نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: ویرایش اطلاعات در بانک SQLEXPRESS توسط سی شارپ و چک باکس دیتاگرید ویو

  1. #1

    Question ویرایش اطلاعات در بانک SQLEXPRESS توسط سی شارپ و چک باکس دیتاگرید ویو

    سلام
    من دنبال این مطلب توی سایت گشتم ولی پیدا نکردم
    من یک بانک با SQLEXPRESS ایجاد کردم و با سی شارپ ارتباطش دادم
    من روی فرمم یک دیتا گرید ویو دارم که وقتی فرم لود میشه اطلاعات داخل بانک را داخلش نمایش میده
    کنار هر ردیف از اطلاعاتم یک چک باکس قرار دادم و میخوام وقتی تیک خورد radioButton1 فعال بشه و وقتی تیکش برداشته شد radioButton1 غیر فعال بشه و وقتی تیک خورد و radioButton1 هم تیکش خورد groupBox1 فعال بشه و اطلاعات بانکم را داخل سه تا تکس باکس نمایش بده و اونجا عمیلیات ویرایش را انجام بدی و با زدن دکمه ویرایش اطلاعات ویرایش شده داخل بانکم ثبت بشه.
    ولی یک نکته میخوام اگر دوتا ردیف تیک خورد دیگه ویرایش فعال نشه شخص مورد نظر بتونه چندتا ردیف را تیک بزنه ولی اگر چندتا گزینه تیک خورد دیگه ویرایش و کلا برنامه بالا اجرا نشه و غیر فعال باشه (چون میخوام دکمه حذف فعال بشه و بشه چندتا را حذف کرد(البته سوال من دکمه حذف نیست))
    اسم بانکم:
    sjh
    اسم جدولم:
    farsh
    فیلدهای بانکم:
    fid(کلید)
    fname
    fprice


    اینم یک نما از دیتا گرید ویو:

    12.jpg


    میشه لطفا راهنماییم کنید (پروژه دانشگاهمه و گیر کردم)؟

  2. #2

    نقل قول: ویرایش اطلاعات در بانک SQLEXPRESS توسط سی شارپ و چک باکس دیتاگرید ویو

    لطفا یکی راهنماییم کنه حتی اگر راهنماییش کوچیک باشه خیلی خیلی کارم گیره.

  3. #3

    نقل قول: ویرایش اطلاعات در بانک SQLEXPRESS توسط سی شارپ و چک باکس دیتاگرید ویو

    سلام
    من کلاسی برای حذف کامل اطلاعات جدول به صورت زیر نوشتم:
    public void delete1()
    {
    string del1 = "Truncate table printshow ";
    clsconnect da = new clsconnect();
    da.Connect();
    da.ExecuteSql(del1);
    da.DisConnect();
    }
    و برای استفاده از این کلاس در رویداد کلیک دکمه ای کد زیر را نوشتم:

    clsdelete d=new clsdelete ();
    d.delete1();
    و هنگام اجرا این خطارو میبینم
    cannot find object "printshow" because it dosenot exist or you do have permission
    مشکلش کجاست؟
    خاهش می کنم کمک کنید تا رفع بشه

  4. #4

    نقل قول: ویرایش اطلاعات در بانک SQLEXPRESS توسط سی شارپ و چک باکس دیتاگرید ویو

    نقل قول نوشته شده توسط ayshik مشاهده تاپیک
    سلام
    من کلاسی برای حذف کامل اطلاعات جدول به صورت زیر نوشتم:
    public void delete1()
    {
    string del1 = "Truncate table printshow ";
    clsconnect da = new clsconnect();
    da.Connect();
    da.ExecuteSql(del1);
    da.DisConnect();
    }
    و برای استفاده از این کلاس در رویداد کلیک دکمه ای کد زیر را نوشتم:

    clsdelete d=new clsdelete ();
    d.delete1();
    و هنگام اجرا این خطارو میبینم
    cannot find object "printshow" because it dosenot exist or you do have permission
    مشکلش کجاست؟
    خاهش می کنم کمک کنید تا رفع بشه
    شما عزیز باید یک تاپیک جدید درست کنی
    این تاپیک ویرایشه
    من از کد نویسی چیز زیادی نمیدونم ولی این طوری که خطا نشون میده printshow که توی خط اول نوشتی را نشناخته.

  5. #5

    نقل قول: ویرایش اطلاعات در بانک SQLEXPRESS توسط سی شارپ و چک باکس دیتاگرید ویو

    لطفا یکی بابت ویرایش یک راهنمایی کنه

  6. #6

    نقل قول: ویرایش اطلاعات در بانک SQLEXPRESS توسط سی شارپ و چک باکس دیتاگرید ویو

    ستون [0] ام از دیتاگرید رو انتخاب کن و براش داحل رویدادش از دستورات اس کیو ال برای Save کردنش استفاده کن

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار piroozman
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تهران
    سن
    48
    پست
    217

    نقل قول: ویرایش اطلاعات در بانک SQLEXPRESS توسط سی شارپ و چک باکس دیتاگرید ویو

    پیشنهادی که به ذهنم میرسه این هستش:
    یک متغیر از نوع int بسازید که مقدار اولیه اون صفر باشه. در یکی از رویدادهای مناسب گرید هر وقت کاربر روی یکی از چک باکس ها کلیک کرد، اگر تیک بود یکی به اون متغیر از نوع int اضافه کنید و در همون لحظه مقدار نهایی متغیر رو چک کنید اگر برابر با یک بود Radiobutton و gorupbox خود را فعال کنید و اگر غیر از یک بود همون طور یر فعال بمونند.

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    چند قدم اون ور تر
    پست
    1,731

    نقل قول: ویرایش اطلاعات در بانک SQLEXPRESS توسط سی شارپ و چک باکس دیتاگرید ویو

    سلام
    خیلی پیچیده اش کردید، یه ستون از نوع دکمه به گرید اضافه کنید و اگه روی اون دکمه در هر ردیف کلیک شد اطلاعات اون ردیف رو بفرستید به تکست باکس ها. رادیو باتن بالا رو هم بردارید. یه دکمه هم برای انصراف بذارید که اگه این دکمه رو زد تسکت باکس ها خالی بشن. البته ثبت رکورد رو هم از همینجا می تونید انجام بدید فقط کافیه یه متغیر از نوع Boolean هم داشته باشید که موقع ویرایش فالس میشه و موقع ثبت، ترو میشه و بر اساس این متغییر تشخیص میدید که چه کاری انجام بشه.(ثبت یا ویرایش)

تاپیک های مشابه

  1. سوال: ویرایش اطلاعات یک فیلد Gridview توسط کد نویسی
    نوشته شده توسط behzadsen در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 09 بهمن 1392, 12:17 عصر
  2. عدم نمایش حرف ک موجود در بانک sql توسط سی شارپ
    نوشته شده توسط ms.daneshmand در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 29 اردیبهشت 1392, 13:31 عصر
  3. درج و ویرایش اطلاعات در بانک
    نوشته شده توسط nefrat در بخش VB.NET
    پاسخ: 14
    آخرین پست: دوشنبه 29 آذر 1389, 14:22 عصر
  4. حرفه ای: ذخیره فایل ها با پسوندهای افیس در بانک اطلاعاتی توسط سی شارپ
    نوشته شده توسط milad_khosravi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 15
    آخرین پست: یک شنبه 03 مرداد 1389, 12:52 عصر
  5. سوال: مشکل در ویرایش اطلاعات در بانک
    نوشته شده توسط iran_sky در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 16 فروردین 1389, 08:35 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •