نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: کار نکردن Ctrl+A در تکست باکس

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    243

    کار نکردن Ctrl+A در تکست باکس

    وقتی تکست باکس رو روی حال مالتی لاین میزارم دیگه Ctrl+A روش کار نمیکنه!!

    کسی میدونه چرا کار نمیکنه ؟!؟ و چطوری باید فعالش کرد؟!؟

    لطفا راهنمایی کنید ...

    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    243

    نقل قول: کار نکردن Ctrl+A در تکست باکس

    آقا یعنی کسی در این زمینه اطلاعاتی نداره؟!؟!؟

    حس میکنم سوالم خیلی راحته پس چرا کسی جواب نمیده؟!!؟ نکنه خیلی مسخره است سوال؟!؟

    اگه مسخره است بزارید روی حسابه مبتدی بودن

    من منتظره پاسخ هستم همچنان...

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار CsharpNevisi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,489

    نقل قول: کار نکردن Ctrl+A در تکست باکس

    خب ب جای این ک تکست باکس بندازی و مولتی لاینش کنی از richTextBox استفاده کن

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    243

    نقل قول: کار نکردن Ctrl+A در تکست باکس

    خب اینکه شد پاک کردن صورت مسئله!!

    واقعا یعنی هیچ جوره دیگه نمیشه اینو درستش کرد؟!؟!؟

    هیچ چاره ای نداره؟!؟! اگه کدی رو میشناسید که میشه همین ctrl+A رو باهاش تعریف کرد راهنمایی کنید لطفا

    ممنون

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار CsharpNevisi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,489

    نقل قول: کار نکردن Ctrl+A در تکست باکس

    عزیز من
    richTextBox برای همین کار به وجود اوردن دیگه ... !!!!

  6. #6

    نقل قول: کار نکردن Ctrl+A در تکست باکس

    نمیدونم چرا کار نمیکنه
    اما شما میتونید تو رویداد textBox1_KeyDown چک کنید اگه کنترل + A رو نگه داشته بود شما همه ی متن رو Select کنید
    ببخشید همینجا نوشتم ...

    if (e.Control)
    {
    if (e.KeyCode == Keys.A)
    {
    textbox.selectall();
    }
    }

تاپیک های مشابه

  1. کار نکردن textchange در تکست باکس اختصاصی
    نوشته شده توسط NiMble_m در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 24 آبان 1392, 14:55 عصر
  2. یه سوال در مورد کار با تاریخ شمسی و تکست باکس
    نوشته شده توسط perkas در بخش C#‎‎
    پاسخ: 18
    آخرین پست: شنبه 30 شهریور 1392, 08:58 صبح
  3. از کار انداختن تایپ اعداد در تکست باکس
    نوشته شده توسط bachemosbat در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 26 شهریور 1392, 11:34 صبح
  4. سوال: از کار انداختن Ctrl + Shift برای تکست
    نوشته شده توسط Hassan2500 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 04 تیر 1391, 20:37 عصر
  5. کار با خاصیت Password Char تکست باکس
    نوشته شده توسط Salar Ashgi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 11 مرداد 1387, 15:15 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •