نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: Hide و Un Hide کردن فیلدهای سابفرم با استفاده از چک باکس

  1. #1

    Exclamation Hide و Un Hide کردن فیلدهای سابفرم با استفاده از چک باکس

    سلام بهمه دوستای عزیز.
    جهت اطلاع بهتر میتونید فایل رو دریافت کنید . همه چی واضح هست

    Hide

  2. #2
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,369

    نقل قول: Hide و Un Hide کردن فیلدهای سابفرم با استفاده از چک باکس

    نقل قول نوشته شده توسط m2326499 مشاهده تاپیک
    سلام بهمه دوستای عزیز.
    جهت اطلاع بهتر میتونید فایل رو دریافت کنید . همه چی واضح هست

    Hide
    کد زیر برای مخفی و آشکار کردن ستون ID سابفرم است . همین کد را در در رویداد AfterUpdate هرکدام از چک باکس های دیگر وارد کن و بجای ID نام ستون مربوطه را جایگزین کن !

    Dim ctrl As Control
    Set ctrl = Me!Table1_s.Form!id
    ctrl.ColumnHidden = (Not ctrl.ColumnHidden)


    یاعلی

  3. #3

    نقل قول: Hide و Un Hide کردن فیلدهای سابفرم با استفاده از چک باکس

    نقل قول نوشته شده توسط alirezabahrami مشاهده تاپیک
    کد زیر برای مخفی و آشکار کردن ستون ID سابفرم است . همین کد را در در رویداد AfterUpdate هرکدام از چک باکس های دیگر وارد کن و بجای ID نام ستون مربوطه را جایگزین کن !

    Dim ctrl As Control
    Set ctrl = Me!Table1_s.Form!id
    ctrl.ColumnHidden = (Not ctrl.ColumnHidden)


    یاعلی
    ----------------------------

    بینهایت ممنون استاد گرامی ...
    کاملا هم عالی دست شما درد نکنه

    حالا دقیقا با همین فعال یا غیرفعال چک باکس ، اگر بخواهیم فیلد ID را سورت کنیم (صعودی به نزولی و برعکس) چه کدی را استفاده کنم؟؟

    ممنون

  4. #4
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,369

    نقل قول: Hide و Un Hide کردن فیلدهای سابفرم با استفاده از چک باکس

    نقل قول نوشته شده توسط m2326499 مشاهده تاپیک
    ----------------------------

    بینهایت ممنون استاد گرامی ...
    کاملا هم عالی دست شما درد نکنه

    حالا دقیقا با همین فعال یا غیرفعال چک باکس ، اگر بخواهیم فیلد ID را سورت کنیم (صعودی به نزولی و برعکس) چه کدی را استفاده کنم؟؟

    ممنون
    سلام مجدد !
    1- ابتدا فانکشن زیر را در قسمت ماژول عمومی فرم وارد کن !


    Function SortForm(frm As Form, ByVal sOrderBy As String) As Boolean
    If Len(sOrderBy) > 0 Then
    If frm.OrderByOn And (frm.OrderBy = sOrderBy) Then
    sOrderBy = sOrderBy & " DESC"
    End If
    frm.OrderBy = sOrderBy
    frm.OrderByOn = True
    SortForm = True
    End If
    End Function



    2-در آخر کدهای مخفی و آشکار کردن ستون ها( غیر از ستون id ) کد زیر را وارد کن !

    Call SortForm(Me!Table1_s.Form, "id")




    یا علی

  5. #5

    نقل قول: Hide و Un Hide کردن فیلدهای سابفرم با استفاده از چک باکس

    نقل قول نوشته شده توسط alirezabahrami مشاهده تاپیک
    سلام مجدد !
    1- ابتدا فانکشن زیر را در قسمت ماژول عمومی فرم وارد کن !


    Function SortForm(frm As Form, ByVal sOrderBy As String) As Boolean
    If Len(sOrderBy) > 0 Then
    If frm.OrderByOn And (frm.OrderBy = sOrderBy) Then
    sOrderBy = sOrderBy & " DESC"
    End If
    frm.OrderBy = sOrderBy
    frm.OrderByOn = True
    SortForm = True
    End If
    End Function



    2-در آخر کدهای مخفی و آشکار کردن ستون ها( غیر از ستون id ) کد زیر را وارد کن !

    Call SortForm(Me!Table1_s.Form, "id")




    یا علی
    -----------------------
    ممنون و آرزوی موفقیت و سلامتی برای شما

تاپیک های مشابه

  1. سوال: Hide و یا Unhide کردن یک فیلد یا یک ستون در سابفورم
    نوشته شده توسط fathi48 در بخش Access
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 09 بهمن 1389, 11:42 صبح
  2. جمع کردن فیلدهای از نوع varchar که برای زمان در نظر گرفته شده
    نوشته شده توسط unique1984 در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 08 اسفند 1384, 13:00 عصر
  3. محدود کردن فیلدهای تاریخ
    نوشته شده توسط Hossein Bazyan در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 16 آذر 1384, 16:31 عصر
  4. مشکل در فیلتر کردن فیلدهای عددی
    نوشته شده توسط محسن شمس در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 11
    آخرین پست: جمعه 13 آبان 1384, 01:13 صبح
  5. قبول کردن فیلدهای خالی در vb
    نوشته شده توسط فاطیما در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 9
    آخرین پست: چهارشنبه 28 اردیبهشت 1384, 13:54 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •