نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: نوشتن بعضی از متدهای جاوااسکریپت با حروف بزرگ

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    www
    پست
    741

    نوشتن بعضی از متدهای جاوااسکریپت با حروف بزرگ

    با سلام

    در نوشتن آژاکس در جاوا اسکریپت بعضی از متدها باید با حرف بزرگ شروع شوند ؟؟؟ دلیلش چیه ؟
    چون اگر زمانی ide هوششمندی در اختیار نباشه و بخواهیم کلیه دستورات را تایپ کنیم بخاطر سپردن این متدها در ذهن سخته ؟

    مثل readyState که حرف State باید با حروف بزرگ شروع بشه یا responseText



    if(window.XMLHttpRequest)
    {
    xmlhttp=new XMLHttpRequest();

    }
    else
    {
    xmlhttp=new ActiveXObject("Microsoft.XMLHTTP");

    }

    url="xx.php";

    para="user="+g();

    xmlhttp.onreadystatechange=function(){
    if (xmlhttp.readyState == 4 && xmlhttp.status == 200)
    {
    document.getElementById('txtHint').innerHTML=xmlht tp.responseText;
    }
    }

    xmlhttp.open("POST",url,true);

    xmlhttp.setRequestHeader("Content-type","application/x-www-form-urlencoded");

    xmlhttp.send(para);


  2. #2

    نقل قول: نوشتن بعضی از متدهای جاوااسکریپت با حروف بزرگ

    برای خوانایی بهتر اسم توابع معمولا دو روش به کار گرفته میشه:
    camelCase که هرکلمه مجزا توی اسم تابع با حرف بزرگ شروع میشه.
    snake_case که بین هر کلمه از _ استفاده میشه.

    بیشتر توابع جاوااسکریپت به روش camelCase نامگذاری شدند! و کافیه شما هر کلمه مجزا توی اسم تابع رو با حرف بزرگ شروع کنید

تاپیک های مشابه

  1. تبدیل حروف بزرگ به کوچک در Delphi.net
    نوشته شده توسط edesigner در بخش برنامه نویسی در Delphi Prism
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 22 بهمن 1386, 00:38 صبح
  2. خطا در موقع نوشتن دستورات sql با حروف بزرگ
    نوشته شده توسط salman_arak در بخش SQL Server
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 04 تیر 1386, 15:03 عصر
  3. کوچک کردن حروف بزرگ
    نوشته شده توسط angel_boy013 در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 02 اردیبهشت 1385, 10:55 صبح
  4. پیشنهاد روش برای نوشتن یک اسکریپت با جاوااسکریپت
    نوشته شده توسط Asef01 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 8
    آخرین پست: دوشنبه 16 آبان 1384, 16:17 عصر
  5. می خوام سرور به حروف بزرگ حساس نباشه
    نوشته شده توسط Mohammad Minaei در بخش PHP
    پاسخ: 19
    آخرین پست: دوشنبه 27 تیر 1384, 12:45 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •