نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: تبدیل پروژه های 2003 به 2005

  1. #1

    Question تبدیل پروژه های 2003 به 2005

    من پروژه ای که با vs2003 ساخته شده بود رو با vC#‎2005 express باز کردم کلیدها و تکست باکس ها رو موقع طراحی مثل 2005 نشون میده ولی موقع اجرای برنامه باز مثل 2003 هست!
    چیکارش کنم؟
    کجا بهش بگم با فریم ورک 2 بیاد بالا؟! (یا ربطی نداره؟ )

  2. #2
    برید توی مسیر برنامه فایل های exe ای که وجود داره(توی مسیر debug) رو پاک کنید
    یا فولدر های debug رو کلا پاک کنید
    بعد دوباره برنامه رو اجرا کنید

  3. #3
    بیبن اینو پیدا می کنی:
    Appliction.EnableVisualStyles();
    آخرین ویرایش به وسیله محمد میرمصطفی : شنبه 23 اردیبهشت 1385 در 23:18 عصر

  4. #4
    سلام
    من مشکلم برعکس این قضیه است.
    گاهی وقتها نیاز می شه که برنامه تحت 2005 رو به 2003 تغییر بدم،اما وقتی توی 2003 باز می کنم هزار جور گیر می ده
    باید چه کنم؟

  5. #5
    سلام
    من وقتی از vs2005 استفاده میکنم dll مربوطه به Site را نمی سازه
    اگه بسازه چطوری مسیرش رو عوض کنم که توی یک پوشه خاص بسازه
    آخرین ویرایش به وسیله agol_sabor : یک شنبه 24 اردیبهشت 1385 در 13:05 عصر

  6. #6
    دوباره سلام
    لطفا هر چه زودتر به من بگین برای انتقال برنامه تحت web در vs2005 به یک کامپیوتر دیگه dll آنرا از کجا بیارم؟؟؟؟

  7. #7
    حداقل یکی بگه برای Build C#‎.net چطوری از csc.exe استفاده کنم؟؟؟؟؟؟؟؟
    آخرین ویرایش به وسیله agol_sabor : سه شنبه 26 اردیبهشت 1385 در 09:55 صبح

تاپیک های مشابه

  1. تبدیل COD 2003 به 2005
    نوشته شده توسط my_silver_star در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 20 دی 1386, 17:21 عصر
  2. اشکال در انکد از 2003 به 2005
    نوشته شده توسط احمد سامعی در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 06 مهر 1385, 09:36 صبح
  3. سری آموزش Asp.net 2003 , 2005 تصویری
    نوشته شده توسط nazaninam در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 22 شهریور 1385, 20:53 عصر
  4. تبدیل پروژه های 2003 به 2005
    نوشته شده توسط nokhod در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 10 خرداد 1385, 21:02 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •