نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: استفاده از فرم های یک پروژه ساخته شده با NET Framework 4.5 در پروژه NET Framework 3.5

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار rezankh
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    نيشابور
    پست
    260

    استفاده از فرم های یک پروژه ساخته شده با NET Framework 4.5 در پروژه NET Framework 3.5

    سلام
    من پروژه ای رو با NET Framework 4.5 در VS2013 نوشتم، حال می خوام تمام آبجکتها و فرمهای استفاده شده رو به یک پروژ ساخته شده
    با NET Framework 3.5 ، اضافه کنم. ( بعلت اینکه 4.5 روی ویندوزهای XP قابل اجرا نیست. )
    روشی که استفاده می کنم اینه که فرم های برنامه قبلی رو در پوشه پروژه جدید کپی می‌کنم و سپس از طریق Add Existing Item همه اونهارو به پروژه جدیدم که 3.5 هست اضافه می‌کنم.
    ولی دچار خطاهای متعددی میشه. آیا راه اصولی تر و بهتری جهت انجام هست؟
    و یا راهی وجود نداره پروژه ی 4.5 رو بطور مستقیم تبدیل به 3.5 کرد؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار rezankh
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    نيشابور
    پست
    260

    نقل قول: استفاده از فرم های یک پروژه ساخته شده با NET Framework 4.5 در پروژه NET Framework 3.5

    سلام مجدد
    در قسمت پراپرتیز پروژه frame.network رو از 4.5 به 3.5 تغییر دادم ولی تعدادی از رفرنزها از کار افتادند. لذا فریم 4 رو انتخاب کردم که میشه در ویندوز XP SP3 به بالاتر ازش استفاده نمود. البته یکسری warning مربوط به استفاده از فریم پایین تر ظاهر شد که فعلا خللی در کار برنامه ایجاد نکرده. ولی بهرحال می‌ترسم در مراحل ستاپ سازی و ... مشکل درست کنه.

  3. #3

    نقل قول: استفاده از فرم های یک پروژه ساخته شده با NET Framework 4.5 در پروژه NET Framework 3.5

    میتونی جفت ویزوال هارو باز کنی بعد فرم هارو به همون شکل بسازی بعد همه ابجکت هارو انتخاب کن و کپی پیست کن همه چیز سره جاش قرار میگیره من خودم اینکارو کردم

  4. #4

    نقل قول: استفاده از فرم های یک پروژه ساخته شده با NET Framework 4.5 در پروژه NET Framework 3.5

    نقل قول نوشته شده توسط rezankh مشاهده تاپیک
    سلام مجدد
    در قسمت پراپرتیز پروژه frame.network رو از 4.5 به 3.5 تغییر دادم ولی تعدادی از رفرنزها از کار افتادند. لذا فریم 4 رو انتخاب کردم که میشه در ویندوز XP SP3 به بالاتر ازش استفاده نمود. البته یکسری warning مربوط به استفاده از فریم پایین تر ظاهر شد که فعلا خللی در کار برنامه ایجاد نکرده. ولی بهرحال می‌ترسم در مراحل ستاپ سازی و ... مشکل درست کنه.
    اگه از دیتابیس ویزوال 2013استفاده کنی حتما باید نت 4.5 رو سیستم هدف نصب کنی
    تا دیتابیست کار کنه از این نظر به مشکل میخوری

  5. #5

    نقل قول: استفاده از فرم های یک پروژه ساخته شده با NET Framework 4.5 در پروژه NET Framework 3.5


  6. #6
    کاربر دائمی آواتار rezankh
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    نيشابور
    پست
    260

    نقل قول: استفاده از فرم های یک پروژه ساخته شده با NET Framework 4.5 در پروژه NET Framework 3.5

    نقل قول نوشته شده توسط keyone72 مشاهده تاپیک
    با سلام تشکر
    پروژه من همش کار با دیتابیس هست.
    طوری که من از این لینک فهمیدم حالا که نت پروژه 2013 خودم رو 4 کردم‏، اگه با استفاده از نت پد پروژه رو تبدیل به VS2010 کنم‏، دیگه مشکلی با دیتابیس ندارم. درسته؟
    بعد از اینکه پروژه 2010 شد، آیا میتونم روی سیستم همزمان 2010 و 2013 داشته باشم؟ یا اینکه میشه 2010 رو با همون 2013 باز کنم و بدش ستاپ بسازم؟

  7. #7

    نقل قول: استفاده از فرم های یک پروژه ساخته شده با NET Framework 4.5 در پروژه NET Framework 3.5

    اگه میخوای آخرش با visual studio ستاپ بسازی از همون 2010 استفاده کن چون 2013 محدودیتهایی در این زمینه داره

  8. #8

    نقل قول: استفاده از فرم های یک پروژه ساخته شده با NET Framework 4.5 در پروژه NET Framework 3.5

    نقل قول نوشته شده توسط rezankh مشاهده تاپیک
    با سلام تشکر
    پروژه من همش کار با دیتابیس هست.
    طوری که من از این لینک فهمیدم حالا که نت پروژه 2013 خودم رو 4 کردم‏، اگه با استفاده از نت پد پروژه رو تبدیل به VS2010 کنم‏، دیگه مشکلی با دیتابیس ندارم. درسته؟
    بعد از اینکه پروژه 2010 شد، آیا میتونم روی سیستم همزمان 2010 و 2013 داشته باشم؟ یا اینکه میشه 2010 رو با همون 2013 باز کنم و بدش ستاپ بسازم؟
    اگه تبدیل کنید مشکلی نداره فقط باید کانکشن استرینگ رو عوض کنی سرچ کن میفهمی چی میگم داداش.
    من خودم همزمان هم 2010دارم هم 2013 هیچ مشکلی پیش نمیاد
    بهترین کار چون شما میخواید تو xpاجرا بشه اینه که تو 2010 و با نت 3.5 کار کنید یا نت 4
    و اگه برنامتون دیتابیسش خیلی سنگین نیست از sqliteاستفاده کنید

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار rezankh
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    نيشابور
    پست
    260

    نقل قول: استفاده از فرم های یک پروژه ساخته شده با NET Framework 4.5 در پروژه NET Framework 3.5

    دیتابیس استفاده شده SQLServer 2013 Enterprise هست که فقط بصورت کد نویسی تو پروژه استفاده کردم. و نیز کانکشن استرینگ هم بصورت زیر هست :

    SqlConnection my_cn = new SqlConnection("server=(local);database=HarmDatabas e;Integrated Security=True;");

    اگه میشه راهنمایی کنید چطوری بنویسمش؟

  10. #10

    نقل قول: استفاده از فرم های یک پروژه ساخته شده با NET Framework 4.5 در پروژه NET Framework 3.5

    با همون تست کن
    اگه کار نکرد
    SqlConnection con = new SqlConnection("data source = .\\sqlexpress; ,.........");

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 9
    آخرین پست: یک شنبه 18 دی 1390, 11:09 صبح
  2. پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 16 اردیبهشت 1389, 17:11 عصر
  3. اتصال فیلدهای جدول، به ستون های از پیش ساخته شده در DataGridView
    نوشته شده توسط Morteza_s در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 03 بهمن 1387, 18:35 عصر
  4. استفاده از فرم های طراحی شده توسط WPF
    نوشته شده توسط مهدی رحیم زاده در بخش WPF
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 17 شهریور 1387, 20:44 عصر
  5. اکتیواکس استایل ویندوز ویستا جهت استفاده در فرم های VB
    نوشته شده توسط soheil_programmer در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 20 خرداد 1387, 15:24 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •