نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: کلاس اشکال هندسی با استفاده از شی گرایی/HELP

  1. #1

    کلاس اشکال هندسی با استفاده از شی گرایی/HELP

    سلام دوستان برنامه ای هست که گیر کردم روش ، در مورد اشکال هندسی و شی گرایی یه کلاس پایه برای کل اشکال داره-بعد 2تا کلاس واسه اشکال چند ضلعی و بدون ضلع داره که هر کدوم جدا باید تعریف بشه
    [LEFT]تا اینجا کلاس پایه و کلاس چند ضلعی و مربع هست. روی دایره و لوزی و ذوزنقه و کلاس پایه بدون ضلع گیر کردم [CODE]#include #include class shap { protected: float calculates() {cout

  2. #2

    نقل قول: کلاس اشکال هندسی با استفاده از شی گرایی/HELP

    [QUOTE=mra_chavoshi;2037816]
    سلام دوستان برنامه ای هست که گیر کردم روش ، در مورد اشکال هندسی و شی گرایی یه کلاس پایه برای کل اشکال داره-بعد 2تا کلاس واسه اشکال چند ضلعی و بدون ضلع داره که هر کدوم جدا باید تعریف بشه
    تا اینجا کلاس پایه و کلاس چند ضلعی و مربع هست. روی دایره و لوزی و ذوزنقه و کلاس پایه بدون ضلع گیر کردم

    #include<stdio.h>
    #include<string.h>
    class shap {
    protected:
    float calculates() {cout<< "this is a s";}
    float calculkatep() {cout<< "this is a p;}

    };

    class polyggon: public shap {
    protected :
    int num;
    polyggon (int i, char*s){num=i;cout<<"s";}
    };

    class non_polyggon: public shap {
    public:

    };

    class square: public p {
    public:
    square (int i):polyggon (i,"this is a square"){}
    float calculatep(){p=num*4;};
    float calculates(s=num*num;};
    };

    class Trapezoid: public p {
    public:

    };

    class sircle : public np {
    public:

    };

    class oval : public np {
    public:

    };

    void main() {
    squae s(5);
    cout.calculatep();

    }

  3. #3

    نقل قول: کلاس اشکال هندسی با استفاده از شی گرایی/HELP

    مثلا وی مربع فقط یک ضلع نیاز بود. اما ذوزنقه کلی ورودی داره. از اون کلاسی که ارث میبره و خودش چطور باید این تغییر کنه که 5 6 تا ورودی بتونه بگیره

  4. #4

    نقل قول: کلاس اشکال هندسی با استفاده از شی گرایی/HELP

    ماشالا..

  5. #5

    نقل قول: کلاس اشکال هندسی با استفاده از شی گرایی/HELP

    خب این p ,np این چی هستن ؟
    میتونی وقتی که inherit کردی برای گرفتن ورودی بیشتر constructor رو عوض کنی .
    یا مثلا برای n ضلعی از variadic template استفاده کنی.
    ضمنا کد رو بزار داخل تگ C++‎ که قابل خوندن باشه .

  6. #6

    نقل قول: کلاس اشکال هندسی با استفاده از شی گرایی/HELP

    در ضمن توی C++‎‎‎ ما void main نداریم درستش int main هستش

  7. #7

    نقل قول: کلاس اشکال هندسی با استفاده از شی گرایی/HELP

    p همون polyggon و np هم non_Polyggon که اشکال با ضلع و بدون ضلع هستن

    این variadic template که گفتیه نگفته به ما

    همین استفاده از کانستراکتور مشکل اصلیه

    من زیاد برنامه نویسی حالیم نمیشه- اما همینو فردا میخواد سر امتحان بده

  8. #8

    نقل قول: کلاس اشکال هندسی با استفاده از شی گرایی/HELP

    درسشم شی گراییه

  9. #9

    نقل قول: کلاس اشکال هندسی با استفاده از شی گرایی/HELP

    نقل قول نوشته شده توسط mra_chavoshi مشاهده تاپیک
    p همون polyggon و np هم non_Polyggon که اشکال با ضلع و بدون ضلع هستن

    این variadic template که گفتیه نگفته به ما

    همین استفاده از کانستراکتور مشکل اصلیه

    من زیاد برنامه نویسی حالیم نمیشه- اما همینو فردا میخواد سر امتحان بده
    خب به نظرت کامپایلر میتوننه ذهن آدما رو بخونه بعد تشخیص بده p همون polyggon هستش ؟!
    من نمی فهمم این چه جور کدیه توی نوتپد نوشته شده ؟

    این یک مثال ساده که کار هم می کنه :‌

    #include <iostream>
    using namespace std;
    class shape {
    protected:
    virtual float calculates()=0;
    virtual float calculatep()=0;
    };


    class polyggon: public shape {
    protected :
    int num;
    polyggon (int i, char*s){num=i;cout<<s;}


    };


    class non_polyggon: public shape {
    public:
    };


    class square: public polyggon {
    public:
    square (int i):polyggon (i,"this is a square"){}
    float calculatep(){return num*4;}
    float calculates(){return num*num;}
    };




    class circle : public non_polyggon {
    public:
    int r;
    circle(int R):R(r)
    {}
    float calculatep(){return 2*r*3.14;}
    float calculates(){return r*r*3.14;}
    };




    int main() {
    square s(5);
    cout<<s.calculatep();


    }



  10. #10

    نقل قول: کلاس اشکال هندسی با استفاده از شی گرایی/HELP

    آره توی نود پد نوشتم.. کلا به کامپایلر نمیرسه مهم مفهوم شی گراییه

    الان شما کلاس دایره رو خوب نوشتی ولی کلاس پایه ی دایره رو تعریف نکردی که فکر کنم اینطوری میشه



    class non_polyggon: public shape {
    protected:
    int r;
    public:
    non_polyggon (int R, char*s){r=R,cout<<s;}

    };






  11. #11

    نقل قول: کلاس اشکال هندسی با استفاده از شی گرایی/HELP

    هم مربع هم دایره یه متغیر میخواد
    ولی مثلا لوزی 2تا میخواد که یکی افقی یکی عمودی

    یا ذوزنقه که قراره سر امتحان بده 5 یا 6 تا متغیر میخواد

    کلاس پایه ی اینا باید ثابت باشه. یعنی الان اگه برای ذوزنقه کلاس بنویسمو از کلاس پولیگون بهش ارث بدم متغیر کم میاره یا اصن نمیدونم چی میشه واقعا

  12. #12

    نقل قول: کلاس اشکال هندسی با استفاده از شی گرایی/HELP

    والا من که نفهمیدم چی گفتی
    لوزی خودش زیر مجموعه متوازی الاضلاع میشه
    چند ضلعی میتونه یک vector یا یک آرایه از اضلاع به عنوان ورودی می گیره .
    مشکل الان چیه ؟

  13. #13

    نقل قول: کلاس اشکال هندسی با استفاده از شی گرایی/HELP

    الان مشکل اینه که کلا بفیشو نمیدونم چی بنویسم

    برای ذوزنقه و لوزی رو

تاپیک های مشابه

  1. سوال: برنامه رسم اشکال هندسی با استفاده از کلاس
    نوشته شده توسط ky1ky2 در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 13 آبان 1392, 10:03 صبح
  2. ترسیم اشکال هندسی
    نوشته شده توسط Asad.Safari در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 10 دی 1384, 10:32 صبح
  3. واکنش اشکال هندسی به رویدادهای موس
    نوشته شده توسط ar_monti@ در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 13 آبان 1384, 01:15 صبح
  4. یه کامپوننت برای ترسیم اشکال هندسی
    نوشته شده توسط omid_3952 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 01 تیر 1384, 02:35 صبح
  5. اشکال در نحوه استفاده از &#1642;و* در Filter جدول
    نوشته شده توسط NOROOZY در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 09 خرداد 1383, 08:10 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •