نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: کدی که سایت را در ابتدای لیست جستجوی گوگل قرار دهد

  1. #1

    Question کدی که سایت را در ابتدای لیست جستجوی گوگل قرار دهد

    سلام
    کسی از دوستان می دونه اون کد هایی که با قرار دادنش توی قسمت هدر سایت باعث می شوند که سایت هنگام جستجو در موتورهای جستجو جزو اولین نتایج بشه چیه؟
    با تشکر

  2. #2
    تا به حال چنین کدی ندیدم.
    شما باید با استفاده از تکنیک های SEO (Search engine optimization) و به طور کلی SEM (Search engine marketing) به نتایج خوبی در موتورهای جستجو برسید.
    به طور کلی استاندارد بودن کدهای صفحات سایت، استفاده مناسب از متا تگ ها، استفاده از sitemapها و عوامل دیگر می تونه به شما کمک کنه.
    برای آشنایی بیشتر با SEO به سایت IranSeo.Com مراجعه کنید.
    ضمنا استفاده از سرویس sitemap گوگل واقعا موثر هست.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار manager
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    محل زندگی
    Z
    سن
    38
    پست
    771
    نرم افزارهایی هم برای این کار وجود داره .. مثلا نرم افزاری هست که سایت شما رو در google ثبت می کنه و هر چند وقت یه بار خودش می یاد صفحات شما رو در دیتا بیس گوگل به روز می کنه...

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    شهر راز
    پست
    98

    نقل قول: کدی که سایت را در ابتدای لیست جستجوی گوگل قرار دهد

    نقل قول نوشته شده توسط manager مشاهده تاپیک
    نرم افزارهایی هم برای این کار وجود داره .. مثلا نرم افزاری هست که سایت شما رو در google ثبت می کنه و هر چند وقت یه بار خودش می یاد صفحات شما رو در دیتا بیس گوگل به روز می کنه...
    مثلا چه نرم افزارهایی؟

  5. #5
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    شهر راز
    پست
    98

    نقل قول: کدی که سایت را در ابتدای لیست جستجوی گوگل قرار دهد

    نقل قول نوشته شده توسط manager مشاهده تاپیک
    نرم افزارهایی هم برای این کار وجود داره .. مثلا نرم افزاری هست که سایت شما رو در google ثبت می کنه و هر چند وقت یه بار خودش می یاد صفحات شما رو در دیتا بیس گوگل به روز می کنه...
    مثلا چه نرم افزارهایی؟

  6. #6

    نقل قول: کدی که سایت را در ابتدای لیست جستجوی گوگل قرار دهد

    یکی از دلایلی که گوگل بهترین موتور جستجو این که کسی نمی تونه گوگل رو دور بزنه . پس با این شرایط نه برنامه ای هست نه کدی که بشه رنگین سایتتون رو ببرید بالا . تنها کار استفاده seo در سایت خود و کد های درست بنویسید .

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار sara_aryanfar
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    جایی در ایران
    پست
    1,507

    نقل قول: کدی که سایت را در ابتدای لیست جستجوی گوگل قرار دهد

    دوست گرامی استاندارد بودن کد های سایت وجود سایت مپ و سرعت لود بالا برای سایت شما امتیاز محسوب میششه همچنین شما می تونین از امکانات پینگ هم استفاده کنید بدین صورت که هر کدام از موتور های جستجو بخشی دارند که می تونی از اون بخش بهره ببری تاوقتی سایتت به روز میشه به موتور جستجو اطلاع داده بشه که سایت شما به روز شده البته اینکه ربات اونا کی بیاد بسته به مشغله اون هست اما معمولا چند دقیقه بعد مطلب شما ایندکس میشه و نیازی به نرم افزار خاصی ندارید توجه نمائید که استفاده از موارد غیر مجاز مثل سایت هایی که باعث ایجاد ترافیک غیر واقعی روی سایت شما میشن به شدت باعث از دست رفتن رتبه شما میشه در کل گوگل الگوریتم هوشمندی داره که مانع از تقلب میشه به خصوص الگوریتم پنگوئن اون و پاندا در کل انتظار نداشته باشین با چند کد و یا یه نرم افزار بیاین جزو نفرات اول جستجو بهترین روش تولید محتوای یونیک و استاندارد سازی سایت از لحاظ سئو هست

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار monika
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    برنامه نویس
    سن
    36
    پست
    147

    نقل قول: کدی که سایت را در ابتدای لیست جستجوی گوگل قرار دهد

    مهمترین تگ هایی که باید رعایت کنید

    description-Keyword-title-Brandیه نمونه در زیر قید شده

    کد HTML:
    <title> طراحي php mysql jquery ajax sql server SEO </title><meta content="text/html; charset=UTF-8" http-equiv="Content-Type"><meta content="نام شما,نام شما" name="Brand"><meta content="HTML  | XHTML | CSS | Java Script | Photoshop | Jquery | Cross Browser  Compatibility | SEO | PHP | JQUERY | eshop| e-commerce | programming |  web design | برنامه نويسي | تدريس |  کلاس هاي آموزشي | طراحي وب سايت |" name="keywords"><meta content="آموزشگاه برنامه نويسي - طراحي وب سايت" name="title"><meta content="دوره هاي آموزشي برنامه نويسي و طراحي وب سايت" name="description">

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار alonemm
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    تهرانپارس
    سن
    35
    پست
    1,846

    نقل قول: کدی که سایت را در ابتدای لیست جستجوی گوگل قرار دهد

    باسلام:

    در کل شما برای داشتن یک سایت با بازدید بالا:

    1- رعایت نکات SEO در سایت.

    2- جذب کاربران و ارائه خدماتی نوین.

    3- تبلیغات ( بهترین در موتور جستجوها ).


    هر گزینه دارای بحث اجمالی میباشد.
    موفق باشید.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •