نمایش نتایج 1 تا 25 از 25

نام تاپیک: ایجاد کانکشن با سی شارپ 2005

  1. #1

    Wink ایجاد کانکشن با سی شارپ 2005

    سلام
    میخوام که یک سورس مثال از ایجاد کانکشن با سی شارپ 2005 برام بزارین . خیلی زود لازمش دارم ممنون میشم اگر بزارین .

  2. #2
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    که مازندران شهر ما یاد باد
    پست
    42
    string StrCon="datasource=(local);initial catalog="dbname";integrated security=SSPI;";
    sqlconnection CnMain=new sqlconnection(StrCon);
    CnMain.open();

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ali_kolahdoozan
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    اون سر دنیا
    پست
    1,631
    http://www.barnamenevis.org/sh...ad.php?t=43139

    اینم مثال کامل با اضافه و حذف و جستجو ئ تصحیح

  4. #4
    آقای علی کلاه دوزان سلام
    من اون کد رو خیلی قبل دیدم و گرفتمش . ولی کار نمی کنه . دلیلش رو نمیدونم . اگر میشه خودت حلش کن .
    ممنونم
    ________________________
    iranmsb@yahoo.com

  5. #5
    کاربر alinux_redhat سلام :
    کد شما رو هم که وارد می کنم این اشکال رو می گیره :Keyword not supported: 'datasource'
    در ضمن اشکال رو روی متغیر رشته ای که تعریف و مقدار دهی کردین می گیره .
    kچرا این جوریه و باید چکار کنم .

  6. #6
    اگر لطف کنید و زود جواب بدین ممنون میشم.
    ______________________
    iranmsb@yahoo.com

  7. #7
    یعنی واقعا هیچ کس نیست که جوا بده .

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار ali_kolahdoozan
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    اون سر دنیا
    پست
    1,631
    اون کدها سالمه و همه استفاده کردن

  9. #9
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    که مازندران شهر ما یاد باد
    پست
    42
    datasource رو به این صورت بنویس : data source
    یه فاصله داره

  10. #10

    Thumbs up جواب بدین

    دوست عزیز سلام .
    کاربر alinux_redhat سلام :
    کد شما رو هم که وارد می کنم این اشکال رو می گیره :Keyword not supported: 'datasource'
    در ضمن اشکال رو روی متغیر رشته ای که تعریف و مقدار دهی کردین می گیره .
    kچرا این جوریه و باید چکار کنم .
    دیتا سورس رو هم درست کردم ولی نشد روی قسمت Open پیله می کنه و اشکال می گیره :
    این اشکال رو ازم میگیره
    An error has occurred while establishing a connection to the server. When connecting to SQL Server 2005, this failure may be caused by the fact that under the default settings SQL Server does not allow remote connections. (provider: Named Pipes Provider, error: 40 - Could not open a connection to SQL Server)
    ببین من یک بانک اس کیو ال تو درایو E تو شاخه Program دارم به اسم Photoshop_Project.mdf دارم که میخوام با اون کانکشن ایجاد کنم . درضمن کامپیوتر من تحت شبکه نیست یک کامپیوتر معمولی . حالا کد رو برام بفرست .
    ممنونم
    __________________________
    iranmsb@yahoo.com

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار ali_kolahdoozan
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    اون سر دنیا
    پست
    1,631
    دوست من database رو attach کن به server بعد استفاده کن

  12. #12
    ببین من یک بانک اس کیو ال تو درایو E تو شاخه Program دارم به اسم Photoshop_Project.mdf دارم که میخوام با اون کانکشن ایجاد کنم . درضمن کامپیوتر من تحت شبکه نیست یک کامپیوتر معمولی . حالا کد رو برام بفرست .
    هرجایی که نمیتونی بانک رو بذاری و بخوای با sql server به اون وصل بشی!

  13. #13
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    همه جای ایران سرای من است
    پست
    863
    سلام
    شما در ابتدا باید DLL های مورد نظر را وارد کنید
    system.data
    system.data.SqlClient
    اگر شما از VS2005 استفاده میکنیدباید به بخش Refrence رفته و ابتدا در آنجا این DLL ها را وارد کنید و بعد در بالای برنامه از این کلاسها استفاده کنید.
    در پناه حق موفق و کامروا باشید

  14. #14
    اگر میشه یه کم ساده تر و واضح تر توضیح بدین . ( بگین که دقیقاً چکار کنم )
    ممنونم
    _______________________________
    iranmsb@yahoo.com

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار ali_kolahdoozan
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    اون سر دنیا
    پست
    1,631
    ببین دوست من شما در sql دیگه با فقط فایل طرف نیستی باید اون رو روی server که حالا برای شما به علت تک کاربره بودن local است attach کنی . اون وقت دیگه مسیر فایل فرقی نداره کجا باشه برای این کار هم به نظر من البته به نظر من پایه علمیت رو توی sql server قوی تر کن . نمیگم بلد نیستی اما یکسری چیزها رو یا باید با تجربه به دست بیاری در مثلا 10 روز . یه ebook‌ خوب بردار بخون این زمان میشه 2 روز کار خودت هم راحت میشه . حتی اون مثالی که من گذاشتم رو برو توضیحات تاپیک رو بخون نوشتم بانکها رو attach کنید . برای همین بوده برات کار نکرده

  16. #16
    خوب آخرش که نگفتی برای ایجاد کانکشن با بانکم چکار کنم .
    ________________________
    iranmsb@yahoo.com

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار ali_kolahdoozan
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    اون سر دنیا
    پست
    1,631
    پس این همه روزه واسه چی خوندم شما اگر بلدی دیتابیس attach کنی که مشگلت با همون
    connection string ها حل است اگر نه یک کلمه بگو و برو سراغ بخش sql و بپرس تا مشگلت حل بشه

  18. #18
    ممنونم . تا ببینیم بخحش اس کیو ال چکار می کنه.

  19. #19
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    دی 1384
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    66
    شما می تونید یه بار Connection را با استفاده از Server Ekplorer با دراگ و دروپ کردن بسازید و در فایل app.config اونو برای همیشه داشته باشی اگه هم می خوای تو شبکه کار بده فقط مقدار Data Source رو IP مربوط به سروری که DB روی اونه قرار بده

  20. #20
    Data Source=.\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=|DataDirector y|\ali.mdf;Integrated )
    (Security=True;Connect Timeout=30;User Instance=True
    این هم conection string شما در قسمت data source بعد = یک نقطه بعد sqlexpress\
    در قسمت attachdbfilename مسیر فایل دیتا بیس

  21. #21
    using System.Data.SqlClient;

    string dataSource;
    SqlConnection connection=new SqlConnection();
    connection.ConnectionString="Integrated Security=true;Initial Catalog=comInformation;Data Source="+اسم sql servert;
    connection.Open();

    در ضمن این از user windows جهت اتصال به پایگاه داده استفاده میکنه
    پس sql server رو هم تنظیم کن

  22. #22
    string dataSource;
    رو حذف کن

  23. #23
    خوب دوست عزیز sql رو چطوری تنظیم کنم.

  24. #24
    enterprise -> server name(right click) -> properties -> security->windows only

  25. #25
    کاربر دائمی آواتار salargham
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    افجان
    سن
    33
    پست
    143

    نقل قول: ایجاد کانکشن با سی شارپ 2005

    سلام دوستان
    مطلبی ندارم،فقط به یاد اولین تاپیک این بخش افتادم.یادش بخـــــــــــــــــــــــ ـــیر
    مواظب خوبی هاتون باشید.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •