نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: ساخت یک textbox ساده به همراه 3 آپشن bold , italic, underline

  1. #1

    Question ساخت یک textbox ساده به همراه 3 آپشن bold , italic, underline

    دوستان سلام.
    می دونم سوالی که مطرح می کنم برای این مجموعه خیلی پیش پا افتاده است ولی امیدوارم دوستان محبت کنند و راهنمایی کنن .
    من میخوام در یک صفحه وب بصورت خیلی ساده و با استفاده از htmlو javascript یک textbox و 3 تا دکمه قرار بدم که هر کدوم از دکمه ها متنی رو که داخل textbox نوشته میشه رو bold , italic, underline کنه .
    میشه کمکم کنید ؟ چطوری باید این کار رو انجام داد ؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Amir_Developer
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    113

    نقل قول: ساخت یک textbox ساده به همراه 3 آپشن bold , italic, underline

    فرض کنیم تسکت باکسمون رو با آیدی text ساختیم
    فرض کنیم برای دکمه بولد کردن با html این کد رو نوشتیم


    <button onclick="formatText('b')"><b>B</b></button>


    حالا به کمک جاوا اسکریپت این تابع رو میسازیم

    function formatText(tag) {
    var Field = document.getElementById('text');
    var val = Field.value;
    var selected_txt = val.substring(Field.selectionStart, Field.selectionEnd);
    var before_txt = val.substring(0, Field.selectionStart);
    var after_txt = val.substring(Field.selectionEnd, val.length);
    document.getElementById('text').value = before_txt + '<' + tag + '>' + selected_txt + '</' + tag + '>' + after_txt;
    }





    امیدوارم داستان رو گرفته باشی

  3. #3

    نقل قول: ساخت یک textbox ساده به همراه 3 آپشن bold , italic, underline

    خیلی ممنونم ولی نمیدونم چرا جواب نمیده !
    دقیقا کد زیر رو استفاده کردم ولی نمیشه ! میشه راهنمایی کنید که کجای کارم اشتباهه؟



    <html>
    <head>
    <title>Mobile number validation using regex</title>
    <script type="text/javascript">
    function formatText(tag) {
    var Field = document.getElementById('text');
    var val = Field.value;
    var selected_txt = val.substring(Field.selectionStart, Field.selectionEnd);
    var before_txt = val.substring(0, Field.selectionStart);
    var after_txt = val.substring(Field.selectionEnd, val.length);
    document.getElementById('text').value = before_txt + '<' + tag + '>' + selected_txt + '</' + tag + '>' + after_txt;
    }
    </script>


    </head>
    <body>
    <input type="text" name="text" id="text" />
    <button onclick="formatText('b')"><b>B</b></button>


    </body>
    </html>

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Amir_Developer
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    113

    نقل قول: ساخت یک textbox ساده به همراه 3 آپشن bold , italic, underline

    به این شکل تغییربده
    <script language="javascript" type="text/javascript">

  5. #5

    نقل قول: ساخت یک textbox ساده به همراه 3 آپشن bold , italic, underline

    تغییر دادم ولی بی فایده است . جواب نمیده !
    نمونه ای نوشته شده وجود داره که امتحان شده باشه ؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار Amir_Developer
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    113

    نقل قول: ساخت یک textbox ساده به همراه 3 آپشن bold , italic, underline

    این کدرو از توی یکی از پروژه هام دقیقا برات کپی کردم ، وقتی میزنی چه اتفاقی میفته ؟
    کار میکنه من خودم بارها تست کردم

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار Amir_Developer
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    113

    نقل قول: ساخت یک textbox ساده به همراه 3 آپشن bold , italic, underline

    این یه نمونه که تست هم شده

    <html dir="rtl">

    <head>
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
    <title>.:: پنل مدیریت ::.</title>
    </head>


    <script language="javascript" type="text/javascript">
    function formatText(tag) {
    var Field = document.getElementById('text');
    var val = Field.value;
    var selected_txt = val.substring(Field.selectionStart, Field.selectionEnd);
    var before_txt = val.substring(0, Field.selectionStart);
    var after_txt = val.substring(Field.selectionEnd, val.length);
    document.getElementById('text').value = before_txt + '<' + tag + '>' + selected_txt + '</' + tag + '>' + after_txt;
    }


    function addpicture()
    {




    var link=prompt("لطفا آدرس تصویر را وارد نمایید :","");


    if (link!=null && link!="")
    {
    document.myform.body.value +="\n <img src=\"pictures/"+link+".jpg\"/> \n";
    }
    }


    function addbody() {
    if(document.myform.body.value=="")
    alert("لطفا متن پست را وارد کنید.");

    if(document.myform.subject.value=="")
    alert("لطفا موضوع پست را وارد کنید.");

    }
    </script>








    <h4>ویرایش پست</h4>


    <button onclick="formatText('b')"><b>B</b></button>
    <button onclick="formatText('i')"><i>i</i></button>
    <button onclick="formatText('u')"><u>u</u></button>
    <table>
    <tr><td>اندازه قلم : </td>
    <td> <button onclick="formatText('h3')"><h3>الف</h3></button></td>
    <td> <button onclick="formatText('h4')"><h4>الف</h4></button></td>
    <td> <button onclick="formatText('h6')"><h6>الف</h6></button></td>
    </tr>
    </table>
    <form action="<?php echo $_SERVER['SCRIPT_NAME'];?>" method="post" name="myform">
    <table>
    <tr>
    <td>دسته: </td>
    <td>
    <select name="cat">


    <option value="1">1</option>
    </select>
    </td>
    </tr>
    <tr>
    <td>موضوع: </td>
    <td><input type="text" name="subject" value="دلخواه">
    </td>
    </tr>
    <tr>
    <td>متن: </td>
    <td><textarea name="body" rows="10" cols="50" id="text">
    در این قسمت متن مورد نظر وجود دارد.
    </textarea></td>
    </tr>
    <tr>
    <td></td>
    <td><input type="submit" name="submit" value="به روز رسانی" onclick="addbody();"></td>
    </tr>
    </table>
    </form>
    </html>

  8. #8

    نقل قول: ساخت یک textbox ساده به همراه 3 آپشن bold , italic, underline

    ممنونم از راهنمایی هایی شما .
    من دقیقا کد های شما رو کپی می کنم . مثلا در همین آخرین کدی که ارسال کردید قسمتی وجود داره که متن رو تایپ می کنیم و سه دکمه هم هست برای اینکه نوشته BOLD ITALIC UNDERLINE بشه . زمانی که روی اون دکمه ها کلیک می کنم فقط دو تا تگ به اول و آخر نوشته اضافه می کنه . دقیقا مثل زیر :
    متن قبل از کلیک کردن روی دکمه Bold :
    sample text
    متن بعد از کلیک کردن روی دکمه Bold :
    sample text<b></b>
    وزمانی هم که دکمه به روز رسانی رو کلیک می کنیم عبارت page not found نمایش داده میشه .
    نمی دونم مشکل از کجا میتونه باشه ؟
    حالتی وجود نداره که بدون استفاده از دکمه به روز رسانی متن نوشته شده همزمان با تایپ تغیراتش نمایش داده بشه ؟

تاپیک های مشابه

  1. کمک واسه ساخت یه آنتی ساده ...
    نوشته شده توسط DoctorJay در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 21
    آخرین پست: یک شنبه 04 فروردین 1387, 10:14 صبح
  2. پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 23 فروردین 1386, 15:37 عصر
  3. ساخت setup با VS به همراه دیتابیس
    نوشته شده توسط icmaster در بخش Setup و Deployment
    پاسخ: 11
    آخرین پست: جمعه 17 فروردین 1386, 08:29 صبح
  4. طراحی و ساخت 1 بازی ساده . (نیاز به همکار)
    نوشته شده توسط h.bathaie در بخش طراحی و ساخت بازی‌های کامپیوتری
    پاسخ: 10
    آخرین پست: سه شنبه 15 اسفند 1385, 15:41 عصر
  5. آموزش ساخت یک بازی ساده توسط KGE
    نوشته شده توسط kochol در بخش طراحی و ساخت بازی‌های کامپیوتری
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 08 آبان 1384, 14:53 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •