نمایش نتایج 1 تا 17 از 17

نام تاپیک: گزارش گیری در وب asp.net mvc 4

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار noroozifar
    تاریخ عضویت
    بهمن 1385
    محل زندگی
    کرمان
    پست
    446

    گزارش گیری در وب asp.net mvc 4

    سلام
    تو پروژه ام باید گزارش بگیرم از اطلاعات و به کاربر نمایش دهم و ان بتواند پرینت بگیرد بهترین روشی که پیشنهاد میدهید و خیلی راحت می توانم استفاده کنم چیه ؟


    من روی سیستمم Stimulsoft Reports.Ultimate 2013.3 را نصب دارم اما نیاز به یک مثال کامل دارم تا از نحوه استفاده از ان اطلاع پیدا کنم


    لطفا راهنمایی کنید (فوری )

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mehdin69
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    شیراز- رمزینه
    سن
    34
    پست
    692

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار noroozifar
    تاریخ عضویت
    بهمن 1385
    محل زندگی
    کرمان
    پست
    446

    نقل قول: گزارش گیری در وب asp.net mvc 4

    تمامی این مثالها در asp.net هستند نه در asp.net mvc 4 من وقتی dll ها را به پروژه ام اضافه میکنم برای گزارش گیری تو قسمت ساخت صفحات view یا همان فایل های cshtml هرچی دستور using میزنم و stimulreport را فراخوانی میکنم نمیادش

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mehdin69
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    شیراز- رمزینه
    سن
    34
    پست
    692

    نقل قول: گزارش گیری در وب asp.net mvc 4

    اگه به نتیجه رسیدید اینجا هم بزارید ما هم یاد بگیریم
    ممنون

  5. #5

    نقل قول: گزارش گیری در وب asp.net mvc 4

    بایستی در قسمت ویو بنویسیم :
    کد HTML:
    <head>   @Html.Stimulsoft().RenderMvcDesignerScripts()</head>
    @(Html.Stimulsoft().StiMvcDesigner(new StiMvcDesignerOptions() {   ActionGetReportTemplate = "GetCardReportSs",   LocalizationDirectory = Server.MapPath("~/Content/Localization/"), // Necessary to   get a list of available localization files   ActionDataProcessing = "DataProcessing",   Width = Unit.Percentage(300),   Height = Unit.Pixel(800) }))

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار noroozifar
    تاریخ عضویت
    بهمن 1385
    محل زندگی
    کرمان
    پست
    446

    نقل قول: گزارش گیری در وب asp.net mvc 4

    نقل قول نوشته شده توسط kavayo مشاهده تاپیک
    بایستی در قسمت ویو بنویسیم :
    کد HTML:
    <head>   @Html.Stimulsoft().RenderMvcDesignerScripts()</head>
    @(Html.Stimulsoft().StiMvcDesigner(new StiMvcDesignerOptions() {   ActionGetReportTemplate = "GetCardReportSs",   LocalizationDirectory = Server.MapPath("~/Content/Localization/"), // Necessary to   get a list of available localization files   ActionDataProcessing = "DataProcessing",   Width = Unit.Percentage(300),   Height = Unit.Pixel(800) }))

    مشکل همین جاست وقتی @html. میزنی کتابخانه stimulsoft نمیاره ?

  7. #7

    نقل قول: گزارش گیری در وب asp.net mvc 4

    بایستی dll مربوط به stimulsoft رو به پروژه ات اضافه کنی .

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار noroozifar
    تاریخ عضویت
    بهمن 1385
    محل زندگی
    کرمان
    پست
    446

    نقل قول: گزارش گیری در وب asp.net mvc 4

    نقل قول نوشته شده توسط kavayo مشاهده تاپیک
    بایستی dll مربوط به stimulsoft رو به پروژه ات اضافه کنی .
    بعد از چند سال اینقدر دیگه حالیمونه مشکل جای دیگری است

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار mehdin69
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    شیراز- رمزینه
    سن
    34
    پست
    692

    نقل قول: گزارش گیری در وب asp.net mvc 4

    شما از نسخه Ultimate استفاده کردید یا MVC ؟؟؟؟

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار mehdin69
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    شیراز- رمزینه
    سن
    34
    پست
    692

    نقل قول: گزارش گیری در وب asp.net mvc 4

    برو توی Refrence ها روی dll های stimul بزن Copy to local = true باشن درست میشن

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار noroozifar
    تاریخ عضویت
    بهمن 1385
    محل زندگی
    کرمان
    پست
    446

    نقل قول: گزارش گیری در وب asp.net mvc 4

    نقل قول نوشته شده توسط mehdin69 مشاهده تاپیک
    برو توی Refrence ها روی dll های stimul بزن Copy to local = true باشن درست میشن
    من از نسخه ultimate ورژن 2013.1.1600 استفاده میکنم این کاری که شما میگد را انجام دادم باز هم نشد بد جور درگیر این گزارش گیری هستم خواستم از devexpress استفاده کنم اونهم باید وقت ساختن پروژه حتما از template خودش استفاده کنی تا بشه

    دیگه نمیدونم چه کنم گزارش با css هم یک مشکل بد داره طرف برای پرینت باید ctrl+p بزنه خوب این باعث میشه روی برگ پرینت آدرس صفحه درج بشه از طرفی خورجی های مختلف مثل excel دیگه نمیشه گرفت

    کسی میدونه چه باید کرد برای گزارش گیری در mvc 4 ?

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار mehdin69
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    شیراز- رمزینه
    سن
    34
    پست
    692

    نقل قول: گزارش گیری در وب asp.net mvc 4

    خب مشكل همينجاست كه دارید از Ultimate استفاده میکنید
    من از نسخه MVC استفاده کردم و جواب گرفتم پرینت هم درست جواب داد
    خواستید آموزشش رو براتون بفرستم ایمیلتون رو بدید تا براتون فیلمش رو بفرستم

  13. #13

    نقل قول: گزارش گیری در وب asp.net mvc 4

    نقل قول نوشته شده توسط mehdin69 مشاهده تاپیک
    خب مشكل همينجاست كه دارید از Ultimate استفاده میکنید
    من از نسخه MVC استفاده کردم و جواب گرفتم پرینت هم درست جواب داد
    خواستید آموزشش رو براتون بفرستم ایمیلتون رو بدید تا براتون فیلمش رو بفرستم
    خب شما که زحمت میکشید لطفا اینجا هم بزارینش دیگه تا ما هم استفاده کنیم

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار mehdin69
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    شیراز- رمزینه
    سن
    34
    پست
    692

    نقل قول: گزارش گیری در وب asp.net mvc 4

    نقل قول نوشته شده توسط minaforotan مشاهده تاپیک
    خب شما که زحمت میکشید لطفا اینجا هم بزارینش دیگه تا ما هم استفاده کنیم
    با وجود اینکه از مدیران سایت خیلی دلخورم ( توی بخش Sharepoint ) حاظر نشدن یه چند مگ برا من باز بذارن تا آموزشش رو بذارم ولی چشم تا شنبه میذارم

    حتی اگه مدیران اذیت نکنن خیلی چیزهای دیگه هم میشه گذاشت

  15. #15

    نقل قول: گزارش گیری در وب asp.net mvc 4

    نقل قول نوشته شده توسط mehdin69 مشاهده تاپیک
    با وجود اینکه از مدیران سایت خیلی دلخورم ( توی بخش Sharepoint ) حاظر نشدن یه چند مگ برا من باز بذارن تا آموزشش رو بذارم ولی چشم تا شنبه میذارم

    حتی اگه مدیران اذیت نکنن خیلی چیزهای دیگه هم میشه گذاشت
    دوست گرامی من منتظر این آموزشتون هستم کجا میشه پیداش کنم؟؟؟

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار sunn789
    تاریخ عضویت
    دی 1384
    محل زندگی
    در حال حاضر کره زمین
    پست
    801

    نقل قول: گزارش گیری در وب asp.net mvc 4

    من هنوز از استیمول استفاده نکرده ام ، با devexpress کار کردم خوب بو د اما سنگین بود ، با تلریک کار کردم توی فونت فارسی مشکل داره ، با fast report کارکردم خوب بود و فقط نمایش در ویوو چپ به راست بود ، ابزار گزارشی که توی شایت اقای نصیری بود عالی بود و لی .... ، اما اگر قرار نیست از گذارشات پیچیده استفاده کنید و یک کذارش از جدول میخوایید بهترن و سبک ترین استفاده از css هست .

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار alireza_rashvand
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    قزوین
    پست
    331

    نقل قول: گزارش گیری در وب asp.net mvc 4

    با کلی سر و کله زدن با انوع گزارشات اخر فهمیدم بهترین روش همان html است...
    آخرین ویرایش به وسیله alireza_rashvand : دوشنبه 29 دی 1393 در 18:02 عصر

تاپیک های مشابه

  1. سوال: استفاده از گزارش گیری stimulReport در ASP.Net MVC
    نوشته شده توسط hastiam در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 23 مرداد 1392, 11:32 صبح
  2. ارسال پارامتر برای گزارش گیری پویا از VB.NET
    نوشته شده توسط tizdast در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 13 خرداد 1386, 20:48 عصر
  3. بکار گیری Ajax در ASP.NET
    نوشته شده توسط MMMYousefMMM در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 26 مرداد 1385, 10:16 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •