نمایش نتایج 1 تا 14 از 14

نام تاپیک: ارور هنگام باز شدن فرم

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار forodo
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    شهر جدید پردیس
    پست
    1,468

    ارور هنگام باز شدن فرم

    سلام
    دوستان لطفاً بگید این برای چی ارور میده:
    همین الان میخوام.
    این همون ارورایی که details و continue داره و من detailse رو زدم و تکه اول که همیشه میگه مشکل کجاست رو قرار دادم:
    See the end of this message for details on invoking 
    just-in-time (JIT) debugging instead of this dialog box.

    ************** Exception Text **************
    System.Runtime.InteropServices.COMException (0x80004005): Error HRESULT E_FAIL has been returned from a call to a COM component.
    at System.Windows.Forms.UnsafeNativeMethods.CoCreateI nstance(Guid& clsid, Object punkOuter, Int32 context, Guid& iid)
    at System.Windows.Forms.AxHost.CreateWithLicense(Stri ng license, Guid clsid)
    at System.Windows.Forms.AxHost.CreateInstanceCore(Gui d clsid)
    at System.Windows.Forms.AxHost.CreateInstance()
    at System.Windows.Forms.AxHost.GetOcxCreate()
    at System.Windows.Forms.AxHost.TransitionUpTo(Int32 state)
    at System.Windows.Forms.AxHost.CreateHandle()
    at System.Windows.Forms.Control.CreateControl(Boolean fIgnoreVisible)
    at System.Windows.Forms.Control.CreateControl(Boolean fIgnoreVisible)
    at System.Windows.Forms.AxHost.EndInit()
    at PJ.frmViewLetter.InitializeComponent()
    at PJ.frmViewLetter..ctor(String tablename)
    at PJ.frmKartabl.dgvJari_CellDoubleClick(Object sender, DataGridViewCellEventArgs e)
    at System.Windows.Forms.DataGridView.OnCellDoubleClic k(DataGridViewCellEventArgs e)
    at System.Windows.Forms.DataGridView.OnDoubleClick(Ev entArgs e)
    at System.Windows.Forms.Control.WmMouseUp(Message& m, MouseButtons button, Int32 clicks)
    at System.Windows.Forms.Control.WndProc(Message& m)
    at System.Windows.Forms.DataGridView.WndProc(Message& m)
    at System.Windows.Forms.Control.ControlNativeWindow.O nMessage(Message& m)
    at System.Windows.Forms.Control.ControlNativeWindow.W ndProc(Message& m)
    at System.Windows.Forms.NativeWindow.Callback(IntPtr hWnd, Int32 msg, IntPtr wparam, IntPtr lparam)

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار forodo
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    شهر جدید پردیس
    پست
    1,468

    نقل قول: ارور هنگام باز شدن فرم ( خیلی خیلی فوری )

    ارورش اینه:
    مشکل کجاست؟
    error hresult e_fail has been returned from a call to a com component

  3. #3

    نقل قول: ارور هنگام باز شدن فرم ( خیلی خیلی فوری )

    کدی که نوشتین رو اگه بزارین بهتر میشه نظر داد اگه از دست کسی بر بیاد
    یه قسمتی رو بزارین که ویژوال داره بهش گیر میدده

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار forodo
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    شهر جدید پردیس
    پست
    1,468

    نقل قول: ارور هنگام باز شدن فرم ( خیلی خیلی فوری )

    نقل قول نوشته شده توسط hosseinbarnamenevis مشاهده تاپیک
    کدی که نوشتین رو اگه بزارین بهتر میشه نظر داد اگه از دست کسی بر بیاد
    یه قسمتی رو بزارین که ویژوال داره بهش گیر میدده
    خیلی کد هستش.
    روی خط خاصی اشاره نکرده آخه.
    تقریباً 2000 خط کد.
    مشکل همینه که معلوم نیست به چی گیر داده.

  5. #5

    نقل قول: ارور هنگام باز شدن فرم ( خیلی خیلی فوری )

    خط یه خط اجراش کنید ببینید تویه کدوم خط به مشکل میخورین
    منم گاهی اینجور مشکلات رو دارم
    ولی مهمه که بدونید کدوم خط باعث این ارور شده
    از try هم استفاده کنید ممکنه متن اروری که بهتون میده متفاوت باشه و بهتر بتونه کمک کنه

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار forodo
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    شهر جدید پردیس
    پست
    1,468

    نقل قول: ارور هنگام باز شدن فرم ( خیلی خیلی فوری )

    نقل قول نوشته شده توسط hosseinbarnamenevis مشاهده تاپیک
    خط یه خط اجراش کنید ببینید تویه کدوم خط به مشکل میخورین
    منم گاهی اینجور مشکلات رو دارم
    ولی مهمه که بدونید کدوم خط باعث این ارور شده
    از try هم استفاده کنید ممکنه متن اروری که بهتون میده متفاوت باشه و بهتر بتونه کمک کنه
    آخه الان دارن از برنامه استفاده می کنن و توی کامپیوتر کاربری که به مشکل خورده ویزوال وجود نداره و متاسفانه بعضی جاها try catch رو جا انداختم.
    مشکلات دیگه ای هم بوده که توی سیستم من نشون نمی داده ولی توی سیستم اونا ارور میومده ولی حلش کردم ولی اینو اصلاً نمیفهمم چی می گه.
    فقط توی کامپیوتر این کاربر ارور می ده و مشکل از سیستمه ولی بالاخره باید مشکل پیدا بشه و فع بشه.
    توی google سرچ کردم و این موارده ولی من سردرنیاوردم.

  7. #7

    نقل قول: ارور هنگام باز شدن فرم ( خیلی خیلی فوری )

    و اینکه بخره این ارور بلخره یه قسمتی اجرا میشه
    کجاست ؟ فورم لود؟ بات ها؟ تکست چنج ها؟ 2000 خط کدتون که تویه یه چی نیستن که

  8. #8

    نقل قول: ارور هنگام باز شدن فرم ( خیلی خیلی فوری )

    یه سوال؟ از کامپاننت خاصی استفاده میکنید؟

  9. #9

    نقل قول: ارور هنگام باز شدن فرم ( خیلی خیلی فوری )

    توی گوگل که سرچ میکنی چندین راه حل برای این مشکل انجام شده یکی اش رو امتحان کن .

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار forodo
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    شهر جدید پردیس
    پست
    1,468

    نقل قول: ارور هنگام باز شدن فرم ( خیلی خیلی فوری )

    نقل قول نوشته شده توسط hosseinbarnamenevis مشاهده تاپیک
    یه سوال؟ از کامپاننت خاصی استفاده میکنید؟
    برق رفت حالا توی این هیروویری
    از 4تا dll که شاید مال اونا باشه استفاده می کنم:
    1- microsoft.office.introp.word
    2- microsoft.office.introp.excel
    که برای اینه که فایل ورد یا اکسلی که از بانک فراخوانی می کنه رو به pdf تبدیل کنم.
    3- acropdflib
    4- axacropdflib
    که برای اینه که اون pdf رو توی کنترل axacropdf که برای برنامه acrobat reader هست نمایش بدم.
    تابعی که باهاش اطلاعات رو ازبانک می خونم:
            private void GetbufferTextDakheliLettere()
    {
    try
    {
    SqlConnection con =
    new SqlConnection(clsForms.ConnectionString);

    SqlDataAdapter da = new SqlDataAdapter();
    DataSet ds = new DataSet();

    da.SelectCommand = new SqlCommand();
    da.SelectCommand.Connection = con;
    da.SelectCommand.CommandType = CommandType.Text;
    da.SelectCommand.CommandText = @"SELECT FileFile, FormateFile
    FROM tblErsali
    WHERE ID = (SELECT LetterID
    FROM tblDaryafti
    WHERE ID = " + Program.LetterIdDaryafti + ")";

    con.Open();
    da.Fill(ds, "Word_Get");
    con.Close();

    buffer = (byte[])ds.Tables["Word_Get"].Rows[0]["FileFile"];
    FormateFile = ds.Tables["Word_Get"].Rows[0]["FormateFile"].ToString();
    }
    catch (Exception)
    {

    }
    }

    و با این به pdf تبدیل و توی کنترل مربوطه به آکروبات ریدر نشون می دم.
                GetbufferTextDakheliLettere();
    if (FormateFile == ".docx" || FormateFile == ".doc")
    {
    try
    {
    string TempFile = Path.GetTempFileName();
    File.WriteAllBytes(TempFile, buffer);
    File.Move(TempFile, TempFile + FormateFile);

    Microsoft.Office.Interop.Word.Application appWord = new Microsoft.Office.Interop.Word.Application();
    wordDocument = appWord.Documents.Open(TempFile + FormateFile);
    wordDocument.ExportAsFixedFormat(TempFile + ".pdf", WdExportFormat.wdExportFormatPDF);
    axAcroPDF1.src = TempFile + ".pdf";
    }
    catch (Exception)
    {

    }
    }
    else if (FormateFile == ".xlsx" || FormateFile == ".xls")
    {
    try
    {
    string TempFile = Path.GetTempFileName();
    File.WriteAllBytes(TempFile, buffer);
    File.Move(TempFile, TempFile + FormateFile);
    ExportWorkbookToPdf(TempFile + FormateFile, @"C:\bbb.xlsx");
    axAcroPDF1.src = @"C:\bbb.xlsx" + ".pdf";
    }
    catch (Exception)
    {

    }

    }

    نقل قول نوشته شده توسط kavayo مشاهده تاپیک
    توی گوگل که سرچ میکنی چندین راه حل برای این مشکل انجام شده یکی اش رو امتحان کن .
    توی گوگل سرچ کردم و چیزی سردرنیاوردم. توی پست 6 هستش.

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار forodo
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    شهر جدید پردیس
    پست
    1,468

    نقل قول: ارور هنگام باز شدن فرم ( خیلی خیلی فوری )

    دوستان اگر کسی به این مشکل برخورده لطفاً راهنمایی بکنه.

  12. #12
    کاربر تازه وارد آواتار krasus
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    پست
    96

    نقل قول: ارور هنگام باز شدن فرم ( خیلی خیلی فوری )

    نقل قول نوشته شده توسط forodo مشاهده تاپیک
    سلام
    دوستان لطفاً بگید این برای چی ارور میده:
    همین الان میخوام.
    این همون ارورایی که details و continue داره و من detailse رو زدم و تکه اول که همیشه میگه مشکل کجاست رو قرار دادم:
    See the end of this message for details on invoking 
    just-in-time (JIT) debugging instead of this dialog box.

    ************** Exception Text **************
    System.Runtime.InteropServices.COMException (0x80004005): Error HRESULT E_FAIL has been returned from a call to a COM component.
    at System.Windows.Forms.UnsafeNativeMethods.CoCreateI nstance(Guid& clsid, Object punkOuter, Int32 context, Guid& iid)
    at System.Windows.Forms.AxHost.CreateWithLicense(Stri ng license, Guid clsid)
    at System.Windows.Forms.AxHost.CreateInstanceCore(Gui d clsid)
    at System.Windows.Forms.AxHost.CreateInstance()
    at System.Windows.Forms.AxHost.GetOcxCreate()
    at System.Windows.Forms.AxHost.TransitionUpTo(Int32 state)
    at System.Windows.Forms.AxHost.CreateHandle()
    at System.Windows.Forms.Control.CreateControl(Boolean fIgnoreVisible)
    at System.Windows.Forms.Control.CreateControl(Boolean fIgnoreVisible)
    at System.Windows.Forms.AxHost.EndInit()
    at PJ.frmViewLetter.InitializeComponent()
    at PJ.frmViewLetter..ctor(String tablename)
    at PJ.frmKartabl.dgvJari_CellDoubleClick(Object sender, DataGridViewCellEventArgs e)
    at System.Windows.Forms.DataGridView.OnCellDoubleClic k(DataGridViewCellEventArgs e)
    at System.Windows.Forms.DataGridView.OnDoubleClick(Ev entArgs e)
    at System.Windows.Forms.Control.WmMouseUp(Message& m, MouseButtons button, Int32 clicks)
    at System.Windows.Forms.Control.WndProc(Message& m)
    at System.Windows.Forms.DataGridView.WndProc(Message& m)
    at System.Windows.Forms.Control.ControlNativeWindow.O nMessage(Message& m)
    at System.Windows.Forms.Control.ControlNativeWindow.W ndProc(Message& m)
    at System.Windows.Forms.NativeWindow.Callback(IntPtr hWnd, Int32 msg, IntPtr wparam, IntPtr lparam)

    لطفا کل متن ارور رو قرار بدین.

    راستی به کاربر بگین برنامه رو به صورت run as adminastrator اجرا کنه ببینه درست میشه یا نه ؟

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار forodo
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    شهر جدید پردیس
    پست
    1,468

    نقل قول: ارور هنگام باز شدن فرم ( خیلی خیلی فوری )

    نقل قول نوشته شده توسط krasus مشاهده تاپیک
    لطفا کل متن ارور رو قرار بدین.

    راستی به کاربر بگین برنامه رو به صورت run as adminastrator اجرا کنه ببینه درست میشه یا نه ؟
    بقیه ارور نیست. توضیحاتی در مورد برنامه هستش.
    اینکار رو هم کردند ولی نشده.

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار forodo
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    شهر جدید پردیس
    پست
    1,468

    نقل قول: ارور هنگام باز شدن فرم ( خیلی خیلی فوری )

    هیچ کس همچین مشکلی براش پیش نیومده؟

تاپیک های مشابه

  1. ارور دادن در هنگام باز شدن فرم
    نوشته شده توسط l4dl4d در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 12
    آخرین پست: پنج شنبه 16 شهریور 1391, 17:49 عصر
  2. سوال: ایجاد صدا هنگام باز شدن فرم جدید
    نوشته شده توسط mohsen gh در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 22 اسفند 1389, 21:45 عصر
  3. پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 26 خرداد 1388, 11:22 صبح
  4. پاسخ: 10
    آخرین پست: یک شنبه 10 اردیبهشت 1385, 06:10 صبح
  5. وارد کردن پسورد Dbisam در هنگام باز شدن فرم
    نوشته شده توسط پریسا نامدار در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 28 شهریور 1383, 15:28 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •