نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: جمع اعداد کوچکتر از 0 در فست ریپورت

  1. #1

    جمع اعداد کوچکتر از 0 در فست ریپورت

    سلام
    آیا در فست ریپورت میشه برای جمع شرط گذاشت.مثلا جمع اعداد کوچکتر از 0 یک فیلد نمایش بده.ممنون

  2. #2

    نقل قول: جمع اعداد کوچکتر از 0 در فست ریپورت

    سلام.
    بله.
    با تابع sum و ترکیب اون با شرط.
    قبلش باید یک تابع دیگه رو از سمت دلفی به فست معرفی کنید.
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

  3. #3

    نقل قول: جمع اعداد کوچکتر از 0 در فست ریپورت

    قبلش باید یک تابع دیگه رو از سمت دلفی به فست معرفی کنید.
    این تیکش رو بلد نیستم
    میشه بهم بگی چطوری؟

  4. #4

    نقل قول: جمع اعداد کوچکتر از 0 در فست ریپورت


    unit Unit1;


    interface


    uses
    Windows, Messages, SysUtils, Variants, Classes, Graphics, Controls, Forms,
    Dialogs, frxDesgn, frxClass, StdCtrls;


    type
    TForm1 = class(TForm)
    frxReport1: TfrxReport;
    frxDesigner1: TfrxDesigner;
    Button1: TButton;
    function frxReport1UserFunction(const MethodName: String;
    var Params: Variant): Variant;
    procedure Button1Click(Sender: TObject);
    procedure FormCreate(Sender: TObject);
    private
    { Private declarations }
    public
    { Public declarations }
    end;


    var
    Form1: TForm1;


    implementation


    uses StrUtils;


    {$R *.dfm}


    function Test1(Arg1, Arg2: string): string;
    begin
    Result := 'You gave me ' + Arg1 + ' and ' + Arg2 + ' !';
    end;


    function Test2(Arg1: extended): extended;
    begin
    Result := Arg1 * Arg1;
    end;


    function Test3: string;
    begin
    Result := Application.ExeName;
    end;


    procedure Test4(S: string);
    begin
    ShowMessage(S);
    end;



    function TForm1.frxReport1UserFunction(const MethodName: String;
    var Params: Variant): Variant;
    begin
    if SameText(MethodName, 'Test1') then
    Result := test1(Params[0], Params[1])
    else if SameText(MethodName, 'Test2') then
    Result := Test2(Params[0])
    else if SameText(MethodName, 'Test3') then
    Result := Test3
    else if SameText(MethodName, 'Test4') then
    Test4(Params[0]);


    end;


    procedure TForm1.Button1Click(Sender: TObject);
    begin
    frxReport1.DesignReport;
    end;


    procedure TForm1.FormCreate(Sender: TObject);
    begin
    frxReport1.AddFunction('function Test1(Arg1, Arg2: string): string' , 'MyFunctions', 'this function takes 2 string and show you both');
    frxReport1.AddFunction('function Test2(Arg1: extended): extended' , 'MyFunctions', 'this function square a number');
    frxReport1.AddFunction('function Test3: string' , 'MyFunctions', 'this function returns Exe Name');
    frxReport1.AddFunction('procedure Test4(S: string)' , 'MyFunctions', 'this procedure shows string');
    end;


    end.


    اینجا رو هم ببینید:
    http://www.fast-report.com/public_do..._to_report.htm
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

  5. #5

    نقل قول: جمع اعداد کوچکتر از 0 در فست ریپورت

    اینم یه راه دیگه جمع کردنه

    [SUM(IIF(<Field> < 0,<Field>,0))]

  6. #6

    نقل قول: جمع اعداد کوچکتر از 0 در فست ریپورت

    داش یوسف اینا رو همونطوری راحت توی فست میشه فراخوانی کرد دیگه
    یعنی یه جورایی میشه مثل توابع خود فست؟

  7. #7

    نقل قول: جمع اعداد کوچکتر از 0 در فست ریپورت

    با تابع sum و ترکیب اون با شرط.

    شما هم همین کار رو کردید.

    قبلش باید یک تابع دیگه رو از سمت دلفی به فست معرفی کنید.
    حواسم به IIF نبود. برای همین گفتم از دلفی معرفی بشه.
    به هر حال خالی از لطف هم نشد!

    اینا رو همونطوری راحت توی فست میشه فراخوانی کرد دیگه
    در لیست توابع خود فست دیده می شه در Category که شما تعیین می کنید.
    اگر در پارامترها رعایت قوانین رو کنید مشکلی پیش نمیاد. برای مثال من توابعی مثل سه رقم سه رقم جدا کردن، یا تبدیل تاریخ به شمسی رو در خود فست هم گذاشتم.
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

تاپیک های مشابه

  1. چگونه می شود که اطلاعاتی را با نام و جمع اعداد مرتبطشان در ریپورت یا گرید ویو نمایش داد
    نوشته شده توسط m.ghorbani2000 در بخش تحلیل و طراحی بانک اطلاعات
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 19 آبان 1392, 21:02 عصر
  2. پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 19 آبان 1392, 20:51 عصر
  3. جمع دوتا memo با هم در فست ریپورت
    نوشته شده توسط Delphi7_love در بخش ابزارهای گزارش سازی در دلفی
    پاسخ: 8
    آخرین پست: پنج شنبه 17 شهریور 1390, 13:40 عصر
  4. فارسی نشدن اعداد در کنترل rtf فست ریپورت
    نوشته شده توسط khoshblagh در بخش ابزارهای گزارش سازی در دلفی
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 19 مرداد 1388, 06:19 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •