نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: استفاده از intent در صفحاتی که از اکتیویتی extends نشده اند؟

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    بجنورد
    پست
    285

    Question استفاده از intent در صفحاتی که از اکتیویتی extends نشده اند؟

    سلام
    من میخام روی یک صفحه که از PagerAdapter میراث بری میکنه، intent استفاده کنم.باید چیکار کنم؟

    Intent intent = new Intent(ImagePagerAdapter2.this, ActivityImageReview.class)

    که این خطا رو میده :

    Calling startActivity() from outside of an Activity context requires the FLAG_ACTIVITY_NEW_TASK flag. Is this really what you want?
    آخرین ویرایش به وسیله reza_azizi2010 : چهارشنبه 17 اردیبهشت 1393 در 10:24 صبح

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Nevercom
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    بستک
    سن
    35
    پست
    1,118

    نقل قول: استفاده از intent در صفحاتی که از اکتیویتی extends نشده اند؟

    این خط رو به کدتون اضافه کنید:
    intent.setFlags(Intent.FLAG_ACTIVITY_NEW_TASK);

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    بجنورد
    پست
    285

    نقل قول: استفاده از intent در صفحاتی که از اکتیویتی extends نشده اند؟

    حل شد
    سپاس

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 10
    آخرین پست: سه شنبه 27 آذر 1397, 13:01 عصر
  2. کمک در برنامه نویسی با استفاده از intent
    نوشته شده توسط abdoullah.aberi در بخش Android Studio
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 29 آذر 1391, 17:01 عصر
  3. استفاده از intent
    نوشته شده توسط abdoullah.aberi در بخش Android Studio
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 17 آذر 1391, 18:26 عصر
  4. تغییر عنوان صفحاتی که از Master Page استفاده کرده اند
    نوشته شده توسط mehrdad_shahian در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 9
    آخرین پست: جمعه 18 آذر 1390, 18:56 عصر
  5. سوال: بالا بردن سرعت لود صفحاتی که از telerik در انها استفاده شده
    نوشته شده توسط mohammadyaser در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 19 خرداد 1390, 00:32 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •