نمایش نتایج 1 تا 33 از 33

نام تاپیک: طراحی فرم های کاربر پسند

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار teymoorei
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    خراسان رضوی - کاشمر
    پست
    719

    طراحی فرم های کاربر پسند

    سلام دوستان

    با توجه به این که مطمئنم این تاپیک مشکل خیلی از دوستانه و خیلی هم مهمه خواستم بپرسم که :

    من خیلی وقت پیش با ویژوال استودیو کار میکردم و میشد با اون و کامپوننت هاش فرم های بسیار زیبا طراحی کرد .

    حالا میخوام ببینم در جاوا چه باید کرد ؟

    میدونم JAVAFX وجود داره اما بعد از تحقیقاتی که کردم متوجه شده خیلی کار سختیه و منابع خیلی کمی هم داره مخصوصا فارسی .

    حالا اساتید بزرگوار لطفا راهنمایی کننده که بهترین راه حل ها چیه و باید چه کرد ؟

    باتشکر

  2. #2

    نقل قول: طراحی فرم های کاربر پسند

    سلام دوست عزیز
    با چه IDE کا میکنی؟

  3. #3

    نقل قول: طراحی فرم های کاربر پسند

    شما اگه برای جاوا از eclipse استفاده کنید با نصب پلاگین window builder میتونیین به راحتی و با درگ کردن ، فرم هاتون رو طراحی کنید و برای اونا اکشن بسازید البته میدونم که netbeans هم همچین محیطی داره اما خودم تجربش نکردم و درمورد منابع باید بگم که اگه دنبال منابع فارسی میگردید به ندرت میتونید یه آموزش خوب پیدا کنید اما منابع انگلیسی زیادی بر خلاف فارسی وجود داره که میتونید جاوا رو از رو اونها یاد بگیرید و پیشنهاد میکنم برای یادگیری دنبال منابع فارسی نباشید...

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار teymoorei
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    خراسان رضوی - کاشمر
    پست
    719

    نقل قول: طراحی فرم های کاربر پسند

    من از netbeans استفاده میکنم .

  5. #5

    نقل قول: طراحی فرم های کاربر پسند

    اگه با eclipse کار میکنی و میخوای فعلا سریع و مثل VisualStudio راحت از wizard استفاده کنی میتونی از plugin های مثل JFormDesigner , .. استفاده کنی ولی کار کردن با swing مخصوصا javafx اصلا سخت نیست . فقط تلاش بیشتر میخواد .

  6. #6

    نقل قول: طراحی فرم های کاربر پسند

    تو netbean که راحت میتونی از wizard استفاده کنی . پلاگین ام داره میتونی استفاده کنی.

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار teymoorei
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    خراسان رضوی - کاشمر
    پست
    719

    نقل قول: طراحی فرم های کاربر پسند

    دوستان من منظورم بیشتر منوهایی مثل ribbonbar کامپوننت های جدید و زیباست

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار vahid-p
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,140

    نقل قول: طراحی فرم های کاربر پسند

    شما کامپوننت های SWING که استفاده کنید و توسط look&feel حالت ویندوزی رو تنظیم کنید، خودش شبیهش میشه. تازه Ribbon Bar رو میشه با Tabbed Pane تقریبا پیاده سازی کرد.

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار teymoorei
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    خراسان رضوی - کاشمر
    پست
    719

    نقل قول: طراحی فرم های کاربر پسند

    ممنونم اما
    look&feel چی هست ؟

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار vahid-p
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,140

    نقل قول: طراحی فرم های کاربر پسند

    look&feel ظاهر Button , TextFiled و... رو تغییر میده. ظاهرشون رو نه ماهیتشون.

    بعضی look&feel ها همه جا یکسان عمل میکنند. ولی اگر از look & feel windows استفاده کنی، اونوقت برای نسخه های مختلف ظاهر همون نسخه رو میگیره. مثلا :
    XP:

    seven :


    ویندوز 8 : (Metro)



    یا مثلا look&feel های قشنگتری هم هست که حالا یا به صورت پیشفرض مثل nimbus تو خود جاوا همراش هست یا میتونی دانلود کنی.
    nimbus:



    ---------------------

    شبیه MAC : ( این دیگه ثابته، حتی رو ویندوز اجرا کنی هم ظاهرش مثل MAC میشه )



    یا مثلا GiS :


    ,.....................
    آخرین ویرایش به وسیله vahid-p : پنج شنبه 08 خرداد 1393 در 15:31 عصر

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار teymoorei
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    خراسان رضوی - کاشمر
    پست
    719

    نقل قول: طراحی فرم های کاربر پسند

    ممنون خیلی جالب بود برام
    میشه بگید چطور باید این کارارو انجام بدم ؟

    مخصوصا
    GiS رو

  12. #12

    نقل قول: طراحی فرم های کاربر پسند

    LookAndFell رو اینطوری تنظیم میکنن:
    }try
    . UIManager
    ;( "setLookAndFeel("com.sun.java.swing.plaf.nimbus.Ni mbusLookAndFeel
    | catch (ClassNotFoundException | InstantiationException{
    } ( IllegalAccessException | UnsupportedLookAndFeelException e
    ;() e.printStackTrace
    {

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار teymoorei
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    خراسان رضوی - کاشمر
    پست
    719

    نقل قول: طراحی فرم های کاربر پسند

    ببخشید اما کجا این کد رو بنویسم ؟

  14. #14

    نقل قول: طراحی فرم های کاربر پسند

    } ()public MainForm
    ;()init
    {

    ;() private void init
    ; int width = 350
    ; int height = 285
    ;() Dimension dimension = Toolkit.getDefaultToolkit().getScreenSize
    ; ( int x = (dimension.width / 2) - (width / 2
    ; ( int y = (dimension.height / 2) - (height / 2
    }try
    . UIManager
    ;( "setLookAndFeel("com.sun.java.swing.plaf.nimbu s.Ni mbusLookAndFeel
    | catch (ClassNotFoundException | InstantiationException{
    } ( IllegalAccessException | UnsupportedLookAndFeelException e
    ;() e.printStackTrace
    {

    ;( super.setDefaultCloseOperation(WindowConstants.EXI T_ON_CLOSE
    ;( super.setLocation(x, y - 200
    ;( super.setSize(width, height
    ;(" super.setTitle("Calculator
    ;( super.setResizable(false
    ; (() super.add(getPnlMain
    ; ( () super.setJMenuBar(getMainMenu
    {

  15. #15

    نقل قول: طراحی فرم های کاربر پسند

    تو constructor کلاست بنویس .

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار teymoorei
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    خراسان رضوی - کاشمر
    پست
    719

    نقل قول: طراحی فرم های کاربر پسند

    ببخشید تو ی init بنویسم شون ؟

  17. #17

    نقل قول: طراحی فرم های کاربر پسند

    کد بالا رو نگاه کن تو متد init نوشتم متد init تو constructor صدا زدم .

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار teymoorei
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    خراسان رضوی - کاشمر
    پست
    719

    نقل قول: طراحی فر م های کاربر پسند

    ببخشید با تا خیر زیاد سوالم رو میپرسم


    اولا که init غیر قابل تغییره


    دوما توی تابع سازنده این تابع رو نوشتم اما هیچ تغییری ایجاد نشد .


    حال باید چه کرد ؟


    باتشکر فراوان

  19. #19
    مدیر بخش آواتار dasssnj
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    Esfahan
    پست
    1,022

    نقل قول: طراحی فرم های کاربر پسند

    کسی لایسنس jformdesigner را داره؟

    Write Once, Run Anywhere

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار vahid-p
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,140

    نقل قول: طراحی فرم های کاربر پسند

    اولا که init غیر قابل تغییره
    هر چیزی قابل تغییره. حتی اونایی که غیرقابل تغییره هم از طریق custome code میتونید بنویسید. اما نیازی به اینکار نیست.
    شما میتونید در کد بالا که دوستمون گذاشتن کد look and feel رو داخل init ننویسید بلکه قبل از init در کانستراکتور بنویسید.

    public MyForm(){
    try{
    UIManager.setLookAndFeel("com.sun.java.swing.plaf. nimbus.NimbusLookAndFeel");
    }catch (ClassNotFoundException | InstantiationException | IllegalAccessException | UnsupportedLookAndFeelException e){
    e.printStackTrace();
    }
    init();
    }


    من خودم که معمولا اگر کلاس Main داشته باشم که تو کلاس Main پنجره رو new کرده باشم قبل از new MyForm(); اینو مینوشتم. نیازی نیست حتما تو کلاس MyForm باشه. چون UImanager.setLookAndFeel یک متد static است و هر جای برنامه اونو set کنی برای کلاس ها اون برنامه همش همون یک مقدار وجود خواهد داشت.

  21. #21
    کاربر دائمی آواتار teymoorei
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    خراسان رضوی - کاشمر
    پست
    719

    نقل قول: طراحی فرم های کاربر پسند

    ممنون

    من همون اولم همین کار رو کردم و توی
    کانستراکتور نوشتم اما ظاهر فرم اصلا هیچ تغییری نمیکنه .

    حتی کد شما رو هم نوشتم اما بازم هیچ تغییری نکرد .

  22. #22

    نقل قول: طراحی فرم های کاربر پسند

    SwingUtilities.updateComponentTreeUI(this);
    این رو هم بهش اضافه کن البته در زیر این قطعه کد
    UIManager.setLookAndFeel("com.sun.java.swing.plaf. nimbus.NimbusLookAndFeel");

  23. #23
    کاربر دائمی آواتار teymoorei
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    خراسان رضوی - کاشمر
    پست
    719

    نقل قول: طراحی فرم های کاربر پسند

    این قطعه کد رو هم اضاف کردم اما بازم جواب نداد .

    لطفا یه کد تست شده بدید

  24. #24

    نقل قول: طراحی فرم های کاربر پسند

    تو تابع mainمربوط به jframe بنویس اگه جواب نگرفتی تو سازند بنویس تست شده مال خود شرکت نت بینز :73:



    try {
    for (javax.swing.UIManager.LookAndFeelInfo info : javax.swing.UIManager.getInstalledLookAndFeels()) {
    if ("Nimbus".equals(info.getName())) {
    javax.swing.UIManager.setLookAndFeel(info.getClass Name());
    break;
    }
    }
    } catch (ClassNotFoundException ex) {
    java.util.logging.Logger.getLogger(Op.class.getNam e()).log(java.util.logging.Level.SEVERE, null, ex);
    } catch (InstantiationException ex) {
    java.util.logging.Logger.getLogger(Op.class.getNam e()).log(java.util.logging.Level.SEVERE, null, ex);
    } catch (IllegalAccessException ex) {
    java.util.logging.Logger.getLogger(Op.class.getNam e()).log(java.util.logging.Level.SEVERE, null, ex);
    } catch (javax.swing.UnsupportedLookAndFeelException ex) {
    java.util.logging.Logger.getLogger(Op.class.getNam e()).log(java.util.logging.Level.SEVERE, null, ex);
    }


  25. #25
    کاربر دائمی آواتار teymoorei
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    خراسان رضوی - کاشمر
    پست
    719

    نقل قول: طراحی فرم های کاربر پسند

    به Op.class خطا میده

  26. #26

    نقل قول: طراحی فرم های کاربر پسند

    دوست عزیز بجای Op شما باید نام کلاستون رو وارد کنید این کلاسی هستش که بنده از jframe مشتق گرفتم

  27. #27
    کاربر دائمی آواتار teymoorei
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    خراسان رضوی - کاشمر
    پست
    719

    نقل قول: طراحی فرم های کاربر پسند

    دیگه خطا نمیگیره اما هیچ تغییری هم ایجاد نشد

  28. #28
    کاربر دائمی آواتار vahid-p
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,140

    نقل قول: طراحی فرم های کاربر پسند

    میشه کل فولدر پروژتون رو آپلود کنید ببینیم مشکل از چیه؟

  29. #29
    کاربر دائمی آواتار teymoorei
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    خراسان رضوی - کاشمر
    پست
    719

    نقل قول: طراحی فرم های کاربر پسند

    سلام
    اینم فایل پروژه :
    دانلود

  30. #30

    نقل قول: طراحی فرم های کاربر پسند

    سلام مهندس
    تابع main رو به این شکل ویرایش کن
    اگه بازم نشد بگو



    public static void main(String args[]) {
    try {
    /* Set the Nimbus look and feel */
    //<editor-fold defaultstate="collapsed" desc=" Look and feel setting code (optional) ">
    /* If Nimbus (introduced in Java SE 6) is not available, stay with the default look and feel.
    * For details see http://download.oracle.com/javase/tutorial/uiswing/lookandfeel/plaf.html
    */

    UIManager.setLookAndFeel("com.sun.java.swing.plaf. nimbus.NimbusLookAndFeel");

    //</editor-fold>

    /* Create and display the form */
    java.awt.EventQueue.invokeLater(new Runnable() {
    public void run() {
    new NewJFrame().setVisible(true);
    }
    });
    } catch (ClassNotFoundException ex) {
    Logger.getLogger(NewJFrame.class.getName()).log(Le vel.SEVERE, null, ex);
    } catch (InstantiationException ex) {
    Logger.getLogger(NewJFrame.class.getName()).log(Le vel.SEVERE, null, ex);
    } catch (IllegalAccessException ex) {
    Logger.getLogger(NewJFrame.class.getName()).log(Le vel.SEVERE, null, ex);
    } catch (UnsupportedLookAndFeelException ex) {
    Logger.getLogger(NewJFrame.class.getName()).log(Le vel.SEVERE, null, ex);
    }
    }


  31. #31
    کاربر دائمی آواتار teymoorei
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    خراسان رضوی - کاشمر
    پست
    719

    نقل قول: طراحی فرم های کاربر پسند

    هیچ تغییری نکرد
    میشه یه پروژه درست کنین برام بفرستید ؟

  32. #32
    کاربر دائمی آواتار vahid-p
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,140

    نقل قول: طراحی فرم های کاربر پسند

    احتمالا مشکل شما از یه جا دیگست. پروژتون رو دانلود کردم و ران کردم ( با نت بینز 8 )، جواب میده.
    گرچه تو ست کردن look&feel نیازی به شرط گذاشتن نبود، ولی خب با همون هم جواب میده.

    دیگه نمیدونم مشکل از کجاست!

  33. #33

    نقل قول: طراحی فرم های کاربر پسند

    نقل قول نوشته شده توسط teymoorei مشاهده تاپیک
    هیچ تغییری نکرد
    میشه یه پروژه درست کنین برام بفرستید ؟

    دوست عزیز زمانی که برنامتون رو ساختید اگه ممکنه یه Build بزنید

    بعد دوباره ران کنید./

تاپیک های مشابه

  1. آموزش: فیلم آموزشی طراحی فرم های گرافیکی و کار با رویداد های موس به زبان VB6
    نوشته شده توسط star_star در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 01 تیر 1391, 14:01 عصر
  2. گفتگو: اصول و روشهای طراحی یک برنامه کاربر پسند
    نوشته شده توسط مهدی د در بخش Access
    پاسخ: 22
    آخرین پست: جمعه 30 دی 1390, 11:48 صبح
  3. سوال: ابزاری برای طراحی فرم های چاپ (کمک فوری)
    نوشته شده توسط طبیب دل در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 06 اسفند 1388, 17:17 عصر
  4. سوال: راهنمایی در مورد طراحی فرم های ویندوزی
    نوشته شده توسط jam2003y در بخش C#‎‎
    پاسخ: 11
    آخرین پست: یک شنبه 22 آذر 1388, 18:11 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •