نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: مشکل حرفه ای جاوا لطفا کمک کنید

  1. #1
    کاربر جدید آواتار astaraboy
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    آستارا
    سن
    36
    پست
    29

    مشکل حرفه ای جاوا لطفا کمک کنید

    دوستان چندوقتی هست درگیر این مسئله ام
    توی یک سایت با اینسپکت المنت میام و مقدار یک text رو در میارم که کد زیر رو میده
     <body id="tinymce" class="mceContentBody " onload="window.parent.tinyMCE.get('txtContent').on  Load.dispatch();" contenteditable="true" spellcheck="false" dir="ltr"></body> 


    و حالا وقتی میخوام یک مقداری رو درون این تکست قرار بدم با چهار روش زیر امتحان کردم ولی هیچ کدومش جواب نداد

    Document.getElementById("tinymce").contentWindow.D  ocument.All("txtContent").Value = "salam"
    Document.getElementById("tinymce").contentWindow.i nnerHTML = "salam"
    Document.getElementById("tinymce").contentWindow.D ocument.getElementById("txtContent").Value = "salam"
    Document.getElementById("tinymce").contentWindow.D ocument.getElementsByClassName("mceContentBody ").innerHTML = salam"



    دوستان خیلی برام مهمه
    محبت میکنین یکی اینو برام بگه؟
    این تکست متعلق به کادر ارسال مطلب بلاگفا هست
    لطفا یه خط کد بدین که کار بکنه
    سپاسگزارم

  2. #2
    کاربر جدید آواتار astaraboy
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    آستارا
    سن
    36
    پست
    29

    نقل قول: مشکل حرفه ای جاوا لطفا کمک کنید

    هیچکس کمک نمیکنه؟ چرا سایت برنامه نویس اینطوری شده؟

  3. #3

    نقل قول: مشکل حرفه ای جاوا لطفا کمک کنید

    اون چیزی که شما میگید یک ادیتور هست، به این شکل نمیتونید بهش آیتم اضافه و کم کنید.
    خود این ادیتور ها یک سری توابع برای این اعمال دارن. در مورد ادیتوری که داره استفاده میشه جستجو کنید.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل زبان فارسی برنامه لطفا کمک کنید
    نوشته شده توسط hackershz در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 18
    آخرین پست: یک شنبه 16 مهر 1391, 14:49 عصر
  2. سوال: مشکل در نوشتن برنامه لطفا کمک کنید. = یک رشته و یک کارکتر را از ورودی دریافت کرده=
    نوشته شده توسط hamahama93 در بخش برنامه نویسی اسمبلی خانواده x86
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 15 تیر 1391, 12:19 عصر
  3. مشکل در Cristal Report لطفا کمک کنید
    نوشته شده توسط RomaProgrammer در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 19 مرداد 1389, 16:46 عصر
  4. سوال: مشکل در publish کردن...لطفا کمک کنید
    نوشته شده توسط h.r.t.69 در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 28 اردیبهشت 1389, 15:22 عصر
  5. سوال: مشکل در publish کردن...لطفا کمک کنید
    نوشته شده توسط h.r.t.69 در بخش توسعه وب (Web Development)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 25 اردیبهشت 1389, 20:36 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •