نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: مشکل در گرفت بکاپ از دیتابیس

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,027

    مشکل در گرفت بکاپ از دیتابیس

    با سلام
    من برای بکاپ گیری از دیتابیس اسکریپت میگرفتم.
    چون یکی از جدولام فایل باینری سیو میشه حجم بالایی داره و موقع اجرای اسکریپت در دیتابیس دیگه تایم اوت میده و همراه با خطا.
    یکی از دوستان export معرفی کرد که خوب کار میکنه.
    سوال من اینکه که ساختار دیتابیس میتونید با اسکریپت درست کنیم حال برای داده ها چه کاری کنیم چون برای export باید دیتابیس ها روی یه سیستم باشند.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار prans_tork
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    117

    نقل قول: مشکل در گرفت بکاپ از دیتابیس

    با سلام
    شاید به درد بخوره از نوشته های خودمه:


    public void Backup_All_DataBase(string path, string dboutput)        {
    string strBack = dboutput;
    OleDbCommand scom1 = new OleDbCommand();
    //OleDbConnection.ClearAllPools();
    scom1.Connection = new OleDbConnection(_cs);
    scom1.Connection.Open();
    string dbname = scom1.Connection.Database;
    scom1.Connection.Close();
    OleDbConnection sc = new OleDbConnection(_cs);
    OleDbCommand scom = new OleDbCommand("BACKUP DATABASE [" + dbname + "] TO DISK ='" + path + "\\" + strBack + "'", sc);
    sc.Open();
    scom.ExecuteNonQuery();
    sc.Close();
    }

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,027

    نقل قول: مشکل در گرفت بکاپ از دیتابیس

    گرفتن بکاپ شاید در همه ورژنها کار نکنه

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار امیر مهرشاد
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    بجنورد (پاریس کوچولو)
    پست
    686

    نقل قول: مشکل در گرفت بکاپ از دیتابیس

    مهندس سلام - میتونی از خود امکانات منیجمنت استفاده کنی و یک job درست کنی و با زمانبندی منظم بصورت اتومات از تمامی دیتاهات در جایی مشخص از سرور یا هارد بک آپ داشتهباشی

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,027

    نقل قول: مشکل در گرفت بکاپ از دیتابیس

    نه مشکل گرفتن بکاپ ندارم.
    سوالم اینه ایا بکاپ توی همه ورژنهای sql server به درستی کار میکنه؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,027

    نقل قول: مشکل در گرفت بکاپ از دیتابیس

    دوستان مثلا از 2012 به 2005 ایا روش بکاپ میشه؟
    مشکلی در ورژن نیست

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    240

    نقل قول: مشکل در گرفت بکاپ از دیتابیس

    نقل قول نوشته شده توسط fakhravari مشاهده تاپیک
    دوستان مثلا از 2012 به 2005 ایا روش بکاپ میشه؟
    برگشت یا اصطلاحا downgrade به نسخه های قبل امکان پذیر نیست با استفاده از Backup.

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,027

    نقل قول: مشکل در گرفت بکاپ از دیتابیس

    من اخر متوجه نشدم.
    ساختار میتونم درست کنم در سرور دیگه.
    حال با داده ها چه کنم؟ چطوری انتقالش بدم.

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    240

    نقل قول: مشکل در گرفت بکاپ از دیتابیس

    نقل قول نوشته شده توسط fakhravari مشاهده تاپیک
    حال با داده ها چه کنم؟ چطوری انتقالش بدم.
    روش های زیر را می توانید بکار ببرید:
    1- Generate scripts
    2- Copy database
    3- Import Data/ Export Data

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,027

    نقل قول: مشکل در گرفت بکاپ از دیتابیس

    سلام
    • دوستان من نمیتونم اسکریپت اجرا بگیرم. چون فایل باینری داره حجم و زمان اجرا خطا میده
    • Import Data/ Export Data خوب کار میده اما باید روی همون سرور باشه


    مثلا دیتابیس ما 2008 است حال میخواهی داده ها را روی 2005 ببریم.
    فایل اسکریپت جوابگو نیست.
    دیتابیس ها هم روی 1 سرور نیستند.
    ایا فایل بکاپ جوابگو است. ایا مشکل ورژن برنمیخوریم؟

  11. #11

    نقل قول: مشکل در گرفت بکاپ از دیتابیس

    public void Backup_All_DataBase(string path, string dboutput) {
    string strBack = dboutput;
    OleDbCommand scom1 = new OleDbCommand();
    //OleDbConnection.ClearAllPools();
    scom1.Connection = new OleDbConnection(_cs);
    scom1.Connection.Open();
    string dbname = scom1.Connection.Database;
    scom1.Connection.Close();
    OleDbConnection sc = new OleDbConnection(_cs);
    OleDbCommand scom = new OleDbCommand("BACKUP DATABASE [" + dbname + "] TO DISK ='" + path + "\\" + strBack + "'", sc);
    sc.Open();
    scom.ExecuteNonQuery();
    sc.Close();
    }

  12. #12
    کاربر جدید آواتار aboualfazl
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    https://t.me/pump_upp
    پست
    28

    نقل قول: مشکل در گرفت بکاپ از دیتابیس

    سلام دوست عزیز.
    شما هیچوقت نمیتونی بکاپ رو روی ورژن پایین تر اجرا کنید.
    راه حل شما اینه که روی یکی از سیستم های موجود در شبکه SQL Server 2005 نصب کنید و از روش Export استفاده کنید.
    حال از دیتابیس (موجود بر روی سیستمی که SQL Server 2005 داره)بکاپ گرفته و بکاپ مورد نظر رو برای Restore کردن در محل استفاده کنید.
    موفق و موید باشید

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار s.karim
    تاریخ عضویت
    تیر 1393
    محل زندگی
    کرج
    پست
    119

    نقل قول: مشکل در گرفت بکاپ از دیتابیس

    سلام
    من برای این کار از Redgate استفاده می کنم:


    • مشکل بالا و پایین بودن ورژن نداره
    • از یه سرور به یه سرور دیگه امکان پذیره
    • هم ساختار رو می توان کپی کرد و هم دیتا رو


    دو ابزار Sql Compare . Sql Data Compare درون مجموعه ی RedGate

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 30 فروردین 1393, 10:32 صبح
  2. گرفت فایل بکاپ از دیتابیس به صورت فایل اسکریپت
    نوشته شده توسط m.ghorbani2000 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 07 بهمن 1392, 19:19 عصر
  3. سوال: مشکل در بکاپ گرفتن دیتابیس
    نوشته شده توسط r_khan در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 14 شهریور 1391, 00:05 صبح
  4. مشکل در بکاپ گرفتن دیتابیس
    نوشته شده توسط r_khan در بخش Backup & Restore
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 13 شهریور 1391, 19:03 عصر
  5. سوال: مشکل در restore بکاپ گرفته شده از دیتابیس اکسس
    نوشته شده توسط mohsencom در بخش VB.NET
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 11 فروردین 1390, 02:08 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •