نمایش نتایج 1 تا 16 از 16

نام تاپیک: محیط Qt ایا از برنامه نوشته شده و اجرا شده فایل exe می سازد؟

  1. #1

    محیط Qt ایا از برنامه نوشته شده و اجرا شده فایل exe می سازد؟

    سلام.موردی که در کیوت برای من سوال شده این است که در محیط های معمول زبان c مثل dev و امثالهم وقتی برنامه رو کامپایل می کنیم علاوه برای ابجکت یک فایل exe هم درست میشه.اما در کیوت وقتی یک برنامه ای رو کامپایل می کنم و در اون محیط اجرا میکنم در طی این فرایند فایل های ابجکت تولید میشه ولی فایلی که پسوند exe داشته باشه رو در فولدر مربوط به پروژه نمیبینم.و این برام کمی عجیبه!!!!

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    TEH
    پست
    2,919

    نقل قول: محیط Qt ایا از برنامه نوشته شده و اجرا شده فایل exe می سازد؟

    چرا ساخته میشه بهتره مسیرش رو در task manager دنبال کنید.

  3. #3

    نقل قول: محیط Qt ایا از برنامه نوشته شده و اجرا شده فایل exe می سازد؟

    منظورم این نبود که کیوت چه قدر از سی پی یو و حافظه رو گرفته.منظور من فایل exe ای هستش که در کامپایلرها به همراه makefile و object ها به وجود میاد.به طوری که وقتی روی exe کلیک کردیم برنامه اجرا بشه.امیدوارم متوجه منظورم شده باشید.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    TEH
    پست
    2,919

    نقل قول: محیط Qt ایا از برنامه نوشته شده و اجرا شده فایل exe می سازد؟

    منم منظورتون رو فهمیدم . منظورم راست کلیلک و انتخاب گزینه open file location هست.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    TEH
    پست
    2,919

    نقل قول: محیط Qt ایا از برنامه نوشته شده و اجرا شده فایل exe می سازد؟

    معمولا در مسیر پروژه فولدری که تهش _debug هست میسازه سپس داخلش اگه فولدر debug رو ببینید معموا exe اونجاست.

  6. #6

    نقل قول: محیط Qt ایا از برنامه نوشته شده و اجرا شده فایل exe می سازد؟

    سلام

    qDebug() << qApp->applicationDirPath();
    qDebug() << qApp->applicationFilePath();

  7. #7

    نقل قول: محیط Qt ایا از برنامه نوشته شده و اجرا شده فایل exe می سازد؟

    الان فایل exe رو پیدا کردم.اما یک مشکلی هست.ببینید صفحه کنسولی که در عکس زیر می بینید از روی سورس قسمت Qt Console Application به وجود اومده.چنین پروژه ای رو وقتی ران می کنم خیلی راحت و بدون اشکال صفحه ی کنسولی رو باز می کنه.اما وقتی از مسیر exe ای که براش درست شده اقدام به باز کردن فایل exe می کنم صفحه ی کنسولی رو نشون میده اما همراهش هم یک جور پیغام هشدار رو میده

    u3.png

  8. #8

    نقل قول: محیط Qt ایا از برنامه نوشته شده و اجرا شده فایل exe می سازد؟

    نقل قول نوشته شده توسط رضاس1000 مشاهده تاپیک
    الان فایل exe رو پیدا کردم.اما یک مشکلی هست.ببینید صفحه کنسولی که در عکس زیر می بینید از روی سورس قسمت Qt Console Application به وجود اومده.چنین پروژه ای رو وقتی ران می کنم خیلی راحت و بدون اشکال صفحه ی کنسولی رو باز می کنه.اما وقتی از مسیر exe ای که براش درست شده اقدام به باز کردن فایل exe می کنم صفحه ی کنسولی رو نشون میده اما همراهش هم یک جور پیغام هشدار رو میده

    u3.png

    به خاطر کامپال به صورت داینامیکی شما باید در کنار فایل exe برنامه فایل Qt5Cored.dll رو داشته باشید معمولا در مسیر نصب شده Qt باید این فایل رو جستجو و در مسیر برنامه خودتون کپی کنید...

  9. #9

    نقل قول: محیط Qt ایا از برنامه نوشته شده و اجرا شده فایل exe می سازد؟

    نقل قول نوشته شده توسط why.darkness مشاهده تاپیک
    به خاطر کامپال به صورت داینامیکی شما باید در کنار فایل exe برنامه فایل Qt5Cored.dll رو داشته باشید معمولا در مسیر نصب شده Qt باید این فایل رو جستجو و در مسیر برنامه خودتون کپی کنید...
    فایل رو در کنار Qt5Cored.dll قرار دادم اما درست نشد.
    u3.png

  10. #10

    نقل قول: محیط Qt ایا از برنامه نوشته شده و اجرا شده فایل exe می سازد؟

    اينجا رو يک نگاه بنداز + به وسيله برنامه Find dll ميتونی dll هايی که تو برنامه استفاده شده رو مشاهده کنی

  11. #11

    نقل قول: محیط Qt ایا از برنامه نوشته شده و اجرا شده فایل exe می سازد؟

    امکان داره این موضوع به خاطر فرق نسخه پولی و غیر پولی اون باشه؟

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    TEH
    پست
    2,919

    نقل قول: محیط Qt ایا از برنامه نوشته شده و اجرا شده فایل exe می سازد؟

    خیر این لامسب(qt) مثل vs حالیش نیست که خودش dll مربوط رو کنار پروژه بندازه. باید تک تک dll هایی که برای اجرای برنامه های qt لازمه رو از مسیرهای اصلی کنار فایل exe قرار بدید.

  13. #13

    نقل قول: محیط Qt ایا از برنامه نوشته شده و اجرا شده فایل exe می سازد؟

    يکی از اين تفاوت های نسخه رايگان با لايسنس های پولی همين stand alone بودنشن هست از تفاوت های ديگش اطلاع ندار البته آموزش هايی هم برای کامپايل استاتيک تو کيوت وجود داره که ديگه در اون صورت برنامه شما نياز به dll های کيوت نخواهد داشت, يک نمونه آموزش کامپايل استاتيک رو ميتونيد اينجا و اينجا ببينيد اما خودم هنوز تست نکردم

  14. #14

    نقل قول: محیط Qt ایا از برنامه نوشته شده و اجرا شده فایل exe می سازد؟

    نقل قول نوشته شده توسط رضاس1000 مشاهده تاپیک
    فایل رو در کنار Qt5Cored.dll قرار دادم اما درست نشد.
    u3.png
    خب...
    راه حل....
    برید به این مسیر که در Qt شما شاید یکمی متفاوت باشه این نسخه MSVC هستش...

    C:\Qt\Qt5.3.0\5.3\msvc2013_opengl\bin

    اینجا هرچی .dll هست همرو کپی کنید در کنار برنامتون و مشکل حل خواهد شد. مال شما نسخه MainGW هست فکر کنم...

    معمولا Qt5Cored.dll

    دلیل اینکه این خطاهارو میده واضحه داره میگه فایل dll فلان رو نمیشناسم ! پس باید در کنارش حتما وجود داشته باشه که در نسخه Dynamic برای Qt این یک مورد عادی هستش مگر نمیگم Qt رو به صورت Static کامپایل کنید که فعلا پیشنهاد نمیکنم...

    به هر فایلی که خطا میده اون فایل رو باید در کنار برنامتون داشته باشید.


    به چند نکته هم اشاره کنم :

    معمولا وقتی در حالت Debug برنامه رو کامپایل میکنید خطا برای عدم وجود Qt5Cored.dll میده و در صورتی که در حالت Release کامپایلش کنید خطایی شامل Qt5Core.dll رو میده که معمولا حجم فایل های Debug بیشتر از Release هستش شناسه مشخصه این دو مورد هم از کلمه اضافه d در فایل های dll قابل تشخیصه مثلا Qt5Cored.dll مربوط به Debug هست و Qt5Core.dll مربوط به Release پس به این مورد هم توجه کنید که متناسب با نوع کامئایل برنامه فایل های مربوطه رو در کنارش قرار بدین.

  15. #15

    نقل قول: محیط Qt ایا از برنامه نوشته شده و اجرا شده فایل exe می سازد؟

    هاهاهاها درست شد.از همگی ممنونم.
    مگر نمیگم Qt رو به صورت Static کامپایل کنید که فعلا پیشنهاد نمیکنم...
    علت اینکه روش static رو فعلا پیشنهاد نمی کنید چیه؟ایا برای انجام این روش پیش نیازش مهارت داشتن در پروژه کیوت هست؟

  16. #16

    نقل قول: محیط Qt ایا از برنامه نوشته شده و اجرا شده فایل exe می سازد؟

    نقل قول نوشته شده توسط رضاس1000 مشاهده تاپیک
    هاهاهاها درست شد.از همگی ممنونم.

    علت اینکه روش static رو فعلا پیشنهاد نمی کنید چیه؟ایا برای انجام این روش پیش نیازش مهارت داشتن در پروژه کیوت هست؟
    مهارت به کنار و در جای خوذ...
    ولی وقتی شما فعلا در مرحله یادگیری و تجزیه تحلیل Qt هستید همون نسخه Dynamic رو پیشنهاد میکنم و درضمن استفاده از نسخه Static به کار ما نمیاد چون ریلیز دادن از این نسخه بدون داشتن لیسانس غیرقانونی هستش.

    من خودمم از نسخه Dynamic استفاده میکنم و مشکلی هم نمیبینم مگه نمیگم شما خیلی حساس باشی به وجود این فایل های dll در کنار برنامه در این صورت خب پشنهاد همون نسخه Static خواهد بود.

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 25 دی 1391, 19:29 عصر
  2. پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 13 دی 1388, 18:28 عصر
  3. اجرا شدن برنامه بعد از باز کردن هر فایل EXE
    نوشته شده توسط M8SPY_OK در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 25 مرداد 1386, 15:26 عصر
  4. تفاوت بین برنامه اجرا از فایل Exe و فایل سورس
    نوشته شده توسط احمد رایان در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 8
    آخرین پست: شنبه 30 دی 1385, 21:32 عصر
  5. کدی برای نشون دادن برنامه هایی که قبلاً اجرا شده بود !
    نوشته شده توسط shahin_man در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 12 اسفند 1384, 00:54 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •