صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمایش نتایج 41 تا 80 از 118

نام تاپیک: آموزش ساخت وب سرویس و استفاده در اندروید

  1. #41

    نقل قول: آموزش ساخت وب سرویس و استفاده در اندروید

    نقل قول نوشته شده توسط star_game مشاهده تاپیک
    ضمن تشکر از harani عزیز بابت آموزش بسیار خوبش من هنوز موفق به دریافت اطلاعات از سرور نشدم و ارور میده(جلسه ششم قسمت اول)
    میشه راجع به thread هم توضیح بدهید من نمی دونم مشکل از کجاست؟؟
    [2014-08-31 10:34:06 - telbook] ActivityManager: Warning: Activity not started, its current task has been brought to the front
    اینی که شما زدی ارور برنامه س و به این دلیل که برنامه ای که دارید اجرا میکنید در حال حاضر اجراست خطای خاصی نیست . مشکل را در پنجره ی logcat ببینید ن پنجره consol
    thread هم چز مباحث جاواست شما بایستی در جاوا به یک مهارتی برسید سپس بحث وب سرویس را دنبال نمایید فکر کنم برای شما زود باشد .
    آخرین ویرایش به وسیله harani : یک شنبه 09 شهریور 1393 در 18:31 عصر

  2. #42

    نقل قول: آموزش ساخت وب سرویس و استفاده در اندروید

    دوستانی که علاقه دارند آپلود و یا گرقتن عکس وب سرویس هم یاد بگیرن توسط لایک کردن موضوع درخواست خود را مطرح کند اگر استقبال شد این موضوع رو هم اضافه میکنم .

  3. #43

    Thumbs up نقل قول: آموزش ساخت وب سرویس و استفاده در اندروید

    منتظر آپلود و یا گرقتن عکس وب سرویس

  4. #44

    نقل قول: آموزش ساخت وب سرویس و استفاده در اندروید

    سلام دوستان من یه نمونه پیدا کردم و الان بصورت عالی کار میکنه فقط با حروف فارسی مشکل داره تمام توضیحاتو هم خوندم اما جواب نداد و بصورت علامت ؟ ذخیره میشه این کدهای php هستش:
    کانفیگ :
    <?php


    /*
    * All database connection variables
    */


    define('DB_USER', "root"); // db user
    define('DB_PASSWORD', ""); // db password (mention your db password here)
    define('DB_DATABASE', "androidhive"); // database name
    define('DB_SERVER', "localhost"); // db server
    ?>

    اتصال :
    <?php


    /**
    * A class file to connect to database
    */
    class DB_CONNECT {


    // constructor
    function __construct() {
    // connecting to database
    $this->connect();
    }


    // destructor
    function __destruct() {
    // closing db connection
    $this->close();
    }


    /**
    * Function to connect with database
    */
    function connect() {
    // import database connection variables
    require_once __DIR__ . '/db_config.php';


    // Connecting to mysql database
    $con = mysql_connect(DB_SERVER, DB_USER, DB_PASSWORD) or die(mysql_error());


    // Selecing database
    $db = mysql_select_db(DB_DATABASE) or die(mysql_error()) or die(mysql_error());


    // returing connection cursor
    return $con;
    }


    /**
    * Function to close db connection
    */
    function close() {
    // closing db connection
    mysql_close();
    }


    }


    ?>


    اینسرت :

    <!DOCTYPE html>
    <html>
    <head>
    <meta charset="UTF-8">
    <title></title>
    </head>
    <body>
    <?php
    /*
    * Following code will create a new product row
    * All product details are read from HTTP Post Request
    */


    // array for JSON response
    $response = array();


    // check for required fields
    if (isset($_POST['name']) && isset($_POST['price']) && isset($_POST['description'])) {

    $name = $_POST['name'];
    $price = $_POST['price'];
    $description = $_POST['description'];


    // include db connect class
    require_once __DIR__ . '/db_connect.php';


    // connecting to db
    $db = new DB_CONNECT();
    // mysql inserting a new row




    $result = mysql_query("INSERT INTO products(name, price, description) VALUES(N'$name', N'$price', N'$description')");
    // check if row inserted or not
    if ($result) {
    // successfully inserted into database
    $response["success"] = 1;
    $response["message"] = "Product successfully created.";


    // echoing JSON response
    echo json_encode($response);
    } else {
    // failed to insert row
    $response["success"] = 0;
    $response["message"] = "Oops! An error occurred.";

    // echoing JSON response
    echo json_encode($response);
    }
    } else {
    // required field is missing
    $response["success"] = 0;
    $response["message"] = "Required field(s) is missing";


    // echoing JSON response
    echo json_encode($response);
    }
    ?>
    </body>
    </html>



  5. #45

    نقل قول: آموزش ساخت وب سرویس و استفاده در اندروید

    دوست عزیز شما اگر شما قصد کمک داشته باشید خیلی عالی . اینی را که شما نوشتید خوب بود که توضیحی در هر قسمت آن درج کنید این چیزی را که شما نوشتید من در 8 قسمت به دوستان آموزش دادم دوستانی که این تایپک را دنبال میکنن افراد علاقه مندی بودند که با در رابطه با بحث وب سرویس آشنایی نداشتند و یا کم آشنا بودن این کد شما را به عنوان یک مثال خوب برای آموزشها میتوان در نظر گرفت ولی جاش اینجا نبود .چرا که ممکن باعث گیج شدن دوستان شود .
    توابع mysql در حال حاضر استفاده ای ندارد و جایگزین آن توابع mysqli است . که در واقع بهبود یافته ی توابع mysql است .
    اگه میخواین آموزشی بذارید یک آموزش با توضیحات کامل باشه ن copy-paste مطلب

    در نهایت من تشکر فراوان را از شما دارم .برای رفع مشکل فارسی در صفحه ی 1 همین تاپیک توضیح داده شده است .میتوانید به آن مراجعه کنید

  6. #46

    نقل قول: آموزش ساخت وب سرویس و استفاده در اندروید

    نقل قول نوشته شده توسط harani مشاهده تاپیک
    دوست عزیز شما اگر شما قصد کمک داشته باشید خیلی عالی . اینی را که شما نوشتید خوب بود که توضیحی در هر قسمت آن درج کنید این چیزی را که شما نوشتید من در 8 قسمت به دوستان آموزش دادم دوستانی که این تایپک را دنبال میکنن افراد علاقه مندی بودند که با در رابطه با بحث وب سرویس آشنایی نداشتند و یا کم آشنا بودن این کد شما را به عنوان یک مثال خوب برای آموزشها میتوان در نظر گرفت ولی جاش اینجا نبود .چرا که ممکن باعث گیج شدن دوستان شود .
    توابع mysql در حال حاضر استفاده ای ندارد و جایگزین آن توابع mysqli است . که در واقع بهبود یافته ی توابع mysql است .
    اگه میخواین آموزشی بذارید یک آموزش با توضیحات کامل باشه ن copy-paste مطلب

    در نهایت من تشکر فراوان را از شما دارم .برای رفع مشکل فارسی در صفحه ی 1 همین تاپیک توضیح داده شده است .میتوانید به آن مراجعه کنید
    ممنون اما همونطور که گفتم از روش های گفته شده استفاده کردم اما متاسفانه مشکل داره و فارسی ؟ ثبت میشه اگر ممکنه شما کدهارو اصلاح کنید

  7. #47

    نقل قول: آموزش ساخت وب سرویس و استفاده در اندروید

    ابتدا تگ title رو پاک کن و به جای تگ meta بنویس <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8">

    دوماً شما بایستی زمانی که دیتابیس را میسازید در قسمت callation مقدار utf خود را به utf8-general-ci تغییر دهید .
    سوماً در قسمت php بایستی مقادیر زیر را درج کنید (پس از کانکشن)
    ini_set('default_charset',"UTF-8");
    mysql_set_charset('utf8');
    header('Content-type: text/html; charset=UTF-8') ;

    اگر این نکات را رعایت کنید نباید در خصوص فارسی نشان دادن مشکلی پیش اید .
    از این پس سعی کنید از توابع mysqli استفاده کنید .

  8. #48

    نقل قول: آموزش ساخت وب سرویس و استفاده در اندروید

    نقل قول نوشته شده توسط harani مشاهده تاپیک
    ابتدا تگ title رو پاک کن و به جای تگ meta بنویس <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8">

    دوماً شما بایستی زمانی که دیتابیس را میسازید در قسمت callation مقدار utf خود را به utf8-general-ci تغییر دهید .
    سوماً در قسمت php بایستی مقادیر زیر را درج کنید (پس از کانکشن)
    ini_set('default_charset',"UTF-8");
    mysql_set_charset('utf8');
    header('Content-type: text/html; charset=UTF-8') ;

    اگر این نکات را رعایت کنید نباید در خصوص فارسی نشان دادن مشکلی پیش اید .
    از این پس سعی کنید از توابع mysqli استفاده کنید .
    ممنون دوست عزیز با این کار الان اطلاعات رو از دیتابیس بدون مشکل میخونه فقط وقتی که از برنامه اندروید یه رکورد اضافه میکنم اطلاعات بصورت علامت ? ذخیره میشه توی کدهای جاوا هم باید کد خاصی قرار بدم؟

    -------------------------------------------------------------
    Update

    تو کدهای جاوا توی متد
    POST باید یه تیکه کد utf-8 رو اضافه میکردم :D
    میزارم اینجا شاید کسی لازمش شد
    httpPost.setEntity(new UrlEncodedFormEntity(params,"utf-8"));
    آخرین ویرایش به وسیله barnamenevisjavan : چهارشنبه 12 شهریور 1393 در 20:42 عصر

  9. #49

    نقل قول: آموزش ساخت وب سرویس و استفاده در اندروید

    این رو هم استفاده کردید ؟ که در قسمت callation مقدار utf خود را به utf8-general-ci تغییر

    تنها پیشنهادی به شما دارم این است که توابع mysql را به mysqli تغیر دهید (که مثل mysql فقط یک متغیر con اضافه تر میگرد)
    ممکن است قسمت admin شما از فونت فارسی پشتیبانی نمیکند .
    اگه ام جواب نگرفتید دیگه باید تو فوروم php سوالتون رو بپرسید .
    یه سوال شما برای وب تون رابط کاربری میخواین ؟ اگه لازم نیست پس مشکلی نداره خود داده ها در وب بصورت ? باشد

  10. #50

    نقل قول: آموزش ساخت وب سرویس و استفاده در اندروید

    نقل قول نوشته شده توسط harani مشاهده تاپیک
    این رو هم استفاده کردید ؟ که در قسمت callation مقدار utf خود را به utf8-general-ci تغییر

    تنها پیشنهادی به شما دارم این است که توابع mysql را به mysqli تغیر دهید (که مثل mysql فقط یک متغیر con اضافه تر میگرد)
    ممکن است قسمت admin شما از فونت فارسی پشتیبانی نمیکند .
    اگه ام جواب نگرفتید دیگه باید تو فوروم php سوالتون رو بپرسید .
    یه سوال شما برای وب تون رابط کاربری میخواین ؟ اگه لازم نیست پس مشکلی نداره خود داده ها در وب بصورت ? باشد
    ممنون تو پست بالا هم گفتم مشکل دیگه به کلی رفع شده فقط الان توی سی پنل هاست شخصیم فایل هارو آپلود کردم و اطلاعات رو تغییر دادم ولی برنامه کار نمیکنه آیا روی هاست شخصی کار نمیکنه؟
    الان این خطارو میده
    Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Unknown MySQL server host 'http' (25) in /home/shadoowi/public_html/login/android_connect/db_connect.php on line 28
    Unknown MySQL server host 'http' (25)
    Warning: mysql_close(): no MySQL-Link resource supplied in /home/shadoowi/public_html/login/android_connect/db_connect.php on line 42


    توی هاستم یه دیتابیس ساختم براش یه یوزر ساختم و فیلدهای موردنیاز هم ایجاد کردم و اطلاعات هاست رو داخل فایل کانکشن قرار دادم
    آخرین ویرایش به وسیله barnamenevisjavan : چهارشنبه 12 شهریور 1393 در 22:35 عصر

  11. #51

    نقل قول: آموزش ساخت وب سرویس و استفاده در اندروید

    این موضوع را با پشتیبانی هاستتون در میان بذارید شاید مشکل از هاست باشد . خطوط ارور گرفته رو هم بررسی کنید .

  12. #52

    نقل قول: آموزش ساخت وب سرویس و استفاده در اندروید

    با تشکر از دوست عزیزمان که زحمت کشیدند و این مطالب را در اینجا قرار دادن
    من دو تا سوال داشتم
    یک اینکه من هم مثل بعضی از دستان توی حروف فارسی مشکل دارم ، فقط در هنگام نمایش ، در دیتابیس درست ذخیره میشه ، تمام کارهای بالا را هم انجام دادم
    دوم اینکه روشی که شما گفتید برای امنیتش که کار باید کرد که اطلاعات به صورت رمز نگاری رد و بدل بشه
    باز هم ممنون

  13. #53

    نقل قول: آموزش ساخت وب سرویس و استفاده در اندروید

    نقل قول نوشته شده توسط singel مشاهده تاپیک
    با تشکر از دوست عزیزمان که زحمت کشیدند و این مطالب را در اینجا قرار دادن
    من دو تا سوال داشتم
    یک اینکه من هم مثل بعضی از دستان توی حروف فارسی مشکل دارم ، فقط در هنگام نمایش ، در دیتابیس درست ذخیره میشه ، تمام کارهای بالا را هم انجام دادم
    دوم اینکه روشی که شما گفتید برای امنیتش که کار باید کرد که اطلاعات به صورت رمز نگاری رد و بدل بشه
    باز هم ممنون
    بزودی اگه فرصت کنم یه نمونه کامل کامل (ثبت/حذف/ویرایش) بصورت کاملا آنلاین بدون مشکل فارسی قرار میدم

  14. #54

    نقل قول: آموزش ساخت وب سرویس و استفاده در اندروید

    دوست عزیز در مورد امنیت استفاده از این روش هم بحث کنید

  15. #55
    کاربر دائمی آواتار esideli
    تاریخ عضویت
    خرداد 1393
    محل زندگی
    ماهشهر
    پست
    140

    نقل قول: آموزش ساخت وب سرویس و استفاده در اندروید

    harani عزیز واقعا لطف کردین که این آموزش رو گزاشتین.

    من فعلا قصد استفاده از وب سرویس رو ندارم ولی از اونجا که کمی php بلدم، فقط می خوام بدونم وقتی که از این کد استفاده میشه:
    کد HTML:
    HttpPost post = new HttpPost("http://192.168.2.222/telBook/?action=insert");
    مقدار متغیر action به صورت post ارسال میشه دیگه؟

    یه توضیح هم درباره مشکلات حروف فارسی در php بدم و روش حل مشکلاتش :

    موارد زیرطبق تجربه شخصی بوده و امتحان شدس:

    برای استفاده از زبان فارسی در صفحات وب باید به نحوه ذخیره و بازیابی اطلاعات توجه کنیم.

    1_ ذخیره صفحات با رمزنگاری Encoding UTF-8 :

    برای اینکه صفحات با محتوای فارسی به درستی ذخیره بشن باید با انکدینگ یو تی اف 8 ذخیره بشن. برای تعین انکدینگ صفحه ، قبل از ذخیره صفحه باید اون رو انتخاب کنیم که توی شکل نحوه تعیین انکدینگ در ویرایشگر phpDesigner رو نشون دادم:

    utf-8.png

    2_تعیین نحوه خواندن اطلاعات صفحه برای مرورگر:

    برای اینکه صفحات فارسی بدرستی در مرورگر قابل مشاهده باشن باید از تگ <meta> درون تگ <head> به صورت زیر استفاده کنیم:

    کد HTML:
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8"/>
    3_ ذخیره و بازیابی اطلاعات فارسی از بانک اطلاعاتی:

    موقع ساخت جدول برای ذخیره اطلاعات فارسی در بانک اطلاعاتی می تونیم از رمزنگاری utf8_unicode_ci یا utf8_persian_ci برای کالکشن هر جدول و هر ستون از جدول استفاده کنیم.


    برای بازیابی اطلاعات هم قبل از زدن کوئری و بعد از اتصال به بانک از دو قطعه کد زیر جهت تعین رمزنگاری استفاده کنید:

    mysql_query('SET NAMES \'utf8\'');

    mysql_set_charset('utf8');

    البته اگه از دستورات mysqli استفاده می کنید i رو هم خودتون اضافه کنید.

  16. #56

    نقل قول: آموزش ساخت وب سرویس و استفاده در اندروید

    سلام
    دوستان فرق بین api و وب سرویس چیه ؟؟؟

  17. #57
    کاربر دائمی آواتار mfaridi
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    بندر عباس
    پست
    260

    نقل قول: آموزش ساخت وب سرویس و استفاده در اندروید

    از کلاس volley برای وب سرویس استفاده کنید مزیتهای بیشتری داره و خود گوگل معرفیش کرده

  18. #58

    نقل قول: آموزش ساخت وب سرویس و استفاده در اندروید

    نقل قول نوشته شده توسط singel مشاهده تاپیک
    سلام
    دوستان فرق بین api و وب سرویس چیه ؟؟؟
    api یا Application Programming Interface در واقع رابط پیاده سازی توسط نرم افزار است که به دیگر برنامه ها اجازه میدهد با آن ارتباط برقرار کند .

    در واقع وب سرویس نوعی api است که از http استفاده میکند (البته در برخی مانند soap از روشهای دیگری برای ارتباط مانند SMTP استفاده میکنند )
    آخرین ویرایش به وسیله harani : یک شنبه 23 شهریور 1393 در 19:11 عصر

  19. #59

    نقل قول: آموزش ساخت وب سرویس و استفاده در اندروید

    نقل قول نوشته شده توسط mfaridi مشاهده تاپیک
    از کلاس volley برای وب سرویس استفاده کنید مزیتهای بیشتری داره و خود گوگل معرفیش کرده
    در این مورد میتوانید راهنمایی کنید که دوستان از جمله خود من بیشتر بدانیم .

  20. #60
    کاربر دائمی آواتار ho3ein.3ven
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    بوشهر
    پست
    1,185

    نقل قول: آموزش ساخت وب سرویس و استفاده در اندروید

    سلام
    ممنون از آموزش خوبتون
    ببخشید کی طریقه آپلود کردن فایل رو میگید ؟

  21. #61

    نقل قول: آموزش ساخت وب سرویس و استفاده در اندروید

    نقل قول نوشته شده توسط ho3ein.3ven مشاهده تاپیک
    سلام
    ممنون از آموزش خوبتون
    ببخشید کی طریقه آپلود کردن فایل رو میگید ؟
    من خواستم آموزش آپلود و گرفتن عکس رو بگم ولی استقبال زیاد خوب نبود شما میتوانید از سایت w3schools آموزش خودتون رو ببنید

  22. #62

    نقل قول: آموزش ساخت وب سرویس و استفاده در اندروید

    دوست عزیز harani
    با تشکر از راهنمایی ها و آموزش های خوبتون
    در صورتی که براتون مقدوره به اموزشاتون ادامه بدین تا همه بتونیم از اطلاعات شما استفاده کنیم

  23. #63

    نقل قول: آموزش ساخت وب سرویس و استفاده در اندروید

    سلام دوست عزیز
    یه سئوال دارم این نرم افزارهای وایبر واتس اپ از وب سرویس استفاده می کنن یا سوکت؟

  24. #64

    نقل قول: آموزش ساخت وب سرویس و استفاده در اندروید

    نقل قول نوشته شده توسط علی اکبر مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزیز
    یه سئوال دارم این نرم افزارهای وایبر واتس اپ از وب سرویس استفاده می کنن یا سوکت؟
    از هر دوش
    برای چت کردن از سوکت برای ارائه خدمات از وب سرویس .

  25. #65

    نقل قول: آموزش ساخت وب سرویس و استفاده در اندروید

    سلام دوستان
    ممنون بابت آموزش های خوبتون
    فقط مشکل Forbidden برای من حل نشده
    حتی پروژه رو بردم داخل www باز خطای Forbidden میده

  26. #66

    نقل قول: آموزش ساخت وب سرویس و استفاده در اندروید

    نقل قول نوشته شده توسط amin_a_y مشاهده تاپیک
    سلام دوستان
    ممنون بابت آموزش های خوبتون
    فقط مشکل Forbidden برای من حل نشده
    حتی پروژه رو بردم داخل www باز خطای Forbidden میده
    عرض شود خدمت حضرت عالی که اولاً شما فایلای وب تون رو باید داخل یک فولدر (با نام پروژتون) بکنید و سپس در www کپی کنید اینکار را کردید ؟
    سپس wamp رو بالا بیارین لوکال هاست رو تو url بنویسید سپس پروژتون رو انتخاب کنید .
    پس از انتخاب به من بگید در قسمت url اسم پروژتون فقط میاد یا میزنه localhost/project name ? اگر اسم پروژتون فقط میاد شما یک / + localhost (یا ip تون) رو قبل از آن بیندازید .

  27. #67

    نقل قول: آموزش ساخت وب سرویس و استفاده در اندروید

    سلام دوستان. ببخشید من توی بخش:
    حال برنامه را اجرا کنید برنامه کرش کرد ;-) چون permission اینترنت ندادی اگه دوباره کرش کرد بایستی کدهای نوشته شده ی بالا را در یک Thraed بیندازید چون thread network متفاوت است با thread برنامه . در نهایت باید در قسمت log ها به رنگ سبز (info) کد 200 را با tag
    Status Code ببینید
    خب این جلسه هم تموم شد . جلسه ی بعد نحو ه ی گرفتن داده های وب ایجاد شده را در اندروید را میگم (که من در textview میریزم) به امید استقبال شما دوستان .
    من چجوری باید Thread کنم؟
    php رو بلدم کاملا اما توی اندروید چون 1 ماه دارم کار میکنم حرفه ای نیستم.
    لطفا کمکم کنید کارم گیره.
    البته من کلاسم رو اینطوری public class MainActivity extends Thread نوشتم اما به onCreate گیر میده
    خیلی ممنون میشم کمکم کنید

  28. #68
    کاربر جدید آواتار virus2009
    تاریخ عضویت
    آبان 1393
    محل زندگی
    Main Activity
    پست
    23

    نقل قول: آموزش ساخت وب سرویس و استفاده در اندروید

    با تشکر از Harani عزیز بابت آموزش خوبشون

    نقل قول نوشته شده توسط dalmif مشاهده تاپیک
    سلام دوستان. ببخشید من توی بخش:

    من چجوری باید Thread کنم؟
    php رو بلدم کاملا اما توی اندروید چون 1 ماه دارم کار میکنم حرفه ای نیستم.
    لطفا کمکم کنید کارم گیره.
    البته من کلاسم رو اینطوری public class MainActivity extends Thread نوشتم اما به onCreate گیر میده
    خیلی ممنون میشم کمکم کنید
    به صورت پیش فرض تمامی کد هایی که شما داخل اکتیویتی ها قرار میدید بر روی Main thread اجرا میشن، به main thread بعضی مواقع UI Thread هم می گویند یعنی کار اون ساخت رابط کاربری اکتیویتی شما است، یعنی هرچی شما کد بیشتری داخل اکتیویتی اجرا کنید یا مثلا یک خط کد اجرا شدنش طول بکشد ( مثل گرفتن اطلاعات از دیتابیس ) زمان ساخته شدن رابط کاربری یا همان UI افزایش می یابد.
    حال به دلیل اینکه وصل شدن به اینترنت و گرفتن اطلاعات از آن ممکنه بعضی اوقات بسته به سرعت کاکنشن کم و زیاد شود، اندروید به شما اجازه اجرا کردن کد های مربوط به اتصال به اینترنت را نمی دهد به همین دلیل شما با خطا مواجه میشوید.
    در کل شما باید همیشه کارهایی که ربطی به UI ـتون ندارند رو در یک Thread جداگانه از Main Thread اجرا کنید تا از تاخیر در کارکرد نرم افزار جلوگیری شود.

    حال برای ساخت یک Thread جدا گانه میتوانید از کد زیر استفاده کنید :

    new Thread() {

    @Override
    public void run() {

    // کدهای خود را در این قسمت قرار دهید.

    }
    }.start();

  29. #69
    کاربر دائمی آواتار badname
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    محل زندگی
    زیر آسمون آبی
    پست
    327

    نقل قول: آموزش ساخت وب سرویس و استفاده در اندروید

    سلام دوستان ،
    کسی هست با وب سرویس آقای کمالان کار کرده باشه منو راهنمایی کنه ؟
    سابمیت میکنم "Error happened. Please try it later :(" بهم میده
    log:

    11-16 18:17:14.622: W/System.err(26145):     at java.lang.Thread.run(Thread.java:841)
    11-16 18:17:47.814: D/FragmentForm(26145): Response code is: 200
    11-16 18:17:47.844: D/Server response:(26145): -1<br />
    11-16 18:17:47.844: D/FragmentForm(26145): SendFormTask finished its task.



    هر جوری تست میکنم نمیشه ، یسری ام 404 میداد



    رفع شد پورت MySQL رو تنظیم نکرده بودم :)
    آخرین ویرایش به وسیله badname : یک شنبه 25 آبان 1393 در 22:52 عصر

  30. #70
    کاربر دائمی آواتار badname
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    محل زندگی
    زیر آسمون آبی
    پست
    327

    نقل قول: آموزش ساخت وب سرویس و استفاده در اندروید

    نقل قول نوشته شده توسط harani مشاهده تاپیک
    جلسه ی هفتم دریافت داده از وب سرویس در اندروید : قسمت دوم

    وارد بحث گرفتن داده ها از وب سرویس ایجاد شده میشویم .
    یکی از دوستان بپرسیده بود که من زمانی که در دیتابیسم از فارسی استفاده میکنم به شکل ؟؟؟ نشون داده میشود .
    خب در اینجا میخواهیم یکی از فنون آخر بروسلی رو به شما بگم برای رفع این مشکل کافی است بعد از connection تون به صورت زیر عمل کنید



    <?php

    $con = mysqli_connect("localhost","root","","teldb");

    if (mysqli_connect_errno()) {
    echo "Failed to connect to MySQL: " . mysqli_connect_error();
    }
    mysqli_set_charset($con,"UTF8");

    عبارت mysqli_set_charset داده های دیتابیس را به untf8 تبدیل میکند .
    اگر خروجی شما به شکل unicode در آمد مشکلی وجود ندارد چرا که مفسر آن را به این شکل تبدیل کرده است و در اندروید خواهی دید . که داده ها به صورت درست ظاهر میشود .

    سلام خسته نباشید ، این فن بروسلی تونو زدیم رو این وب سرویس سایت کمالان ولی درست نشد ، راهنمایی میکنید چیکار کنم ؟
    ممنون

  31. #71
    کاربر دائمی آواتار badname
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    محل زندگی
    زیر آسمون آبی
    پست
    327

    نقل قول: آموزش ساخت وب سرویس و استفاده در اندروید

    دوستان کمک کنید لطفا ، خیلی وقته درگیره فارسی کردنشم ... کسی نیست مارو یاری کنه

  32. #72

    نقل قول: آموزش ساخت وب سرویس و استفاده در اندروید

    اولاً مطمئن شوید که unicode محیط idea شما utf8 است یعنی مثلاً اگه از notepad++ است از قسمت encooding گزینه utf8 رو انتخاب کنید .
    دوماً شما بایستی زمانی که دیتابیس را میسازید در قسمت callation مقدار utf خود را به utf8-general-ci تغییر دهید .
    سوماً در قسمت php بایستی مقادیر زیر را درج کنید (پس از کانکشن)
    ini_set('default_charset',"UTF-8");
    mysqli_set_charset($con,'utf8');
    header('Content-type: text/html; charset=UTF-8') ;

    اگر این نکات را رعایت کنید نباید در خصوص فارسی نشان دادن مشکلی پیش اید .
    از این پس سعی کنید از توابع mysqli استفاده کنید .

  33. #73
    کاربر دائمی آواتار badname
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    محل زندگی
    زیر آسمون آبی
    پست
    327

    نقل قول: آموزش ساخت وب سرویس و استفاده در اندروید

    نقل قول نوشته شده توسط harani مشاهده تاپیک
    اولاً مطمئن شوید که unicode محیط idea شما utf8 است یعنی مثلاً اگه از notepad++ است از قسمت encooding گزینه utf8 رو انتخاب کنید .
    دوماً شما بایستی زمانی که دیتابیس را میسازید در قسمت callation مقدار utf خود را به utf8-general-ci تغییر دهید .
    سوماً در قسمت php بایستی مقادیر زیر را درج کنید (پس از کانکشن)
    ini_set('default_charset',"UTF-8");
    mysql_set_charset('utf8');
    header('Content-type: text/html; charset=UTF-8') ;

    اگر این نکات را رعایت کنید نباید در خصوص فارسی نشان دادن مشکلی پیش اید .
    از این پس سعی کنید از توابع mysqli استفاده کنید .
    تو notepad++ روی utf8-with BOM تنظیم کردم رو utf8 جواب نمیده .
    دیتابیسم رو روی
    utf8-general-ci تنظیم کردم
    my sqli ام هستم بدین صورت :

    public function __construct() {
    // CONNECT TO THE DATABASE
    $this->mysqli = new mysqli($this->DB_HOST, $this->DB_USER, $this->DB_PASS, $this->DB_NAME,"3306");
    if (mysqli_connect_errno()) {
    throw new Exception("Unable to connect to the database. Error number: " . $this->mysqli->connect_errno);
    }
    ini_set('default_charset',"UTF-8");
    mysql_set_charset('utf8');
    header('Content-type: text/html; charset=UTF-8');
    }

    ولی باز مشکلش حل نشد ، فارسی مشکل داره هنوز :((

  34. #74

    نقل قول: آموزش ساخت وب سرویس و استفاده در اندروید

    نقل قول نوشته شده توسط badname مشاهده تاپیک
    تو notepad++ روی utf8-with BOM تنظیم کردم رو utf8 جواب نمیده .
    دیتابیسم رو روی
    utf8-general-ci تنظیم کردم
    my sqli ام هستم بدین صورت :

    public function __construct() {
    // CONNECT TO THE DATABASE
    $this->mysqli = new mysqli($this->DB_HOST, $this->DB_USER, $this->DB_PASS, $this->DB_NAME,"3306");
    if (mysqli_connect_errno()) {
    throw new Exception("Unable to connect to the database. Error number: " . $this->mysqli->connect_errno);
    }
    ini_set('default_charset',"UTF-8");
    mysql_set_charset('utf8');
    header('Content-type: text/html; charset=UTF-8');
    }

    ولی باز مشکلش حل نشد ، فارسی مشکل داره هنوز :((
    utf8-with BOM نزارین رو utf8 بزارین . اگه درست نشد فایلها رو آپلود کنید لینکشو بزارین تو اینجا تا من بررسیش کنم .

  35. #75
    کاربر دائمی آواتار badname
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    محل زندگی
    زیر آسمون آبی
    پست
    327

    نقل قول: آموزش ساخت وب سرویس و استفاده در اندروید

    رو utf-8 که میزارم کلا سیستم از کار میوفته
    بفرمایید فایل

    ممنون


  36. #76

    نقل قول: آموزش ساخت وب سرویس و استفاده در اندروید

    فارسی از سمت وب ساپروت نمیشه یا کلاینت ؟؟ آیا به سرور مقدار فارسی ارسال میکنید ؟؟
    من تو فایل class dbhandler متدهای utf8 نمی بینم :

    class DBHandler {

    public function __construct() {
    // CONNECT TO THE DATABASE
    $this->mysqli = new mysqli($this->DB_HOST, $this->DB_USER, $this->DB_PASS, $this->DB_NAME);
    if (mysqli_connect_errno()) {
    throw new Exception("Unable to connect to the database. Error number: " . $this->mysqli->connect_errno);
    }
    }

    اگه واقعاً متدهای utf8 کارنمیکنن تو فورم php هم مطرح کنید .

    من برای اطمینان و امنیت کار شما پروژه شما را پاک کردم خیالتان راحت .
    آخرین ویرایش به وسیله harani : پنج شنبه 06 آذر 1393 در 23:13 عصر

  37. #77
    کاربر دائمی آواتار badname
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    محل زندگی
    زیر آسمون آبی
    پست
    327

    نقل قول: آموزش ساخت وب سرویس و استفاده در اندروید

    نقل قول نوشته شده توسط harani مشاهده تاپیک
    فارسی از سمت وب ساپروت نمیشه یا کلاینت ؟؟ آیا به سرور مقدار فارسی ارسال میکنید ؟؟
    کلا ساپورت نمیکنه همه جوره تستش کردم همه ش ؟؟؟ ذخیره میشه تو دیتابیس
    فک کنم این گره به دست شما باز میشه رفتم کل فروم PHP رو به چالش کشیدم کسی نتونست حلش کنه

  38. #78

    نقل قول: آموزش ساخت وب سرویس و استفاده در اندروید

    باشه ولی من دغدغه ی کاری زیادی دارم . میتونم بپرسم وب سایتتون چیکار میکنه چی میدین و میفرستین ؟؟ بگید که من سر فرصت روش کار میکنم یه فایل php براتون درست میکنم مفرستم .

  39. #79
    کاربر دائمی آواتار badname
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    محل زندگی
    زیر آسمون آبی
    پست
    327

    نقل قول: آموزش ساخت وب سرویس و استفاده در اندروید

    بعضی جاهام گفتن این مطالب شاید کمک کنه ولی نکرد شمام یه نگاه بندازید بد نیست :
    یک
    دو

  40. #80
    کاربر دائمی آواتار badname
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    محل زندگی
    زیر آسمون آبی
    پست
    327

    نقل قول: آموزش ساخت وب سرویس و استفاده در اندروید

    نقل قول نوشته شده توسط harani مشاهده تاپیک
    باشه ولی من دغدغه ی کاری زیادی دارم . میتونم بپرسم وب سایتتون چیکار میکنه چی میدین و میفرستین ؟؟ بگید که من سر فرصت روش کار میکنم یه فایل php براتون درست میکنم مفرستم .
    والا رو اندروید کار میکنم ، دارم device id و comment و زمان ارسال نظر و rate یا vote یا همون لایک رو میفرستم و همه اینارو نمایش میدم (دقیقا مثل نظرات و لایک و time زیر یه مطلب تو شبکه اجتماعی) ...، همین پروژه که دانلود کردین آماده ست همه اینکارارو انجام میده فقط مشکل فارسی داره ،،،،،
    با اینکه سرتون حسابی شلوغه ولی اگه بتونین کمک کنید حل شه این مشکل کمک بزرگی کردیدن ....
    با تشکر

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر

تاپیک های مشابه

  1. آموزش ساخت plug in با استفاده از Vb.net and C#‎.net
    نوشته شده توسط ghafoori در بخش مقالات مرتبط با Microsoft .Net Framework
    پاسخ: 26
    آخرین پست: شنبه 27 اردیبهشت 1393, 13:55 عصر
  2. آموزش: دانلود فیلم فارسی آموزش ساخت و استفاده از DLL در سی شارپ
    نوشته شده توسط m.webgard در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: پنج شنبه 29 اسفند 1392, 23:13 عصر
  3. آموزش: آموزش ساخت آمار سایت با استفاده از گلوبال وذخیره در دیتابیس
    نوشته شده توسط sasanrstm در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 10
    آخرین پست: چهارشنبه 04 دی 1392, 20:38 عصر
  4. آموزش: آموزش ساخت اسلاید شو با استفاده از WebMethod
    نوشته شده توسط fakhravari در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 7
    آخرین پست: پنج شنبه 23 آبان 1392, 20:00 عصر
  5. آموزش:*ساخت فایل XML از روی SQL برای استفاده در asp:menu*
    نوشته شده توسط maxpayn2 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 11
    آخرین پست: یک شنبه 28 بهمن 1386, 19:42 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •