نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: مشکل در تشخیص کلید space در ورودی

  1. #1

    مشکل در تشخیص کلید space در ورودی

    سلام
    من باید یک برنامه بنویسم که وقتی کاربر کلید space رو زد چیزی چاپ بشه . مثلا چاپ بشه که کلید فاصله رو زده . مشکل اینه که وقتی این فاصله رو دستی داخل متغیر می نویسم به صورت کد زیر قبول می کنه ولی وقتی با صفحه کلید این دکمه رو فشار میدم تشخیص نمیده که دکمه space زده شده .کسی می تونه راهنماییم کنه ؟
    #include <iostream>
    #include"conio.h"
    using namespace std;
    int main ()
    {
    int b=' ';

    cout<<"\n"<<(int)b;
    return 0;
    }

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    TEH
    پست
    2,919

    نقل قول: مشکل در تشخیص کلید space در ورودی


    #include<conio.h> #include<ctype.h>


    int main.....
    int ch;


    _cputs( "Type 'Y' when finished typing keys: " );
    do
    {
    ch = _getch();
    ch = toupper( ch );
    } while( ch != ' ' );


    _putch( ch );
    _putch( '\r' ); /* Carriage return */
    _putch( '\n' ); /* Line feed */



  3. #3

    نقل قول: مشکل در تشخیص کلید space در ورودی

    سلام
    من باید یک برنامه بنویسم که وقتی کاربر کلید space رو زد چیزی چاپ بشه . مثلا چاپ بشه که کلید فاصله رو زده . مشکل اینه که وقتی این فاصله رو دستی داخل متغیر می نویسم به صورت کد زیر قبول می کنه ولی وقتی با صفحه کلید این دکمه رو فشار میدم تشخیص نمیده که دکمه space زده شده .کسی می تونه راهنماییم کنه ؟
    سلام.اول اینکه شما دیگه کاربر جدید نیستید که کدهاتون رو داخل تگ قرار نمیدید.گذاشتن کد داخل تگ کلهم 1 ثانیه هم زمان نمیبره.من اصلا متوجه کدتون نشدم چون خیلی بد ریخت بود
    ولی اون طور که متوجه شدم شما می خواهید که وقتی کلید space زده شد یک پیغامی چاپ بشه.(مثلا چاپ بشه space).به خاطر همین کد زیر رو براتون نوشتم.

    #include <conio.h>
    #include <stdio.h>
    using namespace std;
    int main()
    {if(scanf("\s"));
    printf("space");
    getch();}






    با تشکر از دوست گرامی parvizwpf.من کدی رو که در پستتون ارسال کردید رو خیلی متوجه نشدم.و هر کاری کردم نتونستم کامپایل کنم.فکر می کنم برای کدی که دوستمون درخواست کردند خیلی نیاز به این همه کد نویسی نبوده باشه.اگر ممکن است راجع به کدتون توضیح بدهید.با تشکر.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    TEH
    پست
    2,919

    نقل قول: مشکل در تشخیص کلید space در ورودی

    سلام رضا .آره توضیح میدم. از اونجا که داشتم سرچ میکردم دیدم این کد رو. من جوابام طوریه که سوال کننده رو به جوابش نزدیک کنه. کد هم سرنخی هست برای نردیک کردن سوال کننده که چطور روی تک تک کاراکترها کنترل داشت باشه. شما رفتید سراغ اصل مطلب کاری که من معمولا انجام نمیدم و آدمها رو ترغیب به تحقیق میکنم. بحر حال متشکر از یادآوری.

  5. #5

    نقل قول: مشکل در تشخیص کلید space در ورودی

    سلام رضا! دوستمون گفتن هنگامی که کاربر اسپیس وارد کرد اتفاقی بیافته اما کد شما به شکلیه که وقتی کاربر اسپیت رو وارد کرد بعد اینتر رو زد کد اجرا بشه :)
    منم مشتاقم بدونم بهترین روش چجوریه :)

  6. #6

    نقل قول: مشکل در تشخیص کلید space در ورودی

    با تشکر از شما
    مشکل من اینه که انگار کامپایلر سی پلاس پلاس کد while( ch != ' ' ); رو نادیده می گیره یعنی وقتی من کلید space رو فشار میدم حلقه ی while اجرا نمیشه ولی به جای این فاصله اگر مثلا
    while( ch != 'm' ); بگذارم حلقه مشکلی نداره و اجرا میشه .
    "s/" هم که می گذارم کلا قبول نمی کنه .

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار hadi0x7c7
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    تهران
    سن
    32
    پست
    497

    نقل قول: مشکل در تشخیص کلید space در ورودی

    #include <stdio.h>

    int main()
    {
    char c = getch();
    if(c == ' ')
    puts("Space entered!");
    }


  8. #8

    نقل قول: مشکل در تشخیص کلید space در ورودی

    سلام رضا! دوستمون گفتن هنگامی که کاربر اسپیس وارد کرد اتفاقی بیافته اما کد شما به شکلیه که وقتی کاربر اسپیت رو وارد کرد بعد اینتر رو زد کد اجرا بشه :)
    منم مشتاقم بدونم بهترین روش چجوریه :)
    من سوالی رو که از جناب parvizwpf کردم به صورت کنایه نبود.بلکه واقعا متوجه نشده بودم و می خواستم بدونم.
    منظورم از بهترین روش این بود که کد کم تر باشه.ولی با همون نتیجه.البته در مورد ایرادی که گرفتید درست می فرمایید.الان که دوباره تست کردم کد ناقص بود اون هم از جنس چینی
    اما کدی که جناب hadi0x7c7 گذاشتند دقیقا خود خودشه . و البته تعداد دستورات کمی هم داره. و این خودش یک امتیاز هست.

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در عملکرد کلید Space به عنوان کلید میانبر زمان فارسی بودن ویندوز
    نوشته شده توسط Delphi7_love در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 8
    آخرین پست: شنبه 22 مرداد 1390, 00:54 صبح
  2. کمک (تشخیص کلید فشرده خط تلفن با برنامه vb)
    نوشته شده توسط sasisasisasi در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 13 آذر 1385, 00:27 صبح
  3. پاسخ: 9
    آخرین پست: دوشنبه 06 آذر 1385, 09:51 صبح
  4. مشکل در تشخیص حروف دو کلیده
    نوشته شده توسط bhz1919 در بخش VB.NET
    پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 08 اردیبهشت 1385, 11:01 صبح
  5. تشخیص کلید فشرده شده (Arrow key)
    نوشته شده توسط روح اله معینی زاده در بخش VB.NET
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 01 مرداد 1384, 20:45 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •