نمایش نتایج 1 تا 19 از 19

نام تاپیک: C++‎BuilderX

  1. #1
    کاربر جدید آواتار freebird
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    کهکشان راه شیری - پلاک 23
    پست
    28

    C++‎BuilderX

    سلام
    حدوداً 2 هفته پیش من از سایت بورلند، C++‎BuilderX را دانلود کردم، که همراه با اون به ایمیل من یک activation file فرستاد. منتها امروز که C++‎builderx رو نصب کردم، هر چی دنبال این activation file گشتم پیداش نکردم تو inbox ام هم نبود.
    از شانس بدم سایت بورلند اعلام کرده که دیگر این محصول را برای دانلود در اختیار مردم قرار نمی ده.
    حالا من موندم با این 130 مگی که دانلود کردم چیکار کنم. به سایت بورلند هم یه میل زدم اما بعیده که دوباره برام بفرستنش.
    حالا می خواستم بگم اگه یکنفر serial number یا activation file این محصول را دارد، لطف کنه و اینجا بگذاردش.
    -با تشکر فروان

  2. #2
    VIP آواتار Anti_Evil
    تاریخ عضویت
    فروردین 1382
    محل زندگی
    سرگردان در کهکشان !
    پست
    529
    همونطور که خودتون هم اشاره کردید، ساپورت Borland از C++‎BuilderX برداشته شده ...
    خیلی بهتره که از C++‎ Builder 2006 استفاده کنی که هم IDE بهتر داره برای اینکار و هم اینکه ساپورت میشه ...

    ناراحت اون 130 مگ دانلودت هم نباش ... Have fun

    با تشکر،
    هادی

  3. #3
    کاربر جدید آواتار freebird
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    کهکشان راه شیری - پلاک 23
    پست
    28
    این C++‎builder2006 با C++‎builder mobile edition فرق داره؟ توی بازار گیر میاد؟
    -با تشکر

  4. #4
    VIP آواتار Anti_Evil
    تاریخ عضویت
    فروردین 1382
    محل زندگی
    سرگردان در کهکشان !
    پست
    529
    C++‎ Builder 2006 محیط مجتمع شرکت بورلند برای توسعه نرم افزار در بستر ویندوز می باشد ..
    که در نسخه جدید خود (2006) امکان توسعه نرم افزار در بستر S60 و ... را نیز فراهم آورده ..

    شما همچنین میتونید از Carbide یا CodeWarrior و همچنین VC++‎ 6.0 استفاده کنید ...

    با تشکر،
    هادی

  5. #5
    کاربر جدید آواتار freebird
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    کهکشان راه شیری - پلاک 23
    پست
    28
    آقا ببخشید، نگفتی تو بازار گیر میاد یا نه؟

  6. #6
    VIP آواتار Anti_Evil
    تاریخ عضویت
    فروردین 1382
    محل زندگی
    سرگردان در کهکشان !
    پست
    529
    بله .. انشاالله پیدا میشه

    موفق باشید،
    هادی
    Not Anti Borland

  7. #7
    کاربر جدید آواتار freebird
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    کهکشان راه شیری - پلاک 23
    پست
    28
    آقا من نمی دونم چرا هر چی تو اینترنت در مورد CBuilder2006 سرچ می کنم، هیچ جایی از ارتباط بین سی بیلدر 2006 و موبایل پروگرمینگ مطلبی نمی بینم؟ شما لینکی، چیزی دارین؟ خودتون از C++‎Builder 2006 برای موبایل پروگرمینک استفاده کردین؟
    -باز هم ممنون

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار Delphi Skyline
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,174
    خیر . با C++‎Builder 2006 نمیشه . کراس پلت فرم نیست .

  9. #9
    من C++‎Builder 2006 را نصب کرده ام و میشه تو اون برای موبایل به راحتی برنامه نویسی کرد .
    ولی من نتونستم پیدا کننم که از کجا برای دوربین موبایل برنامه نویسی کنیم.
    خودم ترجیحا دوست دارم ب C++‎ برای موبایل برنامه نویسی کنم.ولی SDK اون رو تا به امروز نتونستم دانلود کنم.

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار Delphi Skyline
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,174
    چه طوری میشههه ؟

  11. #11
    کتاب خاصی مفیدی در این زمینه وجود نداره .از help نرم افزار استفاده کنید.
    من هم تازه دارم استفاده می کنم.

  12. #12
    VIP آواتار Anti_Evil
    تاریخ عضویت
    فروردین 1382
    محل زندگی
    سرگردان در کهکشان !
    پست
    529
    خیر . با C++‎Builder 2006 نمیشه . کراس پلت فرم نیست .
    مشخصه که نه تنها با مفهوم "کراس پلت فرم" آشنایی نداری ، حتی در مورد توسعه نرم افزار روی دستگاه های موبایلیتی تجربه نداری. پس لطف کن در مورد چیزهایی که در موردشون اطلاعات کافی نداری با این صراحت اظهار نظر نکنی.

    برای اطلاعات بیشتر به مستندات نه چندان جدید Borland مراجعه کن.

    پاورقی:
    - Borland از زمان C++‎Builder 6.0 ابزار آلاتی با عنوان Mobile Add-ons تولید کرد که برای راحتی کار در زمان توسعه نرم افزار مورد استفاده قرار می گرفت.

    موفق باشید،
    هادی

  13. #13
    میشه در مورد یک برنامه نمونه مثلا hello world توضیح دهید.

    بهتره از help نرم افزار کمک بگیرید.
    من یک کتاب در این زمینه دارم که در 80 در صد قسمتها با با راهنمای برنامه مشابه است.
    آخرین ویرایش به وسیله milani : پنج شنبه 11 خرداد 1385 در 22:06 عصر دلیل: Automerged Doublepost

  14. #14

    Activation File

    سلام،
    این یه Actination File برای C++‎BuilderX،
    منتها برای 6 ماه پیشه ...
    شاید به دردت بخوره.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  15. #15
    یه سری هم به این لینک بزن
    pdf فارسی برای کار با C++‎BuilderX

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار Delphi Skyline
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,174
    میشه بگید چه طوری ؟

  17. #17
    برای استفاده از C++‎Builder 2006 ;کتاب االکترونیکی براش وجو داره ولی راهنمایی برنامه help برنامه کافی می باشد.
    من هم تازه دارم یاد می گیریم............@!

  18. #18
    میشه بپرسم که برای چه کاری میخاهید از این زبان استفاده کنید ؟

  19. #19

    Exclamation نقل قول: C++‎BuilderX

    ................salam............

تاپیک های مشابه

  1. C++‎ BuilderX
    نوشته شده توسط mohinsoft در بخش برنامه نویسی با Borland C++‎ Builder
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 01 آبان 1386, 21:11 عصر
  2. چگونگی نصب borland C++‎ builderx
    نوشته شده توسط abbas_fadavi در بخش برنامه نویسی با Borland C++‎ Builder
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 16 دی 1384, 22:48 عصر
  3. C++‎BuilderX و برنامه نویسی برای لینوکس
    نوشته شده توسط ravanfar در بخش برنامه نویسی با Borland C++‎ Builder
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 05 خرداد 1383, 08:34 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •