نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: کلیک پذیر شدن (حل شد)

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    پست
    31

    کلیک پذیر شدن (حل شد)

    سلام
    فرض کنید برای هر "بازیکن" یک صفحه جداگانه داشته باشیم,
    حال وقتی کاربر میخواهد خبری از این "بازیکن" پست کند, میخام وقتی اسم بازیکن را
    تایپ میکند, در صورت وجود صفحه برای بازیکن, اسم بازیکن به صورت کلیک پذیر بشود, اگر نه پیشنهاد ساختن صفحه به کاربر داده شود.
    آیا این کار امکان پذیر است؟
    پیشاپیش ممنون

  2. #2

    نقل قول: کلیک پذیر شدن

    بله امکان پذیره. باید از AJAX و jQuery برای این مقاصد استفاده کنید. یکم روی منطقش فکر کنید، به راحتی میشه ساختش.

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    پست
    31

    نقل قول: کلیک پذیر شدن

    میشه لطفا راجع به اینکه چطوری می‌شه پیشنهاد ساختن صفحه رو داد یه توضیحی بدین دستم بیاد ؟

  4. #4

    نقل قول: کلیک پذیر شدن

    ببینید، شما مثلاً یه چنین کاری میکنید با AJAX :
    کد HTML:
    <script type="text/javascript">
    $(document).ready(function() {
        $("#name").keyup(function() {
            $.ajax({
                type: "post",
                url: "<?php echo Yii::app()->createAbsoluteUrl("user/check"); ?>",
                data: "name="+$("#name").val(),
                success: function(result) {
                    if(result === "NONE") {
                        $("#names").html("<a href=\"<?php echo Yii::app()->createUrl("site/register"); ?>\">Register this name</a>");
                    }
                    else {
                        $("#names").html(result);
                    }
                }
            });
        });
    });
    </script>
    حالا توی کنترلر UserController این اکشن رو اضافه کنید:
    public function actionCheck() {
    if(!Yii::app()->request->isAjaxRequest || empty($_POST['name'])) {
    return;
    }
    $users = User::model()->findAll('name LIKE :name', array(':name'=>'%' . $_POST['name'] . '%'));
    if(!$users) {
    echo 'NONE';
    }
    else {
    foreach($users as $user) {
    echo '<p>' . CHtml::encode($user->name) . '</p>' . PHP_EOL;
    }
    }
    Yii::app()->end();
    }

    البته این یک مثال بود و میتونید هرجور نیاز دارین تغییرش بدین. فقط خواستم منطق کار دستتون بیاد.

تاپیک های مشابه

  1. باز شدن Outlook Express در زمان کلیک بر روی لینک
    نوشته شده توسط bebakhshid در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 9
    آخرین پست: جمعه 30 اردیبهشت 1384, 09:32 صبح
  2. تشخیص کلیک شدن دکمه
    نوشته شده توسط Delphi Skyline در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 17 اسفند 1383, 15:31 عصر
  3. پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 20 آذر 1383, 18:48 عصر
  4. پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 07 آذر 1383, 14:56 عصر
  5. غیر فعال شدن رویدارهای کلیک و دابل کلیک بر روی فرم
    نوشته شده توسط mu_malekzadeh در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 16
    آخرین پست: چهارشنبه 22 مهر 1383, 10:45 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •