نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: دریافت user agent کاربر

  1. #1

    Unhappy دریافت user agent کاربر

    سلام دوستان
    من ی چیزی می خوام که user agent یا همان مشخصات کاربران ثبت کنه یا ایمیل کنه؟
    اگه چیزی می دونید لطفا بهم بگید چون خیلی بهش احتیاج دارم!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    409

    نقل قول: دریافت user agent کاربر

    تو PHP با استفاده از متغییر SERVER_$ تمام اطلاعات رو می تونی بدست بیاری

  3. #3

    نقل قول: دریافت user agent کاربر

    می تونی بی زحمت یه مثال (نمونه کد کامل)برام بنویسی به طوری که اونو ثبت یا به ایمیل ارسال کنه؟خیلی بهش احتیاج دارم!!

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    409

    نقل قول: دریافت user agent کاربر

    میتونی کل متغییر SERVER_$ رو بریزی تو متغییر بعد اون متغییر رو به ایمیل خودت ارسال کنی یا بهترش اینه که کلشو تو یه فایل text ذخیره کنی و وقتی که حجم فایل به 1 مگابایت رسید اونو به خودت ایمیل کنی و بعد فایل ر پاک کنی .
    راه کار های زیادی میشه گفت .
    $user_agent=$_SERVER;
    mail("webmaster@example.com",subject,$user_agent," From: $from\n");

    تو این مثال خودت subject و from رو هر چی دوست داری بزار و جای ایمیلی که دادم ایمیل خودتو بزار

  5. #5

    نقل قول: دریافت user agent کاربر

    دستت درد نکنه ولی من پلاگین های نصب شده روی مرورگر کاربر را می خوام!همچین چیزی میشه؟

تاپیک های مشابه

  1. حرفه ای: کلاس کامل پردازش مرورگر کاربر(User Agent)
    نوشته شده توسط funpatogh در بخش PHP
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 08 مهر 1389, 09:10 صبح
  2. دریافت تاریخ از کاربر با textbox
    نوشته شده توسط hasti.lm در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 06 آذر 1386, 14:43 عصر
  3. دریافت پارامتر از کاربر برای عملگر Like
    نوشته شده توسط سعید مشکین فر در بخش Access
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 12 آبان 1386, 17:55 عصر
  4. دریافت ورودی از کاربر توسط یک تابع api
    نوشته شده توسط zoncpp در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 20 خرداد 1386, 12:52 عصر
  5. دریافت ورودی از کاربر توسط یک تابع api
    نوشته شده توسط zoncpp در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 17 خرداد 1386, 09:05 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •