نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: ابراد زمان ColumnSizeChanged در کامپوننت CxGrid

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار SayeyeZohor
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    ا-ص-ف-ه-ا-ن
    پست
    631

    Thumbs up ابراد زمان ColumnSizeChanged در کامپوننت CxGrid

    کسایی که با cxgrid کار کردند می دونند که group by box آن شاهکاره حالا زمانی که فیلد ها رو در اون پنل برای گروه بندی رها می کنیم و بعد دوباره بخوایم فیلدها به ترتیب اول چیده بشند دردسره چرا که ممکنه مکان فیلد ها رو حفظ نباشیم


    این کد به کمکمون میاد


    مشکل این جاست که زمانی که این کد رو برای CxGrid قرار میدم ، زمان ColumnSizeChanged خطای AccessVoliation می ده

    این کد رو گذاشتم


    unit Unit1;


    interface


    uses
    Windows, Messages, SysUtils, Variants, Classes, Graphics, Controls, Forms,
    Dialogs, cxGraphics, cxControls, cxLookAndFeels, cxLookAndFeelPainters,
    cxStyles, cxCustomData, cxFilter, cxData, cxDataStorage, cxEdit, DB,
    cxDBData, dxmdaset, cxGridLevel, cxGridCustomTableView, cxGridTableView,
    cxGridDBTableView, cxClasses, cxGridCustomView, cxGrid, StdCtrls, cxGridDBDataDefinitions,
    dxSkinsCore, dxSkinBlack, dxSkinBlue, dxSkinBlueprint, dxSkinCaramel,
    dxSkinCoffee, dxSkinDarkRoom, dxSkinDarkSide, dxSkinDevExpressDarkStyle,
    dxSkinDevExpressStyle, dxSkinFoggy, dxSkinGlassOceans, dxSkinHighContrast,
    dxSkiniMaginary, dxSkinLilian, dxSkinLiquidSky, dxSkinLondonLiquidSky,
    dxSkinMcSkin, dxSkinMoneyTwins, dxSkinOffice2007Black, dxSkinOffice2007Blue,
    dxSkinOffice2007Green, dxSkinOffice2007Pink, dxSkinOffice2007Silver,
    dxSkinOffice2010Black, dxSkinOffice2010Blue, dxSkinOffice2010Silver,
    dxSkinOffice2013White, dxSkinPumpkin, dxSkinSeven, dxSkinSevenClassic,
    dxSkinSharp, dxSkinSharpPlus, dxSkinSilver, dxSkinSpringTime, dxSkinStardust,
    dxSkinSummer2008, dxSkinTheAsphaltWorld, dxSkinsDefaultPainters,
    dxSkinValentine, dxSkinVS2010, dxSkinWhiteprint, dxSkinXmas2008Blue,
    dxSkinscxPCPainter, cxNavigator;






    //------------------------------------------------- بازگشت فیلد ها بعد از گروه بندی به جای اصلی خود --------------------------
    type
    TMyGridDBTableView = class(TcxGridDBTableView)
    protected
    function GetViewInfoClass: TcxCustomGridViewInfoClass; override;
    end;


    TMyGridSite = class(TcxGridSite)
    public
    procedure EndDragAndDrop(Accepted: Boolean); override;
    end;


    TMyGridTableViewInfo = class(TcxGridTableViewInfo)
    protected
    function GetSiteClass: TcxGridSiteClass; override;
    end;


    TmyGridColumnHeaderMovingObject = class(TcxGridColumnHeaderMovingObject);


    TcxGridDBTableView = class(TMyGridDBTableView);
    //------------------------------------------------- بازگشت فیلد ها بعد از گروه بندی به جای اصلی خود --------------------------






    TForm1 = class(TForm)
    cxGrid1: TcxGrid;

    private
    public
    end;


    var
    Form1: TForm1;


    implementation


    {$R *.dfm}


    //------------------------------------------------- بازگشت فیلد ها بعد از گروه بندی به جای اصلی خود --------------------------
    { TMyGridTableViewInfo }
    function TMyGridTableViewInfo.GetSiteClass: TcxGridSiteClass;
    begin
    Result := TMyGridSite;
    end;


    { TMyGridDBTableView }
    function TMyGridDBTableView.GetViewInfoClass: TcxCustomGridViewInfoClass;
    begin
    Result := TMyGridTableViewInfo;
    end;


    { TMyGridSite }
    procedure TMyGridSite.EndDragAndDrop(Accepted: Boolean);
    begin
    with (TMyGridColumnHeaderMovingObject(DragAndDropObject ).SourceItem as TcxGridDBColumn) do
    begin
    Tag := Index;
    inherited;
    Index := Tag;
    end;
    end;
    //------------------------------------------------- بازگشت فیلد ها بعد از گروه بندی به جای اصلی خود --------------------------


    end.



    خطا هم این جوری زخ می ده

    Untitled.png

  2. #2

    نقل قول: ابراد زمان ColumnSizeChanged در کامپوننت CxGrid

    داداش شما مشکل فارسیش رو چطوری حل کردی؟
    منظروم همون راست چینش رو

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار SayeyeZohor
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    ا-ص-ف-ه-ا-ن
    پست
    631

    نقل قول: ابراد زمان ColumnSizeChanged در کامپوننت CxGrid

    نقل قول نوشته شده توسط hadisalahi2 مشاهده تاپیک
    داداش شما مشکل فارسیش رو چطوری حل کردی؟
    منظروم همون راست چینش رو

    https://barnamenevis.org/showthread.p...%AA-DevExpress

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    کاشان
    پست
    809

    نقل قول: ابراد زمان ColumnSizeChanged در کامپوننت CxGrid

    نقل قول نوشته شده توسط SayeyeZohor مشاهده تاپیک
    سلام میشه نمونه کدتون رو در رابطه با right to left گرید cxGrid قرار بدید.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار SayeyeZohor
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    ا-ص-ف-ه-ا-ن
    پست
    631

    نقل قول: ابراد زمان ColumnSizeChanged در کامپوننت CxGrid

    نقل قول نوشته شده توسط AliReza Vafakhah مشاهده تاپیک
    سلام میشه نمونه کدتون رو در رابطه با right to left گرید cxGrid قرار بدید.

    https://barnamenevis.org/showthread.p...=1#post2007484

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    کاشان
    پست
    809

    نقل قول: ابراد زمان ColumnSizeChanged در کامپوننت CxGrid

    نقل قول نوشته شده توسط SayeyeZohor مشاهده تاپیک
    دوست گرامی من با اون کد نتونستم ، میشه کد شما رو ببینم ، البته اگه زحمتی نیست

تاپیک های مشابه

  1. حرفه ای: فارسی سازی کامپوننت cxGrid از سری کامپوننت های شرکت DevExpress
    نوشته شده توسط HosseinSaberi در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 30
    آخرین پست: شنبه 16 مرداد 1400, 11:11 صبح
  2. ایا این زمان باید از کامپوننت استفاده کنم؟
    نوشته شده توسط mohamad_torabi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 02 فروردین 1393, 16:16 عصر
  3. سوال: خطای سکیوریتی در زمان استفاده از کامپوننت چارت
    نوشته شده توسط mehrdad201 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 13 آذر 1387, 00:10 صبح
  4. درج یک کامپوننت در زمان اجرا
    نوشته شده توسط mrt_programer در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 04 آذر 1385, 17:41 عصر
  5. drag and drop کردن کامپوننت ها در زمان که برنامه اجرا شده ؟؟
    نوشته شده توسط mahdi939 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 31 اردیبهشت 1384, 23:52 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •