نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: ارسال پیام با استفاده از intent

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    بجنورد
    پست
    285

    ارسال پیام با استفاده از intent

    سلام
    من یه برنامه رو واسه بازار فرستادم که توش ارسال پیامک انجام میده
    حالا بازار میگه :
    خواسته‌ی اکید ما این است که دسترسی‌های «ارسال پیامک ها» و «دریافت پیام‌های نوشتاری (پیامک)» را از برنامه حذف کنید و به جای آن از intent استفاده کنید که به کارایی برنامه نیز لطمه‌ای وارد نمی‌شود.
    یعنی باید چیکار کنم؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    TEH
    پست
    2,919

    نقل قول: ارسال پیام با استفاده از intent

    احتمالا منظور اینه که بدید برنامه های نصب شده برای ارسال sms و غیره روی گوشیتون اینکارو انجام بدهند.

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    بجنورد
    پست
    285

    نقل قول: ارسال پیام با استفاده از intent

    میشه بیشتر راهنمایی کنید

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    TEH
    پست
    2,919

    نقل قول: ارسال پیام با استفاده از intent

    من میگم شاید. بهتره با خودشون هماهنگ کنید.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Nevercom
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    بستک
    سن
    35
    پست
    1,118

    نقل قول: ارسال پیام با استفاده از intent

    اگر برنامه پیامک هایی با محتوایی مثل جک و این چیز ها رو ارسال می کنه که بهتره از Intent استفاده کنید که کاربر مطلب رو ببینه و خودش ارسال کنه.
    اما اگر اسمس ها با یه فرمت خاص ارسال میشن یا برای کارکرد صحیح برنامه ضروری هست که برنامه مستقیماً و بدون دخالت کاربر اسمس رو ارسال کنه، در قسمتی از برنامه و بطور مشخص این موضوع رو به اطلاع کاربر برسونید و بعد برای بازار موضوع رو شرح بدید که چرا ضروری هست و اینکه به کاربر اطلاع دادید.

    در برنامه ی ما هم این تذکر داده شد و بعد از توضیحاتی که داده شد برنامه رو منتشر کردن

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    بجنورد
    پست
    285

    نقل قول: ارسال پیام با استفاده از intent

    /متاسفانه با من سر لج افتادن!
    برنامه من یک پیام رو با فرمت خاص که توی خود برنامه مشخص میشه رو ارسال میکنه، البته بطور خودکار ارسال نمیشه. اول شمناره گیرنده رو از کاربر میگیره و بعد از تایید ارسال میشه، همه اینارو کامل توضیح دادم بازم همون متن رو واسم کپی پیست میکنن. واقعا آدمهای لج درآرین!
    حالا این چیزی که بازار میخاد چطوریه؟

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار Nevercom
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    بستک
    سن
    35
    پست
    1,118

    نقل قول: ارسال پیام با استفاده از intent

    اگر به کاربر در این مورد که اسمس رو ارسال می کنید توضیح داده باشید، نباید گیر بدن
    هر بار که سر یه مجوز دسترسی یا این مورد ها تذکر دادن، بعد از توضیحات برنامه رو منتشر کردن

    به هرحال این رو ببینید: http://stackoverflow.com/a/9798870/1686304

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار darkenerboy
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    545

    نقل قول: ارسال پیام با استفاده از intent

    سلام
    دقیقا منظورش اینه !

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    بجنورد
    پست
    285

    نقل قول: ارسال پیام با استفاده از intent

    نقل قول نوشته شده توسط Nevercom مشاهده تاپیک
    اگر به کاربر در این مورد که اسمس رو ارسال می کنید توضیح داده باشید، نباید گیر بدن
    هر بار که سر یه مجوز دسترسی یا این مورد ها تذکر دادن، بعد از توضیحات برنامه رو منتشر کردن

    به هرحال این رو ببینید: http://stackoverflow.com/a/9798870/1686304
    بله ، کاربر در جریان ارسال پیام قرار میگیره
    البته اصلا خود کاربر باید روی ارسال پیام کلیک کنه، بعدش خودش یک شماره وارد کنه و در نهایت دوباره کلید تایید رو بزنه. البته چون متن پیام ز قبل مشخص نیست و همونجا ایجاد میه، ممکنه دو صفحه بشه. که این رو هم به کاربر یادآوری میکنه .
    با تمام این روشنگری ها! باز هم بازار گیر میده.
    بهشون میگم شما برنامه من رو 3 روز بذارین روی گوشی نصب باشه، اگه یک ریال شارژ اعتباریش کم شد، یعنی برنامه من داره اون زیر پیام ارسال میکنه. اونموقع تاییدش نکنید.
    گوش نمیدن

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    بجنورد
    پست
    285

    نقل قول: ارسال پیام با استفاده از intent

    نقل قول نوشته شده توسط darkenerboy مشاهده تاپیک
    سلام
    دقیقا منظورش اینه !

    Intent smsIntent = new Intent(Intent.ACTION_VIEW);
    smsIntent.putExtra("sms_body", message);
    smsIntent.putExtra("address", number);
    smsIntent.setType("vnd.android-dir/mms-sms");
    startActivity(smsIntent);


    سلام
    این کد شماره رو ارسال نمیکنه
    نمیشه کاری کرد شماره رو هم بنویسه. شماره رو توی برنامه خودم از کاربر میگیرم و به messaging میدم

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    بجنورد
    پست
    285

    نقل قول: ارسال پیام با استفاده از intent

    نقل قول نوشته شده توسط darkenerboy مشاهده تاپیک
    سلام
    دقیقا منظورش اینه !

    Intent smsIntent = new Intent(Intent.ACTION_VIEW);
    smsIntent.putExtra("sms_body", message);
    smsIntent.putExtra("address", number);
    smsIntent.setType("vnd.android-dir/mms-sms");
    startActivity(smsIntent);


    سلام
    این کد شماره رو ارسال نمیکنه
    نمیشه کاری کرد شماره رو هم بنویسه. شماره رو توی برنامه خودم از کاربر میگیرم و به messaging میدم

تاپیک های مشابه

  1. سوال: ارسال پیام با استفاده از AJAX
    نوشته شده توسط meisam12 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 15
    آخرین پست: شنبه 21 مرداد 1391, 01:34 صبح
  2. ارسال پیام صفحه تماس با ما به ایمیل سایت بدون استفاده از دات نت
    نوشته شده توسط bahar_engineer در بخش توسعه وب (Web Development)
    پاسخ: 7
    آخرین پست: جمعه 27 خرداد 1390, 12:01 عصر
  3. ارسال پیام در شبکه بدون استفاده از NET SEND
    نوشته شده توسط shahram197070 در بخش WCF , Web Services , .Net Remoting
    پاسخ: 9
    آخرین پست: پنج شنبه 11 مرداد 1386, 16:23 عصر
  4. استفاده از سیستم الکترونیکی ارسال پیام
    نوشته شده توسط SReza1 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 31 شهریور 1383, 08:16 صبح
  5. ارسال پیام از سرور به کلاینت بدون استفاده از مسنجر ویندوز
    نوشته شده توسط Gladiator در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 10
    آخرین پست: جمعه 14 آذر 1382, 17:44 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •