نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: استفاده از cache در توابع امنیتی

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار abolfazl-z
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    فکر
    پست
    1,056

    استفاده از cache در توابع امنیتی

    سلام

    می خواستم بدونم که آیا استفاده از کش در توابعی چون is_user || is_admin مشکل ساز میتونه بشه ؟

    یعنی ممکن هست توی این فاصله زمانی که PHP در حال پردازش هست مشکلی پیش بیاد ؟

    function is_admin()
    {
    static $cache;
    if($cache !== null)
    return $cache;
    $cache = true;
    return $cache;
    }

  2. #2

    نقل قول: استفاده از cache در توابع امنیتی

    سلام.
    دقیقا توجیه cache شما چیه ؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار abolfazl-z
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    فکر
    پست
    1,056

    نقل قول: استفاده از cache در توابع امنیتی

    نقل قول نوشته شده توسط emadrezvani مشاهده تاپیک
    سلام.
    دقیقا توجیه cache شما چیه ؟
    مقدار کش هر چی باشه مهم نیست مهم این هست آیا کش توابع امنیتی مشکل ساز هست ؟

  4. #4

    نقل قول: استفاده از cache در توابع امنیتی

    قائده کار اینه که توابع امنیتی بر اساس وضع موجود تصمیم گیری کنند. حالا اینکه چی کش بشه و چطور استفاده بشه مهمه.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار abolfazl-z
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    فکر
    پست
    1,056

    نقل قول: استفاده از cache در توابع امنیتی

    نقل قول نوشته شده توسط emadrezvani مشاهده تاپیک
    قائده کار اینه که توابع امنیتی بر اساس وضع موجود تصمیم گیری کنند. حالا اینکه چی کش بشه و چطور استفاده بشه مهمه.
    شما فکر کنید که تابع is_admin در هر بار فراخوانی یک کوئری اجرا میکند.

  6. #6

    نقل قول: استفاده از cache در توابع امنیتی

    شما فکر کنید که تابع is_admin در هر بار فراخوانی یک کوئری اجرا میکند.
    باز هم متوجه اینکار نشدم. (نیاز این کار چیه ؟!‌)

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار abolfazl-z
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    فکر
    پست
    1,056

    نقل قول: استفاده از cache در توابع امنیتی

    نقل قول نوشته شده توسط emadrezvani مشاهده تاپیک
    باز هم متوجه اینکار نشدم. (نیاز این کار چیه ؟!‌)
    ای بابا :) شما هم گیر دادین به اینکه تابع چیکار میکند.

    شما فکر کنید در کل در این تابع یک عمل نسبتا سنگین صورت میگیره :|

  8. #8

    نقل قول: استفاده از cache در توابع امنیتی

    ای بابا :) شما هم گیر دادین به اینکه تابع چیکار میکند.

    شما فکر کنید در کل در این تابع یک عمل نسبتا سنگین صورت میگیره :|
    دانش کم من میگه که کمتر از این حالت کش استفاده کنم(حداقل به دلیل امنیتی). تابعی هم که شما مثال زدی حتی در پروژه های بزرگ هم به سادگی قابل پیاده سازی هست و نیازی به این کار نیست. اینکه سوال کردم که دلیل استفادش چیه منظورم همون کش کردن کار بود نه تایع شما.
    اگه شما دلیل خاصی مد نظرتون هست بگین تا ماهم یاد بگیریم.

تاپیک های مشابه

  1. استفاده از cache برای چندین ساعت
    نوشته شده توسط mehr83 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 04 خرداد 1388, 19:45 عصر
  2. سوال: استفاده پشت هم از توابع یک کلاس
    نوشته شده توسط هانی هاشمی در بخش Java SE : نگارش استاندارد جاوا
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 04 شهریور 1387, 15:23 عصر
  3. آموزش استفاده و کار با توابع درون ساخته SQL
    نوشته شده توسط DeveloperStudio در بخش T-SQL
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 03 مرداد 1387, 23:55 عصر
  4. کمک در مورد استفاده از Cache
    نوشته شده توسط misagh1359 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 25 مهر 1386, 00:44 صبح
  5. استفاده فاکس پرو از توابع فایلهای Bin
    نوشته شده توسط mahdi_1362 در بخش Foxpro
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 10 بهمن 1384, 07:12 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •