نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: کتابخانه مبدل تاریخ میلادی به شمسی و بالاعکس + نمایش تاریخ قمری + با کلی امکانات دیگر برای B4A

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار alimanam
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    لندن
    سن
    38
    پست
    1,556

    Thumbs up کتابخانه مبدل تاریخ میلادی به شمسی و بالاعکس + نمایش تاریخ قمری + با کلی امکانات دیگر برای B4A

    با سلام

    چندی پیش روی یکی از کتابخانه های مفید جاوا برای تبدیل تاریخ میلادی به شمسی و بالاعکس و نمایش اون با فرمت های متنوع کار میکردم کم کم توسعه اش دادم و الان تاریخ قمری هم با پیشنهاد دوستان بهش اضافه کردم . این کتابخانه رو برای توسعه دهندگان اندرویدی که با Basic4Android سروکار دارن آماده کردم میتونین ازش استفاده کنین و نرم افزارهای خودتون رو با این کتابخانه کامل تر کنین شکی نیست که هر نرم افزاری نیازمند درج تاریخ در فرمت های متنوع خاص خودش هست امیدوارم این لایبری سودمند مورد توجه دوستان قرار بگیره .



    دانلود سمپل + کتابخانه ( کتابخانه رو باید در مسیر Library های نرم افزار b4a قرار بدین )
    دانلود فایل اجرایی ( فایل اجرایی سمپل فوق )

    آخرین تغییرات :

    - حل شدن مشکل نمایش روز 0 در تاریخ قمری

    موفق باشید./
    آخرین ویرایش به وسیله alimanam : جمعه 09 خرداد 1393 در 01:07 صبح

  2. #2

    نقل قول: کتابخانه مبدل تاریخ میلادی به شمسی و بالاعکس + نمایش تاریخ قمری + با کلی امکانات دیگر برای

    کتابخانه مفیدی بود ، خسته نباشید ./






  3. #3
    کاربر دائمی آواتار abbasalim
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    یزد ـ‌ اردکان
    پست
    1,039

    نقل قول: کتابخانه مبدل تاریخ میلادی به شمسی و بالاعکس + نمایش تاریخ قمری + با کلی امکانات دیگر برای

    سلام
    میشه نسخه جاواش رو هم قرار بدید؟

  4. #4

    Thumbs up نقل قول: کتابخانه مبدل تاریخ میلادی به شمسی و بالاعکس + نمایش تاریخ قمری + با کلی امکانات دیگر برای

    سلام

    آقا خدا خیرت بده
    نمیدونی چقدر ثواب کردی !!
    این حدیث هم هدیه به شما :

    إنَّ حَوائِجَ النّاسِ إلَیکم مِن نِعَمِ اللهِ عَلَیکم فَلا تَمَلُّوا النِّعَمَ



    نیاز مردم به شما از نعمتهای خدا بر شما است، از این نعمت افسرده و بیزار نباشید



    امام حسین علیه السلام

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار a_true_2004
    تاریخ عضویت
    بهمن 1385
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    37
    پست
    228

    نقل قول: کتابخانه مبدل تاریخ میلادی به شمسی و بالاعکس + نمایش تاریخ قمری + با کلی امکانات دیگر برای

    @alimanam
    سلام دوست عزیز و تشکر از زحمتی که کشیدید بابت انتشار این کتابخانه مفید و کاربردی.
    بنده این برنامه رو روی ایمولاتور اندروید با نسخه 5 تست کردم و برای تاریخ میلادی 2015/06/20 تاریخ 1394/02/03 و 2 رمضان 1436 رو برگردوند، که در مورد تاریخ شمسی 1 ماه تأخیر و در مورد تاریخ قمری 1 روز تأخیر رو نشون میده!
    لطف می کنید ایراد رو بررسی کنید؟


    ===========

    دوست عزیز اشتباه جای دیگه ای بود و کتابخانه شما ایرادی نداره:

    ManamPDUltimate m = new ManamPDUltimate(Calendar.getInstance().get(Calendar.YEAR), Calendar.getInstance().get(Calendar.MONTH), Calendar.getInstance().get(Calendar.DAY_OF_MONTH));


    مشکل از خود تابع گرفتن ماه جاری از سیستم بود که به صورت Zero base مقدار رو یکی کمتر از ماه جاری میلادی بر می گردوند و در نتیجه مقداری که به سازنده پاس داده میشد، به جای ماه 06 میلادی، 05 میلادی پاس داده میشد!
    من کتابخانه تهیه شده توسط شما رو در Android Studio استفاده کردم و تا الان مشکل خاصی ازش ندیدم. بسیار متشکر و موفق و پیروز باشید.
    آخرین ویرایش به وسیله a_true_2004 : شنبه 30 خرداد 1394 در 15:02 عصر دلیل: اشتباه در پاس دادن پارامتر به سازنده

  6. #6

    نقل قول: کتابخانه مبدل تاریخ میلادی به شمسی و بالاعکس + نمایش تاریخ قمری + با کلی امکانات دیگر برای

    ممنون بابت به اشتراک گذاری این کتابخونه جامع و کامل. دست مریزاد

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 10
    آخرین پست: سه شنبه 14 آبان 1392, 14:22 عصر
  2. پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 17 تیر 1392, 00:38 صبح
  3. مبدل تاریخ میلادی به شمسی:
    نوشته شده توسط ناصرقلی در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 7
    آخرین پست: چهارشنبه 08 خرداد 1387, 17:25 عصر
  4. مبدل تاریخ میلادی به شمسی و شمسی به میلادی سالم
    نوشته شده توسط حرفه ای در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 23
    آخرین پست: یک شنبه 18 آذر 1386, 15:33 عصر
  5. تبدیل تاریخ میلادی یا شمسی به قمری
    نوشته شده توسط ali1964 در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 12 تیر 1382, 08:34 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •