صفحه 1 از 4 123 ... آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 139

نام تاپیک: دلیل عدم استقبال از Q t

  1. #1

    دلیل عدم استقبال از Q t

    سلام
    من قبلا تو دات نت کد میزدم اما بعد از آشنایی با لینوکس در یک پروژه تصمیم گرفتک کلا اونو بزارم کنار و روی زبان هایی تمرکز کنم که کراس پلتفورم باشه و انتخاب من به جاوا و Qt محدود کردم

    الان دو سوال دارم
    چرا به رغم اینکه اینقدر در مورد قابلیت های این زبان میگن استقبال ازش اینقدر کمه ؟ (تو استخدام و پروژه ها ..)
    2- آیا پشتیبانی مناسبی از این زبان وجود داره که اگر با مشکل مواجه بشیم بتونیم حلش کنیم ؟ -
    سرعت اجرا برنامه ها با این زبان بیشتره یا با جاوا
    آیا برنامه هایی که نوشته میشن رو میتونم بدون تغییر کد واقعا روی هر موبایل یا تبلت و PC اجرا کنم ؟

    اگر نظر شما مثبته لطفا بگین از کجا شروع کنم
    با تشکر

  2. #2

    نقل قول: دلیل عدم استقبال از Q t

    نقل قول نوشته شده توسط Amir 2010a مشاهده تاپیک
    سلام
    من قبلا تو دات نت کد میزدم اما بعد از آشنایی با لینوکس در یک پروژه تصمیم گرفتک کلا اونو بزارم کنار و روی زبان هایی تمرکز کنم که کراس پلتفورم باشه و انتخاب من به جاوا و Qt محدود کردم

    الان دو سوال دارم
    چرا به رغم اینکه اینقدر در مورد قابلیت های این زبان میگن استقبال ازش اینقدر کمه ؟ (تو استخدام و پروژه ها ..)
    2- آیا پشتیبانی مناسبی از این زبان وجود داره که اگر با مشکل مواجه بشیم بتونیم حلش کنیم ؟ -
    سرعت اجرا برنامه ها با این زبان بیشتره یا با جاوا
    آیا برنامه هایی که نوشته میشن رو میتونم بدون تغییر کد واقعا روی هر موبایل یا تبلت و PC اجرا کنم ؟

    اگر نظر شما مثبته لطفا بگین از کجا شروع کنم
    با تشکر
    با سلام


    نقل قول نوشته شده توسط Amir 2010a مشاهده تاپیک
    سلام
    چرا به رغم اینکه اینقدر در مورد قابلیت های این زبان میگن استقبال ازش اینقدر کمه ؟ (تو استخدام و پروژه ها ..)
    با تشکر
    برای این سوالتون اینطور میتونم پاسخ بدم که به طور کلی این سوال شما فقط و فقط در داخل بازار کار ایران صدق میکنه و خب میتونه عادی باشه ! شما فرض کنید هر کسی که از دانشگاه داره فارغ التحصیل میشه با چه سواد و اطلاعاتی داره قدم میزاره به داخل بازار کار؟! خب معلومه یا C#‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎ و چهار چوب دات نتی یا اینکه فوق فوقش C++‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎ در محیط Turbo که همه مباحث هم روی پلتفرم Windows در نسخه های XP روی کنسول و فوق فوقش سنگ بترکه نسخه ۷ ویندوز !

    حالا با این وضع انتظار دارید دانشجویان و یا شرکت هایی که پا به پای اطلاعات ابتدایی داخل کشور جولو میرن اطلاعات کافی از وجود سیستم عامل های دیگه و قابلیت های اونها و یا اطلاعات کافی در رابطه با C++‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎ و جایگاهی که داره داشته باشند !؟ به نظر من همه اینها ناشی از عدم وجود اطلاعات کافی در رابطه با جایگاه C++‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎ و کتابخانه هایی مثل Qt هستش که خب اینم عادیه چون همین الان توی همین انجمن ها با اینکه بحث از Qt شده خیلی ها فکر میکنند Qt جدا از C++‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎ هستش و برنامه نویسی با C++‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎ رو فقط در محیط کنسول دیدن و فکر میکنن جایگاه C++‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎ کنسول هستش و بس ! که این غلطه...

    نقل قول نوشته شده توسط Amir 2010a مشاهده تاپیک
    آیا پشتیبانی مناسبی از این زبان وجود داره که اگر با مشکل مواجه بشیم بتونیم حلش کنیم ؟ -
    برای این سوالتونم حالا من بر اساس تجربه خودم بخوام بگم واقعا و وجدانان تا حالا مشکلی نبوده که داشته باشم و توسط پشتیبانی رسمی Qt و رفرنس های رسمی C++‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎ نتونم حلش کنم ! از لحاظ پشتیبانی به صورت بین المللی هیچ مشکلی نداره مگر نمیگم در ایران که خب اگر ضعفی وجود داشته باشه به خاطر عدم وجود برنامه نویسان کافی در این زبان و این کتابخانه خواهد بود...


    نقل قول نوشته شده توسط Amir 2010a مشاهده تاپیک
    سرعت اجرا برنامه ها با این زبان بیشتره یا با جاوا
    شک نکنید که جاوا قابل مقایسه با C++‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎ نیست‌! سرعت و Pefrormance ای که در C++‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎ داریم عمرا در جاوا بهش دسترسی پیدا کنید اگر غیر از این بود بزرگترین برنامه های شبیه سازی رو با جاوا مینوشتند نه C++‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎



    نقل قول نوشته شده توسط Amir 2010a مشاهده تاپیک
    آیا برنامه هایی که نوشته میشن رو میتونم بدون تغییر کد واقعا روی هر موبایل یا تبلت و PC اجرا کنم ؟
    در صورتی که طبق استاندارد کد نویسی کنید بله میتوانید‌‌ اینو من خودمم تجربه کافی دارم در تمامی پلتفرم ها تست و به نتیجه مطلوبی رسیده ام البته به یک نکته ای اشاره کنم اونم این هستش که خب اصولا یه نرم افزاری رو که نویسید انتظار نباید داشته باشید که روی موبایل هم در یک صفحه مثلا فوق فوق ۵.۵ اینچی اجراش کنید معمولا برای نسخه موبایلی یه نسخه جدا و مناسب بازنویسی میکنند.

    در رابطه با Linux و Mac OS X هم به قدری کیوت قدرتمند عمل میکنه که اگه یکبار روی این پلتفرم ها کد نویسی کنید شیفته C++‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎ و این کتابخانه پر قدرتش خواهید شد.

    نقل قول نوشته شده توسط Amir 2010a مشاهده تاپیک
    اگر نظر شما مثبته لطفا بگین از کجا شروع کنم
    بنده بر اساس اطلاعات نا چیزی که دارم پیشنهاد میکنم از رفرنس های رسمی و بعد از رفرنس های داخلی و فارسی استفاده کنید معمولا در همون مرحله اول یعنی مراجعه به رفرنس های رسمی و زبان اصلی مشکلاتون رو میتونید حل کنید.

    در نهایت من به دید مثبت این توضیحات رو دادم ولی ابعاد منفی هم داره اونم اینه که اگر تجربه کافی در پیاده سازی کتابخانه Qt نداشته باشید کمی دردسر ساز خواهد شد...
    مثلا در دات نت و C#‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎ برنامه نویسی راحتر هستش شاید کامپوننت ها و مواردی باشه که راحت جواب گوی کارهای شماباشه ولی در کیوت با توجه به اینکه یک پروژه جدیدی هستش باید کمی انتظارات رو از نظر کامپوننت ها پایین بیارید... که به نظر شخصی من این نمیتونه یک ضعف برای استقبال نکردن از این روش باشه ! در کل شما برنامه ای رو که با C++‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎ اونم با Qt مینویسید مسلما خیلی گران قیمت و خیلی کار آمد تر از C#‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎ و اون کتابخانه های دات نتی مایکروسافتی و خواهد بود.

  3. #3

    نقل قول: دلیل عدم استقبال از Q t

    به نظر من جاوا خیلی جلو تر هست چون اکثر سیستم های بانکی ( سایت نه ) و سیستم های بزرگ دنیا پی پال و جونیپر اچ پی با چاوا نوشته شده و کراس پلتفرم هست ولی گنده شده

    اگه بگیم قول دنیا کیه مسلما جاوا چون واقعا درامدش هم سرسام اور هست و نکته خوبی که داره بدون هیچ دردسری شما که جاوا بلدی هر برنامه ای واسه هر پلتفرمی میتونی بسازی ولی نکته جالبش اینه شبیه سی شارپ هست ولی به سخت بودن سی پلاس نیست مشکل کامپایل اینا نداری
    من اول رفتم سمت پای کیوت ( پایتون + کیوت ) بعدم سی پلاس با کیوت بعدم رفتم سمت جاوا سرعت کد زنی توش واقعا عالیه خیلی کارش درسته فقط مشکلی که داره این جاوا ران تایم هست روی ویندوز باید ریخت ولی تو تلبت اینا عالی کار میکنه

    کیوت تو اندریود بدرد برنامه کاربردی نمیخوره بیشتر برنامه های لینوکسی که به اندروید پورت شده اینرو استفاده میکنند مثل aircrack GUI حجم برنامه نوشته شده با کیوت خیلی خیلی زیاده
    ولی مثلا یه برنامه 100 کیلوبایتی جاوا معادل 15 مگ کیوت هست :| بدون عکس اینا

    اگه به کیوت علاقه داره و جاوا هم دوستداری از این استفاده بکن http://qt-jambi.org/ خیلی فیکسه و مشکلی نداره خدایی باهاش حال کردم

    الان کلاینت های بانک سامان با سی شارپ و ویندوز بودن بعد کردیم جی تی کی بعد شد کیوت و الان دارم بدلیل پرفرمنس بالای جاوا با جمبی میسازنش خیلی باحاله

  4. #4

    نقل قول: دلیل عدم استقبال از Q t

    به نظر من بزرگترين دليل کمبود آموزش ها هست (چه فارسی و چه انگليسی)

  5. #5

    نقل قول: دلیل عدم استقبال از Q t

    به نظر من جاوا خیلی جلو تر هست چون اکثر سیستم های بانکی ( سایت نه ) و سیستم های بزرگ دنیا پی پال و جونیپر اچ پی با چاوا نوشته شده و کراس پلتفرم هست ولی گنده شده
    الان کلاینت های بانک سامان با سی شارپ و ویندوز بودن بعد کردیم جی تی کی بعد شد کیوت و الان دارم بدلیل پرفرمنس بالای جاوا با جمبی میسازنش خیلی باحاله
    اولا جاوا یک زبان هست و کتابخانه نیست.همه که سیستم هاشون پرسرعت نیست.از صدقه سری زبان c و کتابخونه هاش هست که برنامه های سیستمی رو میشه نوشت تا کامپیوتر های عهد بوق هم باهاش مشکلی نداشته باشند.اینکه اندروید با جاوا نوشته بشه و همه راضی باشند چون که تو موبایل مثل کامپیوتر خیلی سرعت مطرح نیست.در کل برای برنامه های سیستمی زبان هرچی سطح پایین تر بهتر است.

  6. #6

    نقل قول: دلیل عدم استقبال از Q t

    اگه بگیم قول دنیا کیه مسلما جاوا چون واقعا درامدش هم سرسام اور هست و نکته خوبی که داره بدون هیچ دردسری شما که جاوا بلدی هر برنامه ای واسه هر پلتفرمی میتونی بسازی ولی نکته جالبش اینه شبیه سی شارپ هست ولی به سخت بودن سی پلاس نیست مشکل کامپایل اینا نداری
    من اول رفتم سمت پای کیوت ( پایتون + کیوت ) بعدم سی پلاس با کیوت بعدم رفتم سمت جاوا سرعت کد زنی توش واقعا عالیه خیلی کارش درسته فقط مشکلی که داره این جاوا ران تایم هست روی ویندوز باید ریخت ولی تو تلبت اینا عالی کار میکنه

    کیوت تو اندریود بدرد برنامه کاربردی نمیخوره بیشتر برنامه های لینوکسی که به اندروید پورت شده اینرو استفاده میکنند مثل aircrack GUI حجم برنامه نوشته شده با کیوت خیلی خیلی زیاده
    ولی مثلا یه برنامه 100 کیلوبایتی جاوا معادل 15 مگ کیوت هست :| بدون عکس اینا
    یدون شک:
    سریعترین زبان دنیا (لااقل بین مطرح ها) C و بعد از اون C++‎‎‎‎‎‎ هست و C#‎‎‎‎‎‎ و Java جزء کندترین ها به شمار میرن. فرق سی شارپ و جاوا فقط توی کراس پلتفرمی و البته ساختار خوب جاوا هست. اما جاوا تغریبا نه از لحاظ امکانات و نه پرفرمانس هیچ مزیتی نسبت به C و C++‎‎‎‎‎‎ نداره. دلیلش هم وجود لایه ماشین مجازی هست.

    ۹۰٪ برنامه های حرفه ای دنیا یا C++‎‎‎‎‎‎ ساخته میشه و نه جاوا. نمونه اون بازیها، Office، مایا و مکس و .... هست.

    اندروید جاوا رو از منقرض شدن نجات داد. اما جاوا دلیل کنار رفتن اندروید میشه . پرفرمانس خیلی کم جاوا باعث شده که پردازندهای هشت هسته ای سامسونگ پرفرمانس کمتری نسبت به پردازنده دو هسته ای iPhone داشته باشن.
    کتابخونه های قدیمی و کند جاوا باعث شده که برنامه نویسهای بازهای حتی اندروید هم سراغ NDK برن که با C++‎‎‎‎‎‎ هست. مثلا یادمه که تا همین چند وقت پیش ( سال ۲۰۱۱) جاوا از OpenGL ES 1.2 (اگه اشتباه نکنم) استفاده می کرد و همون زمان NDK اندروید از OpenGL ES 2.
    بیشتر کتابخونه های حرفه ای دنیا با C++‎‎‎‎‎‎ طراحی میشن. نمونه اونها میشه OpenCV، OpenCL و دایرکت ایکس و ... اشاره کرد و بعد به زبانهای دیگه پورت میشن.

    و اما در مورد اندروید: اندروید با جاوا نوشته نشده. بر عکس هسته لینوکس داره که با C نوشته شده و درون هسته یه کتابخانه و کامپایلر برای جاوا ساخته شده.

    سعی کنید دلیل قانع کننده بیارید.


    الان کلاینت های بانک سامان با سی شارپ و ویندوز بودن بعد کردیم جی تی کی بعد شد کیوت و الان دارم بدلیل پرفرمنس بالای جاوا با جمبی میسازنش خیلی باحاله
    پس یه دور دیگه هم قرار از اول بسازینش


    یه مورد دیگه اینه که توی بانک ها اصولا کلایت گلوکاه نیست. سرور هست که گلوگاه سیستم به شماره میره. نتیجتا در سریعترین حالات کاربر با ۴۵ میلی ثانیه میتونه یه کیلک رو فشار بده. مشکل پرفرمانس پیدا نمی کنه. اما واقعا میخواین ضعف پرفرمانسی رو حس کنید؟ یه سری انیمیشن به منوها و دکمه ها (مخصوصا از نوع حرکتی و جابه جایی) اضافه کنید و بعد روی یه کامپیوتر معمولی مثلا Core2 و یا قدیمی تر اجرا کنید. تا متوجه کمبودش بشین.

    من همین چند روز پیش یه برنامه رو با Qt تموم کردم که هم توش انیمیشن داشت و هم اینکه خیلی از ویجتها توی 100 میلی ثانیه به روز میشدن. و در کنارش یه فیلم ۱۰۸۰ هم پخش می کرد. این برنامه فقط 5 درصد از Cpu نوت بوک من رو اشغال می کرد و روی PC من ۱ درصد نشون میداد
    آخرین ویرایش به وسیله pswin.pooya : سه شنبه 20 خرداد 1393 در 08:32 صبح

  7. #7

    نقل قول: دلیل عدم استقبال از Q t

    چرا به رغم اینکه اینقدر در مورد قابلیت های این زبان میگن استقبال ازش اینقدر کمه ؟ (تو استخدام و پروژه ها ..)
    ۱. تعداد برنامه نویسهای حرفه ای به همون اندازه کمه. الان هرکسی میتونه توی چند ماه C#‎ رو خوب یاد بگیره اما این در مورد C++‎ و C که محیطهای حرفه ای هستن صدق نمیکنه.
    ۲. سطح سواد جامعه کمه: وقتی استاد دانشگاه میگه C++‎ منقرض شده، دیگه تکلیف معلومه. لازمه بگم که بعضی از ویژگیهای C++‎ رو هنوز زبانهای دیگه ندارن. مثلا میشه به Move constructor اشاره کرد.
    ۳. بودجه و زمان شرکتها محدود هست. توسعه برنامه با C++‎ و Qt بودجه و زمان نسبتا بیشتری رو لازم داره.
    ۴. کیوت مدت کمی میشه که به قدرت الانش رسیده. (البته از قدیم بوده و کامل به شماره میرفته اما مواردی مثل پلتفرمها و QML و ...) به تازگی بهش اضافه شدن.



    به نظر من کیوت به مراتب از دات نت و فریم فرکهای دیگه قویتره. منتها مشکل اساسی اینه که واقعا ابزارهای جانبی برنامه نویسی مثل کامپوننتها و غیره که برای C#‎ همه جا ریخنه براش وجود نداره. در مقابل کتابخونه های قوی و پرفرمانس بالایی داره که بقیه زبانها ندارن.

  8. #8

    نقل قول: دلیل عدم استقبال از Q t

    جهت تکمیل سخنان جناب pswin.pooya یباید بگم بزرگترین شرکت های مطرح دنیا زبان پیشفرض رو C++‎‎‎‎ انتخاب میکنند‌!
    در رابطه با بانکهای داخلی مثل سامان که گفتین ... به نظر شما در مقابل بانک ملت بانک سامان عددی هست؟ در همین بانک ملت در اولویت اول استخدام برنامه نویس های C/C++‎‎‎‎ و آشنا به ATM و POS قرار گرفته...
    در رابطه با قول جهانی بهتره یه سرچی تو نت بزنید همه جا ثابت شده و همینطوری الکی لقب هیولا رو برای C++‎‎‎‎ ندادن‌!

    یک مقایسه به قول جهانی : http://en.wikipedia.org/wiki/Compari...va_and_C%2B%2B

    نمونه ای از ابر شرکت ها : به صورت زیر..

    استفاده از C/C++‎‎‎‎ در ناسا NASA : http://code.nasa.gov/language/c-2/
    اینتل : https://software.intel.com/en-us/intel-compilers
    میکروتیک : http://wiki.mikrotik.com/wiki/API_In_CPP
    ادوبی: http://stlab.adobe.com/
    سیسکو :‌http://www.cisco.com/en/US/products/...080840b93.html

    اینم ببینید بد نیست : http://www.jelovic.com/articles/why_java_is_slow.htm

    حالا با اومدن Qt هم شک نکنید فاتحه Java خونده شده خیلی نمونده با این سرعتی که دارن روی C++‎‎‎‎ کار میکنن اگه به قابلیت های ورژن های ۱۱ و ۱۴ دقت کنید میبینید که واقعا مقایسه زبان جاوا با C++‎‎‎‎ اصلا درست نیست.
    کی میاد برای برنامه نویسی چند سکویی که الان در این زمان مهمه هزارو یکجور زبان یاد بگیریه چه چیزی بهتر از C++‎‎‎‎ ؟ که هم سرعت و کیفیت داره و هم قابلیت چند سکویی...


    یه اسانسی هم از معرفی C++‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎ 11 ببینید که خود سازنده محترم توضیحات مختصری رو در معرفی داده که در دانشگاه A&M واقع در تگزاس برگزار شده و سوالهایی در رابطه با C#‎‎‎‎ و Java در مقابل C++‎‎‎‎ پرسیده شده که جوابشونو با خنده دادن: https://www.youtube.com/watch?v=86xWVb4XIyE

    درستشو بخوای در نظر بگیری مقایسه یه زبانی مثل C#‎‎‎‎ یا Java در مقابل C++‎‎‎‎ واقعا خنده داره...

  9. #9

    نقل قول: دلیل عدم استقبال از Q t

    حالا با اومدن Qt هم شک نکنید فاتحه Java خونده شده خیلی نمونده با این سرعتی که دارن روی C++‎‎‎‎‎ کار میکنن اگه به قابلیت های ورژن های ۱۱ و ۱۴ دقت کنید میبینید که واقعا مقایسه زبان جاوا با C++‎‎‎‎‎ اصلا درست نیست.
    البته این حرف به نظر من تا زمانی درسته که تکنولوژی سخت افزاری و سرعت پردازشی سیستم های کامپیوتری به همین صورت بمونه.مثلا اگر چند دهه بعد چیزی به اسم کامپیوترهای کوانتومی با اون سرعت باور نکردنیش به وجود بیاد و رونق پیدا کنه. همون طور که الان در برنامه سازی خیلی از اسمبلی استفاده نمیشه(مگر در رباتیک) زبان c هم کنار گذاشته میشه.چون تکنولوژی به بلوغی رسیده که حتی با زبان های سطح بالاتر از جاوا هم بشه سیستم عامل ساخت!!!!!!.البته تا اون موقع کی مرده و کی زنده است!!!! ولی در حال حاضر با توجه به تکنولوژی ای که در حال حاضر وجود داره زبان c حرف اول رو در خیلی چیزها میزنه.

  10. #10

    نقل قول: دلیل عدم استقبال از Q t

    2 روزه میگم چرا کسی نمیاد توی تاپیک دلیل عدم استقبال از Q t شرکت بکنه
    پ بگو قوانین سایت رو نخونده 2 تاپیک زده
    حالا با اومدن Qt هم شک نکنید فاتحه Java خونده شده
    جاوا 20 سالی هست امتحان خودش رو پس داده تا Qt بیاد برادری خودش رو ثابت بکنه زمان زیادی میبره ضمناً مشکلی که جاوا برای اون بوجود اومد در Qt هم وجود داره چون از جنس ++C هست و نمیشه برنامه رو یه بار کامپایل کرد روی همه ماشین ها استفاده کرد
    آخرین ویرایش به وسیله سوداگر : سه شنبه 20 خرداد 1393 در 14:40 عصر

  11. #11

    نقل قول: دلیل عدم استقبال از Q t

    نقل قول نوشته شده توسط سوداگر مشاهده تاپیک
    2 روزه میگم چرا کسی نمیاد توی تاپیک دلیل عدم استقبال از Q t شرکت بکنه
    پ بگو قوانین سایت رو نخونده 2 تاپیک زده

    جاوا 20 سالی هست امتحان خودش رو پس داده تا Qt بیاد برادری خودش رو ثابت بکنه زمان زیادی میبره ضمناً مشکلی که جاوا برای اون بوجود اومد در Qt هم وجود داره چون از جنس ++C هست و نمیشه برنامه رو یه بار کامپایل کرد روی همه ماشین ها استفاده کرد
    جالبه.... ! Qt چرا باید چیزیرو ثابت کنه ؟ مگه Qt یک زبانه !!! در رابطه با فرق این دو بیشتر مطالعه کنید همینطوری Qt رو به عنوان برادر تعیین نکنید چون مقایسه Qt با Java کاملا بی معنی هستش‌.
    اگه قرار باشه چیزی ثابت بشه C++‎ باید ثابت کنه که لازم به بحث و نظر دادن نیست چون قبل از جاوا ثابت کرده.

  12. #12

    نقل قول: دلیل عدم استقبال از Q t

    عجب! همیشه توی بخش Qt به مخاطب تلقین میکنن که منظورمون زبان Qt بوده نه فریمورک Qt
    کسی که گفته بود حالا با اومدن Qt هم شک نکنید فاتحه Java خونده شده حالا داره به من میگه تو گفتی Qt زبانه یا به من میگه مقایسه Qt و جاوا بی اساسه! خودت اول گفتی برادر!
    (مثل شما البته!) گفتم جاوا-Qt ولی خب 20 ساله با وجود جاوا و فریمورکهای خودش در کنار ++C و فریمورکهای مربوطه دارن زندگی میکنن دیگه چه دلیلی داره که بگیم با اومدن Qt فاتحه جاوا رو بخونید! جاوا هم یه زبانه و فریمورکهای خودش رو داره....

    برادری خودش رو ثابت کنه هم یه جمله عامیانه است زیاد فلسفی و ریاضی اش نکنید بابا نخواستیم چیزی رو با فرمول ثابت کنیم. یعنی همون دلایلی که موجب شده Qt جا نیفته از بین بره...

    راجع به تفاوت زبان و کتابخانه و پلتفرم و فریمورک و SDK و ... هم اگه قبول کنید 2-3 سال پیش به قدر وافی و کافی مطالعه کردیم!
    آخرین ویرایش به وسیله سوداگر : سه شنبه 20 خرداد 1393 در 15:55 عصر

  13. #13

    نقل قول: دلیل عدم استقبال از Q t

    نقل قول نوشته شده توسط سوداگر مشاهده تاپیک
    عجب! همیشه توی بخش Qt به مخاطب تلقین میکنن که منظورمون زبان Qt بوده نه فریمورک Qt
    کسی که گفته بود حالا با اومدن Qt هم شک نکنید فاتحه Java خونده شده حالا داره به من میگه تو گفتی Qt زبانه یا به من میگه مقایسه Qt و جاوا بی اساسه! خودت اول گفتی برادر!
    چیزی خنده داره؟

    شما ظاهرا بدون اینکه مطالب رو درک کنید سریع Reply میزنیدد... من وقتی میگم با اومدن Qt منظورم این نیست که Qt یه زبانه و اومده که سینه بده بده به جولو..
    منظور من کاملا مشخصه هرکسی که با C++‎‎‎‎ کار میکنه اینو خوب میدونه با اومدن کتابخانه های Qt کار در بسیاری از موارد مثل طراحی رابط کاربری بسیار راحتر از کار با زبان های دیگه مثل جاوا هستش‌!

    حالا شما بشینید بخنیدن ببینیم دنیا به کجا میرسه.

  14. #14

    نقل قول: دلیل عدم استقبال از Q t

    برادری خودش رو ثابت کنه هم یه جمله عامیانه است زیاد فلسفی و ریاضی اش نکنید بابا نخواستیم چیزی رو با فرمول ثابت کنیم. یعنی همون دلایلی که موجب شده Qt جا نیفته از بین بره..
    از بقیه حرفاتون که من زیاد سر در نیاوردم
    اما فکر نمی کنم Qt بخواد از بین بره وقتی گوگل که یکی از بزرگترین شرکت ها ی دنیاست میاد گوگل ارث رو با qt مینویسه فکر نمی کنم سراغ چیزی بره که زود از بین بره یا اسکایپ
    کیوت فقط کار با جنبه های گرافیکی و کامپوننت های بصری C ++ رو راحت کرده و گرنه همون C++‎‎‎‎‎ هستش
    به نظر من پایتون و Qt و C++‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎ زبان هایی هستند که به خاطر کراس پلتفورم بودنشون مورد استقبال واقع میشن
    حالا شما فرض کن دولت ها بخوان به جای ویندوز مایکروسافت برن سراغ این زبان ها () شبیه همون طرح مهاجرت به لینوکس خودمون) انموقع فاتحه زبان های دات نت خونده میشه
    جاوا هم که فعلا با مشکلات کندی اجرا در نرم افزارهای بزرگ و مسائل امنیتی رو به روست

    باز تا نظر دوستان چی باشه واقعا Qt داره نابود میشه ؟ من تازه میخوام شروع کنم یادگیریشو این هایی هم که نوشتم در واقع تجربیات من از وب گردی و استفاده از نظرات دوستان این سایت و دیگر انجمن های فارسیه
    نمیخوام وقتمو هدر بدم با زبان های مایکروسافتی دو سال WPF - Silverlight یاد گرفتم حالا که میخوام ازش استفاده ببرم خود مایکروسافت داره میگه طرح توسعه این زبونها رو متوقف کرده و صرفا از شپشتیبانی میکنه

  15. #15

    نقل قول: دلیل عدم استقبال از Q t

    نقل قول نوشته شده توسط سوداگر مشاهده تاپیک
    عجب! همیشه توی بخش Qt به مخاطب تلقین میکنن که منظورمون زبان Qt بوده نه فریمورک Qt
    نقل قول نوشته شده توسط Amir 2010a مشاهده تاپیک
    به نظر من پایتون و Qt و C++‎‎ زبان هایی هستند که به خاطر کراس پلتفورم بودنشون مورد استقبال واقع میشن
    اشتباه نکنید Qt زبان نیست :) یک فریمورک و کتابخانه ای برای زبان C++‎ هستش مثل دیگر کتابخانه های C++‎ از قبیل Boost و یا wxWidgets و ... ! در اینصورت اگه زبان بود بهش میگفتن زبان برنامه نویسی Qt !

  16. #16

    نقل قول: دلیل عدم استقبال از Q t

    چیزی خنده داره؟
    یاد یه ضرب المثل دزفولی افتادم که مناسب حال من و شما بود متاسفانه ترجمه فارسی نداره! (جا همبون مشکه گره مشک همبونه بگره)
    شما ظاهرا بدون اینکه مطالب رو درک کنید سریع Reply میزنیدد...
    اتفاقا درک مطلبم خوبه فقط سریع Replay میزنم!
    ببین برادر من. شما Qt رو با جاوا مقایسه میکنید جاوا یک زبانه با ++C مقایسه میشه Qt یک فریمورک هست و باید با فریمورک های جاوا مثل Spring مقایسه بشه. این قیاس غلط شما باعث میشه که بگید با جلو اومدن Qt جاوا میمیره! جاوا زبان است و فریمورک های خودش را دارد که اهداف خودشان را دارند و چیزی قرار نیست بمیرد والسلام
    جاوا هم که فعلا با مشکلات کندی اجرا در نرم افزارهای بزرگ و مسائل امنیتی رو به روست
    بله جاوا با این مشکلات و مهندسی معکوس و ... مواجه هست ولی قرار نیست بمیره.
    نمیخوام وقتمو هدر بدم با زبان های مایکروسافتی دو سال WPF - Silverlight یاد گرفتم حالا که میخوام ازش استفاده ببرم
    اتفاقا خودم از این بابت ضربه خورم چند ماه پیش بعد از خدمت اومدم دیدم دات نت کن فیکون شده و ازش چیزی یادم نمیاد کمی با Qt کار کرده بودم ولی فعلا ترجیح دادم تحت وب رو با PHP یاد بگیرم و از مایکروسافت لعنتی تبری و بیزاری بجویم! بعدش دوباره Qt رو ریکاوری میکنم و ابدا سراغ مایکروسافت نمیرم...
    طرح مهاجرت به لینوکس هم خیلی خوبه و الان تازه چین میخواد اون رو اجرا کنه...
    آخرین ویرایش به وسیله سوداگر : سه شنبه 20 خرداد 1393 در 18:07 عصر

  17. #17

    نقل قول: دلیل عدم استقبال از Q t

    کیوت فاتحه هیچ زبانی رو نمیخونه موسی به دین خود ....
    از بقیه حرفاتون که من زیاد سر در نیاوردم
    اما فکر نمی کنم Qt بخواد از بین بره وقتی گوگل که یکی از بزرگترین شرکت ها ی دنیاست میاد گوگل ارث رو با qt مینویسه فکر نمی کنم سراغ چیزی بره که زود از بین بره یا اسکایپ
    کیوت فقط کار با جنبه های گرافیکی و کامپوننت های بصری C ++ رو راحت کرده و گرنه همون C++‎‎‎‎‎‎‎‎‎ هستش
    به نظر من پایتون و Qt و C++‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎ زبان هایی هستند که به خاطر کراس پلتفورم بودنشون مورد استقبال واقع میشن
    حالا شما فرض کن دولت ها بخوان به جای ویندوز مایکروسافت برن سراغ این زبان ها () شبیه همون طرح مهاجرت به لینوکس خودمون) انموقع فاتحه زبان های دات نت خونده میشه
    جاوا هم که فعلا با مشکلات کندی اجرا در نرم افزارهای بزرگ و مسائل امنیتی رو به روست

    باز تا نظر دوستان چی باشه واقعا Qt داره نابود میشه ؟ من تازه میخوام شروع کنم یادگیریشو این هایی هم که نوشتم در واقع تجربیات من از وب گردی و استفاده از نظرات دوستان این سایت و دیگر انجمن های فارسیه
    نمیخوام وقتمو هدر بدم با زبان های مایکروسافتی دو سال WPF - Silverlight یاد گرفتم حالا که میخوام ازش استفاده ببرم خود مایکروسافت داره میگه طرح توسعه این زبونها رو متوقف کرده و صرفا از شپشتیبانی میکنه
    در مورد سوال من دوستان نظری دارین ؟

  18. #18

    نقل قول: دلیل عدم استقبال از Q t

    نقل قول نوشته شده توسط سوداگر مشاهده تاپیک
    اتفاقا درک مطلبم خوبه فقط سریع Replay میزنم!
    ببین برادر من. شما Qt رو با جاوا مقایسه میکنید جاوا یک زبانه با ++C مقایسه میشه Qt یک فریمورک هست و باید با فریمورک های جاوا مثل Spring مقایسه بشه. این قیاس غلط شما باعث میشه که بگید با جلو اومدن Qt جاوا میمیره! جاوا زبان است و فریمورک های خودش را دارد که اهداف خودشان را دارند و چیزی قرار نیست بمیرد والسلام
    مطلبی که شما اشاره میکنید قابل قبول هستش ولی شما با یه دنده دارید حرکت میکنید و میگید که من میگم Qt باعث میشه جاوا بمیره ! اینجا چون انجمن های Qt هست حرف از Qt میزنیم و همه میدونن که منظور اصلی ما زبان C++‎‎‎‎ هستش ولی باید اینو بدونید Qt به تنهایی به ۱ ریال هم نمی ارزه اونقت چطور من باید ادعا کنم که با پیشرفته Qt جاوا مردنیه ؟ خیر چنین نیست منظور بنده افزوده شدن قابلیت هایی مثل کامپایل بر روی پلتفرم های مختلفی مثل اندروید و همچنین راحتی کار برای طراحی رابط کاربری هستش که در نوع خود واقعا بی نظیره.

    بازم به صورت واضحتر حرفم رو تکرار میکنم زبان برنامه نویسی C++‎‎‎‎ با قابلیت های ذاتی خودش در نوع خود بی نظیر هست و خواهد بود نه تنها جاوا هیچ زبانی نمیتونه در مقابلش ادعا کنه حالا در این میان ضعف های C++‎‎‎‎ در طراحی و پیاده سازی نرم افزار و .. مربوط به سخت بودن و همچنین سرعت پایین در طراحی هستش که این مشکل هم با کتابخانه Qt کاملا رفع شده...

    حالا اگه از لحاظ تجربه هم چهار کلمه بخوایم بنویسیم هر زبانی رو بنده کار کردم از اون VB6 بگیر برو تا دات نت و این جاوا که معمولا به خاطر سخت بودن و همین مشکلات سرعت در طراحی سراغ C++‎‎‎‎ نمیفرتم ولی با وجود Qt طراحی رابط در C++‎‎‎‎ راحتر شده که این ترس به طرف C++‎‎‎‎ اومدن رو از بین میبره.

  19. #19

    نقل قول: دلیل عدم استقبال از Q t

    نقل قول نوشته شده توسط Amir 2010a مشاهده تاپیک
    از بقیه حرفاتون که من زیاد سر در نیاوردم
    باز تا نظر دوستان چی باشه واقعا Qt داره نابود میشه ؟ من تازه میخوام شروع کنم یادگیریشو این هایی هم که نوشتم در واقع تجربیات من از وب گردی و استفاده از نظرات دوستان این سایت و دیگر انجمن های فارسیه
    نمیخوام وقتمو هدر بدم با زبان های مایکروسافتی دو سال WPF - Silverlight یاد گرفتم حالا که میخوام ازش استفاده ببرم خود مایکروسافت داره میگه طرح توسعه این زبونها رو متوقف کرده و صرفا از شپشتیبانی میکنه

    • اگر هدفتون فقط محدود هست روی مثلا اندروید Java یاد بگیرید.
    • اگر هدفتون محدود هست روی مایکروسافت و ویندوز بهتره C#‎‎‎‎ و Metro UI رو یاد بگیرید
    • اگر هدفتون فقط محصولات اپل هستنش برید سراغ Objective-C
    • اگر هدفتون فقط طراحی وب هست برید سراغ PHP
    • و اگر هدفتون محدود نیست به جز وب بر روی تمامی این موارد هستش برید سراغ C/C++‎‎‎‎ همراه با Qt البته اشاره ای کنم با C/C++‎‎‎‎ وب هم پیاده سازی میشه ولی من نظرم منفی هستش بهترین انتخاب روی وب PHP خواهد بود که ساختارش هم بسیار مشابه C++‎‎‎‎ هستش که اگه روی وب و دسکتاپ تمرکز کنید PHP و C++‎‎‎‎ بهترین انتخابه.

  20. #20

    نقل قول: دلیل عدم استقبال از Q t

    باز تا نظر دوستان چی باشه واقعا Qt داره نابود میشه ؟ من تازه میخوام شروع کنم یادگیریشو این هایی هم که نوشتم در واقع تجربیات من از وب گردی و استفاده از نظرات دوستان این سایت و دیگر انجمن های فارسیه
    احتمالا از وقتی که ماکروسافت اومد امتیاز گوشیهای نوکیا رو خرید بعضیها خیال کردند کل نوکیا من جمله Qt افتاده دست مایکروسافت که همینجا تکذیب میشه. Qt دست دشمن نیفتاده!

  21. #21

    نقل قول: دلیل عدم استقبال از Q t

    دوستان به جای کل کل دلیل بیارید:

    البته این حرف به نظر من تا زمانی درسته که تکنولوژی سخت افزاری و سرعت پردازشی سیستم های کامپیوتری به همین صورت بمونه.مثلا اگر چند دهه بعد چیزی به اسم کامپیوترهای کوانتومی با اون سرعت باور نکردنیش به وجود بیاد و رونق پیدا کنه
    من قبلا توی یه تاپیک در مورد این موضوع توضیح داده بودم. اگر 10 سال پیش بود و نیازهای برنامه ها مثل 10 سال پیش بود سرعت پردازنده های حال حاضر هم زیاد بود چه برسه به 20 سال بعد. اما مساله اینه که همیشه انتظارات از برنامه ها داره بالا میره. مثلا احتمالا 20 سال دیگه کی بورد نیاشه و برنامه ها لازم باشه پردازش تصویر یا صوت انجام بدن و یا UI الان کلا دگرگون شده باشه. مثلا در آینده باز به اندازه امروزه پرفرمانس مطرح خواهد بود.


    همون طور که الان در برنامه سازی خیلی از اسمبلی استفاده نمیشه
    یکی از دلیلهایی که باعث شده الان از اسمبلی استفاده نشه همون پرفرمانس هست. عملا در خیلی از موارد برنامه نویسهای اسمبلی برنامه های کندتری نسبت به کامپایلرها تولید می کنن. مثلا برنامه نویس اسمبلی امکان داره pipeline رو نادیده بگیره و برنامه ای بنویسه که مرتبا خط لوله رو خالی کنه و یا اینکه hazard تولید کنه. یا برنامه اش امکان داره داخل کش جا و کش هیت زیاد تولید کنه که سرعت رو همچین موردی حداقل تا 100 هزار برابر کندتر میکنه

    چون تکنولوژی به بلوغی رسیده که حتی با زبان های سطح بالاتر از جاوا هم بشه سیستم عامل ساخت!!!!!!.
    تعریف زبان سطح بالا چیه؟! می تونید تعریفی ارائه کنید که بگید زبانی مثل C++‎ سطح بالا هست یا نه و یا جاوا سطح بالاست؟

    زبان سطح پایین زبانی هست که هر دستور در اون به یک کد ماشین تبدیل شه. (مثل اسمبلی) با این تعریف C++‎ و جاوا در یک سطح هستند. بعد جاوا چون به شکل اصولی ماشین مجازی میخواد و یه بستر لازم داره. حتی اگر پردازنده خودش ماشین مجازی رو هم فراهم کنه اون پردازنده در دسته CISC جا میگیره که طبق محدودیت های امروزی حکمی به جزء نابودی نداره. (این مورد رو هم در یک تاپیک جدا توضیح داده بودم).


    در مورد جاوا:
    جاوا نه تنها محدودیتهای پرفرمانسی داره. محدودیتهای ساختاری هم داره ( مثل سی شارپ) جاوا برای شی گرایی طراحی شده در حالی که C++‎ و C برای سبک خاصی طراحی نشدن. همین این امکان رو فراهم میکنه که برنامه نویس ها به سبک های مختلف کد بزنن. مثلا سبکهای نسبتا جدیدی مثل Aspect Oriented و ... مطرح هست که C++‎ پشتیبانی میکنه.

    در مورد Qt:
    به نظر من Qt یه سوپر ست روی C++‎ به شمار میره که کلمه های کلیدی مثل signal رو به کد C++‎ ترجمه میکنه. در کنار اون یه فریم ورک قوی رو هم فراهم میکنه.

    ولی با وجود Qt طراحی رابط در C++‎‎‎‎‎ راحتر شده
    Qt کتابخونه های زیادی رو فراهم کرده اما به نظر من راحتی بیشتر بخاطر ساختار کامپوننتی هست که در زبانهای دیگه ای مثل VB6 و سی شارپ و ... وجود داره. یعنی در حقیقت این دیزاین هسن که راحتی رو به ارمغان میاره. وگرنه قبل Qt مواردی مثل boost و MFC و ... بودن که در کنار هم حتی امکانات بیشتری رو فراهم میکردن


    زبانهای زیادی در خطر انقراض هستند:

    1. به خاطر محدودیتهای فعلی تولید پردازنده، زبانهای زیادی در خطر انقراض هستند. که به نظر من سی شارپ و جاوا جزء اونها به شمار میرن. واقعیتش اینه که شما هیچ وقت با ماشین مجازی رو سیستمتون کارهای روزانه رو انجام نمی دین (مثلا استفاده از پلیر و ...) اما در مقابل برنامه های می نویسید که از ماشین مجازی استفاده می کنن خب این باعث میشه برنامتون کراس پلتفرم باشه اما کار شاخی نیست. اگر خیلی دوست دارید که C++‎ رو دوباره کامپایل نکنید می تونید رو هر پلتفری که توی دنیا خواستید یه ویندوز مجازی بزنید.

    2. ساختار ثابت: ساختار ثابت برنامه نویسی خیلی از زبانها دلیل انقراض اونها بوده و خواهد بود. تعداد زبانهای که به خاطر پیروی از نسل خاصی مطرح و بعد نابود شدند خیلی زیاده. اتفاقا جالب اینه که این زبانها در بازه های خاص زمانی جزء محبوب ترین ها بودن.

    3. مشکلات کارایی: خیلی از شرکتهایی که با C#‎ کار میکنن از پرفرمانس و موارد دیگه به شدت شاکی هستن و این برای همه اثبات شده هست. منتها 99 درصد اونها میترسن که سوئیچ کنن.

    4. به روز نبودن: خیلی از کتابخونه ها (تقریبا 90 درصد) از اونها برای C++‎ طراحی و بعد پورت میشن که قبلا مثال زدم. اما مساله اینه که برنامه نویسهای زبانهای دیگه همیشه چند قدم عقبتر هستند. مثلا C++‎ از تقریبا سال 97 (به صورت استاندارد) از چند پردازنده ای پشتیبانی میکنه اما مثلا این امکانات به تازگی زبانهای دیگه مثل C#‎ اضافه شده.

    5. و ....

  22. #22

    نقل قول: دلیل عدم استقبال از Q t

    بحث جالبی بود . واقعا لذت بردم . از همه کسانی که در بحث بودند مجدد تشکر میکنم. سوالی داشتم . همانطور که اغلب اساتید مستحضرند ، ما با استفاده از WPF از رزلوشن صفحه و محل قرارگیری کنترلها در صفحه تقریبا فارغ میشویم . آیا در استفاده از کیوت هم همچین امکانی داریم ؟

  23. #23

    نقل قول: دلیل عدم استقبال از Q t

    یکی از دلیلهایی که باعث شده الان از اسمبلی استفاده نشه همون پرفرمانس هست. عملا در خیلی از موارد برنامه نویسهای اسمبلی برنامه های کندتری نسبت به کامپایلرها تولید می کنن. مثلا برنامه نویس اسمبلی امکان داره pipeline رو نادیده بگیره و برنامه ای بنویسه که مرتبا خط لوله رو خالی کنه و یا اینکه hazard تولید کنه. یا برنامه اش امکان داره داخل کش جا و کش هیت زیاد تولید کنه که سرعت رو همچین موردی حداقل تا 100 هزار برابر کندتر میکنه
    تعریف زبان سطح بالا چیه؟! می تونید تعریفی ارائه کنید که بگید زبانی مثل C++‎‎‎‎‎‎‎ سطح بالا هست یا نه و یا جاوا سطح بالاست؟

    زبان سطح پایین زبانی هست که هر دستور در اون به یک کد ماشین تبدیل شه. (مثل اسمبلی) با این تعریف C++‎‎‎‎‎‎‎ و جاوا در یک سطح هستند. بعد جاوا چون به شکل اصولی ماشین مجازی میخواد و یه بستر لازم داره. حتی اگر پردازنده خودش ماشین مجازی رو هم فراهم کنه اون پردازنده در دسته CISC جا میگیره که طبق محدودیت های امروزی حکمی به جزء نابودی نداره. (این مورد رو هم در یک تاپیک جدا توضیح داده بودم).
    بله.اگه برنامه نویس ناشی باشه اگه بخواد با هر زبان و با هر سطحی بنویسه افتضاح به بار میاره.علت اینکه در خیلی از برنامه هایی که ساخته میشه از اسمبلی استفاده نمیشه به خاطر اینه که وقت و انرژی برنامه نویس بی جهت هدر میره.الان برای ساخت یک سیستم عامل زبانی مثل c هم جواب میده و نیازی نیست تماما با اسمبلی نوشت.مثلا در بحث رباتیک و سخت افزاری چون بحث سرعت و واکنش سخت افزار خیلی مهم هست و اگر سیستم ربات از سرعت پردازشی قابل قبولی برخوردار نباشه یک جایی افتابه میزنه به کار!!!!!من نگفتم هرکسی اومد با اسمبلی برنامه نوشت پس برنامه ی خیلی کارایی رو نوشته.نه این طور نیست.باید مهارت زیادی رو داشته باشه.این موضوع در هر زبانی صدق می کنه.اما وقتی زبان هایی مثل c و یا مثل جاوا پاسخوی کیفیت برنامه هستش.پس چه نیازی به اسمبلی هستش.من عرض کردم که هر چه سرعت در اولویت باشه هرچه از زبان سطح پایین تر استفاده بشه بهتره.من نگفتم که c یک زبان سطح پایین به تمام معناست اما نسبت به جاوا سطح پایین تر هستش و اگر این طور نبود همون با اسمبلی تمام سیستم عامل رو می نوشتند.علت دیگه ای که از اسمبلی استفاده نمیشه اینه که برنامه ای که با اسمبلی نوشته میشه تنها در سیستم هایی با همون شکل اجرا میشه!!اما با زبان c خیلی راحت میشه خیلی راحت برنامه رو در هر جایی استفاده کرد.(البته با تغییرات اندک)
    1. به خاطر محدودیتهای فعلی تولید پردازنده، زبانهای زیادی در خطر انقراض هستند. که به نظر من سی شارپ و جاوا جزء اونها به شمار میرن. واقعیتش اینه که شما هیچ وقت با ماشین مجازی رو سیستمتون کارهای روزانه رو انجام نمی دین (مثلا استفاده از پلیر و ...) اما در مقابل برنامه های می نویسید که از ماشین مجازی استفاده می کنن خب این باعث میشه برنامتون کراس پلتفرم باشه اما کار شاخی نیست. اگر خیلی دوست دارید که C++‎‎‎‎‎‎‎ رو دوباره کامپایل نکنید می تونید رو هر پلتفری که توی دنیا خواستید یه ویندوز مجازی بزنید.
    با رشد باورنکردنی سرعت پردازنده کامپیوترها زبان های بسیار سطح بالاتر از الان به وجود می ایند که دیگه این زبان هایی که در حال حاضر استفاده میشه به طور عمده میره کنار(البته با این حال استفاده های خودشون رو دارند).
    من قبلا توی یه تاپیک در مورد این موضوع توضیح داده بودم. اگر 10 سال پیش بود و نیازهای برنامه ها مثل 10 سال پیش بود سرعت پردازنده های حال حاضر هم زیاد بود چه برسه به 20 سال بعد. اما مساله اینه که همیشه انتظارات از برنامه ها داره بالا میره. مثلا احتمالا 20 سال دیگه کی بورد نیاشه و برنامه ها لازم باشه پردازش تصویر یا صوت انجام بدن و یا UI الان کلا دگرگون شده باشه. مثلا در آینده باز به اندازه امروزه پرفرمانس مطرح خواهد بود.
    یک زمانی بود که حتی اسمبلی هم نبود و صرفا با کلیدهای صفر و یک عملیات محاسباتی انجام می دادند.بعد از اون اسمبلی اومد و بعد c و بعد ....
    اون موقع که از اسمبلی استفاده می شد به دلیل اینکه تکنولوژِی اون زمان مثل الان نبود و نیاز زیادی احساس میشد برای ساخت زبان های ساده تر زبان هایی مثل c و جاوا به وجود امدند و در کنار این اختراع زبانهای نو تکنولوژی سخت افزاری هم در حال رشد بود.طبق قانون مور هردوسال ترانزیستور ها چند برار می شد(فکر می کنم دوبرابر).اما الان دیگه تقریبا به ته خط رسیده و نیاز به تکنولوژی نو هستش.چرا زبان های سطح بالا ساخته شد؟ایا به این دلیل نبود که احساس می شد باید برنامه ها رو با سرعت بیشتری تولید کرد و البته با کیفیت قابل قبول.در این وسط اتفاقی که افتاد زبان اسمبلی کنار رفت.با رشد باورنکردنی تکنولوژی کامپیوتر باز این زبان ها کنار می روند و زبان های خیلی نزدیک به زبان انسان به وجود می ایند.به این دلیل که نیاز به زبان های جدید احساس می شود .مانند اتفاقی که برای زمان اسمبلی افتاد.علت به وجود امدن زبان های مختلف سرعت بخشیدن به تولید برنامه است.و این زبان ها با توجه به تکنولوژی سخت افزاری دچار محدودیت می شوند و کار به جایی می رسد که ساختن سیستم عامل با c به زبان جاوا ترجیح داده می شود.الان در حال حاضر با این تکنولوژی موجود زبان c حرف اول رو میزنه اما اگه یک زمانی سرعت پردازش خیلی خیلی بالا بره دیگه زبان های سطح بالاتر می توانند جایگزین خوبی باشند.

  24. #24

    نقل قول: دلیل عدم استقبال از Q t

    بله.اگه برنامه نویس ناشی باشه اگه بخواد با هر زبان و با هر سطحی بنویسه افتضاح به بار میاره.علت اینکه در خیلی از برنامه هایی که ساخته میشه از اسمبلی استفاده نمیشه به خاطر اینه که وقت و انرژی برنامه نویس بی جهت هدر میره.الان برای ساخت یک سیستم عامل زبانی مثل c هم جواب میده و نیازی نیست تماما با اسمبلی نوشت.مثلا در بحث رباتیک و سخت افزاری چون بحث سرعت و واکنش سخت افزار خیلی مهم هست و اگر سیستم ربات از سرعت پردازشی قابل قبولی برخوردار نباشه یک جایی افتابه میزنه به کار!!!!!من نگفتم هرکسی اومد با اسمبلی برنامه نوشت پس برنامه ی خیلی کارایی رو نوشته.نه این طور نیست.باید مهارت زیادی رو داشته باشه.این موضوع در هر زبانی صدق می کنه.اما وقتی زبان هایی مثل c و یا مثل جاوا پاسخوی کیفیت برنامه هستش.پس چه نیازی به اسمبلی هستش.من عرض کردم که هر چه سرعت در اولویت باشه هرچه از زبان سطح پایین تر استفاده بشه بهتره.من نگفتم که c یک زبان سطح پایین به تمام معناست اما نسبت به جاوا سطح پایین تر هستش و اگر این طور نبود همون با اسمبلی تمام سیستم عامل رو می نوشتند.علت دیگه ای که از اسمبلی استفاده نمیشه اینه که برنامه ای که با اسمبلی نوشته میشه تنها در سیستم هایی با همون شکل اجرا میشه!!اما با زبان c خیلی راحت میشه خیلی راحت برنامه رو در هر جایی استفاده کرد.(البته با تغییرات اندک)
    فکر کنم هنوز متوجه نشدید چی گفتم. شما خبره اینکار هم باشید بازهم از کامپایلر کم میاری. برادر من انجام محاسبات برای جلوگیری از مواردی مثل هازاد و ... خیلی سخت پیچیده هست. تقریبا باید خبره اینکار باشی و اشتباهی هم نکنی حتی توی انتخاب ثبات. مثلا شاید بجای ax ثبات bx رو انتخاب کنی همه چی تموم شد. و یا مثلا اگر توی دو تا دستور پشت هم یه ثبات رو بیاری پایپ لاین رو به هم میریزی و ...

    در مورد رباتیک هم که امروزه همه دارن از میکرو ARM استفاده میکنن که اون هم مدلهای ضعیفش فک کنم 3 مرحله خط لوله داره و یا توی این سالهای اخیر دیگه همه بردهای سیستم عامل دار استفاده میکنن. طرف باید خیلی تعطیل باشه بره سراغ چیپهای قدیمی مثل AVR و 8051 که بخواد اسمبلی براش مهم باشه. این قضیه که شما میگی برای دهه 80 اینا هست که چیپهای مثل z80 استفاده میشد (خود من اون موقع به دنیا نیومده بودم )


    با رشد باورنکردنی سرعت پردازنده کامپیوترها زبان های بسیار سطح بالاتر از الان به وجود می ایند که دیگه این زبان هایی که در حال حاضر استفاده میشه به طور عمده میره کنار(البته با این حال استفاده های خودشون رو دارند).
    مساله اینه که الان چند ساله که سرعت پردازنده ها به کندی رشد میکنه. تا سال 2002 تقریبا رشد 50 درصدی داشتیم یعنی برنامه نویس به برنامه هم دست نمی زد سرعتش هر دو سال دو برابر می شد. بعد تا تقریبا سال 2008 رشد 20 درصدی (یعنی هر 5 سال دو برابر) اما حالا؟! سرعت رشد اومده زیر 20 درصد. (منبع کتاب پروسسور پترسون چاپ 2013 ) و دلیلش هم به سد توان (power) معروف هست. تقریبا از سال 2002 صنعت تولید پردازنده به سمت موازی سازی و بعد چند هسته ای رفت و بعدش حتی چند هسته ای هم درست رشد نکرد (علتش اندازه پردازنده بود). بعد متوجه شدن پردازنده CISC اشتباه هست. شروع کردن استفاده از پردازنده های ریسک حتی اینتل هم پردازنده x86 رو ریسک کرد و روش یه لایه CISC گذاشت (اما بازهم اینکار تا یه مدت جواب داد).

    یک زمانی بود که حتی اسمبلی هم نبود و صرفا با کلیدهای صفر و یک عملیات محاسباتی انجام می دادند.بعد از اون اسمبلی اومد و بعد c و بعد ....
    اون موقع که از اسمبلی استفاده می شد به دلیل اینکه تکنولوژِی اون زمان مثل الان نبود و نیاز زیادی احساس میشد برای ساخت زبان های ساده تر زبان هایی مثل c و جاوا به وجود امدند و در کنار این اختراع زبانهای نو تکنولوژی سخت افزاری هم در حال رشد بود.طبق قانون مور هردوسال ترانزیستور ها چند برار می شد(فکر می کنم دوبرابر).اما الان دیگه تقریبا به ته خط رسیده و نیاز به تکنولوژی نو هستش.چرا زبان های سطح بالا ساخته شد؟ایا به این دلیل نبود که احساس می شد باید برنامه ها رو با سرعت بیشتری تولید کرد و البته با کیفیت قابل قبول.در این وسط اتفاقی که افتاد زبان اسمبلی کنار رفت.با رشد باورنکردنی تکنولوژی کامپیوتر باز این زبان ها کنار می روند و زبان های خیلی نزدیک به زبان انسان به وجود می ایند.به این دلیل که نیاز به زبان های جدید احساس می شود .مانند اتفاقی که برای زمان اسمبلی افتاد.علت به وجود امدن زبان های مختلف سرعت بخشیدن به تولید برنامه است.و این زبان ها با توجه به تکنولوژی سخت افزاری دچار محدودیت می شوند و کار به جایی می رسد که ساختن سیستم عامل با c به زبان جاوا ترجیح داده می شود.الان در حال حاضر با این تکنولوژی موجود زبان c حرف اول رو میزنه اما اگه یک زمانی سرعت پردازش خیلی خیلی بالا بره دیگه زبان های سطح بالاتر می توانند جایگزین خوبی باشند.
    شما می تونید منتظر اون زمان باشید. اما لطفا (لااقل تا اون زمان) بعد از مطالعه بیشر نظر بدید

  25. #25

    نقل قول: دلیل عدم استقبال از Q t

    در مورد رباتیک هم که امروزه همه دارن از میکرو ARM استفاده میکنن که اون هم مدلهای ضعیفش فک کنم 3 مرحله خط لوله داره و یا توی این سالهای اخیر دیگه همه بردهای سیستم عامل دار استفاده میکنن. طرف باید خیلی تعطیل باشه بره سراغ چیپهای قدیمی مثل AVR و 8051 که بخواد اسمبلی براش مهم باشه. این قضیه که شما میگی برای دهه 80 اینا هست که چیپهای مثل z80 استفاده میشد (خود من اون موقع به دنیا نیومده بودم )
    خودتون هم تاکید بر این دارید که پیشرفت باعث کنار رفتن اسمبلی شده.پس مشکل چیست؟؟!!!!!
    فکر کنم هنوز متوجه نشدید چی گفتم. شما خبره اینکار هم باشید بازهم از کامپایلر کم میاری. برادر من انجام محاسبات برای جلوگیری از مواردی مثل هازاد و ... خیلی سخت پیچیده هست. تقریبا باید خبره اینکار باشی و اشتباهی هم نکنی حتی توی انتخاب ثبات. مثلا شاید بجای ax ثبات bx رو انتخاب کنی همه چی تموم شد. و یا مثلا اگر توی دو تا دستور پشت هم یه ثبات رو بیاری پایپ لاین رو به هم میریزی و ...
    اتفاقا کاملا نقل قولتون رو گرفتم.برنامه نویسی به زبان اسمبلی به دلیل اینکه خیلی با جزییات سر و کار داره سخت است. بنابراین باید اون جزییات رو هم حرفه ای کدنویسی کرد.و البته که برنامه نویسی با زبان اسمبلی خیلی سخته.خودتون هم تاکید دارید که خیلی سخت هستش.پس یک از علت های کنار رفتن اسمبلی سخت بودن ان هستش و به دنبال ان جایگزین شدن زبان های سطح بالا.
    مساله اینه که الان چند ساله که سرعت پردازنده ها به کندی رشد میکنه. تا سال 2002 تقریبا رشد 50 درصدی داشتیم یعنی برنامه نویس به برنامه هم دست نمی زد سرعتش هر دو سال دو برابر می شد. بعد تا تقریبا سال 2008 رشد 20 درصدی (یعنی هر 5 سال دو برابر) اما حالا؟! سرعت رشد اومده زیر 20 درصد. (منبع کتاب پروسسور پترسون چاپ 2013 ) و دلیلش هم به سد توان (power) معروف هست. تقریبا از سال 2002 صنعت تولید پردازنده به سمت موازی سازی و بعد چند هسته ای رفت و بعدش حتی چند هسته ای هم درست رشد نکرد (علتش اندازه پردازنده بود). بعد متوجه شدن پردازنده CISC اشتباه هست. شروع کردن استفاده از پردازنده های ریسک حتی اینتل هم پردازنده x86 رو ریسک کرد و روش یه لایه CISC گذاشت (اما بازهم اینکار تا یه مدت جواب داد).
    تمام حرف من هم این بود که با توجه به کم شدن رشد سرعت در صنعت پردازنده ها در حال حاضر زبانی مثل c رو بورس هست.اما اگر یک زمانی این صنعت رشد سریعش رو دوباره شروع کنه زبان هایی رو میشه اختراع کرد(در کل استفاده از زبان های موجود سطح بالاتر از c و یا اختراع یک زبان سطح بالا) که در نگاه برنامه نویس ها همین زبان c هم مانند اسمبلی سخت جلوه کنه.(که البته در ایران خیلی زود سختی زبان c حس شده ).
    شما می تونید منتظر اون زمان باشید. اما لطفا (لااقل تا اون زمان) بعد از مطالعه بیشر نظر بدید
    شما از روی چه حسابی می گویید که حرف های من حساب نشده است؟؟!!! این نقل قول هایی رو که در پست جدیدتون ذکر کردید خیلی با حرف های بنده در تناقض نبود و یک جورایی تایید حرف های بنده بود.!!! اما خلاصه کلام من از اول پست تا الان این بوده که با توجه به تکنولوژی در حال حاضر زبان c یک زبان برتری هستش.(البته با توجه به تکنولوژِی الان) و بعدش گفتم که چه بسا با رشد صنعت پردازنده زبان c هم به طور عمده کنار گذاشته شود.اما در اینکه در حال حاضر زبان c یک زبان قدرتمند هست شکی نیست ولی با رشد تکنولوژی زبان c هم خودش رو یک جورایی بازنشسته می کنه.

  26. #26

    نقل قول: دلیل عدم استقبال از Q t

    نقل قول نوشته شده توسط pishvaei مشاهده تاپیک
    بحث جالبی بود . واقعا لذت بردم . از همه کسانی که در بحث بودند مجدد تشکر میکنم. سوالی داشتم . همانطور که اغلب اساتید مستحضرند ، ما با استفاده از WPF از رزلوشن صفحه و محل قرارگیری کنترلها در صفحه تقریبا فارغ میشویم . آیا در استفاده از کیوت هم همچین امکانی داریم ؟
    در Qt شما بسیار راحتر از WPF میتونید با استفاده از Layout ها برای QWidget و تنظیمات مربوطه نسبت به اندازه صفحه نمایش اقدام کنید.
    و در QML میتونید هم از Layout ها و هم توسط کد نویسی QML با استفاده از خاصیت های مربوطه تنظیمات رو انجام دهید.

  27. #27

    نقل قول: دلیل عدم استقبال از Q t

    نقل قول نوشته شده توسط رضاس1000 مشاهده تاپیک
    اما خلاصه کلام من از اول پست تا الان این بوده که با توجه به تکنولوژی در حال حاضر زبان c یک زبان برتری هستش.(البته با توجه به تکنولوژِی الان) و بعدش گفتم که چه بسا با رشد صنعت پردازنده زبان c هم به طور عمده کنار گذاشته شود.اما در اینکه در حال حاضر زبان c یک زبان قدرتمند هست شکی نیست ولی با رشد تکنولوژی زبان c هم خودش رو یک جورایی بازنشسته می کنه.

    این سوال رو از خود سازنده C++‎ پرسیدند که آینده C++‎ رو چطور میبینید ؟ جوابش این بود که نمیتونم نظری بدم !
    واقعا نمیشه کسی نمیتونه مشخص کنه که چه زبانی رفتنیه چه زبانی موندنی ولی در بین اینهمه زبان اگر قرار باشه زبانی باقی بمونه اونم C/C++‎ خواهد بود.


    باید منتظر بود و دید... چه کسی فکر میکرد که کتابخانه ای با نام Qt داره میاد که راحتی کار رو با C++‎ به ارمغان بیاره ؟ در حالی که خیلی ها نا امید از این شده بودند که با C++‎ باید صدها خط کد بنویسید تا یه فرم رو ایجاد کنید ! همه چیز یکدفعه شد ! پس در آینده هم شکی نیست چنین اتفاقاتی شبیه این رخ بده.

  28. #28
    کاربر تازه وارد آواتار cpppro
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    In The Earth
    پست
    98

    نقل قول: دلیل عدم استقبال از Q t

    دوستان
    به این جمع .NET Native رو هم اضافه کنین.کامپایل برنامه نوشته شده با زبان سی شارپ به کدهای Native .
    اگه به فروم مورد نظر برین تقریبا بیشتر پستها در مورد این ویژگی جدید هست.

    http://blogs.msdn.com/b/dotnet/

    In our previous blog post introducing .NET Native, we talked about how .NET Native gives you the performance of C++‎ with the productivity of C#‎. Putting that in quantitative terms, Windows Store apps compiled with .NET Native start up to 60% faster and use up to 25% less reference set compared to when the apps are compiled with NGen. This means your users get into your app even faster after a tile tap!

  29. #29

    نقل قول: دلیل عدم استقبال از Q t

    بیایم مسئله رو ریشه‌ای تر بررسی کنیم. به نظر من صورت مسئله در درجه نیاز به اثبات داره. شما بفرمایید منظورتون از عدم استقبال چیه؟‌ چه استقبالی باید میشد که نشده؟ من در کیوت عدم استقبالی نمیبینم،‌بلکه برعکس از این میترسم که کیوت هم آینده‌ای مثل سی‌شارپ پیدا کنه و همه رو تبدیل به برنامه‌نویس(!!!) کنه.

  30. #30

    نقل قول: دلیل عدم استقبال از Q t

    بیایم مسئله رو ریشه‌ای تر بررسی کنیم. به نظر من صورت مسئله در درجه نیاز به اثبات داره. شما بفرمایید منظورتون از عدم استقبال چیه؟‌ چه استقبالی باید میشد که نشده؟ من در کیوت عدم استقبالی نمیبینم،‌بلکه برعکس از این میترسم که کیوت هم آینده‌ای مثل سی‌شارپ پیدا کنه و همه رو تبدیل به برنامه‌نویس(!!!) کنه.
    شما خودتون بهتر میدونید با اومدن دات نت برنامه نویسان سریع جذبش شدند و اگر همین الان در انجمن ؟ C#‎‎‎‎ یک مشکل داشته باشین دوستان لطف می کنند ظرف 1 ساعت 10 کامنت میزارن اما در این فروم و همچنین در اینترنت مستندات در مورد Qt واقعا کمه حالا از کتاب های لاتین بگیر تا فارسی خودمون
    البته من منظورم این نیست که این موضوع رو بزارم به خاطر ضعیف بودن Qt
    منظورم اینه چه مشکلاتی پیش روی ما قرار داره که باعث میشه از این فریمورک کمتر استقبال کنیم

  31. #31

    نقل قول: دلیل عدم استقبال از Q t

    شما خودتون بهتر میدونید با اومدن دات نت برنامه نویسان سریع جذبش شدند و اگر همین الان در انجمن ؟ C#‎‎‎‎‎‎ یک مشکل داشته باشین دوستان لطف می کنند ظرف 1 ساعت 10 کامنت میزارن اما در این فروم و همچنین در اینترنت مستندات در مورد Qt واقعا کمه حالا از کتاب های لاتین بگیر تا فارسی خودمون
    البته من منظورم این نیست که این موضوع رو بزارم به خاطر ضعیف بودن Qt
    منظورم اینه چه مشکلاتی پیش روی ما قرار داره که باعث میشه از این فریمورک کمتر استقبال کنیم
    باز دست دوستان در این انجمن درد نکنه که یک اموزشی رو در رابطه با کیوت گذاشتند.راحت طلبی زیاد باعث شده که کسی به کیوت در ایران توجه نکنه.چیزی که تو دانشگاه یاد میدن یک چیزهای خیلی ابتدایی در رابطه با c هستش.برنامه نویس بخواد از این محیط های نه چندان غنی استفاده کنه باید تمام عمرش رو صرف درست کردن کتابخونه باشه!!!!به خود زبان c تو ایران توجه نمیشه چه برسه به کیوت و کتابخونه هاش!!!.واقعا هم منبع فارسی وجود نداره.و باز دست این دوستان درد نکنه که یک اموزشی رو برای کیوت گذاشتند.کتاب کیوت به زبان انگلیسی وضعش بهتره و یک کتاب مفصلی هم در رابطه با کیوت رو در اینترنت دیدم.اما ای کاش ما هم مثل افغانستان زبان انگلیسی رو تسلط داشتیم!!!!!! اگه واقعا علم زبان c تو ایران رونق داشت الان ما سیستم عاملی به اسم رستم پهلوان رو داشتیم!!!!! ای کیوت

  32. #32

    نقل قول: دلیل عدم استقبال از Q t

    پست های قبلی رو خوندم! بعضی جواب ها کاملا از روی تعصب بود! اینکه کمتر فراگیر شده میتونه به همون دلیل کم بودن منابع و تصور اینکه همه سختی هایی که تو سی++ برای ساخت برنامه با محیط گرافیکی لازم بود اینجا هم نیازه.

    اندروید جاوا رو از منقرض شدن نجات داد. اما جاوا دلیل کنار رفتن اندروید میشه . پرفرمانس خیلی کم جاوا باعث شده که پردازندهای هشت هسته ای سامسونگ پرفرمانس کمتری نسبت به پردازنده دو هسته ای iPhone داشته باشن.
    کتابخونه های قدیمی و کند جاوا باعث شده که برنامه نویسهای بازهای حتی اندروید هم سراغ NDK برن که با C++‎‎‎‎‎‎‎‎‎ هست. مثلا یادمه که تا همین چند وقت پیش ( سال ۲۰۱۱) جاوا از OpenGL ES 1.2 (اگه اشتباه نکنم) استفاده می کرد و همون زمان NDK اندروید از OpenGL ES 2.
    بیشتر کتابخونه های حرفه ای دنیا با C++‎‎‎‎‎‎‎‎‎ طراحی میشن. نمونه اونها میشه OpenCV، OpenCL و دایرکت ایکس و ... اشاره کرد و بعد به زبانهای دیگه پورت میشن.

    و اما در مورد اندروید: اندروید با جاوا نوشته نشده. بر عکس هسته لینوکس داره که با C نوشته شده و درون هسته یه کتابخانه و کامپایلر برای جاوا ساخته شده.

    سعی کنید دلیل قانع کننده بیارید
    شما می دونید استفاده از ماشین مجازی چه مزیت هایی داره که با اطمینان دارید میگید جاوا اندروید رو منزوی میکنه ؟ مگه تنها مشکلی که وجود داره اینه که برنامه چه قدر سریع اجرا میشه؟! اصلا بحث امنیت و مدیریت حافظه و..... همه تو حاشیه هستند و فقط مهم هست که کی سریع تره؟!

    شما که تو جریان این قضیه هستید که هسته اندروید لینوکسی هست و با زبان سی نوشته شده پس حتما میدونید که توابع سیستمی که نقش بسیار زیادی تو سرعت سیستم دارند همه با زبان سی نوشته شده اند و ماشین مجازی از همون توابع پر سرعت داره استفاده میکنه! پس دلیلی نیست که به قول شما کتابخانه های قدیمی و کند جاوا باعث کند شدن سیستم اون قدری بشه که شما پردازنده 8 هسته ای رو با 2 هسته ای مقایسه میکنید! ( حالا این قضیه بماند که تو همین سیستم های اندرویدی اون پردازنده 8 هسته ای بنچ مارک ضعیف تری از رقیب های 4 هسته ی خودش داشت)
    اندروید نقص هایی داره و بحث کیفیت اندروید نیست اما مطمئن باشید اگه این سیستم ماشین مجازی سیستم کارآمدی نبود گوگل با این همه برنامه نویسی که داره سراغش نمی رفت!

    برسیم به اون قضیه که اون آقا حجم خروجی برنامه های Qt برای اندروید رو گفتن و شما بحث NDK رو وسط کشیدید. این حرف منطقی هست اما حجم بالا رو توجیه نمیکنه!!! مثلا استفاده از انجین هایی مثل cocos2D و امثال این ها که با زبان سی هستند ولی خروجی برای اندروید هم میدن رو برسی کنید میبینید که از همین قضیه NDK و این حرف ها استفاده کرده و حجم فایل خروجی یه چیز معقول هست. اما Qt نمیدونم از چه سیستمی استفاده میی کنه که اینفدر حجم کد بالا میره. این حجم بالا کد نیاز به اجرا شدن نداره!؟ Qt برای اندروید هنوز تا قابل قبول بودن خیلی فاصله داره. حالا خوب بودن بماند.

    از هر سیستمی باید به جاش استفاده کرد. سرعت برنامه های native بعضی جاها نیازه.بعضی جاها قابلیت های ماشین مجازی!
    خود من از Qt و قدرت Qml خیلی خوشم اومد و توی برنامه های ویندوزی دارم سعی میکنم از سی شارپ به سمت Qt بیام. تازه Qt توی سیستم های Embedded هم کاربرد هایی داره که اصلا همین موضوع من رو جذب خودش کرد. حالا همین سیستم که این قدر ازش تعریف کردم برای جایی مثل اندروید اصلا مناسب نیست. در آینده شاید Qt یه تغییری توی کامپایل شدنش برای اندروید به وجود بیاره و اون رو کارامد کنه اما الان....

    خیلی حرف زدم.برای تموم کردن بحث یه نقل قول از یکی از دوستام کنم که میگفت : برنامه نویسی رو یاد بگیر! زبون وسیله هست. شما بلد باشید برنامه نویسی کنید سوییچ کردن بین زبون ها اونقدرا سخت نیست! نیاز رو ببینید و براساس اون تصمیم بگیرید. هملا همین سی شارپ که همه ازش بد میگن! خیلی چه برنامه هایی که با این زبون نوشتن و چه پول هایی که در نیاوردن!

  33. #33

    نقل قول: دلیل عدم استقبال از Q t

    واقعا هم منبع فارسی وجود نداره
    Qtips.ir
    بنده خدا آقای سعید دادخواه این سایت رو درست کردند اونوقت توی الکسا زده روزانه 5.7 بازدید! (جالبتر اینکه اون 0.7 منم )
    اندروید جاوا رو از منقرض شدن نجات داد
    جواب شما موقع نصب JDK با فونت درشت داده شده!
    آره همونجا که نوشته 3Bilion Device ...
    منظورم اینه چه مشکلاتی پیش روی ما قرار داره که باعث میشه از این فریمورک کمتر استقبال کنیم
    چرا انتظار دارید استقبال بشه وقتی که VisualStudio , Windows , Stimul report , Telerik , DevExpress, SQLServer , .... مفت و مجانی در اختیار مردم (فعالان حوزه IT) قرار داره و توضیح دادن رایگان بودن Linux mint و پولی بودن ویندوز به جامعه از سخت ترین مسایل دنیای نرم افزار ایرانه!

    --------------------------------------------
    این سوال برام پیش اومده بود توی نت گشتم و جوابی ندیدم...
    راستش من میخواستم نوشتن extension برای PHP رو یاد بگیرم سوال اینجاست که چرا با ++C میشه نوشت‌ ولی با Qt نمیشه؟ با وجودی که میگن کارهایی که با cpp انجام میشد با Qt هم قابل انجامه؟
    البته جوابی بود که توی QtCentre دیده بودم. اگه میشه با Qt چنین کاری انجام داد لینکی چیزی پیدا کردید به ما هم بگید بررسی کنیم.
    آخرین ویرایش به وسیله سوداگر : جمعه 23 خرداد 1393 در 01:23 صبح

  34. #34

    نقل قول: دلیل عدم استقبال از Q t

    چرا انتظار دارید استقبال بشه وقتی که VisualStudio , Windows , Stimul report , Telerik , DevExpress, SQLServer , .... مفت و مجانی در اختیار مردم (فعالان حوزه IT) قرار داره و توضیح دادن رایگان بودن Linux mint و پولی بودن ویندوز به جامعه از سخت ترین مسایل دنیای نرم افزار ایرانه!
    اگر قرار باشه شما برای یک سازمان دولتی برنامه بنویسید آیا حاضرین ریسک استفاده از کامپوننت های کرک شده رو بپذیرید ؟
    چند وقت پیش من یک برنامه رو دیدم که طرف با سی شارپ نوشته وبه دلیل کرک نامناسب کامپوننت های Devexpresss و Telerik از کازر افتاده بود
    آیا دستوران C++‎ در Qt هم قابل استفاده است

  35. #35

    نقل قول: دلیل عدم استقبال از Q t

    اگر قرار باشه شما برای یک سازمان دولتی برنامه بنویسید آیا حاضرین ریسک استفاده از کامپوننت های کرک شده رو بپذیرید ؟
    فوق فوقش برای ارگان های دولتی میاد به جای استخدام یکنفر مسلط به DevExpress از یه WPF کار برای طراحی UI استفاده میکنه که اونهم با نرم افزار Blend که بازم کرک میشه ولی وسط راه از کار نمیفته کار میکنه!
    ولی خودم اگه قرار باشه برای ارگان دولتی چیزی بنویسم (تا حالا توفیق نداشتم) دسکتاپ رو با #CوWPF و تحت وب رو با PHP انجام میدم. چون این دوتا رو کامل بلدم Qt رو نصف و نیمه رفتم جلو وگرنه با Qt انجام میدادم (به خاطر سیاست های ماکروسافت!)
    آخرین ویرایش به وسیله سوداگر : جمعه 23 خرداد 1393 در 12:05 عصر

  36. #36

    نقل قول: دلیل عدم استقبال از Q t

    نقل قول نوشته شده توسط سوداگر مشاهده تاپیک
    راستش من میخواستم نوشتن extension برای PHP رو یاد بگیرم سوال اینجاست که چرا با ++C میشه نوشت‌ ولی با Qt نمیشه؟ با وجودی که میگن کارهایی که با cpp انجام میشد با Qt هم قابل انجامه؟
    شما چرا Qt رو یه زبان و C++‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎ رو یک زبان دیگه نمیدونید در تمام پست های شما من اینطور متوجه شدم که Qt رو یک زبان میدونید با این باوری که شما دارید فعلا متوجه نشدین که Qt زبان نیست ! اینو من زبونم مو در آورد ازبس تو پست ها اشاره کردم...
    اینکه با Qt نمیشه نوشت دلیل این نیست که نمیتونه کد کد C++‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎ هست شما میتونید هر کاری انجام دهید حالا توسط Qt یا توسط هر چیز دیگه ! هدف از کیوت طراحی رابط هستش نه extension نویسی برای PHP برای این کارا باید با سطوح پایینتر ار رو انجام دهید با کتابخانه های مناسبتر... البته من فکر نمیکنم با Qt نشه ! چون هرچی باشه کدهای نوشته شده C++‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎ هستند در کل مثل این میمونه که شما بخوای با دات نت برای PHP انواع extension هارو بنویسی به نظر شما غیر منطقی نیست !؟!؟!!!

    نقل قول نوشته شده توسط سوداگر مشاهده تاپیک
    فوق فوقش برای ارگان های دولتی میاد به جای استخدام یکنفر مسلط به DevExpress از یه WPF کار برای طراحی UI استفاده میکنه که اونهم با نرم افزار Blend که بازم کرک میشه ولی وسط راه از کار نمیفته کار میکنه!
    ولی خودم اگه قرار باشه برای ارگان دولتی چیزی بنویسم (تا حالا توفیق نداشتم) دسکتاپ رو با #CوWPF و تحت وب رو با PHP انجام میدم. چون این دوتا رو کامل بلدم Qt رو نصف و نیمه رفتم جلو وگرنه با Qt انجام میدادم (به خاطر سیاست های ماکروسافت!)
    در رابطه با این موضوع هم متاسفانه در ایران اینگونه هستش چون عادت کردن همه چیز رو رایگان استفاده کنن‌!
    مثلا از همون ویندوز چند صد دلاری که به ۵ هزارتومن هم نصبش میکنن بعد ما انتظار داشته باشیم با C++‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎ برنامه بنویسیم و بگیم قیمتش مثلا هست ۱ ملیون ؟ هیچوقت شخص یا شرکتی که برای سیستم عامل حاضر به خرج کردن پول نیست ۱۰۰٪ فرق دات نت با C++‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎ رو هم نخواهد فهمید که حالا بیاد پول خرج کنه و کیفیت و سرعت براش مهم باشه... تو ایران یکم دور از انتظاره من که شخصا اگه ببینم یه شرکتی بیاد بگه برام با C++‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎ بنویس شک میکنم !!!

    با این شرایط همون دات نت و همون کامپوننت های کرک شده و به ظاهر قدرتمند از سرشونم زیادیه !
    آخرین ویرایش به وسیله کامبیز اسدزاده : جمعه 23 خرداد 1393 در 14:13 عصر

  37. #37

    نقل قول: دلیل عدم استقبال از Q t

    ولی خودم اگه قرار باشه برای ارگان دولتی چیزی بنویسم (تا حالا توفیق نداشتم
    ) دسکتاپ رو با #CوWPF و تحت وب رو با PHP انجام میدم. چون این دوتا رو کامل بلدم Qt رو نصف و نیمه رفتم جلو وگرنه با Qt انجام میدادم (به خاطر سیاست های ماکروسافت!)
    من ترجیح میدم از مایکروسافت دوری کنم و سراغ فناوری ها و زبان های استاندارد برم برای خودم دلیل هم دارم
    اولش که سیلورلایت رو داد بیرون کلی روش تبلیغ میشد و جایگزینی کامل برای فلش ادوبی همینطور WPF
    اما اگر در نقشه راه مایکروسافت نگاه کنید توسعه آتی این دو متوقف شده و فقط از آن پشتیبانی میشه این به این معنی است که من دوسال الکی خودمو دلخوش کردم و وقتم هدر رفته براش
    اگر کسی صرفا از ویندوز مایکروسافت استفاده کنه دات نت عالیه ولی اگر یکم سر و گوشتون بجنبه و بخواین نیم نگاهی به سیستم عامل های دیگه مانند اندروید و لینوکس سرور مانند سنت او اس داشته باشین مجبورین از زبان هایی استفاده کنین که در آینده دغدغه ناسازگاری رو نداشته باشین دات نت قرار بود روی لینوکس هم اجرا بشه اما پروژه مونو ناموفق موند
    حالا اگر این قضیه لینوکس ملی هم صحت داشته باشه که وضع بدتر میشه دیگه
    حالا اگر این معیارها رو مد نظر قرار بدین باز هم میگین C#‎- WPF ؟

  38. #38

    نقل قول: دلیل عدم استقبال از Q t

    پیشنهاد میکنم در مورد Qt، GNU/Linux، Java، Wx و... :
    ۱) توی ایران دنبال کار استخدامی نباشید (مگه شرکت های خصوصی خیلی انگشت شمار!)
    ۲) آستینتونو بزنید بالا برنامه بنویسید و منتشر کنید (کاری که برنامه نویسایی که با فریموورک های لایسنس دار کد مینوسن نمیتونن بکنن به این راحتیا!)
    ۳) توی ایران دنبال کار استخدامی نباشید
    ۴) اگر علاقه دارید برنامه های متن باز منتشر کنید (اشتباه نکنید. از برنامه های متن بازم خیلی خوب میشه پول درآورد!)
    ۵) نا امید نشید. آینده دنیای کامپیوتر رو این تکنولوژی ها رغم میزنن.
    ششمین و مهمترین نکته اینکه تو ایران دنبال کار استخدامی نباشید!
    اگر به بهداشت و سلامت حیوانات علاقه دارید، از vetMD.ir دیدن کنید.
    وبلاگ شخصی من: fadavi.net

    اینجا کمتر سر می‌زنم. (تلگرام من)

  39. #39

    نقل قول: دلیل عدم استقبال از Q t

    نقل قول نوشته شده توسط why.darkness مشاهده تاپیک
    در تمام پست های شما من اینطور متوجه شدم که Qt رو یک زبان میدونید با این باوری که شما دارید فعلا متوجه نشدین که Qt زبان نیست ! اینو من زبونم مو در آورد ازبس تو پست ها اشاره کردم...
    زبان منم مو درآورد بس که گفتم زبانم عادت کرده به این ها اصل قضیه رو میدونم که کیوت یک فریمورک برای ++C هست شما به بزرگواری خودتون ببخشید
    هدف از کیوت طراحی رابط هستش
    این حرف دیگه واقعا از شما بعیده
    شما میفرمایید کارهایی مثل ارتباط با دیتابیس و ... هیچ ربطی به کیوت نداره؟!
    پس چرا اومدیم کیوت رو با #C مقایسه میکنیم دیگه! باید کیوت رو با winform , WPF و javaFX , ... مقایسه کنیم!!!
    البته من فکر نمیکنم با Qt نشه ! چون هرچی باشه کدهای نوشته شده C++‎‎‎‎‎‎‎‎ هستند
    منم همین رو میگم چرا وقتی ادعا میشه کیوت همون سطح دسترسی ++C رو داره (اگه نداره بگید؟) با ++C میشه نوشت و با کیوت نمیشه؟
    شما چرا Qt رو یه زبان و C++‎‎‎‎‎‎‎‎ رو یک زبان دیگه نمیدونید
    چون خودتون گفتید کیوت زبان نیست
    ----------------------------------------------
    در کل این پست از کسی مثل شما بعید بود

  40. #40

    نقل قول: دلیل عدم استقبال از Q t

    نقل قول نوشته شده توسط Amir 2010a مشاهده تاپیک
    حالا اگر این معیارها رو مد نظر قرار بدین باز هم میگین C#‎‎- WPF ؟
    نمیدونم شاید من خوب ننوشتم ...
    منظورم این بود که به خاطر همین سیاست های مضخرف ماکروسافت که گفتید اگه Qt رو به اندازه #C بلد باشم با Qt انجام میدم ولی چون الان به هر دلیلی (اساتید دانشگاه و تب #C در 4 سال پیش و ...) #C رو یاد گرفتم و کسی (جامعه) هم قصد دل کندن از محصولات رایگان!!! ماکروسافت رو نداره چرا بیام با چیزی که نصفه نیمه بلدم (Qt) انجامش بدم به خاطر اینکه نکنه یک شبه مردم ویندوز رو ول کنند و linux mint و اوبونتو و ... رو بچسبن و یه موقع مجبور بشم چیزی رو که با #C نوشتم دوباره نویسی کنم!!!

صفحه 1 از 4 123 ... آخرآخر

تاپیک های مشابه

  1. دلیل عدم استفاده از فیبر نوری در شبکه LAN؟
    نوشته شده توسط sajad_3dmax در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 30 شهریور 1389, 09:20 صبح
  2. دلیل عدم کاهش حجم دیتابیس
    نوشته شده توسط کاربر کوشا در بخش SQL Server
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 12 فروردین 1389, 12:45 عصر
  3. دلیل عدم فراخوانی رویداد در Sub New
    نوشته شده توسط reza6384 در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 01 مهر 1387, 23:43 عصر
  4. دلیل عدم انتشار پست
    نوشته شده توسط fazel_d در بخش توسعه وب (Web Development)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 30 شهریور 1387, 18:40 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •