نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: دسترسی به یک آبجکت از اکتویتی دیگر

  1. #1

    دسترسی به یک آبجکت از اکتویتی دیگر

    درود و خسته نباشید خدمت اساتید
    من توی یه قسمت از برنامم گیر کردم .. لطفا هرکی چیزی بلده بگه

    ******من از Basic4android استفاده میکنم

    سوال 1 :میخوام از توی یه اکتویویتی دیگه Visible یک Label رو که توی یه اکتویتی دیگه هست فالس "ترو" کنم یا برعکس ..
    سوال 2 : و این تغییر سیو بشه ...(ینی اگه کاربر برنامه رو بست دوباره همه چی نشه مث اولش ! )
    دوستان من تغریبا مبتدی هستم و اگه میشه کامل توضیح بدین .. خیلی سپاسگزار

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    TEH
    پست
    2,919

    نقل قول: دسترسی به یک آبجکت از اکتویتی دیگر

    میتونید یک متغیر سراسری داشته باشید بصورت static
    static Boolean visibleStatus=false;
    دیگه این متغیر در کل برنامه و اکتیویتی ها در دسترس خواهد بود. هنگام نیاز این مقدار رو true false کنید.

  3. #3

    نقل قول: دسترسی به یک آبجکت از اکتویتی دیگر

    مرسی از پاسخت .. من دیگه واقعا نا امید شده بودم از سوال کردن توی انجمن ها چون هیشکی جواب نمیداد

    داش ولی اینو کجای برنامه استفاده کنم ؟ توی Sub Globals ؟ کجا ؟

    چجوری فراخوانیش کنم که فالس یا ترو بشه ؟
    مثلا رویدادش رو توی زدن یه دکمه چی بنویسم ؟

    و چجوری این تغییر ذخیره بشه ینی اگه کاربر رفت بیرون یا حتا بروزرسانی کرد این حفظ بشه

    یه خرده کامل تر توضیح بده .. مرسی

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    TEH
    پست
    2,919

    نقل قول: دسترسی به یک آبجکت از اکتویتی دیگر

    1- میتونی یه کلاس برای تمام استاتیکها بسازی و تمام مقادیر استاتیک رو اونجا بریزی.

    public class StaticObjects{
    public static Boolean visibleStatus = false;
    }

    2- فراخوانی :
    myBooleanVar = StaticObjects.visibleStatus;
    دقیقا مثل یک متغیره.
    3- کد بالا مقدارش رو میخونه اینم بهش مقدار میده:
    StaticObjects.visibleStatus= true;
    4- استاتیک مقدارش آخرین چیزی که بهش میدی رو نگه میداره. اول ران شدن برنامه ایجاد و تا موفع بسته شدن برنامه توی حافظه میمونه.

  5. #5

    نقل قول: دسترسی به یک آبجکت از اکتویتی دیگر

    مرسی مهندس .. کارت درسته .. ولی داداش من یه بازی مرحله ای دارم درست میکنم ... اگه سیو نشه بدرد نمیخوره

    یه بازی مثل آفتابه که مرحله هاش قفله و تا وقتی که مرحله قبل قفل رو رد نکردی قفل مرحله بعد باز نمیشه توی لیست ...


    من چون اون قفلا جریانشونو بلد نیستم میخوام کل لیبل رو فالس کنم و بگم : تا وقتی که رد نکردی ترو نشه لیبل مرحله فلان ....

    اگه ایده ای واسه این کار داری خواهشا بهم بگو

تاپیک های مشابه

  1. چگونگی دسترسی به کنترل های فرم های دیگر
    نوشته شده توسط samprp در بخش C#‎‎
    پاسخ: 38
    آخرین پست: یک شنبه 24 اسفند 1393, 19:37 عصر
  2. دسترسی به wcf در یک دامین دیگر در سیلورلایت
    نوشته شده توسط peymannaji در بخش Silverlight
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 14 اسفند 1391, 12:40 عصر
  3. نمایش یک فرم مانند آبجکت درون فرم دیگر
    نوشته شده توسط vahid64 در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 07 دی 1388, 07:43 صبح
  4. سوال: چگونگی دسترسی به آبجکت های فرم دیگر از یک فرم
    نوشته شده توسط Salar Ashgi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 08 تیر 1388, 12:52 عصر
  5. دسترسی به فایلها در شاخه هایی دیگر
    نوشته شده توسط yazdan در بخش PHP
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 02 شهریور 1383, 18:04 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •