نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: مشکل در disable شدن دکمه بعد از اولین کلیک

  1. #1

    مشکل در disable شدن دکمه بعد از اولین کلیک

    سلام دوستان
    من یک باتن دارم به کد زیر
     <html:button styleClass="buttonFwd save" property="insBtn"                                                onclick="submit1('saveAccounts');"><bean:message
    key="accountForm.button.save"/></html:button>

    متد submit هم به صورت زیر در همین فرم تعریف شده
        function submit1(method) {        document.getElementsByName('method')[0].value = method;
    document.forms[0].submit();
    }


    بعد از اجرا شدن متد saveAccounts که کار ذخیره کردن اطلاعات صفحه را انجام میده، با اجرا شدن متد submit، فرمrefresh میشه،
    چیزی که میخوام اینه که کاربر بعد از یکبار زدن دکمه ی save ، دکمه disable یا grey بشه، ولی هر بار بعد از رفرش شدن صفحه دکمه به حالت enable برمیگرده، یعنی برای لحظاتی grey میشه، ولی دوباره بعد از رفرش شدن صفحه به حالت اول باز میگرده،
    در ضمن تو این پروژه یه متغیر رو در متد saveAccounts تعریف کردم که وقتی داخل متد رفت true بشه و برای بار دوم متد رو اجرا نکنه، یعنی در نتیجه عمل submit برای من یکبار فقط انجام میشه، ولی دکمه همچنان enable باقی میمونه و کاربر میتونه روش کلیک کنه،
    چه جوری بعد از رفرش شدن فرم دکمه grey بمونه؟؟؟؟؟

  2. #2

    نقل قول: مشکل در disable شدن دکمه بعد از اولین کلیک

    کسی نمیتونه کمکم کنه، فقط میخوام بعد از رفرش شدن صفحه هم باتن grey بمونه...

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 07 مرداد 1392, 19:42 عصر
  2. پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 23 دی 1391, 17:23 عصر
  3. مبتدی: مشکل با disable بودن دکمه ی ران
    نوشته شده توسط shayanstar در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 17 مرداد 1391, 19:44 عصر
  4. مبتدی: فعال شدن دکمه بعد از انتخاب ایتم از لیست باکس
    نوشته شده توسط majid_3ma در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 10 دی 1388, 00:04 صبح
  5. مشکل با بزرگ شدن کامند بعد از اجرا
    نوشته شده توسط omid68 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 17 دی 1386, 00:07 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •