نمایش نتایج 1 تا 24 از 24

نام تاپیک: برنامه نویسی اندروید

  1. #1

    برنامه نویسی اندروید

    سلام یه سوالی ذهنم رو خیلی مشغول کرده اونم این هست که ایا میشه به طور کامل یک نرم افزار رو برپایه C++‎ نوشت و مشکلی هم بوجود نیاد؟

    من از کیوت استفاده میکنم و برنامه ای نوشتم شبیه به یک کلاینت مثل تیم ویور هست ایا میتونم این کلاینت رو برای اندروید پورت کنم ؟

  2. #2

    نقل قول: برنامه نویسی اندروید

    نقل قول نوشته شده توسط mh1376 مشاهده تاپیک
    سلام یه سوالی ذهنم رو خیلی مشغول کرده اونم این هست که ایا میشه به طور کامل یک نرم افزار رو برپایه C++‎‎ نوشت و مشکلی هم بوجود نیاد؟

    من از کیوت استفاده میکنم و برنامه ای نوشتم شبیه به یک کلاینت مثل تیم ویور هست ایا میتونم این کلاینت رو برای اندروید پورت کنم ؟
    سلامِ

    هر چیزی رو توی C++‎ به صورت Native بنویسید میتونید کامپلیلش کنید روی پلتفرمی که لازمه. ولی باید به اینم توجه کنید که رابط کاربری رو بر اساس چه محیطی طراحی کردین مثلا QWidget هست یا QML و یا HTML و ... تنها تغییراتی که باید بدین و مد نظرتون باشه همین رابط گرافیکی هست البته اگه کلا روی Qt کارکرده باشید ! چون اگه نرم افزارتون تحت مثلا MFC یا Win32 یه همچین چیزایی باشه بعید میدونم بتونید کاری انجام بدین.

    برای Android هم SDK هاش رو روی Qt مخصوص برای اندروید نصب میکنید و در نهایت کامپایل و تمام‌! خیلی چیز خاصی نداره.

  3. #3

    نقل قول: برنامه نویسی اندروید

    بسیاری از امکانات اندروید در کیوت قابل استفاده نیست. اما اگر برنامه شما الان‌ آماده هست پس نیازی به امکانات اندروید نیست. از همین رو جواب می‌تواند مثبت باشد. برای دریافت یک جواب دقیق‌تر می‌توانید اطلاعات بیشتری از پروژه خود ارائه فرمایید.

  4. #4

    نقل قول: برنامه نویسی اندروید

    الان پروژه روی qwidget هست و مثل ادم نوشته شده مثل کیوت قدیم و این qml اینا بهش اضافه نشده شبیه به نرم افزار یاهو مسنجر هست
    native یعنی چی؟ من ndk رو دانلود کردم حدود 1.5 گیگ هست
    یه برنامه دیگه هم میخوام بسازم یک دعا هست من چون فقط C++‎ و پایتون بلدم میتونم خروجی خوبی بگیرم یا نه ؟ از html هم شاید استفاده کنم برای پشتیبانی فونت و ...

  5. #5

    نقل قول: برنامه نویسی اندروید

    الان اومدم اندروید نصب کنم تو کیوت ادرس ndk sdk رو دادم کیت اد نمیکنه و میگه qt version archtucture x86 sem mips and missing
    من الان روی 64 بیت هستم سیستم عامل زوبنتو xubuntu

  6. #6

  7. #7

    نقل قول: برنامه نویسی اندروید

    نقل قول نوشته شده توسط حامد مصافی مشاهده تاپیک
    sdk هم به مراه ndk باید نصب بشه
    الان تو کیوت ادرس جفتش رو دادم ولی کیت ادد نشده مشکل چیه؟

  8. #8

    نقل قول: برنامه نویسی اندروید

    سوال دومم اینکه هر چی کامپایل میکنم تو کیوت کریتور اجرا میشه ولی تو یه پوشه دیگه اجرا نمیشه

  9. #9

    نقل قول: برنامه نویسی اندروید

    نقل قول نوشته شده توسط mh1376 مشاهده تاپیک
    سوال دومم اینکه هر چی کامپایل میکنم تو کیوت کریتور اجرا میشه ولی تو یه پوشه دیگه اجرا نمیشه
    در رابطه با این مشکلتون هم باید بگم که هرچی رفرنس تو پروژه استفاده کردین باید در کنار فایل exe برنامتون قرار بدین مثلا QWidget باید فایل QWidget.dll رو از داخل کامپایلر موجود در Qt Creator کپی و انتقال بدین به داخل پوشه برنامتون تا بتونید خارج از Qt Creator اجراش کنید.
    وقتی برناتون رو اجرا میکنید 100% پیغامهایی که میده حاویه نام فایل ای هستش که بهش نیاز داره همون فایل رو دقیقا کپی کنید جایی که برنامتون هست مشکل حل خواهد شد.

  10. #10

    نقل قول: برنامه نویسی اندروید

    نقل قول نوشته شده توسط why.darkness مشاهده تاپیک
    در رابطه با این مشکلتون هم باید بگم که هرچی رفرنس تو پروژه استفاده کردین باید در کنار فایل exe برنامتون قرار بدین مثلا QWidget باید فایل QWidget.dll رو از داخل کامپایلر موجود در Qt Creator کپی و انتقال بدین به داخل پوشه برنامتون تا بتونید خارج از Qt Creator اجراش کنید.
    وقتی برناتون رو اجرا میکنید 100% پیغامهایی که میده حاویه نام فایل ای هستش که بهش نیاز داره همون فایل رو دقیقا کپی کنید جایی که برنامتون هست مشکل حل خواهد شد.
    اگه بخوام یه فایل فقط باشه مثلا یه فایل اجرایی البته توی لینوکس یا ویندوز باید چه کرد؟
    لطفا اندروید هم جواب بدید

  11. #11

    نقل قول: برنامه نویسی اندروید

    نقل قول نوشته شده توسط mh1376 مشاهده تاپیک
    اگه بخوام یه فایل فقط باشه مثلا یه فایل اجرایی البته توی لینوکس یا ویندوز باید چه کرد؟
    لطفا اندروید هم جواب بدید
    برای اینکه برنامتون همش یک فایل exe باشه و وابستگی به فایل های خارجی مثل همون dll های مورد نیاز نداشته باشه در اینصورت باید خود Qt رو به صورت Static کامپایل کنید.
    به صورت زیر : http://qt-project.org/wiki/How-to-bu...-Windows-MinGW
    طبق همین مثال تغییرات به صورت زیر خواهد بود :


    • Dynamic + Release: 1 MB
    • Dynamic + Debug: 33 MB
    • Static + Release: 16 MB
    • Static + Debug: 297 MB


    در رابطه با اندروید هم لینک ای زیر رو بررسی کنید :

    http://qt-project.org/doc/qt-5/androidgs.html
    http://qt-project.org/wiki/Qt5ForAndroidBuilding

  12. #12
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    پست
    38

    نقل قول: برنامه نویسی اندروید

    با سلام
    اولا ببخشید که این تاپیک رو آوردم بالا! توی سرچام به اینجا رسیدم
    من میخواستم یه برنامه با QT بنویسم که خروجی اش روی گوشی های اندورید هم قابل اجرا باشه! برای اینکار هم لازمه که تمام چیزهایی که توی لینک بالا گفته شده رو نصب کرد؟ چون من نمیخوام با اندروید برنامه بنویسم فقط میخوام خروجیش روی گوشی اجرا بشه!

    ممنون

  13. #13

    نقل قول: برنامه نویسی اندروید

    نقل قول نوشته شده توسط ziduat مشاهده تاپیک
    با سلام
    اولا ببخشید که این تاپیک رو آوردم بالا! توی سرچام به اینجا رسیدم
    من میخواستم یه برنامه با QT بنویسم که خروجی اش روی گوشی های اندورید هم قابل اجرا باشه! برای اینکار هم لازمه که تمام چیزهایی که توی لینک بالا گفته شده رو نصب کرد؟ چون من نمیخوام با اندروید برنامه بنویسم فقط میخوام خروجیش روی گوشی اجرا بشه!

    ممنون
    سلام

    بله برای اینکه خروجی بگیرید باید حتما از NDK و SDK , JDKدر داخل کیوت استفاده کنید.
    طبق لینک زیر : http://qt-project.org/doc/qt-5/androidgs.html

  14. #14
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    پست
    38

    نقل قول: برنامه نویسی اندروید

    ممنون
    یه سوال دیگه: برای اتصال آن به اندروید دیگه نیازی به نوشتن کد java نیست؟؟ با ++C میشه همچین کاری کرد؟؟!

  15. #15
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1393
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    232

    نقل قول: برنامه نویسی اندروید

    نقل قول نوشته شده توسط ziduat مشاهده تاپیک
    ممنون
    یه سوال دیگه: برای اتصال آن به اندروید دیگه نیازی به نوشتن کد java نیست؟؟ با ++C میشه همچین کاری کرد؟؟!
    نه لازم نیست.

  16. #16

    نقل قول: برنامه نویسی اندروید

    یه سوال. این رابط گرافیکی رو برای اندروید تو کیوت باید از QML استفاده کرد؟ QML خودش رابطی برای طراحی داره مثل Eclipse یا intlliJ ؟؟؟

  17. #17
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1393
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    232

    نقل قول: برنامه نویسی اندروید

    نقل قول نوشته شده توسط tux-world مشاهده تاپیک
    یه سوال. این رابط گرافیکی رو برای اندروید تو کیوت باید از QML استفاده کرد؟ QML خودش رابطی برای طراحی داره مثل Eclipse یا intlliJ ؟؟؟
    نه نیازی به استفاده از QML نیست.

  18. #18

    نقل قول: برنامه نویسی اندروید

    نقل قول نوشته شده توسط tux-world مشاهده تاپیک
    یه سوال. این رابط گرافیکی رو برای اندروید تو کیوت باید از QML استفاده کرد؟ QML خودش رابطی برای طراحی داره مثل Eclipse یا intlliJ ؟؟؟
    برای طراحی های زیبا و خاص از QML استفاده میکنند و محیط سازنده و طراحی این فناوری هم خود Qt Creator هستش که فایل های qml هم مربوط به همین کار تعریف میشوند.

  19. #19

    نقل قول: برنامه نویسی اندروید

    امکانش هست نمونه ای بزارید که ببینم؟ منظورم اینه که برای محیط دسکتاپ طراحی اینترفیس بشه. برای اسمارت فون ها دیدم مثالهایی که گذاشته بودن رو ولی برای دیزاین اینترفیس دستکتاپ نه

  20. #20

    نقل قول: برنامه نویسی اندروید

    نقل قول نوشته شده توسط tux-world مشاهده تاپیک
    امکانش هست نمونه ای بزارید که ببینم؟ منظورم اینه که برای محیط دسکتاپ طراحی اینترفیس بشه. برای اسمارت فون ها دیدم مثالهایی که گذاشته بودن رو ولی برای دیزاین اینترفیس دستکتاپ نه
    ویدجت هایی که در ++Qt\c هست در qml هم قابل دسترسیه
    همین طور تمام کلاس های API qml سی پلاس پلاس دارن پس در ++C هم قابل دسترسین
    پس هر چیزی که در qml میشه طراحی کرد با ++C هم میشه و برعکس ولی خب qml خیلی راحت تره در عوض performance کمتری داره که خیلی وقت ها مهم نیست

  21. #21

    نقل قول: برنامه نویسی اندروید

    دوست عزیز یه پیشنهاد دوستانه
    مگر در حالات خاصی مثل این که بخواهید کدتون را برای ویندوز موبایل و ios هم کامپایل کنید یا مثلا یه کاری بکنید که تو جاوا سخت باشه مثل انیمیشن یا چیزهای دیگر بهتون پیشنهاد می کنم که از کیوت واسه برنامه نویسی آندروید استفاده نکنید
    دلایل:
    حجم برنامه تولیدی بالا می رود که موجب نارضایتی کاربران عادی است
    سرعت برنامه کاهش می یابد به طوری که در گوشیهای با پردازنده ضعیف سرعت بسیار کاهش می یابد
    تولید برنامه با نمای native آندروید با qml کمی سخت است چون مثلا actionbar و این جور چیزا را در qml باید خودتون پیاده سازی کنید.
    ولی مزایایی همجون
    قابلیت کامپایل برای مک و ios و windows mobile از مزایای کیوت هستش که در صورتی که بخواهید برنامه تون در همه پلتفرم ها اجرا بشه خیلی خوبه و کار را راحت می کند مخصوصا با وجود تکنولوژیهای مثل jni و ..... میتونید از زبان های جاوا و objective c هم استفاده کنید
    و البته به نظرم برنامه نویسی با کیوت راحتتر از java و objective c هستش

    شرایطتون را در نظر بگیرید و تصمیم گیری کنید.

  22. #22

    نقل قول: برنامه نویسی اندروید

    نقل قول نوشته شده توسط کامبیز اسدزاده مشاهده تاپیک
    برای اینکه برنامتون همش یک فایل exe باشه و وابستگی به فایل های خارجی مثل همون dll های مورد نیاز نداشته باشه در اینصورت باید خود Qt رو به صورت Static کامپایل کنید.
    یه سوال. درواقع ما کیوت رو از روی سورس کامپایل که میکنیم کلیه پیش نیازهایی که هستن دیگه نیاز نیست به صورت فایل جدا کنار فایل اجراییمون باشه درسته؟ خوب الان وقتی که کیوت رو تو لینوکس از سورس کامپایل کردیم برای اینکه خروجی ویندوز هم داشته باشیم پس تو ویندوز هم باید کیوت رو کامپایل کنیم.
    موقعی که کامپایل و اجرایی میشه فقط اون چیزهایی که ما استفاده کردیم داخل فایل اجرایی میاد یا نه همشون لحاظ میشه؟ از لحاظ پرفورمنس چیزی تغییر نمیکنه؟

    البته به نظرم با اضافه کردن:

    CONFIG += static

    نیازی به کامپایل به صورت استاتیک نباشه نه؟
    آخرین ویرایش به وسیله tux-world : پنج شنبه 09 مرداد 1393 در 22:09 عصر

  23. #23

    نقل قول: برنامه نویسی اندروید

    نقل قول نوشته شده توسط tux-world مشاهده تاپیک
    یه سوال. درواقع ما کیوت رو از روی سورس کامپایل که میکنیم کلیه پیش نیازهایی که هستن دیگه نیاز نیست به صورت فایل جدا کنار فایل اجراییمون باشه درسته؟ خوب الان وقتی که کیوت رو تو لینوکس از سورس کامپایل کردیم برای اینکه خروجی ویندوز هم داشته باشیم پس تو ویندوز هم باید کیوت رو کامپایل کنیم.
    موقعی که کامپایل و اجرایی میشه فقط اون چیزهایی که ما استفاده کردیم داخل فایل اجرایی میاد یا نه همشون لحاظ میشه؟ از لحاظ پرفورمنس چیزی تغییر نمیکنه؟

    البته به نظرم با اضافه کردن:

    CONFIG += static

    نیازی به کامپایل به صورت استاتیک نباشه نه؟
    توضیحات قرار داده شد : https://barnamenevis.org/showthread.p...%D9%88-Dynamic

    و

    https://barnamenevis.org/showthread.p...67#post2072267

  24. #24

    نقل قول: برنامه نویسی اندروید

    برای انردوید و ای او اس فقط باید از qml استفاده کرد فورم که بزارید صفحه لگ داره چطور بگم یک اسپلش اسکرین درست کنید با 10 تا عکس ه هی کمرنگ بشه بعد تنظیم کنید در هر 2 ثانیه نشون بده بره عکس بعدی بعد میبینید عکس پر پر میزنه ولی همینو با qml میزاری درست میشه

تاپیک های مشابه

  1. آموزش برنامه نویسی اندروید به زبان فارسی
    نوشته شده توسط hesamy2004 در بخش Android Studio
    پاسخ: 115
    آخرین پست: شنبه 18 بهمن 1399, 15:26 عصر
  2. آموزش برنامه نویسی اندروید در ویژوال استدیو
    نوشته شده توسط Unknownlive در بخش Android Studio
    پاسخ: 97
    آخرین پست: چهارشنبه 14 مرداد 1394, 01:08 صبح
  3. ایا برای برنامه نویسی اندروید باید اول جاوا رو یاد گرفت؟
    نوشته شده توسط shayanboy2 در بخش Java ME : نگارش میکرو جاوا
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 27 اسفند 1391, 17:11 عصر
  4. برنامه نویسی اندروید با زبان سی شارپ
    نوشته شده توسط Unknownlive در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 15 اردیبهشت 1390, 20:45 عصر
  5. مبانی برنامه نویسی اندروید
    نوشته شده توسط hesamy2004 در بخش Android Studio
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 19 اسفند 1389, 21:00 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •