نمایش نتایج 1 تا 36 از 36

نام تاپیک: اموزش جاوا

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    پست
    31

    اموزش جاوا

    با سلام
    دوستان عزیز من میخوام جاوا رو شروع کنم کتاب خوب که فهمش راحت باشه چی هست؟
    اگه میشه راهنماییم کنید ممنونم.

  2. #2
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    پست
    31

    نقل قول: اموزش جاوا

    کسی نیست جواب بده؟

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    پست
    31

    نقل قول: اموزش جاوا

    برنامه نویسای جاوا کسی جواب نمیده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار cups_of_java
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    40
    پست
    1,544

    نقل قول: اموزش جاوا

    شما به جای اینکه هر یک ربع اینجا بی قراری کنی اگه یه جستجو تو همین سایت میکردی کلی مطلب و تاپیک در همین مورد پیدا میکردی و خونده بودی و جوابتو گرفته بودی تا الان...

    کتاب فارسی توصیه نمیشه. کتاب انگیلیسی هم Deitel Java how to program فهمش و زبونش سادست...

  5. #5

    نقل قول: اموزش جاوا

    سلام
    با کتاب Ditel اصلا موافق نیستم چون خیلی موارد که اصول جاوا هست توش رعایت نشده . سعی کن همیشه منابعی رو معرفی کنی که از موارد ابتدایی تا حرفه ای همه چیزو کامل و بی نقص آموزش داده. با کتاب های اوراکل شروع کن اگه میخوای جاوا رو استاندارد کار کنی.

  6. #6

    نقل قول: اموزش جاوا

    پیشنهاد من javatutorials هست البته ریفرنس هست . سعی کن وقتی میخوای جاوا کار کنی ویندوز فراموش کنی از همین اول سویچ کن رو linux .

  7. #7

    نقل قول: اموزش جاوا

    اول تو jedit کد بزن بعد از یه مدت که پیشرفت کردی منطق خیلی چیزها مثل layering کار کردن برنامه نویسی رو فهمیدی با Eclipse شروع کن.

  8. #8

    نقل قول: اموزش جاوا

    هر جام سوال داشتی رو من حساب کن.

  9. #9

    نقل قول: اموزش جاوا


  10. #10
    کاربر دائمی آواتار cups_of_java
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    40
    پست
    1,544

    نقل قول: اموزش جاوا

    نقل قول نوشته شده توسط jrl_golestani مشاهده تاپیک
    سلام
    با کتاب Ditel اصلا موافق نیستم چون خیلی موارد که اصول جاوا هست توش رعایت نشده ..
    این نظر شخصی شماست نه افراد معتبری که سال ها از روی این کتاب ها توی دانشگاه های معتبر تدریس کردن.



    سعی کن همیشه منابعی رو معرفی کنی که از موارد ابتدایی تا حرفه ای همه چیزو کامل و بی نقص آموزش داده.
    لطفن اگر در مورد چیزی اطلاعات درستی ندارید توهین آمیز صحبت نکنید.

  11. #11

    نقل قول: اموزش جاوا

    من قصد جسارت ندارم ولی این نظر شخصی من نیست خیلی از اساتید مجرب در زمینه objectOriented متعقدن ditel خیلی از مفاهیم objectoriented را رعایت نکرده .

  12. #12

    نقل قول: اموزش جاوا

    جاوا oo محض هست . فقط صرف کد زدن مهم نیست یاد گیری یه سری قوانین توی هر زبانی خیلی ساده هست . برنامه نویس کسی هست که بتونه به نحوی کد بزنه که معماری زبانش کاملا رعایت بشه .

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار cups_of_java
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    40
    پست
    1,544

    نقل قول: اموزش جاوا

    نقل قول نوشته شده توسط jrl_golestani مشاهده تاپیک
    من قصد جسارت ندارم ولی این نظر شخصی من نیست خیلی از اساتید مجرب در زمینه objectOriented متعقدن ditel خیلی از مفاهیم objectoriented را رعایت نکرده .
    این طوری ها هم نیست. درسته که کتابی مثل Thinking In java به بهترین نحو شی گرایی رو توضیح میده. اما همین کتاب دایتل هم به همراه همون کتاب رفرنس های درس برنامه نویسی پیشرفته شریف و تهران هستند.

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار vahid-p
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,140

    نقل قول: اموزش جاوا

    اما همین کتاب دایتل هم به همراه همون کتاب رفرنس های درس برنامه نویسی پیشرفته شریف و تهران هستند.
    امیرکبیر و شیراز هم همینطور :) البته همین کتاب Thinking in java هم معرفی میشه ولی مبنا رو دایتل میذارن.

    خیلی چیزا آدم خودش یاد میگیره دیگه. منم با اصولی و تمیز نوشتن موافقم، ولی خب نیازی هم نیست به نظرم از اول اول کاملا خودت رو درگیر اصول مرتب نویسی و اینا کنی.
    نمیدونم شایدم اشتباه میگم

  15. #15

    نقل قول: اموزش جاوا

    نقل قول نوشته شده توسط cups_of_java مشاهده تاپیک
    این طوری ها هم نیست. درسته که کتابی مثل Thinking In java به بهترین نحو شی گرایی رو توضیح میده. اما همین کتاب دایتل هم به همراه همون کتاب رفرنس های درس برنامه نویسی پیشرفته شریف و تهران هستند.
    میدونی مشکل برنامه نویس های ما چیه فکر میکنن هر چی تو دانشگاههای برتر کشور تدریس میشه مبناست در صورتی که اصلا اینجوری نیست من خودم دانشجوی یکی از همین دانشگاههای برتر بودم برنامه نویسی کاملا آکادمیک تدریس میشه اساتید sciencan نه tecnical و این مشکل it کشور ماست که شاید و حتما 5 درصد برنامه نویسامون استاندارد کد میزنن.

  16. #16

    نقل قول: اموزش جاوا

    نقل قول نوشته شده توسط vahid-p مشاهده تاپیک
    امیرکبیر و شیراز هم همینطور :) البته همین کتاب Thinking in java هم معرفی میشه ولی مبنا رو دایتل میذارن.

    خیلی چیزا آدم خودش یاد میگیره دیگه. منم با اصولی و تمیز نوشتن موافقم، ولی خب نیازی هم نیست به نظرم از اول اول کاملا خودت رو درگیر اصول مرتب نویسی و اینا کنی.
    نمیدونم شایدم اشتباه میگم
    وقتی میخوای چیزیو یاد بگیری درست و اصولی یاد بگیر که از پایه عادت کنی. از یاد نگیری clean کد بزنی مطمن باشی به همون صورتم کار خواهی کرد.

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار cups_of_java
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    40
    پست
    1,544

    نقل قول: اموزش جاوا

    نقل قول نوشته شده توسط jrl_golestani مشاهده تاپیک
    میدونی مشکل برنامه نویس های ما چیه فکر میکنن هر چی تو دانشگاههای برتر کشور تدریس میشه مبناست در صورتی که اصلا اینجوری نیست من خودم دانشجوی یکی از همین دانشگاههای برتر بودم برنامه نویسی کاملا آکادمیک تدریس میشه اساتید sciencan نه tecnical و این مشکل it کشور ماست که شاید و حتما 5 درصد برنامه نویسامون استاندارد کد میزنن.
    باهات موافق نیستم. تو برنامه نویسی استاد هایی که این دانشگاه ها دارن برترین های برنامه نویسی بودن و هستن. دانشجو هاشون الان تو بزرگترین شرکت ها و پروژه ها مشغولن یا اکثرشون تو کشور های دیگه تو کارهای بزرگ مشغولن.

    شما کجا خوندی؟ چه سالی؟ کارت چیه؟

  18. #18

    نقل قول: اموزش جاوا

    نقل قول نوشته شده توسط cups_of_java مشاهده تاپیک
    باهات موافق نیستم. تو برنامه نویسی استاد هایی که این دانشگاه ها دارن برترین های برنامه نویسی بودن و هستن. دانشجو هاشون الان تو بزرگترین شرکت ها و پروژه ها مشغولن یا اکثرشون تو کشور های دیگه تو کارهای بزرگ مشغولن.

    شما کجا خوندی؟ چه سالی؟ کارت چیه؟
    من الان دانشجوی فوق لیسانس ام - javaprogrammeram - مهم ام نیست کجا دارم میخونم چون ممکن هست به یه سری اساتید بر بخوره.

  19. #19

    نقل قول: اموزش جاوا

    نقل قول نوشته شده توسط jrl_golestani مشاهده تاپیک
    من الان دانشجوی فوق لیسانس ام - javaprogrammeram - مهم ام نیست کجا دارم میخونم چون ممکن هست به یه سری اساتید بر بخوره.
    ببین تم برنامه نویسی رعایت نمیشه . من فقط یه استاد رو میشناسم که spk کد میزنه . پروژه های بزرگ انجام میشه ولی چه نحوی داره انجام میشه یه بررسی کن.

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار vahid-p
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,140

    نقل قول: اموزش جاوا

    به نظرم بحث به حاشیه رفته. درسته بعضیا زیاد به نظم اهمیت میدن و برخی هم خیر. من معتقدم نظم با اینکه خوبه ولی خیلی وقتها با اینکه خیلی منظم نباشی هم میشه کارو انجام داد ( با صرف زمان بیشتر ). خیلی از این نظم ها رو من سخت گیری بی مورد میدونم. تا جایی که میتونی، باید رعایت کنی، ولی زیاد نباید خودمون رو دیگه در گیر کنیم!

    حالا اینکه دو کتاب در سطح جهانی مطرح هستند، چه نیازی داره اینقدر روش بحث بشه؟ مطمئنا خیلی چیزها رو در نظر گرفتن و من فکر نمیکنم اینکه یکی مثل من تمیز کد نمیزنه به خاطر کتاب باشه. نه . به خاطر بی حوصلگی خودمه و از نظر خودم همیشه هم کدهام تمیزتر از قبل هست با اینکه یک سال بیشتر نیست دارم جاوا یادمیگیرم.

    بهترین کار اینه هر کسی نظر خودشو بده و مزایا و معایبش هم خودش بگه. زیاد اصرار رو نظر خودمون داشته باشیم، هیچ وقت بحث تموم نمیشه.

    منم نظرم اینه : زیاد هم کتاب مهم نیست. همانطور که خودم نگاشم نمی کنم :)))))

    وقتی میخوای چیزیو یاد بگیری درست و اصولی یاد بگیر که از پایه عادت کنی. از یاد نگیری clean کد بزنی مطمن باشی به همون صورتم کار خواهی کرد.
    من به کد کلاسهای کتابخونه اصلی جاوا خیلی دقت میکنم و خیلی وقتها حاضرم برنامم طولانی تر بشه و متدهای مختلف رو بنویسم، برای اینکه فرمشو رعایت کنم. ولی خب باید قبول کرد گاهی اوقات رعایت این اصول زمان رو هدر میده. مخصوصا تو پروژه های درسی که وقت محدود است، شما برای یک کار نمیتونید کلاسی مرتب و کامل بنویسید، و فقط مجبورید نیازهاتون رو فقط دخیل کنید. درسته reusable ممکنه نباشه.

  21. #21

    نقل قول: اموزش جاوا

    نقل قول نوشته شده توسط vahid-p مشاهده تاپیک
    به نظرم بحث به حاشیه رفته. درسته بعضیا زیاد به نظم اهمیت میدن و برخی هم خیر. من معتقدم نظم با اینکه خوبه ولی خیلی وقتها با اینکه خیلی منظم نباشی هم میشه کارو انجام داد ( با صرف زمان بیشتر ). خیلی از این نظم ها رو من سخت گیری بی مورد میدونم. تا جایی که میتونی، باید رعایت کنی، ولی زیاد نباید خودمون رو دیگه در گیر کنیم!

    حالا اینکه دو کتاب در سطح جهانی مطرح هستند، چه نیازی داره اینقدر روش بحث بشه؟ مطمئنا خیلی چیزها رو در نظر گرفتن و من فکر نمیکنم اینکه یکی مثل من تمیز کد نمیزنه به خاطر کتاب باشه. نه . به خاطر بی حوصلگی خودمه و از نظر خودم همیشه هم کدهام تمیزتر از قبل هست با اینکه یک سال بیشتر نیست دارم جاوا یادمیگیرم.

    بهترین کار اینه هر کسی نظر خودشو بده و مزایا و معایبش هم خودش بگه. زیاد اصرار رو نظر خودمون داشته باشیم، هیچ وقت بحث تموم نمیشه.

    منم نظرم اینه : زیاد هم کتاب مهم نیست. همانطور که خودم نگاشم نمی کنم :)))))


    من به کد کلاسهای کتابخونه اصلی جاوا خیلی دقت میکنم و خیلی وقتها حاضرم برنامم طولانی تر بشه و متدهای مختلف رو بنویسم، برای اینکه فرمشو رعایت کنم. ولی خب باید قبول کرد گاهی اوقات رعایت این اصول زمان رو هدر میده. مخصوصا تو پروژه های درسی که وقت محدود است، شما برای یک کار نمیتونید کلاسی مرتب و کامل بنویسید، و فقط مجبورید نیازهاتون رو فقط دخیل کنید. درسته reusable ممکنه نباشه.
    ببین من اصلا اصرارم رو کتاب نیست . من میگم وقتی داری یاد میگیری درست یاد بگیر تا عادت کنی درست استفاده کنی . اصلا بحث فقط مرتب کد زدن نیست رعایت معماری و ... هست .

  22. #22
    کاربر دائمی آواتار cups_of_java
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    40
    پست
    1,544

    نقل قول: اموزش جاوا

    نقل قول نوشته شده توسط jrl_golestani مشاهده تاپیک
    من الان دانشجوی فوق لیسانس ام - javaprogrammeram - مهم ام نیست کجا دارم میخونم چون ممکن هست به یه سری اساتید بر بخوره.
    ببین من دیگه با تو بحثی نمی کنم. شبیه این موضوع ها قبلن هم خیلی برام پیش اومده... هر چی تو میگی درست. من اونقدری زمان و انرژی ندارم که بخوام اصرار کنم میخ تو سنگ بکوبم. توی اون یکی تاپیک هم دیگه جوابی ندادم.

  23. #23

    نقل قول: اموزش جاوا

    نقل قول نوشته شده توسط cups_of_java مشاهده تاپیک
    ببین من دیگه با تو بحثی نمی کنم. شبیه این موضوع ها قبلن هم خیلی برام پیش اومده... هر چی تو میگی درست. من اونقدری زمان و انرژی ندارم که بخوام اصرار کنم میخ تو سنگ بکوبم. توی اون یکی تاپیک هم دیگه جوابی ندادم.
    حرفت خیلی بد بود انرژیمو برای موندن تو انجمن از دست دادم .

  24. #24

    نقل قول: اموزش جاوا

    )سلام به دوستان من این کد ها را که وارد میکنم این خطا را میده مشکل از کجاست لطفا به من پاسخ بدید من گناه دارم خطا(error pakage system does not exist
    class firstjava{
    public static void main (int[] args){
    system.out.print("41");

    }


    }لطفا کدها را در یک texteditor کپی کنید تا درست نشون بده مرسی از لطفت




  25. #25

    نقل قول: اموزش جاوا

    }public class FirstJava

    }( public static void main(String[] args
    ;(" System.out.println("41

    {

    }{

  26. #26

    نقل قول: اموزش جاوا

    }public class FirstJava

    }( public static void main(String[] args
    ;(" System.out.println("41

    {

    {

  27. #27
    کاربر دائمی آواتار کامروا
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    ایالات متحده جهرم
    پست
    535

    نقل قول: اموزش جاوا

    نقل قول نوشته شده توسط jrl_golestani مشاهده تاپیک
    }public class FirstJava

    }( public static void main(String[] args
    ;(" System.out.println("41

    {

    {
    شما واسه یک Brace اضافه، یک پست جدا زدید!!!! آخه چرا همون پست رو ویرایش نمیکنید!

  28. #28

    نقل قول: اموزش جاوا

    عذر خواهی میکنم دقت نکردم .

  29. #29

    نقل قول: اموزش جاوا

    سلام دوستان خسته نباشید میخواستم ببینم میشه یه مقدار تو این پروژه کمکم کنید.من زیاد با gui کارنکردم و متاسفانه وقتمم هم خیلی کمه
    سوال:پروژه ساختمان داده ها: برنامه ایی بنویسید که بتواند نام و نمره دروس دانشجویان را در یکی از ساختمانهای داده (به انتخاب خودتان) ذخیره کند و این امکانات را داشته باشد که معدل دانشجویان را محاسبه کند و فهرستی از نام و معدل دانشجویان بسازد که هم بر اساس حروف الفبا مرتب کند و هم بر اساس نمره. این برنامه که باید در محیط GUI نوشته شود باید فهرست نام و نمره دانشجویان را در یک لیست نشان دهد و به کاربر این امکان را بدهد که بتواند با یک کلیک لیست را یا بر اساس نام و یا نمره مرتب کند (از بالا به پایین و از پایین به بالا).
    ممنون

  30. #30

    نقل قول: اموزش جاوا

    نقل قول نوشته شده توسط mdmz93 مشاهده تاپیک
    سلام دوستان خسته نباشید میخواستم ببینم میشه یه مقدار تو این پروژه کمکم کنید.من زیاد با gui کارنکردم و متاسفانه وقتمم هم خیلی کمه
    سوال:پروژه ساختمان داده ها: برنامه ایی بنویسید که بتواند نام و نمره دروس دانشجویان را در یکی از ساختمانهای داده (به انتخاب خودتان) ذخیره کند و این امکانات را داشته باشد که معدل دانشجویان را محاسبه کند و فهرستی از نام و معدل دانشجویان بسازد که هم بر اساس حروف الفبا مرتب کند و هم بر اساس نمره. این برنامه که باید در محیط GUI نوشته شود باید فهرست نام و نمره دانشجویان را در یک لیست نشان دهد و به کاربر این امکان را بدهد که بتواند با یک کلیک لیست را یا بر اساس نام و یا نمره مرتب کند (از بالا به پایین و از پایین به بالا).
    ممنون

    تا چه حد جاوا بلدی؟؟؟
    این برنامه میتونه با یه سطح بالا نوشته بشه میتونه با یه سطح ضعیف نوشته بشه . مشخص کن چقدر تسلط داری تا با کمک هم بنویسیمش . تو بنویسی من کمکت کنم.

  31. #31

    نقل قول: اموزش جاوا

    نقل قول نوشته شده توسط jrl_golestani مشاهده تاپیک
    تا چه حد جاوا بلدی؟؟؟
    این برنامه میتونه با یه سطح بالا نوشته بشه میتونه با یه سطح ضعیف نوشته بشه . مشخص کن چقدر تسلط داری تا با کمک هم بنویسیمش . تو بنویسی من کمکت کنم.
    زیاد حرفه ای بلد نیستم در حد متوسط

  32. #32

    نقل قول: اموزش جاوا

    نقل قول نوشته شده توسط mdmz93 مشاهده تاپیک
    زیاد حرفه ای بلد نیستم در حد متوسط
    کجاش برات مجهوله ؟ بپرس بهت جواب بدم .

  33. #33
    کاربر دائمی آواتار vahid-p
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,140

    نقل قول: اموزش جاوا

    ممکنه سوالتون رو تو تاپیک مجزا بپرسید؟

    این تاپیک موضوعش مشخصه.

    این جور سوال پرسیدن، تو تاپیکی که مربوط نیست اسپمه

  34. #34

    نقل قول: اموزش جاوا

    نقل قول نوشته شده توسط jrl_golestani مشاهده تاپیک
    کجاش برات مجهوله ؟ بپرس بهت جواب بدم .

    نوشتنش به صورت گرافیکی و listener ها و ....
    و همچنین ارتباطش با دیتا بیسمون

  35. #35

    نقل قول: اموزش جاوا

    چیکار کردی ؟ اصلا استارت زدی؟ مشکلی نیست شروع کن من هر جاش به مشکل خوردی کمکت میکنم از ساده ترین تا سخت ترین مطلب. نگران نباش.

  36. #36

    نقل قول: اموزش جاوا

    نقل قول نوشته شده توسط jrl_golestani مشاهده تاپیک
    چیکار کردی ؟ اصلا استارت زدی؟ مشکلی نیست شروع کن من هر جاش به مشکل خوردی کمکت میکنم از ساده ترین تا سخت ترین مطلب. نگران نباش.
    دستتون درد نکنه واقعا ممنونم
    الآن من برنامه گرافیکیشو نوشتم فقط نمیدونم دستورای sort کردنش چجوریه و اینکه کجای برنامه باید نوشتشون
    اگه کمکم کنید ممنون میشم

تاپیک های مشابه

  1. کتاب اموزش جاوا و اندروید
    نوشته شده توسط bahar1370 در بخش Android Studio
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 13 مهر 1394, 15:38 عصر
  2. اموزش جاوا از صفر اینجا
    نوشته شده توسط ceramic_meybod در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 31
    آخرین پست: دوشنبه 03 مهر 1391, 11:53 صبح
  3. PDF اموزش جاوا اسکریپ Java Script
    نوشته شده توسط baran_mehr در بخش JavaScript و Framework های مبتنی بر آن
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 06 شهریور 1391, 08:37 صبح
  4. سوال: بهترین کتاب اموزش جاوا+کامپایلر
    نوشته شده توسط caspianhero در بخش Java SE : نگارش استاندارد جاوا
    پاسخ: 31
    آخرین پست: یک شنبه 11 تیر 1391, 16:29 عصر
  5. آموزش: دانلود کتاب اموزش جاوا
    نوشته شده توسط dayaan_2010 در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 19 اسفند 1388, 12:02 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •