به پست های بعدی موکول خواهم کرد.نگران API Key نباشید.هر موقع که به کنسول گوگل خود بروید می توانید آن را بددست آورید.
    آخرین ویرایش به وسیله sds1920 : شنبه 27 اردیبهشت 1393 در 08:14 صبح

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار saeed_g21
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    1,078

    نقل قول: آموزش استفاده از نقشه گوگل نسخه 2 در اندروید

    ممنون از آموزش خوبتان

    فقط یک مسئله ای که هست اغلب دوستان با Fragment مشکل دارن در این مورد هم توضیحی بدین عالی میشه

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mfaridi
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    بندر عباس
    پست
    260

    نقل قول: آموزش استفاده از نقشه گوگل نسخه 2 در اندروید

    هر کی میاد اینجا سر میزنه باید تشکر کنه واقعا اموزش خوبی بود دستت درد نکنه

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    319

    نقل قول: آموزش استفاده از نقشه گوگل نسخه 2 در اندروید

    ممنون از اموزش خوبتون
    میشه بقیشم توضیح بدید

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار sds1920
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    34
    پست
    483

    نقل قول: آموزش استفاده از نقشه گوگل نسخه 2 در اندروید

    نقل قول نوشته شده توسط saeed_g21 مشاهده تاپیک
    ممنون از آموزش خوبتان

    فقط یک مسئله ای که هست اغلب دوستان با Fragment مشکل دارن در این مورد هم توضیحی بدین عالی میشه
    دوست عزیز در ادامه به قسمت های کد نویسی هم خواهیم رسید.با تشکر از شما

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار sds1920
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    34
    پست
    483

    نقل قول: آموزش استفاده از نقشه گوگل نسخه 2 در اندروید

    نقل قول نوشته شده توسط mfaridi مشاهده تاپیک
    هر کی میاد اینجا سر میزنه باید تشکر کنه واقعا اموزش خوبی بود دستت درد نکنه
    نقل قول نوشته شده توسط mfaridi مشاهده تاپیک
    ممنون از اموزش خوبتون
    میشه بقیشم توضیح بدید
    با تشکر از لطف همه دوستان.به علت اینکه یک مسافرت پیش اومد کمی ارائه مطالب بعدی به تعویق افتاد.به زودی مراحل بعد رو هم قرار می دم.

  8. #8
    کاربر تازه وارد آواتار antimat
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    محل زندگی
    اورمیه
    پست
    37

    نقل قول: آموزش استفاده از نقشه گوگل نسخه 2 در اندروید

    میشه بقیشو بذارید؟؟؟؟؟؟؟

  9. #9
    کاربر تازه وارد آواتار antimat
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    محل زندگی
    اورمیه
    پست
    37

    نقل قول: آموزش استفاده از نقشه گوگل نسخه 2 در اندروید

    مشکل حل شد!
    آخرین ویرایش به وسیله antimat : پنج شنبه 29 خرداد 1393 در 08:22 صبح

  10. #10
    کاربر جدید آواتار peach2
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    28

    نقل قول: آموزش استفاده از نقشه گوگل نسخه 2 در اندروید

    لطفا بقیشو بزارید..!

  11. #11

    نقل قول: آموزش استفاده از نقشه گوگل نسخه 2 در اندروید

    سلام ممنون از پستتون
    من مشکل دارم!!!!
    این کل فایل منیفست منه:
    __________________________________________________ _______
    <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
    <manifest xmlns:android="http://schemas.android.com/apk/res/android"
    package="doctorapp.ir.ngmlmap"
    android:versionCode="1"
    android:versionName="1.0" >


    <uses-sdk
    android:minSdkVersion="10"
    android:targetSdkVersion="17" />


    <permission android:name="doctorapp.ir.ngmlmap.permission.MAPS _RECIEVE" android:protectionLevel="signature"/>
    <uses-permission android:name="doctorapp.ir.ngmlmap.permission.MAPS _RECEIVE"/>
    <uses-permission android:name="android.permission.INTERNET"/>
    <uses-permission android:name="android.permission.WRITE_EXTERNAL_ST ORAGE"/>
    <uses-permission android:name="com.google.android.providers.gsf.per mission.READ_GSERVICES"/>
    <uses-permission android:name="android.permission.ACCESS_COARSE_LOC ATION"/>
    <uses-permission android:name="android.permission.ACCESS_FINE_LOCAT ION"/>
    <uses-permission android:name="android.permission.ACCESS_NETWORK_ST ATE" />


    <!-- Required OpenGL ES 2.0. for Maps V2 -->
    <uses-feature
    android:glEsVersion="0x00020000"
    android:required="true" />

    <application
    android:allowBackup="true"
    android:icon="@drawable/ic_launcher"
    android:label="@string/app_name"
    android:theme="@style/AppTheme" >


    <activity
    android:name="doctorapp.ir.ngmlmap.MainActivity"
    android:label="@string/app_name" >
    <intent-filter>
    <action android:name="android.intent.action.MAIN" />


    <category android:name="android.intent.category.LAUNCHER" />
    </intent-filter>
    </activity>

    <meta-data
    android:name="com.google.android.maps.v2.API_KEY"
    android:value="AlzaSyC_xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx x"
    />

    <meta-data android:name="com.google.android.gms.version"
    android:value="@integer/google_play_services_version" />

    </application>


    </manifest>
    __________________________________________________ ___________________----
    یه نکته : اگه این خط و حذف کنم وقتی برنامه به setcontentview میرسه اررور میده!!!

    <meta-data android:name="com.google.android.gms.version"
    android:value="@integer/google_play_services_version" />
    __________________________________________________ __________
    وقتی این و میزاری برنامه اجرا میشه اما یه صفجه میاد که دمکه های زوم هستش و زیرشم اسم google هست اما هیچی دیگه نشون نمیده!!!
    مشکل کجاست؟

    روی گوشی خودمم که امتحان کردم همین شد!!!میشه بگید داستان چیه؟
    با google APIS19 هم کار کردم

  12. #12

    نقل قول: آموزش استفاده از نقشه گوگل نسخه 2 در اندروید

    دوست عزیز من هم این مشکلو داشتم که دکمه ها و ارم گوگل رو داشت اما چیزی نشون نمیداد
    پست هم گذاشتم اما متاسفانه کسی ج نداد
    اما خودم حل کردم
    نمیدونم بقیه کدتو چه طور نوشتی ولی من google play service رو روی گوشیم توسط نرم افزار بازار ارتقا دادم
    اون وقت نقشه ها رو نشون داد

  13. #13

    نقل قول: آموزش استفاده از نقشه گوگل نسخه 2 در اندروید

    همه این مراحل رو انجام دام ولی ارور میده وقتی
    <meta-data
    android:name="com.google.android.gms.version"
    android:value="@integer/google_play_services_version" />
    به مانیفست برنامه اضافه میکنم بازم ارور میده

  14. #14

    نقل قول: آموزش استفاده از نقشه گوگل نسخه 2 در اندروید

    نقل قول نوشته شده توسط sds1920 مشاهده تاپیک

    موارد مورد نیاز برای نقشه گوگل:
    1)Google Play Services در Android SDK Manager
    2)دریافت API Key برای برنامه جهت استفاده از نقشه گوگل
    3)یک گوشی که USB Debuging آن فعال شده باشد تا بتوان برنامه خود را بر روی آن تست کرد
    4)Google Play Service بر روی گوشی
    سلام دوست عزیز

    امکانش هست که قسمت اول یعنی Google Play Services بشه خارج از Android SDK Manager دانلود کرد؟چون واسه من تو SDK manager در قسمت extrass ، Google Play Services نمیاد!!

    اگه امکانش باشه Google Play Services هم واسه اندروید 2.2 و هم 4.2 به صورت جداگانه لینک دانلودشو بزارید!

    ممنون میشم ازتون.

  15. #15

    نقل قول: آموزش استفاده از نقشه گوگل نسخه 2 در اندروید

    نقل قول نوشته شده توسط sds1920 مشاهده تاپیک

    موارد مورد نیاز برای نقشه گوگل:
    1)Google Play Services در Android SDK Manager
    2)دریافت API Key برای برنامه جهت استفاده از نقشه گوگل
    3)یک گوشی که USB Debuging آن فعال شده باشد تا بتوان برنامه خود را بر روی آن تست کرد
    4)Google Play Service بر روی گوشی
    سلام دوست عزیز

    امکانش هست که قسمت اول یعنی Google Play Services بشه خارج از Android SDK Manager دانلود کرد؟چون واسه من تو SDK manager در قسمت extrass ، Google Play Services نمیاد!!

    اگه امکانش باشه Google Play Services هم واسه اندروید 2.2 و هم 4.2 به صورت جداگانه لینک دانلودشو بزارید!

    ممنون میشم ازتون.

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار sds1920
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    34
    پست
    483

    نقل قول: آموزش استفاده از نقشه گوگل نسخه 2 در اندروید

    با عرض پوزش از محضرهمه دوستان به خاطر غیبت طولانی مدتم این تاپیک رو دوباره ادامه می دم تا تموم بشه

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار sds1920
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    34
    پست
    483

    نقل قول: آموزش استفاده از نقشه گوگل نسخه 2 در اندروید

    نقل قول نوشته شده توسط m11111 مشاهده تاپیک
    سلام ممنون از پستتون
    من مشکل دارم!!!!
    این کل فایل منیفست منه:
    __________________________________________________ _______
    <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
    <manifest xmlns:android="http://schemas.android.com/apk/res/android"
    package="doctorapp.ir.ngmlmap"
    android:versionCode="1"
    android:versionName="1.0" >


    <uses-sdk
    android:minSdkVersion="10"
    android:targetSdkVersion="17" />


    <permission android:name="doctorapp.ir.ngmlmap.permission.MAPS _RECIEVE" android:protectionLevel="signature"/>
    <uses-permission android:name="doctorapp.ir.ngmlmap.permission.MAPS _RECEIVE"/>
    <uses-permission android:name="android.permission.INTERNET"/>
    <uses-permission android:name="android.permission.WRITE_EXTERNAL_ST ORAGE"/>
    <uses-permission android:name="com.google.android.providers.gsf.per mission.READ_GSERVICES"/>
    <uses-permission android:name="android.permission.ACCESS_COARSE_LOC ATION"/>
    <uses-permission android:name="android.permission.ACCESS_FINE_LOCAT ION"/>
    <uses-permission android:name="android.permission.ACCESS_NETWORK_ST ATE" />


    <!-- Required OpenGL ES 2.0. for Maps V2 -->
    <uses-feature
    android:glEsVersion="0x00020000"
    android:required="true" />

    <application
    android:allowBackup="true"
    android:icon="@drawable/ic_launcher"
    android:label="@string/app_name"
    android:theme="@style/AppTheme" >


    <activity
    android:name="doctorapp.ir.ngmlmap.MainActivity"
    android:label="@string/app_name" >
    <intent-filter>
    <action android:name="android.intent.action.MAIN" />


    <category android:name="android.intent.category.LAUNCHER" />
    </intent-filter>
    </activity>

    <meta-data
    android:name="com.google.android.maps.v2.API_KEY"
    android:value="AlzaSyC_xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx x"
    />

    <meta-data android:name="com.google.android.gms.version"
    android:value="@integer/google_play_services_version" />

    </application>


    </manifest>
    __________________________________________________ ___________________----
    یه نکته : اگه این خط و حذف کنم وقتی برنامه به setcontentview میرسه اررور میده!!!

    <meta-data android:name="com.google.android.gms.version"
    android:value="@integer/google_play_services_version" />
    __________________________________________________ __________
    وقتی این و میزاری برنامه اجرا میشه اما یه صفجه میاد که دمکه های زوم هستش و زیرشم اسم google هست اما هیچی دیگه نشون نمیده!!!
    مشکل کجاست؟

    روی گوشی خودمم که امتحان کردم همین شد!!!میشه بگید داستان چیه؟
    با google APIS19 هم کار کردم
    اگر چیزی رو نقشه نشون نمی ده ممکنه مشکل از ورژن Google play Service نصب شده رو گوشی باشه , یا اینکه FingerPrint برنامه تغییر کرده و یا اینکه Packege name برنامه رو تغییر داده باشین.
    امیدوارم مشکل دیگه ای نباشه.

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار ali_khodayar
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    Karaj
    سن
    38
    پست
    268

    نقل قول: آموزش استفاده از نقشه گوگل نسخه 2 در اندروید

    امکانش هست که آفلاینش رو هم توضیح بدین؟؟
    من واقعآ توی این مبحث گیر کردم. نزدیک به 3 هفته س که دارم دنبال این نقشه آفلاین میگردم.

  19. #19

    نقل قول: آموزش استفاده از نقشه گوگل نسخه 2 در اندروید

    سلام دوست عزیز ممنون از آموزش خوبتون
    فقط یه سوال
    من به قسمت google play service که رسیدم خودش مثل اینکه نصب بود و جلوش نوشته بود installed اما وقتی شروع به کار کردم هیچکدوم از کتابخونه ها رو برام نمیاره
    چکار باید بکنم؟
    با تشکر فروان

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 16
    آخرین پست: شنبه 26 مرداد 1392, 19:37 عصر
  2. استفاده از نقشه گوگل در سایت خرید گروهی
    نوشته شده توسط taherisoftware در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 14 بهمن 1391, 19:15 عصر
  3. کمک کنید لطفا | استفاده از نقشه گوگل
    نوشته شده توسط thacker در بخش توسعه وب (Web Development)
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 03 مرداد 1391, 00:17 صبح
  4. سوال: نحوه استفاده از نقشه گوگل SiteMap در ASP.net
    نوشته شده توسط reza_mostafavi63 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 28 دی 1390, 14:29 عصر
  5. گفتگو: استفاده از نقشه گوگل مپ
    نوشته شده توسط shytonak در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 06 آبان 1389, 05:01 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •