نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: یک متغیر عمومی در سطح یک یوزر کنترل

  1. #1

    Question یک متغیر عمومی در سطح یک یوزر کنترل

    من یک فرم با چند یوزر کنترل دارم و حالا نیاز دارم که یکسری متغیر در هر یک از این یوزر کنترل ها داشته باشم که وقتی یوزر عوض شد مقدار این متغیر ها خالی بشه
    از ویواستت استفاده کردم اما اون در سطح فرم ظاهراً .بعد خواستم ویو استت رو در Page_Disposed همون یوزر کنترل Remove کنم اما اصلا این رویداد اجرا نمی شه؟!!

  2. #2
    نیاز دارم که یکسری متغیر در هر یک از این یوزر کنترل ها داشته باشم که وقتی یوزر عوض شد مقدار این متغیر ها خالی بشه
    برای اینکه متغیرها در سطح یوزر عوض بشه از session استفاده کن.
    و این ها رو بعنوان property به کلاس usercontrol ات پاس کن

  3. #3
    من می خوام یکسری کار ها رو توی یک یوزر انجام بدم مثلا از موقعی که یوزر کنترل یکم لود شد یه متغیر توش داشته باشم که مدارش ثابت بمونه و اگه خواستم تغییر بدم و... تا زمانی که یوزر کنترل من عوض بشه اون وقت می خوام این متغیر از بین بره
    مقدار این متغیر هم هیچ ربطی به بقیه کنترل ها و یا فرم اصلیم نداره و نمی خوام وقتی که رفتم رو یه یوزر دیگه و بعد دوباره برگشتم توی این یوزر مقادیر قبلی باقی بمونن.

  4. #4
    خوب شما یک property داخل کلاس usercontrol ات بذار که این متغیر یا متغیرها رو بگیره. یعنی وقتی یک جا داری از این usercontrol آستفاده می کنی مقادیر property رو ست کنی.
    اینطوری اولا property ها برای هر کلاس یه چیز هست
    و دوما ربطی به هم ندارند.

  5. #5
    خوب این طوری من باید هر بار که یوزرکنترل رفرش میشه این پراپرتی ها رو از بیرو ن پر کنم
    من اصلا نمی خوام هیچ چیزی از بیرون یک یوزر وارد بشه هر چی هست تو خود همون یوزر هست
    مثلا یکی از مقادیرم اینه که در نوع مرتب سازی رو که کاربر انتخاب می کنه رو نگه می داره (صعودی/نزولی) که دفعه بعد دوباره رو اون فیلد کلید کرد عکس حالت قبلی بشه

  6. #6
    خوب این طوری من باید هر بار که یوزرکنترل رفرش میشه این پراپرتی ها رو از بیرو ن پر کنم
    شما یک بار اول فرم ات مقادیر رو ست کنی دیگه لازم نیست هی ست بشن.

  7. #7
    من پراپرتی رو این توری نوشتم و چون نیازی هم نداشتم از بیرون مقدار ندادم
    و با هر بار کلیک روی ستونم باید این متغیر عوض بشه اما هر بار مقدار Noting رو داره
    #
    Private strTypeSort As String
    Property TypeSort() As String
    Get
    Return strTypeSort
    End Get
    Set(ByVal Value As String)
    strTypeSort = Value
    End Set
    End Property
    #

    #
    TypeSort = " DESC "
    TypeSort = " ASC "
    #

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •