صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 66

نام تاپیک: جلوگیری از دستیابی به سورس پروژه های دات نت - Protector,obfuscator

  1. #1

    Question جلوگیری از دستیابی به سورس پروژه های دات نت - Protector,obfuscator

    سلام.
    من یه سوال داشتم.
    ممکنه نرم افزاری بنویسیم بعدش کد های نرم افزار مثل توابع و کلاس هایی که ساختیم رو با کرک پیدا کنن؟
    منظورم این نیست که با مهندسی معکوس حدس بزنن. یعنی که کاملا بتونه کد رو ببینه.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Davidd
    تاریخ عضویت
    آذر 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    391

    نقل قول: لو رفتن کد های برنامه

    كرك نياز نداره. نرم افزارهاي زيادي هست( معروف به Decompiler) كه به راحتي كدهاي فايل EXE نشون ميده. حتي كدهاي كتابخانه هاي مايكروسافتو ميتوني ببيني. يه نرم افزارهايي هم به اسم obfuscator هست كه كد تغيير ميدن تا خوانايي كد كاهش پيدا كنه ولي در كل راه كلي وجود نداره و به راحتي ميشه كدهارو ديد.

  3. #3

    نقل قول: لو رفتن کد های برنامه

    زبان خاصی وجود نداره که نرم افزارای ساخته شدش این مشکلو نداشته باشن؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Davidd
    تاریخ عضویت
    آذر 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    391

    نقل قول: لو رفتن کد های برنامه

    زبان هاي جاوا و دات نت مثل سي شارپ به يك زبان مياني تبديل ميشن و مستقيم به زبان ماشين تبديل نميشن بنابراين كدشو ميشه ديد. زبانهايي مثل c و C++‎ فك كنم به زيان اسمبلي يا ماشين تبدديل بشن.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار drsina
    تاریخ عضویت
    خرداد 1392
    محل زندگی
    Iran - Esf
    پست
    541

    نقل قول: لو رفتن کد های برنامه

    اصولا هیچ چیزی وجود نداره که نشه رفلکتش کرد .
    ولی شما با همین
    obfuscate ها مثه smart assembler روو سورست کار کن . (smart assembler رو دانلود کن . )

    بهت قول میدم کسی از کدت سر در نیاره (هر چند راهی برای دور زدن این هم هست . ولی خیلی نیستن اونایی که بلدن ) :دی

  6. #6

    نقل قول: لو رفتن کد های برنامه

    شما گفتی C++‎ رو نمی شه کرک کرد.میشه من اون کد محرمانه رو تو سی پلاس پلاس بنویسم بعد به عنوان DLL توی #C ازش رفرنس بگیرم استفاده کنم؟ .

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,397

    نقل قول: لو رفتن کد های برنامه

    نقل قول نوشته شده توسط bitroo مشاهده تاپیک
    شما گفتی C++‎‎ رو نمی شه کرک کرد.میشه من اون کد محرمانه رو تو سی پلاس پلاس بنویسم بعد به عنوان DLL توی #C ازش رفرنس بگیرم استفاده کنم؟ .
    ++C رو هم میشه کرک کرد ؛ فقط درک کد به راحتی برنامه های دات نتی نیست

  8. #8

    نقل قول: لو رفتن کد های برنامه

    سلام
    RedGate.Reflector تو تبدیل exe به سورس حرف نداره و کارش رو عالی انجام میده و شما میتونی از این استفاده کنی تا بفهمی هنوز کسی میتونه سورس کد شما رو ببینه یا نه
    و باید اضافه کنم که توی سی شارپ روش هایی وجود داره که کد هات رو کاملا میشکنه تا کسی نفهمه چی به چی شده و حتی یه برنامه دیدم که با سی شارپ نوشته شده بود و این نرم افزار اصلا سورسش رو نشون نداد چون کاملا قفل شده بود
    اگه توی گوگل به انگلیسی سرچ کنی راه حل های زیادی وجود داره
    با سپاس Spaceman

  9. #9

    نقل قول: لو رفتن کد های برنامه

    میشه طرز کار با Smart Assembler رو بگین؟
    یا اینکه یه تاپیک مفید در رابطه باهاش معرفی کنید.

  10. #10

    نقل قول: لو رفتن کد های برنامه

    بخششید یه سوال دیگه.
    من یه فایل dll بسازم چی؟
    این فایل که دیگه exe نیست که با decompiler شناسایی بشه.
    بازش هم کا می کنم یه مشت چرت و پرته. فایل dll هم قابل لو رفتنه؟

  11. #11

    نقل قول: لو رفتن کد های برنامه

    سلام
    بله
    dll رو هم میشه بازش کرد و کدهاش رو خوند
    با سپاس Spaceman

  12. #12

    نقل قول: لو رفتن کد های برنامه

    شما در هر صورت نمیتونید کاری کنید که دسترسی به سورس غیر ممکن بشه میتونید اونو سخت کنید...
    وگرنه تا الان دیگه هیچ برنامه ی محبوبی کرک نمیشد چون غیر ممکن بود ...
    از یه پروتکتور خوب استفاده کنید ...

  13. #13

    نقل قول: لو رفتن کد های برنامه

    ای بابا!
    اعصاب من خرد شد دیگه.
    شما ها چطوری با خیال راحت برنامه های امنیتی می نویسید؟ من هر جوری حساب کنم نمی تونم این برنامه رو با این اوضاع بنویسم.
    باید یه الگرویتمی طراحی کنم که اگه بهش دسترسی هم داشته باشن باز نشه کاری کرد.

  14. #14
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,397

    نقل قول: لو رفتن کد های برنامه

    نقل قول نوشته شده توسط bitroo مشاهده تاپیک
    ای بابا!
    اعصاب من خرد شد دیگه.
    شما ها چطوری با خیال راحت برنامه های امنیتی می نویسید؟ من هر جوری حساب کنم نمی تونم این برنامه رو با این اوضاع بنویسم.
    باید یه الگرویتمی طراحی کنم که اگه بهش دسترسی هم داشته باشن باز نشه کاری کرد.
    نمیتونید به صورت 100% کار رو غیر ممکن کنید فقط به قول دوستان میتونید هزینه زمانی تحلیل اون رو بیشتر کنید یا به عبارت ساده تر کار رو سخت تر کنید
    هدف پروتکتورها هم دقیقا" همین هستش

  15. #15

    نقل قول: لو رفتن کد های برنامه

    فهمیدم چی کار کنم.
    الگوریتم کار که کامل شد صد برابرش سیا بازی می کنم. کاری می کنم که نرم افزار یه مگی بشه 10 مگ!
    هفت جد طرفو میارم جلو چشاش( البته به شکلی که نرم افزار کند نشه )

  16. #16

    نقل قول: لو رفتن کد های برنامه

    نقل قول نوشته شده توسط bitroo مشاهده تاپیک
    فهمیدم چی کار کنم.
    الگوریتم کار که کامل شد صد برابرش سیا بازی می کنم. کاری می کنم که نرم افزار یه مگی بشه 10 مگ!
    هفت جد طرفو میارم جلو چشاش( البته به شکلی که نرم افزار کند نشه )
    شما میتونی چنین کاری انجام بدی ولی این کار بر خلاف مهندسی نرم افزار هست
    ;)
    بهترین راه راهی هست که گوگل پیش گرفته
    برنامه هاش رو طبق استاندارد ها مینویسه ولی با کلی از این نرم افزار های تبدیل به سورس شکسته میشکونتش که برا فهمیدنش باید کلی وقت بزاری تا شاید بتونی بفهمی
    در کل منظورم اینه شما کد هات رو با تبدیل های بسیار به اسمبلی برسون و بعد اون کد های اسمبلی رو بشکون به بخش های مختلف تو در تو و درهم
    اینجوری کسی که میخواد برنامت رو هک کنه باید یه ادم بی نهایت بیکار باشه و چندین ماه براش وقت بزاره تا شاید بتونه یه کاری بکنه
    سورس کد های ویندوز ماکروسافت هم از همین روش ها هستن که کسی دسترسی به اون سورس کد های فوق محرمانه ویندوز نمیتونه پیدا کنه
    با سپاس Spaceman

  17. #17
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,397

    نقل قول: لو رفتن کد های برنامه

    نقل قول نوشته شده توسط NASA's Spaceman مشاهده تاپیک
    در کل منظورم اینه شما کد هات رو با تبدیل های بسیار به اسمبلی برسون و بعد اون کد های اسمبلی رو بشکون به بخش های مختلف تو در تو و درهم
    اینجوری کسی که میخواد برنامت رو هک کنه باید یه ادم بی نهایت بیکار باشه و چندین ماه براش وقت بزاره تا شاید بتونه یه کاری بکنه
    سورس کد های ویندوز ماکروسافت هم از همین روش ها هستن که کسی دسترسی به اون سورس کد های فوق محرمانه ویندوز نمیتونه پیدا کنه
    با سپاس Spaceman
    این کار تاثیر چندانی نداره و ویندوز هم همچین کاری نکرده و میشه کدهاش رو خوند
    فکر میکنید کشف آسیب پذیری چطوری هستش ؟ دقیقا" کدهای اسمبلی مطالعه میشه و ازش آسیب پذیری کشف میشه

  18. #18

    نقل قول: لو رفتن کد های برنامه

    نه برادر من!
    منظور من این بود که الگوریتم زاید می نویسم. اونقدر هم تو در تو می کنم که الگوریتم زاید از اصل کاری تشخیص داده نشه. بعدش یه تکنیک های کوچولو دارم که اعصاب خواننده رو خرد می کنه( سیستم goto ساخته ی Edwards bison)

  19. #19
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,397

    نقل قول: لو رفتن کد های برنامه

    نقل قول نوشته شده توسط bitroo مشاهده تاپیک
    نه برادر من!
    منظور من این بود که الگوریتم زاید می نویسم. اونقدر هم تو در تو می کنم که الگوریتم زاید از اصل کاری تشخیص داده نشه. بعدش یه تکنیک های کوچولو دارم که اعصاب خواننده رو خرد می کنه( سیستم goto ساخته ی Edwards bison)
    تست کنید دوست عزیز ولی جواب نخواهد داد
    این مدل روشها رو من حدود 5 سال پیش امحتان کردم ؛ اگر جستجو کنید فک کنم تاپیکهاش رو بتونید پیدا کنید

  20. #20

    نقل قول: لو رفتن کد های برنامه

    تست کنید دوست عزیز ولی جواب نخواهد داد
    این مدل روشها رو من حدود 5 سال پیش امحتان کردم ؛ اگر جستجو کنید فک کنم تاپیکهاش رو بتونید پیدا کنید
    شما چه روشی پیشنهاد می کنید؟
    کل نرم افزار حدود 300 خطه! اما مراحل رمزنگاریش به حدی مهمه که اگه لو بره پول یه عده بی گناه میره هوا
    واسه همین لو نرفتن کار واسم اهمیت داره

  21. #21
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,397

    نقل قول: لو رفتن کد های برنامه

    از پروتکتورها استفاده کنید ؛ چون حداقل توسعه دهنده یه پروتکتور تجربیات بیشتری نسبت به شما داره و این میتونه امنیت برنامه شما رو تا حدی تامین کنه

  22. #22

    نقل قول: لو رفتن کد های برنامه

    از پروتکتورها استفاده کنید ؛ چون حداقل توسعه دهنده یه پروتکتور تجربیات بیشتری نسبت به شما داره و این میتونه امنیت برنامه شما رو تا حدی تامین کنه

    میشه یه پروتکتور معرفی کنید. یا حداقل توضیح بدین که کجا پیداش کنم و چجوری باهاش کار کنم.

  23. #23

    نقل قول: لو رفتن کد های برنامه

    بهترین و قویترین پروتکتوری که میتونید استفاده کنید یکی EXE Cryptor هست و یکی Themida. وقتی با این پروتکتورها نرم افزارتان را رمزنگاری میکنید دیگه امکان مشاهده کدها و دستیابی به سورس نرم افزار و کرک کردن نرم افزار در حالت عادی وجود نداره. اما باز هم کرکرهای خیلی قوی میتونند این فایل Encrypt شده شما رو Decrypt کنند اما کار خیلی سختی هست و از دست هر کسی بر نمیاد و شما میتونید مطمئن باشید که 99% دزدان نرم افزاری نمیتونند نرم افزار رو کرک کنند یا به کدها دسترسی پیدا کنند. اما اون 1% باقی مانده را دیگه هیچ کاری نمیشه کرد. شما روی ماشینتون هم دزدگیر بزارید میتونید تا درصد بالایی امکان سرقت رو پایین بیارید اما هیچ وقت به 100% نمیرسید.
    ضمنا اون الگوریتم زائد هم اگر برای ساخت کدفعالسازی استفاده بشه تا حدی میتونه کار رو پیچیده کنه اما نه خیلی زیاد. ضمن اینکه کار رو برای ساخت کیجن میتونه پیچیده تر کنه اما نوشتن پچ براش هیچ کاری نداره و براحتی پچ میشه. بهترین راه این هست که به جای نوشتن الگوریتم زائد الگوریتم اصلی رو هر چه میتونید قویتر و پیچیده تر بنویسید و بعد با یکی از همون 2 پروتکتوری که معرفی کردم Encrypt کنید.
    آخرین ویرایش به وسیله connector : دوشنبه 12 خرداد 1393 در 16:23 عصر

  24. #24

    نقل قول: لو رفتن کد های برنامه

    اصلا قضیه کد فعال سازی نبود. بحث در مورد ساخت فایلی بود که ت
    توش اطلاعات به صورت رمزی هستن.
    باشه سعی می کنم الگوریتم رمز نگاری ام رو قوی کنم.
    از این نرم افزار ها هم استفاده می کنم.
    دستتون درد نکنه

  25. #25
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,397

    نقل قول: لو رفتن کد های برنامه

    نقل قول نوشته شده توسط connector مشاهده تاپیک
    بهترین و قویترین پروتکتوری که میتونید استفاده کنید یکی EXE Cryptor هست و یکی Themida. وقتی با این پروتکتورها نرم افزارتان را رمزنگاری میکنید دیگه امکان مشاهده کدها و دستیابی به سورس نرم افزار و کرک کردن نرم افزار در حالت عادی وجود نداره. اما باز هم کرکرهای خیلی قوی میتونند این فایل Encrypt شده شما رو Decrypt کنند اما کار خیلی سختی هست و از دست هر کسی بر نمیاد و شما میتونید مطمئن باشید که 99% دزدان نرم افزاری نمیتونند نرم افزار رو کرک کنند یا به کدها دسترسی پیدا کنند. اما اون 1% باقی مانده را دیگه هیچ کاری نمیشه کرد. شما روی ماشینتون هم دزدگیر بزارید میتونید تا درصد بالایی امکان سرقت رو پایین بیارید اما هیچ وقت به 100% نمیرسید.
    ضمنا اون الگوریتم زائد هم اگر برای ساخت کدفعالسازی استفاده بشه تا حدی میتونه کار رو پیچیده کنه اما نه خیلی زیاد. ضمن اینکه کار رو برای ساخت کیجن میتونه پیچیده تر کنه اما نوشتن پچ براش هیچ کاری نداره و براحتی پچ میشه. بهترین راه این هست که به جای نوشتن الگوریتم زائد الگوریتم اصلی رو هر چه میتونید قویتر و پیچیده تر بنویسید و بعد با یکی از همون 2 پروتکتوری که معرفی کردم Encrypt کنید.
    برنامه ExeCryptor فایل های دات نت رو ساپورت نمیکنه ؛ برنامه Themida هم در مورد دات نت ضعیف عمل کرده و در واقع مبهم ساز به شمار نمیاد
    در هر صورت برنامه های فوق در ایام قدیم امنیت خوبی داشتن ولی در حال حاضر خیر

  26. #26
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    1,487

    نقل قول: لو رفتن کد های برنامه

    نقل قول نوشته شده توسط Nima NT مشاهده تاپیک
    برنامه ExeCryptor فایل های دات نت رو ساپورت نمیکنه ؛ برنامه Themida هم در مورد دات نت ضعیف عمل کرده و در واقع مبهم ساز به شمار نمیاد
    در هر صورت برنامه های فوق در ایام قدیم امنیت خوبی داشتن ولی در حال حاضر خیر
    خوب چند مدل شما معرفی کنید . به نظر شما بهترین ها کدام هستند ؟

  27. #27
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,397

    نقل قول: لو رفتن کد های برنامه

    نقل قول نوشته شده توسط NasimBamdad مشاهده تاپیک
    خوب چند مدل شما معرفی کنید . به نظر شما بهترین ها کدام هستند ؟
    برنامه CryptoObfuscator البته نه نسخه کرک شده اون چون شامل تمام امکانات نیست ؛ نسخه پولی و خریداری شده معیار بنده هستش

  28. #28

    نقل قول: لو رفتن کد های برنامه

    اگه از چند تا شون با هم استفاده کنم چی؟ بهتر نیس؟

  29. #29
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,397

    نقل قول: لو رفتن کد های برنامه

    معمولا" ناسازگاری به وجود میاره و ممکن هست برنامتون روی یه سیستم کار کنه و روی دیگری نه بنابراین سعی کنید از یه پروتکتور و البته از بهترین اونها استفاده کنید

  30. #30
    کاربر دائمی آواتار zidanerfan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    ProgRaMMer
    پست
    182

    نقل قول: لو رفتن کد های برنامه

    نمیشه چند تارو با هم استفاده کرد ، منم دوستان TheMida , .NETReactor رو بهم پیشنهاد کردن

  31. #31
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    1,487

    نقل قول: لو رفتن کد های برنامه

    نقل قول نوشته شده توسط zidanerfan مشاهده تاپیک
    نمیشه چند تارو با هم استفاده کرد ، منم دوستان TheMida , .NETReactor رو بهم پیشنهاد کردن
    معمولا" ناسازگاری به وجود میاره و ممکن هست برنامتون روی یه سیستم کار کنه و روی دیگری نه بنابراین سعی کنید از یه پروتکتور و البته از بهترین اونها استفاده کنید

  32. #32

    نقل قول: لو رفتن کد های برنامه

    اسمارت اسمبلی هم خیلی خوب هست و امنیت بالایی دارد. دات نت رفلکتور هم نتونست بازش بکنه.

  33. #33

    نقل قول: لو رفتن کد های برنامه

    نمیتونی قسمت دیکدر و اون الگوریتم های کدگذاری که داخل برنامه ات استفاده شده را تحت وب کنید و به شکل یک وب سرویس ازش استفاده کنید ؟

    این روش که گفتم به نظرم بهترین روش است که فقط احتمال لو رفتن از سمت هاستینگ وجود دارد یا نفوذ به هاست که در دسترس بودنش خیلی کمتر از حالت کامل آفلاین است .

  34. #34
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,397

    نقل قول: لو رفتن کد های برنامه

    نقل قول نوشته شده توسط gjmkdyttyhujk مشاهده تاپیک
    اسمارت اسمبلی هم خیلی خوب هست و امنیت بالایی دارد. دات نت رفلکتور هم نتونست بازش بکنه.
    امنیت اون در حد صفر هستش ؛ در عرض چند ثانیه میشه کدها رو به حالت اولیه برگردوند
    نقل قول نوشته شده توسط us1234 مشاهده تاپیک
    نمیتونی قسمت دیکدر و اون الگوریتم های کدگذاری که داخل برنامه ات استفاده شده را تحت وب کنید و به شکل یک وب سرویس ازش استفاده کنید ؟

    این روش که گفتم به نظرم بهترین روش است که فقط احتمال لو رفتن از سمت هاستینگ وجود دارد یا نفوذ به هاست که در دسترس بودنش خیلی کمتر از حالت کامل آفلاین است .
    احسنت ؛ تکنیک خیلی خوبی هستش ؛ اینجوری امکان لو رفتن کد ( البته اگر مسایل ایمنی آنلاین رو رعایت کنید ) به 1% میرسه

  35. #35

    نقل قول: لو رفتن کد های برنامه

    نقل قول نوشته شده توسط us1234 مشاهده تاپیک
    نمیتونی قسمت دیکدر و اون الگوریتم های کدگذاری که داخل برنامه ات استفاده شده را تحت وب کنید و به شکل یک وب سرویس ازش استفاده کنید ؟

    این روش که گفتم به نظرم بهترین روش است که فقط احتمال لو رفتن از سمت هاستینگ وجود دارد یا نفوذ به هاست که در دسترس بودنش خیلی کمتر از حالت کامل آفلاین است .
    چجوری میشه این کار رو کرد؟
    با سپاس Spaceman

  36. #36

    نقل قول: لو رفتن کد های برنامه

    نقل قول نوشته شده توسط Nima NT مشاهده تاپیک
    امنیت اون در حد صفر هستش ؛ در عرض چند ثانیه میشه کدها رو به حالت اولیه برگردوند

    اسمارت اسمبلی یه جور کدهایی تولید میکنه که اگه احیانا کاربر تونست اونها رو ببینه گیج میشه و نمیتونه تشخیص بده کدها چی هستن.این نرم افزار رفرنس های برنامه و دی ال ال ها رو یه جوری تغییر میده که من که دفعه اول نگاه کردم فکر کردم برنامه من نیست. شما احتمالا با گزین های موجود در اسمارت اسمبلی برنامه تون رو زیاد امن نکردید. کدهاشوی برنامه رو میشه با نرم افزار های رفلکتور به دست آورد ولی به هیچ وجه نمیشه حتی یک ذره از اون رو خوند. اگه شما روشی برای این کار دارید ممنون میشم اینجا بزارید ما هم استفاده کنیم.
    آخرین ویرایش به وسیله gjmkdyttyhujk : چهارشنبه 14 خرداد 1393 در 11:18 صبح

  37. #37

    نقل قول: لو رفتن کد های برنامه

    نقل قول نوشته شده توسط NASA's Spaceman مشاهده تاپیک
    چجوری میشه این کار رو کرد؟
    با سپاس Spaceman
    مثلا یک تابع داریم که ورودی آن یک رشته یا آرایه ای از رشته ها است . حالا به جای اینکه این تابع را کد های برنامه قرار بدیم میذاریم روی یک برنامه تحت وب ( با هر زبانی امکانش هست ولی چون با سی شارپ کار میکنیم با همون asp این کار را انجام میدیم ) . بعد نیاز به یک وب سرویس داریم که ورودی را از برنامه میگیره ، عملیات را تحت وب انجام میده و نتیجه را به برنامه بر میگردونه . ( دقیقا مثل وب سرویس های ارسال پیامک ) .


    [QUOTE=gjmkdyttyhujk;2035820]
    نقل قول نوشته شده توسط Nima NT مشاهده تاپیک
    امنیت اون در حد صفر هستش ؛ در عرض چند ثانیه میشه کدها رو به حالت اولیه برگردوند[QUOTE/]

    اسمارت اسمبلی یه جور کدهایی تولید میکنه که اگه احیانا کاربر تونست اونها رو ببینه گیج میشه و نمیتونه تشخیص بده کدها چی هستن.این نرم افزار رفرنس های برنامه و دی ال ال ها رو یه جوری تغییر میده که من که دفعه اول نگاه کردم فکر کردم برنامه من نیست. شما احتمالا با گزین های موجود در اسمارت اسمبلی برنامه تون رو زیاد امن نکردید. کدهاشوی برنامه رو میشه با نرم افزار های رفلکتور به دست آورد ولی به هیچ وجه نمیشه حتی یک ذره از اون رو خوند. اگه شما روشی برای این کار دارید ممنون میشم اینجا بزارید ما هم استفاده کنیم.
    درسته همینطور که خودتون میگید فقط سخت میشه ولی 0 نمیشه . اگر برنامه توجیه اقتصادی داشته باشد افرادی هستند که تمام این کد ها را کارکتر به کارکتر بررسی کنن .
    به نظر شما سورس ما قوی تر هست یا سورس نرم افزار هایی مثل مایا ، 3d max یا فوتوشاپ ؟ چرا اونها وقتی ارائه میشن در کمتر از 1 ماه کرک میشن ؟

    ولی وب سرویس این دسترسی را یکم سخت میکنه ( ولی 0 شدن در کار نیست ! )

  38. #38

    نقل قول: لو رفتن کد های برنامه

    والا اگه مسئله کرک شدنه که در هر صورت میشه ... چون همون وب سرویس هم طرف میاد یه برنامه مینویسه این وسط کار یعنی برنامه اطلاعات رو بفرسته به این برنامه و برنامه بفرسته به سرور ... خب این برنامه میتونه به برنامه ی نصب شده بگه که لاینسنس درسته و برنامه فعال شه ... یا کلا بیان از تو برنامه ی اصلی این بخش رو حذف کنن ... چون هرچی هم استفاده کنی اخرش یه شرط که بیشتر نیست ... چک کن برنامه فعاله یا نه ... همین ...
    اما اگه بحث این باشه که الگوریتم لو نره وب سرویس امن ترین چیزه ... چون خیلی دسترسی بهش سخته و اگه از یه فایروال خوب استفاده کنه ... تغریبا دست رسی غیر ممکن میشه ... شاید یه درصد باقی بمونه ... که میشه از اونها چشم پوشی کرد چون همیشه هست ...

  39. #39

    نقل قول: لو رفتن کد های برنامه

    نقل قول نوشته شده توسط gjmkdyttyhujk مشاهده تاپیک

    درسته همینطور که خودتون میگید فقط سخت میشه ولی 0 نمیشه . اگر برنامه توجیه اقتصادی داشته باشد افرادی هستند که تمام این کد ها را کارکتر به کارکتر بررسی کنن .
    به نظر شما سورس ما قوی تر هست یا سورس نرم افزار هایی مثل مایا ، 3d max یا فوتوشاپ ؟ چرا اونها وقتی ارائه میشن در کمتر از 1 ماه کرک میشن ؟

    ولی وب سرویس این دسترسی را یکم سخت میکنه ( ولی 0 شدن در کار نیست ! )
    درسته. کاملا درست می فرمایید.قسمت activation code هر نرم افزار فکر نکنم کدهای زیادی داشته باشه. مثلا نهایت 500 خط کد. اگه کسی بیاد یک ماه اونم هر روز 7-8 ساعتی بیاد بشینه روش کار کنه. به نظرم میشه. ولی فعال سازی با اینترنت نرم افزار میتونه جلوی این کار رو بگیره. خیلی ممنون از شما.
    یک سوال داشتم، شما نرم افزارهای معروفی رو میشناسید که کرک نشده باشند؟

  40. #40

    نقل قول: لو رفتن کد های برنامه

    نقل قول نوشته شده توسط gjmkdyttyhujk مشاهده تاپیک
    درسته. کاملا درست می فرمایید.قسمت activation code هر نرم افزار فکر نکنم کدهای زیادی داشته باشه. مثلا نهایت 500 خط کد. اگه کسی بیاد یک ماه اونم هر روز 7-8 ساعتی بیاد بشینه روش کار کنه. به نظرم میشه. ولی فعال سازی با اینترنت نرم افزار میتونه جلوی این کار رو بگیره. خیلی ممنون از شما.
    یک سوال داشتم، شما نرم افزارهای معروفی رو میشناسید که کرک نشده باشند؟
    والا من به شخصه نرم افزار معروف و گرون قیمتی ندیم که کرک یا keygen نداشته باشه .
    ولی از لحاظ قانونی میشه روند فروش غیر مجاز را یکم سخت کرد ولی عملا تضمینی برای امنیت 100 درصدی در دنیای نرم افزار وجود ندارد .

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

تاپیک های مشابه

  1. گفتگو: ابزارهای محافظت کننده از سورس برنامه های دات نت (تجربیات)
    نوشته شده توسط Mrs.Net در بخش امنیت در نرم افزار و برنامه نویسی
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 27 تیر 1397, 00:43 صبح
  2. پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 30 آذر 1390, 09:57 صبح
  3. سوال: جلوگیری از جا به جای آیتم های List View !!!
    نوشته شده توسط butterfly8528 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 22 شهریور 1388, 05:42 صبح
  4. استفاده از فروم این سایت در پروژه های دات نت _ فوری فوری
    نوشته شده توسط javad3151 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 30 آذر 1384, 17:09 عصر
  5. جلوگیری از دسترسی به سورس برنامه
    نوشته شده توسط FirstLine در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 13 بهمن 1383, 18:46 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •