نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: RBAC (مجموعه آموزشی)

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    پست
    31

    RBAC (مجموعه آموزشی)

    من برای بخش RBAC نتونستم کد‌ها رو داخل کنسول اجرا کنم،
    چه راه دیگه‌ای برای اجراشون هست ؟

    و یک سوال دیگه لطفا، من الان وسط پروژه میخوام از اکستنشن yii-user برای رجیستر و منیج کردن یوزر‌ها استفاده کنم.
    مشکلم اینجاس که تا اینجا از دستوراتی که مربوط به مدل یوزر داخل models پروژه بود برای دسترسی‌ به فیلدهای یوزر استفاده می‌کردم
    حالا که مدل یوزر داخل modules هست
    آیا راهی‌ هست که بشه بدون تغییر کد‌های قبلی‌ به کارم ادامه بدم؟
    آخرین ویرایش به وسیله >@>mehr : چهارشنبه 14 خرداد 1393 در 02:58 صبح

  2. #2

    نقل قول: RBAC (مجموعه آموزشی)

    راهش همونه و البته توی صفحه هم میشه اجرا کرد. اینکه گفتین نتونستین اجرا کنید، خیلی کلیه و باید توضیح بدین چه خطایی گرفتین تا بشه راهنمایی کرد.
    درمورد سؤال بعدی هم توصیه میکنم اول با همین توابع به تسلط کافی برسین و بعد سراغ افزونه ها برین. توی جلسات بعدی آموزش درمورد ماژولها توضیح داده شده.

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    پست
    31

    نقل قول: RBAC (مجموعه آموزشی)

    نقل قول نوشته شده توسط MMSHFE مشاهده تاپیک
    اینکه گفتین نتونستین اجرا کنید، خیلی کلیه و باید توضیح بدین چه خطایی گرفتین تا بشه راهنمایی کرد.
    .



    exception 'CDbException' with message 'CDbConnection.connectionString cannot be empty.' in /Applications/AMPPS/www/yii/framework/db/CDbConnection.php:370
    Stack trace:
    #0 /Applications/AMPPS/www/yii/framework/db/CDbConnection.php(330): CDbConnection->open()
    #1 /Applications/AMPPS/www/yii/framework/db/CDbConnection.php(308): CDbConnection->setActive(true)
    #2 /Applications/AMPPS/www/yii/framework/base/CModule.php(387): CDbConnection->init()
    #3 /Applications/AMPPS/www/yii/framework/cli/commands/MigrateCommand.php(442): CModule->getComponent('db')
    #4 /Applications/AMPPS/www/yii/framework/cli/commands/MigrateCommand.php(451): MigrateCommand->getDbConnection()
    #5 /Applications/AMPPS/www/yii/framework/cli/commands/MigrateCommand.php(482): MigrateCommand->getMigrationHistory(-1)
    #6 /Applications/AMPPS/www/yii/framework/cli/commands/MigrateCommand.php(84): MigrateCommand->getNewMigrations()
    #7 [internal function]: MigrateCommand->actionUp(Array)
    #8 /Applications/AMPPS/www/yii/framework/console/CConsoleCommand.php(172): ReflectionMethod->invokeArgs(Object(MigrateCommand), Array)
    #9 /Applications/AMPPS/www/yii/framework/console/CConsoleCommandRunner.php(71): CConsoleCommand->run(Array)
    #10 /Applications/AMPPS/www/yii/framework/console/CConsoleApplication.php(92): CConsoleCommandRunner->run(Array)
    #11 /Applications/AMPPS/www/yii/framework/base/CApplication.php(180): CConsoleApplication->processRequest()
    #12 /Applications/AMPPS/www/yii/framework/yiic.php(33): CApplication->run()
    #13 /Applications/AMPPS/www/behrouz/protected/yiic.php(7): require_once('/Applications/A...')
    #14 /Applications/AMPPS/www/behrouz/protected/yiic(4): require_once('/Applications/A...')


  4. #4

    نقل قول: RBAC (مجموعه آموزشی)

    فایل protected/config/console.php رو ویرایش کنید و تنظیمات کامپوننت DB رو مثل فایل تنظیمات main.php انجام بدین.

تاپیک های مشابه

  1. دانلود رایگان 90 دقیقه فیلم آموزشی از مجموعه آموزشی وب پک
    نوشته شده توسط Iman.Aali در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 11
    آخرین پست: سه شنبه 03 دی 1392, 20:44 عصر
  2. مجموعه آموزشی از نرم افزار گزارش گیری Stimulsoft Reports
    نوشته شده توسط mortaza94 در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 9
    آخرین پست: چهارشنبه 27 شهریور 1392, 12:10 عصر
  3. آموزش: مجموعه آموزشی تصویری و رایگان "می خواهم یک طراح حرفه ای وب شوم" به زبان فارسی
    نوشته شده توسط silvercover در بخش توسعه وب (Web Development)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 27 مرداد 1390, 21:35 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •