نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: مشکل با intent

  1. #1

    Exclamation مشکل با intent

                public void onItemClick(AdapterView<?> arg0, View arg1, int arg2, long arg3) {
    // TODO Auto-generated method stub
    if (arg2 == 0) {
    Intent go = new Intent(this, main2.class);
    startActivity(go);
    }

    }


    سلام دوباره . دوستان میشه یکی توضیح بده چرا ارور میده ؟ من واقعا گیج شدم . هیچ مشکلی نداره

    یا setContentView رو نمیشه setContentView(R.layout.matlab); نوشت . حتما باید setContentView(com.test.test.R.layout.matlab); بنویسی

  2. #2
    مدیر بخش آواتار rubiks.kde
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,537

    نقل قول: مشکل با intent

    دلیلش اینه که شما کلاس R مربوط به android رو ایمپورت کردید (البته ممکنه مربوط به پروژه دیگه ایی هم باشه) و از اونجایی که دو کلاس با یه اسم ایمپورت نمیشن کلاس R شما رو مجبوره به صورت ادرس کامل و در زمان استفاده ایمپورت کنه
    YES I AM Qt


    Code Less
    Create More
    Deploy Everywhere

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    TEH
    پست
    2,919

    نقل قول: مشکل با intent

    ارور چیه در واقع؟

  4. #4

    نقل قول: مشکل با intent

    نقل قول نوشته شده توسط rubiks.kde مشاهده تاپیک
    دلیلش اینه که شما کلاس R مربوط به android رو ایمپورت کردید (البته ممکنه مربوط به پروژه دیگه ایی هم باشه) و از اونجایی که دو کلاس با یه اسم ایمپورت نمیشن کلاس R شما رو مجبوره به صورت ادرس کامل و در زمان استفاده ایمپورت کنه
    import android.app.Activity;
    import android.content.Intent;
    import android.os.Bundle;
    import android.view.View;
    import android.widget.AdapterView;
    import android.widget.AdapterView.OnItemClickListener;
    import android.widget.ArrayAdapter;
    import android.widget.ListView;


    import ها اینان . آر ایمپورت نشده

  5. #5

    نقل قول: مشکل با intent

    نقل قول نوشته شده توسط parvizwpf مشاهده تاپیک
    ارور چیه در واقع؟
    Description Resource Path Location Type
    The constructor Intent(new AdapterView.OnItemClickListener(){}, Class<matlab1>) is undefined matlab.java /test1/src/com/test/test line 33 Java Problem

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در Recognizer Intent
    نوشته شده توسط masoud_urmia در بخش Android Studio
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 05 مهر 1392, 12:05 عصر
  2. یک مشکل هنگام کپی کردن فایل مربوط به بانک
    نوشته شده توسط ghaum در بخش SQL Server
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 25 اردیبهشت 1384, 23:00 عصر
  3. مشکل در دسترسی به Interbase
    نوشته شده توسط Mahdiseif در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 8
    آخرین پست: سه شنبه 26 فروردین 1382, 00:03 صبح
  4. مشکل ارسال ایمیل در سایت
    نوشته شده توسط mahmoodreza در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 16 فروردین 1382, 14:24 عصر
  5. مشکل در نمایش Time
    نوشته شده توسط (امید) در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 24 اسفند 1381, 10:23 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •