نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: بدست آوردن بیشترین خریدار با دستورات linq چه کاری باید انجام داد؟؟

  1. #1

    بدست آوردن بیشترین خریدار با دستورات linq چه کاری باید انجام داد؟؟

    من یک جدول دارم به اسم سفارش که دارای فیلد های زیر است
    order id - order date - - username - total price
    برای بدست آوردن بیشترین خریدار از نظر پولی با دستورات linq چه کاری باید انجام بدم.
    مثلا کاربر 1 سفارشاتش به این شرح است: 2500+3600+4000
    کاربر 2 :3000+1000
    در اینجا باید کاربر 1 را انتخاب کند.
    خیلی کارم لنگه.
    با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار aghayex
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    https://telegram.me/Sed_kazem18
    پست
    924

    نقل قول: بدست آوردن بیشترین خریدار با دستورات linq چه کاری باید انجام داد؟؟

    شما ابتدا یک کوئری می زنی که جمع خریدهای اشخاص رو درست می کنه بعد روی اون کوری یه کوئری دیگه میزنی و بزرگترین خریدار رو بدست میاری
    شما یه کد اولیه بذار تا راهنماییت کنیم

  3. #3

    نقل قول: بدست آوردن بیشترین خریدار با دستورات linq چه کاری باید انجام داد؟؟

    نقل قول نوشته شده توسط aghayex مشاهده تاپیک
    شما ابتدا یک کوئری می زنی که جمع خریدهای اشخاص رو درست می کنه بعد روی اون کوری یه کوئری دیگه میزنی و بزرگترین خریدار رو بدست میاری
    شما یه کد اولیه بذار تا راهنماییت کنیم
    var username = entities.Factors.GroupBy(r=>r.TotalFactor ). OrderByDescending (r => r.Key).OrderByDescending(r => r.Key).FirstOrDefault();

    این عبارت لامبدا بیشترین مبلغ یک فاکتور رو مشخص میکنه. اما اگر بخوام جمع خریدهای یک کاربر رو مشخص کنم چه کار باید کنم؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار aghayex
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    https://telegram.me/Sed_kazem18
    پست
    924

    نقل قول: بدست آوردن بیشترین خریدار با دستورات linq چه کاری باید انجام داد؟؟

    دوس عزیز متد هایی بکه بکار بردید اصلا اون کاربرد رو نداره
    OrderByDescending : میاد مرتب سازی می کنه و فقط یکبار بکارش ببری کافیه
    FirstOrDefault : میاد اولین رکورد رو برات برمی گردونه و اه رکوردی نباشه مقدار نال رو برمی گردونه
    در ضمن این کوئری زدن مربوط به ef هست نه لینک
    http://stackoverflow.com/questions/3...tity-framework
    http://stackoverflow.com/questions/1...ccept-a-method
    http://forums.asp.net/t/1875342.aspx...tity+framework
    http://code.msdn.microsoft.com/101-L...mples-3fb9811b
    http://stackoverflow.com/questions/2...one-linq-query
    http://stackoverflow.com/questions/1...mns-using-linq
    https://www.google.com/search?q=sum+...umn+in+ef+c%23

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 29 اردیبهشت 1393, 09:28 صبح
  2. سوال: بدست آوردن بیشترین کلمات جستجو شده داخل سایت با استفاده از linq
    نوشته شده توسط ho3ink2 در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 09 اسفند 1392, 19:11 عصر
  3. بدست آوردن بیشترین محصولاتی که به فروش رفته؟
    نوشته شده توسط javad_r_85 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 05 شهریور 1390, 10:16 صبح
  4. مشکل در بدست آوردن بیشترین رکورد ها از یک کاربر
    نوشته شده توسط hadi000333 در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 05 دی 1387, 06:01 صبح
  5. پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 07 بهمن 1385, 13:01 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •