نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: تغییر کدهای لینک به انتی تو لامبداentity lambda

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار علی فتحی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    مهاباد
    سن
    42
    پست
    1,075

    تغییر کدهای لینک به انتی تو لامبداentity lambda

    سلام دوستان خیلی تعریف دستورات انتی تی با لامبدا رو شنیدم ولی چیزی از اون نمیدونم . میگن سرعت برنامه رو چند برابر میکنه .لطفا تفاوت کدها و یا اموزش بگذارید اگر ممکنه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    TEH
    پست
    2,919

    نقل قول: تغییر کدهای لینک به انتی تو لامبداentity lambda

    شما اصلا با خود مفهوم ها آشنایی دارید که الان میخواهید دستوراتشون رو یاد بگیرید؟ کافیه مفاهیم رو حتی به فارسی سرچ کنید تا اطلاعات خوبی بگیرید.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ali_md110
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,181

    نقل قول: تغییر کدهای لینک به انتی تو لامبداentity lambda

    بله دوست من
    عبارات لامبدا بسیار انعطاف پذیر هستند همچنین سرعت کدنویسی شما رو بالا میبره
    در Entity FrameWork از Linq To Entity و navigationProperties هاو سایر امکانات آن استفاده کنید و تفاوت را احساس کنید
    البته دستورات لامبدا در نهایت به Tsql تبدیل میشوند تا قابل فهم باشه برای اسکیول سرور
    برای اشنایی بیشتر سری بزنید به سایتش:
    http://msdn.microsoft.com/en-us/data...907#getstarted

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار rahmatipoor
    تاریخ عضویت
    شهریور 1392
    محل زندگی
    ---
    پست
    418

    نقل قول: تغییر کدهای لینک به انتی تو لامبداentity lambda

    با عرض سلام

    آیا Linq To Entity با لامبدا متفاوت هست و یا اینکه یکی هستند

    اگه کسی از دوستان این موضوع رو توضیح بده ممنون میشم.

  5. #5
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379

    نقل قول: تغییر کدهای لینک به انتی تو لامبداentity lambda

    آیا Linq To Entity با لامبدا متفاوت هست و یا اینکه یکی هستند
    Linq to Entities یک مکانیسم دسترسی به داده ها است، و عبارت های Lambda جزو قابلیت های زبان سی شارپ است که نوشتن کوئری ها را برای شما تسهیل می کند.

    خیلی تعریف دستورات انتی تی با لامبدا رو شنیدم
    دستورات EF با عبارت های Lambda یکی نیست. دستوراتی که EF پشتیبانی می کنند عبارتند از SaveChanges و امثالهم. این گونه دستورات می توانند داده ها را در دیتابیس بنویسند و یا در آن تغییر ایجاد کنند. اما دستورات Lambda که در Linq استفاده می شوند صرفا برای خواندن داده ها هستند.

    میگن سرعت برنامه رو چند برابر میکنه.
    لزوما سرعت اجرای برنامه رو بالا نمی بره، بلکه به قول دوست مان ali_md110 ، سرعت کدنویسی شما رو بالاتر می بره، چون کد کمتری باید برای خواندن داده ها و کوئری گرفتن بنویسید.

  6. #6

    نقل قول: تغییر کدهای لینک به انتی تو لامبداentity lambda

    نقل قول نوشته شده توسط rahmatipoor مشاهده تاپیک
    با عرض سلام

    آیا با لامبدا متفاوت هست و یا اینکه یکی هستند

    اگه کسی از دوستان این موضوع رو توضیح بده ممنون میشم.
    سلام
    lambda و Linq To Entity متفاوت اند .
    در برخی جاها شما یک پارامتری به نام delegate داری که از جنس تابع (method) هستش ، یعنی کد هستش. برا استفاده از اینها لازم نیست هر بار در کلاس یک متد تعریف کنی و در جای مورد نظر صداش بزنی.
    میتونی فقط اونجا بدنه (کد اجرایی) تابع رو بنویسی، که بهش میگن lambda .
    یعنی lambda یک ویژگی در syntax زبان #c هستش که برا استفاده راحت تر از توابع بدون نام (Anonymous method).

    lambda در Linq To Entity استفاده میشه.


    //********************//
    کد عادی زیر


    private ComboBox combo;
    private Label label;
    public CreateControls()
    {
    combo = new ComboBox();
    label = new Label();
    //some initializing code
    combo.SelectedIndexChanged += new EventHandler(combo_SelectedIndexChanged);
    }
    void combo_SelectedIndexChanged(object sender, EventArgs e)
    {
    label.Text = combo.SelectedValue;
    }

    که بعد از استفاده از lambda به این صورت در میاد:

    public CreateControls()
    {
    ComboBox combo = new ComboBox();
    Label label = new Label();
    //some initializing code
    combo.SelectedIndexChanged += (s, e) => {label.Text = combo.SelectedValue;};
    }

    آخرین ویرایش به وسیله pe32_64 : جمعه 09 آذر 1397 در 21:37 عصر

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار rahmatipoor
    تاریخ عضویت
    شهریور 1392
    محل زندگی
    ---
    پست
    418

    نقل قول: تغییر کدهای لینک به انتی تو لامبداentity lambda

    ممنون از دوستان عزیز تا حدودی متوجه شدم

تاپیک های مشابه

  1. سوال: تغییر آدرس لینک
    نوشته شده توسط milworm در بخش PHP
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 11 شهریور 1389, 15:39 عصر
  2. تغییر آدرس لینک ها و مشکل سئو
    نوشته شده توسط shahab2005 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 12 مرداد 1389, 14:33 عصر
  3. سوال: تغییر رنگ لینک با عبور موس
    نوشته شده توسط pedram_ns در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 12 آبان 1388, 09:47 صبح
  4. تغییر رنگ لینک ها در opera و safari
    نوشته شده توسط amircoco در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 17 فروردین 1388, 21:06 عصر
  5. تغییر کدهای سیستم به Integer
    نوشته شده توسط papa_toop در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 26 فروردین 1387, 19:21 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •