نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: جست و جوی خودکار در گوگل

  1. #1

    جست و جوی خودکار در گوگل

    سلام
    میشه با جاوا اسکریپت به صورت خودکار توی گوگل سرچ کرد
    یعنی مثلا اول به طور خودکار تو اکانت گوگل خودم لوگین بشه بعد یه آرایه بسازی مثلا 20 تا کلمه توش باشه بعد با اجرا کردن اسکریپت اون 20 تا کلمه به ترتیب تو گوگل سرچ بشه.
    فقط میخوام کلمات سرچ شده توی سرچ هیستوری گوگل وارد بشه

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار Saeed.MD
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    36

    نقل قول: جست و جوی خودکار در گوگل

    بله میشه بصورت اتوماتیک شما n رشته رو m بار جستجو کنید
    طبیعتا وقتی این جستوجو ها "سریع" و "زیاد" باشه گوگل پاسخ نمیده و کپچا نشونت میده !!!!
    20 کلمه فکر نکنم زیاد حساب شه (امتحان نکردم)
    مورد بعدی هم لاگین هس که اطلاعی درباش ندارم ، حالا فرض کنیم شما دستی لاگین کردی

    کافیه یک حلقه ایجاد کنی که به ازای هر عنصر داخل ارایه ، اون عنصر رو به
    https://www.google.com/search?q=
    اضافه کنه و واردش بشه یا برای هر کدوم new tab باز کنه


    function searchAll() {
    queryList = ["js","help","query"];
    for (i in queryList)
    {
    address = "https://www.google.com/search?q=" + queryList[i];
    window.open(address,'_blank');
    }
    }
    آخرین ویرایش به وسیله Saeed.MD : یک شنبه 21 اردیبهشت 1393 در 17:03 عصر

تاپیک های مشابه

  1. سورس قرآن با امکان جست و جوی اعراب و ...
    نوشته شده توسط Ner'zhul Arthas در بخش VB.NET
    پاسخ: 34
    آخرین پست: دوشنبه 09 بهمن 1402, 09:57 صبح
  2. پیاده سازی جست و جوی هرس آلفا بتا
    نوشته شده توسط ms_arani در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 06 آذر 1387, 11:14 صبح
  3. جست و جوی یک کلمه در یک عکس
    نوشته شده توسط m0rteza در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 24 آبان 1386, 18:49 عصر
  4. جست و جوی یک رکورد خاص در بانک Access
    نوشته شده توسط alone_rana0101 در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 10
    آخرین پست: سه شنبه 18 بهمن 1384, 08:57 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •