نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: WPF DataGrid Binding

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار ali_up1
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    tehran
    پست
    57

    Question WPF DataGrid Binding

    با سلام خدمت دوستان و اساتید
    نمیدونم سوالم را جای درستی مطرح میکنم یا نه!!

    من توی EF نیاز به Dynamic Crosstab داشتم، تیکه کدی پیدا کردم که این کارو میکنه، ولی مشکلی که الان با این کد دارم اینه که خروجی
    این کد یه <Dictionary<string, Dictionary<string, string هستش و من نمیتونم اینو به DataGrid خودم bind کنم
    key=string ستون اول دیتای بنده است (نام پرسنل)
    value=Dictionary<string,string ستون های dynamic دیتاس یعنی keyاش اسم ستون و value اش مقدار ستون

    مثلا"
    AD.PNG

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار aroshanzamir
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    462

    نقل قول: WPF DataGrid Binding

    سلام شما می خواهی فیلد علی یونسی و 50000 را به گرید بایند کنی ؟ درست می گم ؟

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار ali_up1
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    tehran
    پست
    57

    نقل قول: WPF DataGrid Binding

    سلام،
    اره رفیق میخوام این کارو بکنم،یعنی من یه ستون دارم با عنوان "پرسنل" و با داده علی یونسی،ستون بعدی من "حقوق روزانه" و با داده 50000
    عمل pivot یا crosstab

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1392
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    111

    نقل قول: WPF DataGrid Binding

    سلام دوست عزیز به نظر بنده بهتره اول بریزی تو دیتا تیبل و بعد دیتاتییبل رو بریزی تو دیتا گرید که به این صورت میشه(فضای اسمی System.Data باید اصافه شده باشه)
    DataTable dt = new DataTable();
    dt.Columns.Add("name");
    dt.Columns.Add("Salery");
    dt.Rows.Add("Mohseni","500000");
    DataGrid1.ItemsSource = dt.AsDataView();


تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 21 دی 1391, 18:45 عصر
  2. پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 02 خرداد 1389, 09:45 صبح
  3. Bind کردن DataGrid با استفاده از فیلتر
    نوشته شده توسط یاسر بیرقی در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 30 مهر 1384, 13:49 عصر
  4. bind کردن دستی یک ستون DataGrid
    نوشته شده توسط zrahimic در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 14 دی 1383, 10:16 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •