نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: انتخاب چند سطر از دیتاگرید با استفاده از چک باکس نه با کلید کنترل

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار momimomi
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    269

    انتخاب چند سطر از دیتاگرید با استفاده از چک باکس نه با کلید کنترل

    سلام دوستان
    یک ستون چک باکس در دیتا گرید ایجاد کردم
    چظوری می تونم با زدن تیک چک باکس چند سطر اون سطرها رو به حالت انتخاب ببرم (تیره کنم)؟
    به جای استفاده از کلید کنترل می خوام با استفاده از تیک زدن multi select ایجاد کنم.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار forodo
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    شهر جدید پردیس
    پست
    1,468

    نقل قول: انتخاب چند سطر از دیتاگرید با استفاده از چک باکس نه با کلید کنترل

    سلام
    توی رویداد CellClick دیتاگریدویو بررسی کنید اگر سطری که الان کلیک شده تیک مورد نظر زده شده اون سطر تیره بشه.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: انتخاب چند سطر از دیتاگرید با استفاده از چک باکس نه با کلید کنترل

    نقل قول نوشته شده توسط momimomi مشاهده تاپیک
    از اساتید گرامی کسی بلد نبود؟!! به نظرم ساده باشه اما من بلد نیستم.
    یه دونه چک باکس هم توی هدر ستون بگذار ویه رویداد براش تعریف کن :
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار momimomi
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    269

    نقل قول: انتخاب چند سطر از دیتاگرید با استفاده از چک باکس نه با کلید کنترل

    نقل قول نوشته شده توسط khokhan مشاهده تاپیک
    یه دونه چک باکس هم توی هدر ستون بگذار ویه رویداد براش تعریف کن :
    دوست عزیز ممنون که پاسخ دادی اما پروژه ای که شما گذاشتی برای select all به کار میره اما من میخوام هر سطری که تیک خورد همون سطر هم تیره بشه مثل گرفتن کنترل و کلیک کردن روی سطر مربوطه.
    اما من نمی خوام کاربر از کنترل استفاده کنه میخوام با زدن تیک سطر مربوطه یا سطرهای مربوطه رو تیره کنه.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: انتخاب چند سطر از دیتاگرید با استفاده از چک باکس نه با کلید کنترل

    نقل قول نوشته شده توسط momimomi مشاهده تاپیک
    دوست عزیز ممنون که پاسخ دادی اما پروژه ای که شما گذاشتی برای select all به کار میره اما من میخوام هر سطری که تیک خورد همون سطر هم تیره بشه مثل گرفتن کنترل و کلیک کردن روی سطر مربوطه.
    اما من نمی خوام کاربر از کنترل استفاده کنه میخوام با زدن تیک سطر مربوطه یا سطرهای مربوطه رو تیره کنه.
    در رویداد CellContentClick گریدتون مرقوم فرمائید :

    private void dataGridView1_CellContentClick(object sender, DataGridViewCellEventArgs e)
    {
    foreach (DataGridViewRow Row in dataGridView1.Rows)
    {
    if (e.ColumnIndex == 0)
    {
    if (Convert.ToBoolean(Row.Cells[0].EditedFormattedValue) == true)
    {
    Row.Selected = true;
    }
    }
    }
    }

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار managment-barnamenevis
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    یه جایی که بشه نفس کشید یه شهری که نشه روش قفس کشید
    سن
    31
    پست
    121

    نقل قول: انتخاب چند سطر از دیتاگرید با استفاده از چک باکس نه با کلید کنترل

    سلام دوست عزیز درسته 5 سال از این پست می گذره ولی خواستم تشکر کنم چون خیلی کارمو راه انداخت ولی یه سوال چطور میشه فهمید کدوم ستونا تیک خورده اگه هستین که جواب بدین ممنون وگرنه باقی دوستان راهنمایی کنن با تشکر
    نقل قول نوشته شده توسط khokhan مشاهده تاپیک
    یه دونه چک باکس هم توی هدر ستون بگذار ویه رویداد براش تعریف کن :

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار managment-barnamenevis
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    یه جایی که بشه نفس کشید یه شهری که نشه روش قفس کشید
    سن
    31
    پست
    121

    نقل قول: انتخاب چند سطر از دیتاگرید با استفاده از چک باکس نه با کلید کنترل

    نه دوست عزیز منظورم اینه مثلا من دوتا سطر رو تیک زدم. از کجا بفهمم دوم سطرها هستن

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار managment-barnamenevis
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    یه جایی که بشه نفس کشید یه شهری که نشه روش قفس کشید
    سن
    31
    پست
    121

    نقل قول: انتخاب چند سطر از دیتاگرید با استفاده از چک باکس نه با کلید کنترل

    نه دوست عزیز منظورم اینه مثلا من دوتا سطر رو تیک زدم. از کجا بفهمم دوم سطرها هستن
    نقل قول نوشته شده توسط managment-barnamenevis مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزیز درسته 5 سال از این پست می گذره ولی خواستم تشکر کنم چون خیلی کارمو راه انداخت ولی یه سوال چطور میشه فهمید کدوم ستونا تیک خورده اگه هستین که جواب بدین ممنون وگرنه باقی دوستان راهنمایی کنن با تشکر

تاپیک های مشابه

  1. سوال: انتخاب چند سطر دیتاگرید و ارسال آنها به گزارش
    نوشته شده توسط mehdi zanjani در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 22 تیر 1392, 14:04 عصر
  2. پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 25 خرداد 1392, 22:44 عصر
  3. انتخاب چند سطر خاص از دیتابیس
    نوشته شده توسط Yama12 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 16 اردیبهشت 1387, 13:57 عصر
  4. انتخاب چند سطر چند سطر از یک جدول
    نوشته شده توسط Ghalandari در بخش SQL Server
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 24 اردیبهشت 1385, 17:40 عصر
  5. انتخاب یک سطر از دیتاگرید
    نوشته شده توسط babakmsq در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 31 مرداد 1384, 08:14 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •